|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
16.3.2008 11:06:38   
Blacky30
Ups, zgleda, da se nismo razumele, menda sta me lex in sasula narobe razumeli. Jaz ne govorim o hemoroidih, pač pa o žilah, ki mi izstopajo na sramnih ustnicah, ko jih "razgrneš"user posted image , tam okoli ščegetavčka in to. Tam imam jaz ful bolečine in vse žile kar stojijo ven in so vse vijolične.

S hemoroidi nimam še težav, hvala bogu.user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
   Julijke II. - 2008
16.3.2008 12:31:38   
dzanika
Vete kaj pa jaz zdajle delam?? Jem nutelo z žlico. user posted image  Kar tkole bi šla:

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
16.3.2008 12:32:16   
lex
blacky jaz te nisem narobe razumela, jaz hemeroidov nimam, mam pa 1 sramno ustnico (notranjo) ko bi mela 1 grozd dol. In res boli ko sedim dolgo, pa imama oblazinjene stole v kuhinji. Jaz ko sem pri Alini to prvič vidla me je skor kap. Sicer pa vem, da poleg otrok ne moreš počivat, tako da se mi zdi da je zdaj še huje, a se tolažim, da bo po porodu boljše. Vsaj tako je bilo prvičuser posted image . Je pa tud meni g rekla, da je to čisto normalnouser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
16.3.2008 13:59:43   
sasula
user posted image  hehe, to nimam, mam pa kaj drugega:) Kaj še bo do konca:)

Sej bo, vi vsaj veste kaj vas čaka, ker niste prvič noseče. Jaz o porodu do julija raje niti ne razmišljam, da me ne bi kap zadela.

Trebuh mi je pa dobesedno zrasel v 14 dneh.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
16.3.2008 14:20:58   
lex
sasula te popolnoma razumem. Saj smo vse bile 1x prvič noseče. Evo mene je včeraj zvečer kar stisnilo ko sem se spomnila, da bom morala it rodit in da me 3 dni ne bo doma. Prvič ko greš rodit ful nekaj pričakuješ in res proti koncu že skoraj komaj čakaš, da rodiš, pri ta drugem so meni vsi govorili, da bo prej sem bila še bolj neučakana, ampak samo zato, ker me je stiskalo kakšen bo porod.

No naša mala mis je pa včeraj tak brcala po trebuhu, da je ati ko je bil na sosednem kavču videl kako se mi trebuh premika. Sva že kar malo pozabila kako to zgleda, ker je to delal Aleks, Alina je drugače brcala - bolj pod rebra in se trebuh ni premikal. Pa verjetno se je morala pretegnit, ko sem bila na stolu od 10-17h

džanika - ta je že skor prehudauser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 16.3.2008 14:21:26 >

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
16.3.2008 14:32:15   
sasula
Jaz sem upala, da ko bom na dopustu, da bova lahko še kam šla in sem full planirala. Potem pa ta zadnji pregled, ko mi je rekla, da imam 11.4 pregled in da pol bova pa mal počivali??????? So se mi pa kr vprašaji delali:(Tok sem žalostna, ker ne vem kaj to pomeni. Sej vem, da se vsaki lahko zgodi,da lahko od danes dalje ležei a vendar. Tok se upala na uživancijo od sredine maja dalje, da bom šla še za 1.maj v dalmacijo za 10 dni malo se naužiti toplote in spočit.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
16.3.2008 19:01:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

blacky jaz te nisem narobe razumela, jaz hemeroidov nimam, mam pa 1 sramno ustnico (notranjo) ko bi mela 1 grozd dol. In res boli ko sedim dolgo, pa imama oblazinjene stole v kuhinji. Jaz ko sem pri Alini to prvič vidla me je skor kap. Sicer pa vem, da poleg otrok ne moreš počivat, tako da se mi zdi da je zdaj še huje, a se tolažim, da bo po porodu boljše. Vsaj tako je bilo prvičuser posted image . Je pa tud meni g rekla, da je to čisto normalnouser posted image .

