|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
14.3.2008 11:15:57   
lucijana
Sasula  spraševala si glede mer, tukaj je link, kjer si lahko sama preveriš :

http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/#Results

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.3.2008 11:19:00   
ilatic
Karamela ne bi ti bilo dolgčas verjemi.user posted image

Mah prodala sva ta drugi avto. Ker se zdaj večinoma šihtava nam je en avto stal, tko da je bilo škoda za zavarovanje, gume itd, saj veš. Mamo pa že itak karavana, pa ta tud ni bil majhen tko da če nam bo full falil bomo kasneje kupili enega mčkenega. Dragi pa gre žez vikend v tujino in rabi avto. Tko da razmišljam o avtobusu.

Glede spanja, vsaka ti čast res! Mene je ta utrujenost dajala bolj na začetku. Pri meni pa je dugačna pesem. Npr. zvečer ob 21h že težko držim očke pokonc, zjutraj pa že ob 7h čukam - čez vidend. Prav noro! Prav rada bi da bi lahko spala tam do ene 10, joj bi mi sedel. Čeprav ne pomnim, kdaj je to bilo nazadnje.

LP

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
   [Brisano sporočilo]
14.3.2008 11:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.3.2008 11:29:51   
Inigo
frutka - tvoja punči bo pa prava miss! user posted image res lepe cotke. se mi nekak zdi, da majo za punčke veliko bolj luštne stvari kot za fante... user posted image ampak tut naš bo maneken user posted image mormo mu nabavit še kako srajčko user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.3.2008 11:31:00   
peri
Hvala Lex,ker si mi popravila DP in kako so zlati ti mali kobacajčki, si si pa res vzela čas.
Tudi jaz sem full lačna, sem ravno zamesila testo za pico, njami, komaj čakam, da bo kosilo.user posted image
Katera ve, kakšno naj bi bilo jutri vreme na obali, ker gremo po kolo za našega fantiča?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.3.2008 11:31:38   
Inigo
očitno je tak dan... ker se tudi meni tako spi... pa tolko dela mam!!! sodelujem v nekem mednarodnem projektu, kjer snujemo nov predmet za podiplomski študij za neko fakulteto na Dunaju... in iščem vire po netu. pa se mi tak oči zapirajo... user posted image ne vem, če bom danes kaj dosti naridla... ma katera kako idejo kako "se zbudit"?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
14.3.2008 11:32:27   
Inigo
peri - menda bo jutri še kar ok vreme... v nedeljo pa ful dež. ampak dežnik vseeno vzemite sabo! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
14.3.2008 11:42:26   
peri
Frutka, saj je tut mene mal že matral, kaj bo, ampak sva se odločila, da ne bova prej vprašala in on nama tako zaglumi. Je že kar je in sedaj je tut prav luštno.Sinček Urban (3 leta) je bil sicer najprej mal razočaran, ker si je zamislil, da bo sestrica, ampak sva ga uspela prepričat, da bo ravno tako super, ker bo imel bratca in bosta skupaj se lahko igrala z avtki itd.In je sedaj nad tem prav navdušen in ga vsi že komaj čakamo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
14.3.2008 11:45:04   
glugluglu
tudi jaz sem na splošno bolj zaspanc, in danes mi je enako uspelo spati do 10.30. Potem danes ko vstanem in vidim, sporoč. od 9.00, da me že vabijo sosede na kavo. Sem kar malo zamudila. No gremo pa sedaj ob 12.00 skupaj ven malo na sprehod in še mogoče na kakšno user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
14.3.2008 11:45:09   
peri
Hvala za  nasvet Inigo, res brez dežnika je že bolje,da ne gremo od doma.
Samo je tak lepo se ob lepem vremenu mal po martinčkat ob obali, pa potem it na kakšno teraso na kosilo.
Bo kakršno bo, mi bomo jutri v Portorožu.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
14.3.2008 11:47:24   
peri
Aja, pa en ornh kofe si privošči, pa ni hudič, da te mal ne skulira.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
14.3.2008 11:58:11   
Balonchy
Hello...
Da vas še jaz malo pozdravim in pohvalim - zlo lepe cunjice za vaše babye kupujete. Res so tolk cortkane, da se stopiš!        user posted image user posted image user posted image
Edin Frutkinih nisem vidla, ker ima album zaklenjen... Frutka odkleni, da še tebe mal pohvalim... al pa izdaj geslo... user posted image   user posted image

Kako ste drgač babnice moje?
Vam čist po pravici povem - tolk sm vam fovš, da je kr joj!!!       user posted image user posted image user posted image
Če bo ktera rabla spremljevalko za po štacunah cunjice izbirat - se javim!!! user posted image user posted image user posted image

Bodte pridne in lepo božajte bušije... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 14.3.2008 11:59:23 >

