|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 22:53:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Julijke II. - 2008
10.3.2008 22:55:37   
glugluglu
to moram povedat, user posted image
za večerjo je mlajša hči jedla nutello na kruhu in me vpraša, če lahko še eno žličko same nutelle da v usta poleg tistega kar ima na kruhu. In jaz ji seveda dovolim, saj jaz tudi jem nutello na žlico. Zraven se sin maže s čokolešnikom in ko je mala dala drugo žlico nutelle se začne bunit, da kaj to dela to pa ne more kar tako jesti. Potem pa še jaz (mama za zgleduser posted image ) vzamem žlico nutelle, ker se ji nisem mogla upreti, saj je to moja slabost že odkar lahko žlico držim v rokah.

In Marku prekipi, vzame kozarec nutelle, ga zapre, reče, da se to ne dela, ga odnese nekam v sobo (ga skrije), pride nazaj in reče: "Vidve sta sedaj za kazen en teden brez nutelle!"

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 23:00:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 23:22:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1379
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 7:52:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 7:55:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.3.2008 8:11:51   
neboglasnica
Dobro jutro vsem in hvala za nasvet glede slikice.

A je še katera tako slabo spala, ne vem če sem spala dve uri. A je spet kakšna luna?

glugluglu, tale jepa dobra. Koliko je star, sem že pozabila, pa se mi ne ljubi brskat za nazaj. Grem pojest zajtrk, zrisat otroške sobice, potem pa pridem nazaj. Aha, še tole vprašanje: koliko in kakšne omare imajo vaši otroci v sobah. Zanima me, število omar na enega otroka.

Se pišemo...

Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.3.2008 8:25:34   
ilatic
juhu vidim da nisem edina pokonci...danes sem ze jokala namreč...spet sem sama doma...moj je sel zapit od kolega otroka (pa sem bila 100% da bom povabljena)

Draga HD. Žal nisem včeraj šla na računalnik, samo nisi bila edina ki je jokala in prav zaradi istega problema. Pri meni je žal to problem, da dela ponoči od kar pomnim. Prejšni teden je končno dobil ponudbo da začne delati v dopoldanskem času. Začela sem odštevati dneve, da dobim končno moža tudi ponoči. In kaj se je včeraj zgodilo? Premislil si je in želi da bi vsaj do poroda še delal ponoči - naštel mi je 100 dobrih razlogov zakaj - ampak jaz pa v jok. Samo tista ki ve kako je vsak večer iti sam v zakonsko posteljo, ve kako mi je bilo hudo. Sita sem teh groznih noči! In ko jaz vstanem on gre spat!!! Noro!!!!!!

Tako da HD če ga kakšen večer ni, se ne sekiraj in poskusi takrat izkoristit čas zase. Ne delaj napake kot sem jaz in ga vedno zvesto čakala doma. Če on lahko uživa brez tebe se potrudi in uživaj tudi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.3.2008 8:26:44   
Balonchy
user posted image  

Dobro jutro julije...

Ekola eno kavico...
Ko pride Lex pa dobite še mleko, če ga katera rabi... (tko je ponavadi user posted image )...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 11.3.2008 8:27:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1384
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 8:30:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.3.2008 8:32:01   
Balonchy
Nč ne bomo Lex čakali... ker lahk, da keri že prej paše pit kavico z mlekom user posted image
Tu vam dajem na izbiro:

user posted image
Zdej grem pa mal delat... user posted image  (morda... user posted image )
Ciaoooo

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.3.2008 8:38:25   
Balonchy
Greš na strica googla (tko bi napisala Lexy user posted image ), vtipkaš karkol rabiš in ko to najde klikneš - slike (?).
Potem ti odpre same slike za pojme, ki jih iščeš...
Npr. "mleko"...

Mal prečekiraš, najdeš slikco, ki ti je všeč jo klikneš, da jo odpre (poveča). Ko je slikca odprta jo klikneš še 1x z desnim miškinim gumbom (in greš prilepi).
Medtem si pa na ringaraji že odpreš okno "odgovori".

Klikneš v pogovorno okno (da se ti prikaže kurzor (kjer želiš imet sliko)) in spet klikneš desno miškino tipko - potem pa prilepi.

To je to!

Sam sem menda tolk sklobasala, da ne bo živ bog zastopu!?

Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.3.2008 9:08:05   
Tinky
Balonchy, kje je pa moj kakav? user posted image

Dobro jutrooooo

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 9:13:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.3.2008 9:18:12   
Balonchy
user posted image

Tinky - izvoli!user posted image

Sem te s tvojim slikala!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.3.2008 9:18:28   
zabica26
Ste me spomnle na kavico... user posted image
No, vidim, da vas večina uživa v nosečnosti. Družinski problemi pa pašejo zraven... ah, ja. Ampak vseeno je treba imeti v glavi, da nosimo otročka in se splača biti vesela in nasmejana nosečnica.

A že izbirate vozičke? Pri nas je sicer še brez priprav, ker večino stvari že imamo, seveda pa bomo nakupili tudi nekaj novih stvari... ampak to šele v maju. Zdej si malo ogledujemo... me tudi prvič šopingiranje ni mikalo tako zgodaj, zdaj pa tudi ne. Imam občutek, da zdaj še nimajo poletnih oblekc, da se potem kasneje več dobi. Pa veliko se še po porodu kupi...pa veliko dobi za darila. Pa potem ko imaš enkrat otroka v naročju, bi kar kupoval in kupoval...user posted image

Aja, za 3D uZ se pa nisem odločila. Niti prvič, niti zdaj. Ne vem, me ne zanima. Meni je pomembno, da je z otrokom vse ok in da sem jaz ok. Pa da čutim brcike. user posted image

Kaj boste pekle za veliko noč?user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.3.2008 9:27:14   
Urugu
Živjo,

komaj sem se prebila skozi vse poste user posted image , tako ste pridne. Tudi moja morfologija je mimo in je vse ok user posted image  za 3D se nakako nisem mogla odločiti, čeprav je bil mož kar precej za. Malo prehudo se mi je zdelo dati toliko denarja za še en UZ.

Vidim, da se že pogovarjate o porodu. Glede na to da je to moja 2 user posted image  vem kaj me čaka - vsaj približno user posted image , res pa je da sem imela skoraj idealen 1 porod. iz radovednosti sem pobrskala po knjižnici in našla zanimivo knjigo Modrost rojevanja. Napisala jo je babica in je vse predstavljeno s pozitivnega vidika, ne pa tako kot vse te knjige v stilu kaj vse gre lahko narobe. Priporočam jo vsem. Mogoče je na enih delih malo nenavadna, vendar poanta sproščen in pozitiven pristop k porodu - res jo priporočam v branje.

lp vsem julijkam

Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.3.2008 9:29:25   
neboglasnica
j....user posted image user posted image user posted image user posted image . Nikakor ne morem brskati za slikice, ves čas mi sporoča, da ta pa ta slikica ni dovoljena. Zakaj mi to dela?????

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.3.2008 9:30:36   
Tinky
Balonchy, hvala user posted image user posted image user posted image ...je bil full finčkan ta kakav.

Se moram mal pohvalit, prijateljica od mojega brata mi v je v nedeljo prinesla cotke za dojenčka od 0 do 1 leta, lupinco in košaro od Peg Perego, tako da moram kupit samo športni voziček iste znamke.
Full sem bila presenečena, ker nisem pričakovala tolko robe.
Na ta račun sem prišparala več kot 1000 eur, kar pa v današnjem času, ko sva tik pred gradnjo pomeni ogromno!!!

Zabica, za veliko noč ne bom pekla nič, ker je zame dan, kot vsi ostali.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.3.2008 9:33:26   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Urugu

Živjo,

komaj sem se prebila skozi vse poste user posted image , tako ste pridne. Tudi moja morfologija je mimo in je vse ok user posted image  za 3D se nakako nisem mogla odločiti, čeprav je bil mož kar precej za. Malo prehudo se mi je zdelo dati toliko denarja za še en UZ.

Vidim, da se že pogovarjate o porodu. Glede na to da je to moja 2 user posted image  vem kaj me čaka - vsaj približno user posted image , res pa je da sem imela skoraj idealen 1 porod. iz radovednosti sem pobrskala po knjižnici in našla zanimivo knjigo Modrost rojevanja. Napisala jo je babica in je vse predstavljeno s pozitivnega vidika, ne pa tako kot vse te knjige v stilu kaj vse gre lahko narobe. Priporočam jo vsem. Mogoče je na enih delih malo nenavadna, vendar poanta sproščen in pozitiven pristop k porodu - res jo priporočam v branje.

lp vsem julijkam

Tut sama sem imela prvič idealen porod. Prav tako me ni strah poroda. Bomo videli...