Ja, ja, o tem govorim. Grozno, ne? Sasula je govorila o hemoroidih, potem pa sem šla še enkrat brat tvoj odgovor, pa se mi je zdelo, da ti tudi govoriš o tem. Mi je hudo, da je to tudi tebe doletelo, po drugi strani pa sem hvaležna, da ste me pomirile z  nasveti in tem, da nisem edina. Danes, ko sem cel dan počivala, je boljše.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
   [Brisano sporočilo]
16.3.2008 19:30:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
16.3.2008 19:36:11   
lex
Meni kost med user posted image  ne paše, se mi zdi, da me kar vse žuli, tako da imam čisto navaden modrc brez kosti. Za dojenje si ga pa nabavi zadnji mesec ali po porodu. Jaz sem si prvič kupila modrc v Lavie ne vprašite za modrc sem dala 7.000 sit, ki pa sem ga še med nosečnostjo komaj kaj nosila, da ne omenjam, da ga med dojenjem niti 1x nisem dala gor in sem ga dala pol kar naprej bratrančevi punci, ki ji je bil prav.

Danes sem zvedela, da bo še nekdo dobil dojenčka od mojih bližnjih in sedaj močno držim pesti, da tokrat donosi. Kajti vmes je že 1x splavila in bi sedaj maja morali dobituser posted image . Tako, da resnično držim pestke. Enega otroka že imata a si vseeno želita še 1user posted image  (sma jima midva za vzoruser posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
16.3.2008 19:37:29   
glugluglu
jaz res upam, da bo to minilo, meni se zdi, da se kar povečuje in širi, da ne pišem še kakšno podrobnost. Pa začelo se je že v 3. mesecu. 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
16.3.2008 19:40:11   
glugluglu
Jaz imam s kostjo in malo podloženega najraje, ker se mi zdi, da če to ne bi imela bi vse kar dol padlo. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
16.3.2008 19:56:54   
neboglasnica
Oj, blacky: ja, tudi mene vse boli tam med nogami. Pa še mož pričakuje, da bo počasi prišel na vrsto, groza.  A je še katera danes neskončno utrujena? Sicer sem zdajle po sladki dozi malce bolje, ampak popoldne sem pa kar poležavala. Še dobro, da sem uspela kosilo skuhat. Da ne govorim o piki v trebuhu, čisto se ji meša, me brca k sam user posted image . Ponoči spet nisem spala, le kdaj bom ves ta spanec nadoknadila???

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
16.3.2008 19:59:38   
lex
jaz sem bila pa že 5.20 pokonci, ker sem se učila, sem kar vedela, da drugač danes ne bo nič. Smo dopoldna bili pri naših v cerkvi, popoldan pa smo dobili nepričakovane obiske. Otroka sicer spita (Aleks je omagal na sprehodu v vozičku, še sreča da je tako velik) meni pa nikakor ni za prijet uni oranžni zvezek s slovenskimi zapiski v roke. sem ful utrujena. Mislim, da bom poromala na kavč

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
16.3.2008 20:04:18   
glugluglu
Dobro, da moj mož ne pričakuje nič, ker imam jaz prepoved, user posted image , ker po odnosih se je to vsakič še poslabšalo.
Jaz sicer spim, ampak se ponoči zbujam na vsake tri ure in hodim na wc, potem pa lahko takoj zaspim nazaj. Tudi do 10., če je treba. Je pa nespečnost ful pogosta v user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1839
   [Brisano sporočilo]
16.3.2008 20:44:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
16.3.2008 20:51:18   
neboglasnica
Kar se lulanja tiče, jaz sem tudi pred nosečnostjo lulala kar naprej, ponoči vstajala... zdaj se pa vse to seveda potencira. Spanec me pa ne mara...

Punce, bodite fajn, jaz moram ugasnit računalnik, ker full treska zunaj!

Nočka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
16.3.2008 21:29:17   
lex
saj uro sem mela ob 5h pa sem 20 minut potegnilauser posted image  pa še samo danes sem se tako vstala, ker sem vedela, da se drugač čez dan ne bom učila, pol sem pa cela tečna. Tako sem mela pa malo potuheuser posted image . Ful me trema daje, mam kar občutek da nimam pojma. Zato vam tolk težim s tem, ampak nekomu morem povedat. Mislim, da bom kar kak mesec prej rodila ker me bo od treme pobralo. Od vsega me je najbolj strah slovenščine. Nikakor mi ni nikoli ležala in sedaj se je moram učituser posted image .
Aja pa telesa ne moreš okoli prenest, sem že 1 kitico oddremala, zvezek pa bo danes sameval. Ne da se mi več. če bo bo, če pa ne pa ne. 1x bo že.

