NiLe
|
Heeej, aprilčice ... za nami je res krasen vikend , ki smo ga maksimalno izkoristili (še dobro, da je tako vreme, da nas ni vleko ven ) za cartanje z našo princesko, ki je vikend pravzaprav prespala - z izjemo dojenja, previjanja in danes ponoči je neki štrajkala ... vsi smo blaženi, ko opazujemo našo pupo, ko spi je kot angelček in se v spanju nasmehne, zmrdne ali dela take grimase, da prav uživamo . Jaz se počutim fit in super, edino kar mi fali je malo spanja, ker v P skoraj nič nisem spala, saj sem bila v sobi z dvema puncama, ki sta imeli obe kričača razgrajača in kljub temu, da je Tia pančala, sem bila jaz bolj kot ne budna. Smo pa zato danes spali do pol 10h, kar je tudi luksuz . Drugače pa prav pogrešam debato z vami, drage nosečke in pa novopečene mamice, ampak nikakor se ne spravim za mašino ... se bom popravila, obljubim Najprej iskrene čestitke vsem novopečnim mamicam! Veliko zdravja, smeha in radosti ob pridobitvi vaših zakladkov!!! Tanja555 za princesko Neli, Tejč29 za princa Matijo, SpeliG za princesko Martino, Petty82 za princa Luko, Kekec in Mojca za pricna Tineta, Sončnica14 za Jako, Sky77 za princesko Brino, Novopečna za princa Reneja