JABOLKO3
|
Drage moje, jaz sem - doma ! Moram priznat, da si je vzela čas in mi lepo razložila, da ker imam čudovit CTG, pa čudovit pritisk, pa čudovito placento, pa čudovito obilno plodovnico (pa midve z Blejčevo obe tako čudoviti), nima opravičila, da mi pri spremenljivi legi pred PDP sproži popadke. Je rekla, da bi bilo najbolj fino, ko bi se samo kaj začelo, ker potem bi lahko kaj naredili, tako pa je treba čakat vsaj do PDP. In me je hotela naročiti naslednji ponedeljek, pa sem skoraj s stola padla, tako da me je sedaj naročila za ta četrtek in če bo karkoli kazalo na bližajoči se porod, mi ga bo sprožla, ker je potem ona dežurna in 'bo lahko dokončala, kar bo začela', kot je rekla. Če bo v četrtek isto kot danes, čakamo do ponedeljka, potem pa akcija, ker bo že čez PDP. Tako da spet čaaakaaamooo. Sem pa imela namen skočit še gor pogledat, kako je Srečka, pa mi ni zneslo, ker me je tašča že čakala, da me je odpeljala domov. Upam, da se bodo vsaj nje kmalu usmilili. Ostale sotrpinke na čakanju - še dobro, da nas je več in lahko ena drugi jamramo. Lepa posadka - meni pri mojih dveh ni uspelo, da bi ju navadila na dudo, sploh pri ta drugem sem se zelo trudila, pa jo je pljuval kak meter visoko. Pa je kar šlo brez, tudi prstkov nista sesala, le v prvih mesecih včasih celo rokico, ko sta bila lačna. Lepo se imejte.
|