neboglasnica pa ja menda ni že sedaj nevihta zunajuser posted image , joj kaj smo mi naredili s podnebjem

< Sporočilo je popravil lex -- 16.3.2008 21:30:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1842
16.3.2008 21:32:05   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Danes sem zvedela, da bo še nekdo dobil dojenčka od mojih bližnjih in sedaj močno držim pesti, da tokrat donosi. Kajti vmes je že 1x splavila in bi sedaj maja morali dobituser posted image . Tako, da resnično držim pestke. Enega otroka že imata a si vseeno želita še 1user posted image  (sma jima midva za vzoruser posted image )

Uuu, čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tega vašega primera pa se spomnim, ko si nam omenila, da je njun user posted image  šel med angelčke. Res jima privoščim, da jima tokrat uspe.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
16.3.2008 21:34:32   
lex
ja točno tauser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
16.3.2008 21:36:50   
tims
Zimska, z modrčkom s kostjo ni čisto nič narobe, če ti je prav, se pravi, da te ne sme nikjer nič tiščat. Raje jih probaj petnajst, predno se odločiš za nakup. In priporočam ti, da se odločiš za nakup v kakšni trgovini, kjer ti bojo znale svetovat. Lahko me vzameš kar za svetovalko user posted image  , sem modrce in sp. perilo kar 7 let prodajala. user posted image  Drugače pa pojdi v Namo, kjer so prodajalke res prijazne, posvetile se ti bodo, pa še veliko vejo o perilu  posamezne blagovne znamke. Z modrčkom za dojenje pa kar še počakaj. Jaz sem si ga kupila manj kot mesec dni  pred porodom. In še dobro, ker so se mi na koncu prsi še dodatno povečale.

Neposredna povezava do sporočila: 1845
16.3.2008 22:25:48   
Inigo
helow nosečke! kako ste se imele med vikendom? pri nas je blo kr delovno. sma probala z dragim sama položit laminat v eni izmed sobic. in nama je tk fajn uspelo. sma prava profija. no, jst sm bla bolj za komando... user posted image

lex - trebušne nas ma Edita, ja. kr fajn punca! user posted image in je prav smešno, saj hodimo samo 3. in se mi je zdelo kot da smo 4 kolegice, ki skupaj plešemo user posted image super je blo! in drug dan sem mela tak muskl fibr...

in ko ste ravno pr modrčkih... najprej sem nosila 75A. neskončko sm si želela "jošk". zdaj nosim 80C user posted image in sm presrečna. sm si pa kupovala kr vsak mesec po nov modrc in v H&M. so bli super. pa tut zdj mam 2 iz H&M. taka, ki se zapreta spredaj. s kostjo in trda, da prsi lepo drži. in še mojmu se zdj tk dopade, ko ma kj za primit... user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
16.3.2008 23:09:02   
tims
user posted image user posted image user posted image  jest se tudi ne bi branila, če bi imela vsaj pol tako velike prsi kot jih imam zdaj. Pa vem, da ne bo tako user posted image . Po dojenju sem imela namesto jošk dve čajni vrečkici, ki jim tudi push up modrc ni več pomagal user posted image user posted image user posted image . Se pa tolažim s tem, da sva s Timom skoraj eno leto uživala, ko sem ga dojila in če nama bo uspelo, se bova tudi zdaj s pupiko, upam da vsaj do 6 meseca.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
17.3.2008 7:36:05   
neboglasnica
Dobro jutro v novem delovnem tednu! Najprej za vse, ki brez tega ne morejo začeti funkcionirati: user posted image (po želji, kava, čaj, kakav..), pa še za take kot sem jaz user posted image ...

lex, saj bo šlo, samo povej kdaj, da bomo držale pesti.

Glede povečanja dojk in modrčkov: jaz sem že prej imela 80 do 85 B, sedaj sem pri 85 C, pa še kar rastejo. Le kam? Mož sicer nima nič proti, mene pa dojke bolijo za znoret.

Kako pa drugače? Ste mirno prespale to noč?

Čudno mi je, ker imam ta teden dopust. Še včeraj zvečer sem imela sto in en plan, kaj vse bom naredila, danes se mi pa nič ne ljubi.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
17.3.2008 8:28:06   
neboglasnica
Halo, kaj res ni še nobene pokonci ali ste pa vse v službi?

Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.3.2008 8:32:59   
lex
dobro jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?