(odgovor članu peri)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
14.3.2008 12:26:48   
frutka_
Frutkino geslo je "julijka". Sem ga enkrat prej že napisala tu gor pa sem mislila, da ga itak že poznate!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
14.3.2008 13:04:48   
karamela6
frutka, ti imaš pa že cunjc za celo omaro! Luštne, luštne! In tvoj sinček je pravi cukrček!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
14.3.2008 13:43:56   
frutka_
Karamela, sem dala v novi album dve novejši slikici, ker je na starih še full mali. Geslo je "Filip". Ja, res je pravi puperli.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
14.3.2008 13:51:23   
karamela6
Bodoči lomilec ženskih src!!! user posted image user posted image user posted image Pravi lepotec, kaj šele bo!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.3.2008 13:56:23   
Inigo
Filip bo maneken al bo pa kuhar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.3.2008 14:00:23   
lex
jaz bo vse albume po 20 pregledala, ko bom mela cajtuser posted image

Jaz bi tud zjutraj spala, pa je mali user posted image  že ob 6.30 pokonciuser posted image  (predstavljajte si, da se temu smajliju še iz glave kadi), pol je pa do pol 9 pokonci, pol pa 2 uri spi. Punce ve se kar zdaj naspite, se itak pol ne bote mogle več. Sicer se ti pa pol nek bioritem ustvari in ga telo fura dalje. Zadnjoič je rekla kolegica, da se je prav zmatrana gor zbudila ko je celo noč spala.

Jaz grem kuhat, drugač bomo brez kosila ostali

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1768
   Julijke II. - 2008
14.3.2008 14:03:40   
dzanika
Ne vem zihr katera je jamrala da ji noče slikc lepit. Men se zdi da hurška... Po mojem da ti noče ker uporabljaš Mozilla Firefox. Men zato ni hotl, pol sem šla pa na explorerja probat je pa šlo. In mislim da je v tem finta...

A vam neki povem? Včeri sem poslala dispozicijo mentorci in dones dobila že potrjeno!!! Sem bla prov presenečena da sem že dones odgovor dobila ker sem ji šele včeraj zvečer poslala. user posted image user posted image user posted image Tko da morm zdej pa res začet s pisanjem diplomske. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.3.2008 14:05:58   
frutka_
Hehehe...po mojem bo res kar kuhar ali pa strojnik.Bom vesela, če bo našel poklic, ki bo ga veselil.
Pred kakim letom pa je bil še full muzikant. Ni bilo inštrumenta, ki ga ne bi zanimal. Prav hecen je bil. Povsod smo s seboj vlačili ustno harmonko, pa  trobento... Na TV smo gledali čisto VSE oddaje, ki so imele narodnozabavno vsebino. Najbolj všeč mu je bil Denis Novatto, svetovni prvak na igranju diatonične harmonke. Pa Štajerskih 7user posted image
Zdaj, ko že kaj nariše, pa še menda ni narisal nobene človeške figure. Samo načrte riše in stroje. Bagre, vlake, žerjave ipd..
Če kuham kosilo mi zmeraj opere solato in trudi se lupiti krompiruser posted image , najraje pa na ožemalniku stiska pomaranče in mi dela sokove, pa pico peče z atijem in z mamico muffine. Res je faca.
Aja, pa od torka ima novo kolo in zdaj dirka po parku z njim.
Priden fant je.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.3.2008 14:06:33   
frutka_
Dzanika super!user posted image
Zdaj pa kar veselo na delo. Literaturo že imaš doma?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.3.2008 14:09:44   
frutka_
Karamela tvoj user posted image  je full lepa kepica. Mi imamo labričko. Boječko malo. Full se boji zadnje čase vsega. Pa dlaka ji izpada zdaj kot nora.

VUF!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
   Julijke II. - 2008
14.3.2008 14:22:54   
dzanika
Ja frutka, v večini imam literaturo doma. Ostalo pa z interneta. user posted image Tko da bo treba res veselo na delo. user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
   [Brisano sporočilo]
14.3.2008 14:43:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
14.3.2008 14:45:35   
karamela6
Bejbe, še čisto na hitro:

Zdajle dokončam kosilo, ob 16h že štartamo proti mojemu domu, kjer bom preživela cel vikend. Plani? Hmm, danes obisk starega ata - ga nisem videla že celo večnost. Jutri dopoldan režemo in pospravljamo živo mejo okoli hiše (tega je kot dreka, ne vem od kje atiju ideja, da imamo živo mejo okrog celeeeeee parcele!! user posted image ). No, saj ne bo tako hudo. Prideta še brat in punca, tako da bo fajn in sigurno bo hitro minilo, ko nas bo več. Kar bo pa vmes časa, moram pa napisat seminarsko - jo v ponedeljek oddam in zagovarjam. Literaturo imam pa v angleščini, itak. Da bo ja še mal dlje trajal! user posted image user posted image user posted image
Mah, kaj se menim, itak ne zdrži brez vas več. Sigurno se kaj oglasim. Moj user posted image se zahvaljuje za pohvale. Sem mu povedala, da je še ena rekla, da je lep, pa je zdej cel važen! Jaooo, oči je čist isti...ni čudn! user posted image user posted image user posted image

Ok, šiiiibbaaaaaam!! Uživajte čez vikend in pazite nase in na svoje štručke!
byeeeeeeee

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?