|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
10.3.2008 16:01:43   
glugluglu
ravnokar sem se na veliko razpisala in je vse šlo k vragu, pa kaj je to?
Sedaj se mi pa ne da še enkrat pisat:
v glavnem jaz se tudi še nisem odločila za 3D, ker prva dva otroka tega nimata, ali glupo razmišljamuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.3.2008 16:03:50   
glugluglu
joj pika74 - tudi meni je žal user posted image user posted image user posted image ,

drži se, ne obupaj, kot pravijo: za dežjem vedno posije sonce. Pošiljam ti nekaj za srečo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 16:06:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 16:09:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1354
10.3.2008 16:14:53   
tims
Eno vprašanje, ali je katera od vas mogoče slišala, da bi obstajala pri nas privat otroška bolnišnica?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.3.2008 16:16:50   
neboglasnica
glugluglu: tudi jaz se nisem odločila za ta 3D UZ zaradi tega, ker starejši dve tega nimata. tudi jaz tako "glupo" razmišljam. Kaj čem, taka sem...

pika 74, žal mi je, vem kako je, če izgubiš pikice. Eno sem že, še danes se spominjam bolečine.

A veste, da smo že krepko čez polovico? Vas je že kaj strah poroda?

Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.3.2008 16:22:06   
Anonimen
neboglasnica... dobro vprašanje. jaz sem si skoz do zdaj govorila, kjeeee je še porod, uf še tolk časa. skratka nism nič misla na to, nobenga strahu..zdej pa me že mal grabi, da se bo prej ko slej zgodilo. mogoče sem v prednosti, ker sem prvič noseča in pričakujem lažje kot bo verjetno v resnici, ampak ja me pa včasih mal zaskrbi. in verjetno se bo strah sorazmerno večal s približevanjem datuma user posted image  ja res gre hitro. še par dni pa bom presegla za moje pojme magično mejo polnih 24 tednov. se spomnim ko sm par mescev nazaj brala tale forum in sm ob tickerju ki je imel številko tedna 24,25 pomislila : vauuu kako fejst noseča je že ta in ta. in zdej smo tu... in še dober mesec, mesec pa pol pa se začnejo materinske šole in pol bo počas šlo zares. skratka , vedno bližje smo, ko bomo držale svoje dojenčke v rokah. si pa skoz postavlam neke datume, ki komaj čakam da jih presežem. zaenkrat si fuul želim da čimprej mine čas ko bom polnih 26,27 tednov, ker takrat se mi zdi, da tudi če pride do poroda, bo že nekako dojenček preživel in bil upam ok.  ok držte se, sej bo user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
10.3.2008 16:28:31   
neboglasnica
Ja, čas se približuje... Ura tiktaka... Sicer imam za sabo že dva poroda, ampak oba težka. Najbolj me skrbi to, da sem pretežka že sedaj (pozabite, da sem dopoldne napadala banjico sladoleda, napolitanke...). Pa še preurejamo stanovanje doma, iz dveh delamo tri sobe (otroške) in bodo novi tlaki... skratka, vse skupaj naj bi se zaključilo predvidoma konec junija, rodila naj bi pa od 01. do 05. julija, se G še niso odločili kdaj. To me dela živčno, ker do takrat se bomo doma stiskali v eni sobi, kar se spanja tiče, drugače imamo dovolj prostora. Samo to, da smo vsi štirje v spalnici, hodim okrog jogijev, pa tako slabo spim... Ne bom več jamrala: saj bo to samo tri mesece. A ne?

In kaj počnete na ta turoben dan? Saj se ne da delat nič drugega kot jest, kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
10.3.2008 16:42:07   
lex
No moji 3 bodo pa imeli spomine. Aleks ima samo slike iz UZ + 3D slike, Alina ima uz slike, 3D slike in 2D filme, tale bo imela pa še 4D zraven. Jaz nisem kriva, če gre tehnika naprej. Menda bo pri 4 že 5Duser posted image user posted image user posted image  (se bo menda slišali kaj "govori" dojenček v maternici - tole je šala moje G)
dela jih tud moja G, tako da če katero zanima naj se ogledi. Lužnik ma menda neki zmrdano in ne gre posnet. To mi je dans ena mamca pravila, ki naj bi danes ali jutri rodila. sem jo po dolgem času srečala in sem kar orng pogledala ko sem jo videla. Kako hitro čas bežiuser posted image user posted image user posted image , tako da čakam na SMS, da je rodila.