Ja, tole knjigico pohvalijo. Zdej si jo bom pa res sposodila, čeprav nisem glih navdušena nad branjem tovrstne literature. Prvič sem v dnevih čez rok brala o negi dojenčka doma, prej pa nič... ampak se vsega tako spontano naučiš ob dojenčku, da tisti nsveti iz knjig bolj malo prav pridejo...

(odgovor članu Urugu)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.3.2008 9:34:29   
Tinky
Kar se pa poroda tiče....komaj čakam JULIJ, ker sem že malo naveličana nosečnosti (traja predolgo, škoda da nisem mačka). Sej je full lep feeling čutit brcike, sam si po drugi strani full omejen in se moraš full stvarem odrekat. Še posebi zdej, ko me hrbtenica boli mi je prav smotano.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.3.2008 9:35:05   
Nyah*
Ojla!

Evo, kavico z mlekom sem popila (mmmm), pa se malo kakava cez, da sem popravila okususer posted image , sedaj pa se javim na hitro. Danes imam morfologijo, upam, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image , mislite name, ok?

Drugace pa vidim, da ima vsaka take in drugacne tezave. Ves, hruska debeluska, tudi jaz sem velčikokrat sama ponoci, ali vsaj do sredi noci, ker moj mozek lahko dalj casa zdrzi pokonci, jaz pa ko dojencek, takoj ko je nocka, sem zaspana. Tako da, ali je nocna, ali popoldan, grem spat sama, je pa res, da se pred tem pocrkljava, pa lazje zaspimuser posted image user posted image . Drugace pa te zastopim, da je hudo, ker nisi bila povabljena zraven, ce ne bi bila user posted image  bi najbrz znorela, tako pa si user posted image , oh ti hormoni.

Nic, ucenci ze divjajo, malice je konec, uzivajte danes, jaz grem popoldan mojega user posted image  pogledat, jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Urugu)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.3.2008 10:05:50   
glugluglu
Neboglasnica, Mark je star 8 in skoraj pol - 3. razred, Nina pa 6,5 - 1. razred. 
Pri nas imata vsak eno normalno veliko garderobno omaro, pa še eno malo omarico za majčke, itd (pohištvo Alples, tempo).  Potem pa še dve omarci in police za igrače. Z leti se kar množijo te cunjice in igrače, pa skoz nekaj stran dajemo, ampak še vedno je soba preveč polna. Sej ne vem kako bomo vse to preselili in kam bomo zložili, dokler ne zrihtamo zgornjij sob v novih prostorih do konca.

Za malega pa še ne vem kaj bi, ampak dokler se ne bomo preselili itak nič ne morem.
Joj od 1. maja naprej še ne bomo imeli takoj interneta, ker tam kamor gremo (pa je samo ene 600m naprej od našega stanovanja) še niso urejene zadeve za internet. Baje ne gre čez niti Siol, kaj šele kakšen T2 ali  Amis, tako, da mogoče bova mogla kabelski internet vzet, pa še to najbrž ne bo tako hitro.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.3.2008 10:24:24   
glugluglu
hruška debeluška, ilatic in vse, ki ste same ponoči, ali podnevi, včasih je tudi moj na kakšen terenčku, sicer ne toliko kot kakšni drugi v njegovi službi, ampak vseeno pride, pa sem se kar navadila.

No pa pa še to: konec januarja sem skoraj dol padla, ko mi je moj rekel, da bi šel od 20. februarja za pol leta na Kosovo, da je dobil fajn ponudbo.
Res je, da bi nam ta denar tako prav prišel kot še nikoli prej, ampak jaz bi pa po mojem tudi že rodila. Meni se je kar zvrtelo: sama (z dvema otrokoma in noseča) bi se selila, sama bi rihtala hišo, sama bi rodila, oz. nekaj od tega bi moral zbrati za dopust.

No, sej nisem tečnarila, samo povedala lepo, kaj si mislim, na koncu smo se odrekli tem financam, sedaj smo glede tega res preveč na tesnem, ampak sej, kaj pa rinemo na večje. Če bi bili z malim zadovoljni, pa bi bilo drugače.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.3.2008 10:31:49   
ina82
Jaz pa sem danes zelo živčna, ker imam čez uro in pol zagovor diplome tako da ne delam nič drugega kot da se izživljam na vse v moji bližini, pa wc sem že kakih stokrat obiskala.
Držite pesti

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?