Blacky30
|
Inigo, iiiiii, kako lepa torta, a to si ti pekla? In jo namenila svojemu ? Kako lepo..... Ja, pri dr. Rosiču res ne rabiš nič imet zraven, ima on zaloge CD-jev in DVD-jev. Zimska, res, tudi moj nasvet je, menjaj g. in to takoj! A boš lahko shajala s tem bedakom še naslednje 4 mesece? Neeee...... Lex, čestitke za taki v nulo izdelan seznam! Populis in Juno, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! Vidim, da sta se imeli super in da sta prav lepo praznovali in tako je tudi prav. Ina82, čestitke ob uspešno opravljeni diplomi. Zdaj pa totalno uživanje ob gledanju trebuščka. Vsem čestitam za uspešno opravljene morfologije in in , še posebej pa Titi za super rezultat amniocenteze. Albumi - ful lepe fotke imate gor, pa fajn ideja, da objavite slikice cotkic. Sem kar lušte dobila, čeprav priznam, nisem kupila še popolnoma nič, ker imam še od Nejca na tone cotik. Pa bom morala iti počasi malo med te kupe in prečekirat, kaj rabim. Peri, te popolnoma razumem, mene bi tudi šokiralo, ker sem se tokrat odločila, da nočem vedeti, ker hočem presenečenje ob rojstvu. No, mojemu g. to ne bi ušlo, ker moraš biti prav vztrajen, da sploh pove. Sasula, ja, moji sodelavki je g. tudi povedal, da ima veliko možnost, da bo od 20. tedna dalje (ko začne teža dol tiščat) v bolniški zaradi mirovanja, da se MV ne bi preveč skrajšal in ne bi sledil prezgodnji porod. Tak da, nič se ne sekiraj, ti se kar drži navodil g., bolje preventiva. Frutka, evo mene, samo sem imela res naporen teden, pa nisem utegnila nič pisat, poleg tega vas že 4 dni po malo berem za nazaj, pa vas nikakor ne dohitim.
|