Jaz pa komaj čakam, da rodim, da vidim še svojo 3user posted image . Poroda me ni strah, ker vem, da bo šlo ven, še pri vsakem je. Edino posteljico morejo pustit pri miru pa vakuuma mi ne smejo delat, pa umetnih ne bi mela,... Ja bom že zobe stisnila, če ne bo šlo drugačuser posted image .

Ja nič jaz se grem driblat, moji so šli v knjižnico, zaenkrat je pri nas še brez dežja, ampak bo vsak čas oz. verjetno jutriuser posted image . A niste mogle pri sebi obdržat dežja? Ker pri nas je blo prej tak fajn toplo.

UŽIVAJTE!

pika74 en velikuser posted image  in poln koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , 1x bo že slej ko prej!

_rebeca_ KJE SI?????????????????????????????????????????

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1359
10.3.2008 16:42:55   
lex
neboglasnica mi že sedaj 4 spimo v spalnici, potem pa nas bo 5. Komaj čakam, da začnema zidat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 18:19:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
10.3.2008 18:35:08   
pika74
Hvala punce.... ni kej. Grem naprej. Solze so pomagale... in še pomagajo... user posted image  
Morda bo uspelo v 4. postopku.

Saj se še kaj oglasim. Do takrat pa pobožajte bušije (zdaj so že kar veliki ane user posted image ).

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1362
10.3.2008 19:07:02   
sasula
Pika... ne vem kaj naj rečem, verjamem, da bo kmalu pozitivno.

Drugače pa, jaz imam v  četrtek morfologijo in  moj na žalost ne more zraven. Strah me je poroda kot sam hudič.Sem se odločila, da do julija o tem raje ne razmišljam. Ko tkole prebiram kako napadate sladoled, napolitanke se mi zdite totalne face. Jaz se pa nazaj držim, ker bi drugače verjetno ratala kanta sladoleda. Zopet se mi zdi, da mi je v dveh dneh fullllllllll trebuh pognal. S čim si ga mažete? JAz uporaljam kareetejevo maslo.
A navaden ginekolog tudi da kakšen filmček al samo slike??

Naša očitno res brca, ker črevesje ne dela takouser posted image Sem konc 20 tedna in verjetno je to to. Ponoči že tri dni ne spim, ker me kr nekaj boli, pa, da o obiskovanju wc ne govorim. So rekli, da bo bolje drugo trimesečje. Pri meni niuser posted image
Še nekaj po revijah in raznih forumih sem našla zelo različne mere dojenčka po tednih in ne vem ... kaj je prav. Nekje piše od 1cm, drugod pa kar že 22cm. Kaj je realno.

pozdravček

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
10.3.2008 19:47:15   
glugluglu
ja se strinjam, tehnika gre naprej, kaj čmo, no bomo videli kako se bomo odločili user posted image .

ja mi se bomo tudi stiskali v sobi, in to bo dnevna soba in spalnica za vse. Do te sobe in do kuhinje bomo pa bolj po gradbišču hodili. Ker smo seveda na tesnem s časom in tudi finančno in nam bo uspelo samo eno nad. zrihtat do 30.04., ko se moramo izseliti iz sedanjega stanovanja.
Potem do konca junija pa računamo, da bi nam uspelo še zgoraj sobe urediti. Ampak tudi to bolje, da smo pripravljeni, da ne bi uspelo. Ker še to do 30.04. je bolj utopija in sem danes že malo klicala za najem kakšnega 1 sobnega stanovanja. user posted image
In gospa na agenciji me je vprašala kako se pa bomo lahko vsi štirje stiskali na 50 m2? Ja kako, pa sej eni celo življenje tako živijo, sem ji rekla. Pa sploh ji še nisem povedala, da nas bo julija 5. Moj mož, na primer, je živel s starši do poroke na 38 m2.
Niso važni m2, važno je kako se razumeš in kako se imaš.

