|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
13.3.2008 19:15:27   
lex
poglej na MOJA RINGARAJA čisto zgoraj, pa puščica ti tam utripa (drugač ti pa ne), pol ti pa piše da si dobila zasebn sporčilo z rdečo, drugač pa piše zasebna sporočila z modro.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.3.2008 19:30:54   
neboglasnica
user posted image hvala, draga lex, le kaj bi mi brez tebe? user posted image . častim user posted image

saj bi ti še pecivo, pa sem se ravnokar nabasala sama z njim, ga ni več. Moram pobrskati, če se slučajno še kje valja kakšna čokolada.

user posted image evo, pa računalniški posladek.

Grem klepetat k sestri, vas preberem čez eno uro. Pa ne bodite preeeedooolge!

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 13.3.2008 19:35:22 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.3.2008 19:43:39   
peri
Pozdrav vsem julijkam.
Redno vas berem, za pisanje si pa kar ne utrgam dovolj časa in punce res ste super.

Lex ti si carica, da ti uspe vse skupaj tako lepo poštimat,glede seznama mislim.Ti moram še jaz zatežit,če mi lahko popraviš datum poroda in sicer na 17.07.

Prejšnji teden sem imela ene težave, ker me je bolelo v spodnjem delu trebuha in sem morala na pregled v Postojno.Na pregledu pa mi g. reče( ne moj osebni, da ne bo pomote),če vemo kaj pričakujemo in sem rekla pač da ne, in mi on brez da me vpraša,če želim pove spol.Bila sem tako zelo razočarana, ne zato ,ker sem zvedela kaj bo, ampak zato, ker nama je bil to poseben čar, da izveva spol ob rojstvu, tudi prvič nisva želela vedeti in ta naju je zato prikrajšal.Idiot, pa taka profesionalnost.Uglavnem imeli bomo še enega lulčka in smo full veseli !!!

Se vam opravičujem, ampak sem se vam morala izpovedat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.3.2008 19:50:28   
sandrine
pozdravljene ponovno po dolgem času. Ste tako pridneuser posted image , da vsak dan komaj sfolgam vse prebratiuser posted image

zimska- tale tvoj g je pa resuser posted image kaj pa če bi bilo kaj narobe?in te takole nadere-si predstavljaš,da ga naslednjič ne upaš kaj vprašat, pa da je potem karkoli (bog ne daj) narobe-js ga fentam!Poskusi se malo pozanimati,mislim da bi te v takem primeru vsak pameten g vzel.

blacky-če sem prav zasledila, si imela 3D pri dr. Rosiču. A bi lahka prosim opisala kako zgleda?A moraš s sabo prinesit CD, DVD, kaj drugega?Ti opravi tudi kake meritve?Vnaprej ti hvala.

Včeraj sem imela morf.-vse naj bi bilo ok. Je pa rekla, da s kr veliko verjetnostjo pričakujemo user posted image - tako suho, z dolgimi nogamiuser posted image (stegnenica je po velikosti nekje za 22/23 tednov,sem pa v 21.tednu). V glavnem sem vesela, da je zdrava in da je vse bp.
Lex- imam nove podatke za na seznam,pa se mi kr smiliš- otroci, učenje,...res kapo dol!No, ko boš mela čas- vidim,da je pri rojstnih dnevih oktober prazen- moj r.d. 02.10.1984. Naslednji pregled je 3D,in sicer 02.04. in nato še pregled 10.4. Pričakujemo pa user posted image Tajo, če pa ji še slučajno pimpi zraste pa Tjana.

Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.3.2008 20:00:49   
bastian111
čestitam za user posted image .Glavno ,da bo zdravo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.3.2008 20:43:06   
Blacky30
Pika74, šele zdaj sem prebrala. Res mi je hudo zate, a vem, da enkrat bo ratalo. Ker si zaslužiš. Mislim nate in ne bodi žalostna.  Pa pridi še naprej čvekat k nam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.3.2008 20:45:56   
SM10
Živio,

Jaz se vam po dolgem času javljam. Prejšnji teden sem preživela v bolnišnici, zaradi bruhanja, bolečin, krčev v levem zgornjem delu trebuha. Ugotovili so mi slabše jetrne teste, ki pa so sedaj že v mejah normale. Naslednji teden jih še enkrat ponovim.
12. 3. sem imela morfologijo in z pikico je vse OK. Po Uz je 22t1d in tehta že 530 g. Naslednji prged imam 15.4.2008.

Lahko noč

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   Julijke II. - 2008
13.3.2008 20:49:52   
dzanika
Evo, men se pa že mal blede od tegale pisanja diplomske naloge. Sam tole je čist men podobno. Skos odlašam in odlašam, pol k se pa zagrejem pa pišem ko nora in ne morem nehat. user posted image

Zdej si grem pa tople sendviče delat. user posted image Bi katera?