Porod pa, mene je kar strah, kljub temu, da je tretjič. Mogoče tudi zato, ker sta prva dva kar ven zletela čeprav z umetnimi popadki, ampak vseeno ostalo ni bilo problemov. In še hitro je bilo. In se mi zdi, da v tretje pa ne bo šlo rado.Pa res to se približuje z neverjetno hitrostjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1364
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 21:01:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 21:57:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1366
10.3.2008 22:24:34   
neboglasnica
zimska, meni je zadnjič ravnateljica rekla, da mi pripada 10 dni, ker ne bom letos delala polnih 6 mesecev. Ni mi pa povedala, kako jih lahko jemljem. Ker imam ene obveznosti še najmanj do 09.04., bom sem ter tja še hodila v službo, slabo vest pa potlačila vse tja do user posted image . Potem pa hajd na bolniško, pa če izkoristim dopust ali pa ne.

glugluglu: midva z možem sva ravnokar delala načrte za otroške sobice in ugotavljava, da bo bolj malo prostora za igro, če hočemo dati noter eno kotno omaro in eno 50 cm. Uf, ne predstavljam si, da bi bila v stanovanju. Za sobo najstarejše sem mislila, da bo najmanjša, pa se je izkazalo, da bo največja. Za drugo bo bolj na tesno, ampak saj se ne bo tako dolgo igrala, kmalu bo treba v šolo (čez 2 leti). Bo pa v dnevni, čeprav moj benti, da nimamo velike dnevne zato, ampak meni je pa fino, da sta pri meni. Bo pa starejša sestrica odstopila predal oz. polico ali dve. Najmlajše dete bo imelo posteljo 90 cm, onidve pa 120 cm, in najmanjšo sobico s samo eno omaro. Sobo srednje bomo pregradili s knauf steno, dosedaj je bila pregrajena z omarami na eni strani, na drugi je moj oče (mizar) naredil pa police. Še dobro, da ima ta ogromen prostor dve okni in dvoje vrat. Kot da bi vedeli.

Joj, sem se razpisala, se opravičujem! Pa me preskočite...

Aja še to: danes kličem G, dvigne sestra, povem, da me tišči dol, če lahko pridem, ona pa: danes nismo imele namena jemat novih pacientk.?????????? Kaj pa, če bi bilo resno? KOZA!!

aha, zimska, kako so šle GU? Jaz jih imam v sredo, popoldanske namreč, pa bom kar na bolniški, bo kolegica sama. Pa kaj! user posted image

Zdaj pa res dost. Nočka

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 10.3.2008 22:25:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.3.2008 22:35:34   
neboglasnica
Na pomoč: jaz bi tudi kakšno slikico, kot so sonček, zastavica, pingvinček.....

Kam in kako?

Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.3.2008 22:46:03   
Inigo
to je avatar. poglej v MOJ PROFIL. tam nekje piše. in prilepi slikco. ampak pazi, da bo dovolj majhna. 

Neposredna povezava do sporočila: 1369
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 22:47:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.3.2008 22:48:20   
Inigo
torej:

moja ringaraja - moj profil - bol spodaj piše Moj Avatar - tam označi Naloži Mojo Sliko - klikni na tisto sličico zraven in poišči po računalniku željeno slikco - izbereš in to je to.

slikca more bit reeeeeeeeeeeees majhna. mislim, da je lahko velika okol 22K...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 22:49:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1372
10.3.2008 22:50:34   
Inigo
populis - ja tut jst se naročam na 3D... upam, da nisva prepozni. menda so ti termini precej zasedeni. danes nism dobla veze, upam da bom jutri in da dobim termin. držim pesti tut zate! jst se bom naročila k dr. Rosiču na Ptuju. stane 30€. baje je fajn dohtar. dobiš tut filmček in slikce. bomo vidli! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 22:50:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1374
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 22:53:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?