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.3.2008 20:50:53   
neboglasnica
Oj, še malce pojamram. V službi sem sprovucirala, da bomo imeli dan CZ, vaje evakuacije...sem pač gasilka po duši. Kar naenkrat je vajeti v roke prevzel sodelavec, ker je on poverjenik, on kao vse vodi. Predavanje za zaposlene sem pripravila jaz, organizirala, da pridejo gasilci, naredila načrt... zdaj pa kao vse on. Povsod on podpisan, jaz pa bingljam tam nekje na robu. Saj vem, da tole ne sodi sem, ampak moram malce pojamrat. Malce sem žalostna in spet samo jem. Sem že kot en user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.3.2008 20:51:24   
neboglasnica
džanika, jaz bi, prosim. Dva, če lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.3.2008 21:08:59   
lex
dzanika jaz tud, samo samo pol, ker smo se pri dedana Lojznu nažrli ne najedli.

Aja pa namesto torte je pijana nevesta nastala, ampak je bila nebeško dobra - malo jo je ostalo za vasuser posted image

neboglasnica pa kaj ravnatelj tega ne ve, saj pa zato dobiš stimulacijo za ta mesec, jaz bi na glas povedala, da sta kao oba to organizirala, boli me k....

< Sporočilo je popravil lex -- 13.3.2008 21:10:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1711
   Julijke II. - 2008
13.3.2008 21:22:05   
dzanika
mmmmmmm. Zelo dobri so bili. Kje ste bile? user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil dzanika -- 13.3.2008 21:23:56 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.3.2008 21:31:19   
lex
a nisi vidla ko smo miške glodale vogaleuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.3.2008 21:38:31   
sasula
Danes sem imela morfologijo in sem dobila prav slike obrazauser posted image HEcno fulll, še vedno naj bi bila fulllllllllll živahna pupa s katero je vse ok.

Naslednji pregled imam 11.4.2008 in sem izvedela eno slabo novico, ki ne vem kako naj si razlagam. JE rekla zdrvnica, da je ustje dolgo zaenkrat 3cm kar je ok, da pa bo potrebno po 11.4. počivati in sem v šoku. Imela sem lani dve konizaciji in verjetno zaradi tega. Edino kar mi ni jasno in sem bila v takem šoku, da nisem niti vprašala je.... kaj pomeni počivati. Da to pade bolniškauser posted image , ki je nočem, ker se fajn počutim ali samo vse skupaj malo bolj v easy. Morda katera ve ... kaj naj bi to pomenilo.

Hvala, Sasula

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.3.2008 21:42:58   
neboglasnica
lex, ravnateljica to ve, samo je bolj dovzetna za učitelje predmetne stopnje. Ma, saj bom prebolela, večkrat so me že prezrli. Ne gre mi za stimulacijo, ampak da bi vsaj enkrat javno rekla, no, Sabina je pa to dobro naredila...

Grem spat, jutri imam z obema pupama že navsezgodaj zobozdravnico, potem služba, nato pa Avstrija. V soboto popoldne vas preberem.

Nočka vam in vašim user posted image user posted image !

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.3.2008 21:54:30   
lex
sasula nočem te strašit, ampak kolegica more ležat zaradi kratkega materničnega vratu. Ona je sicer sedaj v tistih tednih ko se razvijajo pljučka in je dobila za vsak slučaj inekcijo za razvoj pljučk, ne bi bilo pa dobro, da se otrok že sedaj rodi. Ji je rekla, da bi bilo dobro da ji zdrži vsaj 3 tedne še not. PDP ima 1.5. Tako da se kar pripravi in leži že zardi otročička, da ti pol ne bo treba po raznih oddelkih bolnice letat in da bo beba zdrava

ajde LAHKO NOČ!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.3.2008 21:58:47   
sasula
LEX a tvoja prijateljica leži počiva že celo nosečnost ali tudi zadnje tromesečje? Hvala, sej bom ubogala, kar bodo rekli. SEm mislila, da imate vse dolg ustje tam 3cm:(

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.3.2008 22:01:20   
tims
Sasula, po moje pomeni to, da boš na bolniški. Meni je na zadnjem pregledu rekla, da če bo posteljica še vedno tako nizko kot sedaj in bo maternični vrat prekratek bo priporočala strogi počitek. In ko sem vprašala sestro pri G. kaj to pomeni, je rekla, da me bo verjetno pošibala v porodnišnico user posted image user posted image user posted image . No, pa se mi zdi, da se je mala princeska malo dvignila, ker je tudi buši mal drugačne oblike in se začne že nekako pri želodcu, prej pa je bilo za celo dlan še prostora. Drugače sigurno sploh ne bi omenjala naslednjega datuma in počitka.

Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.3.2008 22:08:06   
sasula
Pa jaz imam še pol lanskega dopusta in cel letošnji in sem mislila še malo uživati z majem:( user posted image  Prou žalostna sem, ker sem mislila, da je bistvo kako se počutiš in jaz se dobro. Danes pa sem čist zamorjena:(

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.3.2008 22:39:37   
lex
strogo ležanje ima samo 3 tedne, kaj bo pa naprej pa nimam pojma, prej je bila na bolniški zaradi narave dela - dom starostnikov

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 22:51:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.3.2008 22:52:55   
lex
user posted image a ni srčkan - ga bom nekam v seznam dodala (sem kukala pri junijkah koliko jih je -88-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 22:56:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.3.2008 23:02:35   
lex
na mojem postu (ne rabiš nič, kar takšnega kot je pusti, kot bi ga brala) daš copy, pol pa v svoj odgovor daš paste, pa bi oralo it, tak sem ga jaz maznila (tako bi rekel Aleks)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 23:14:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?