|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.3.2008 19:35:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Julijke II. - 2008
9.3.2008 19:40:14   
sasi13
inigo neki sem že zračunala, ker še zdej nimama čist dokončne odločitve glede imen. a ti si se že odločla?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.3.2008 19:50:19   
Inigo
sasi13 - ah kje pa! Imava en ožji krog... ampak se ta krog in meseca v mesec spreminja... tko da vprašanje kaj bo julija user posted image se pa odločava med krajšimi imeni (ker ima moj dragi daljši priimek), lahko izgovorljivimi, pa da je slovensko oziroma zveni slovensko...  vidva? že vesta? 

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.3.2008 20:41:08   
Angie_
Malce dlje me ni bilo prisotne, pa vendar sem še vedno tukaj. Jutri imam morfologijo in moram reč, da kar komaj čakam, da bi izvedela, kaj bomo dobili (če se bo sploh videlo). Drugače pa tudi jaz še ne čutim v mojem trebuščku ničesar, sem pa v 20-tednu. Opažam pa, da se mi je v zadnjem tednu trebuh tako napihnil, da kar nisem mogla verjet. Do prej se ni še nič kaj poznalo, sedaj je pa že...

V glavnem imejte se lepo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   [Brisano sporočilo]
9.3.2008 20:47:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angie_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.3.2008 21:46:54   
24julij
oj user posted image ja tole sem si jaz ze racunala na tej strani pa ce primerjate potem par imen ti vse na isto foro napisejo,vsaj meni je na tri imena.no poskusite se ve,in drugace

ej prej me je pa kr mal panika ker danes nisem nekam dojenka cutla brcat tudi prej ko sem se ulezala,in po dolgem cakanju pa bozanju pa rokanju je pozdravil svojo mamico.joj joj jsz pa ze cela nekam panicna.a je to tko da en dan bolj brca drugi skoraj nic al kajuser posted image  no uglavnem da je zdaj pozdravil svojo mamico da bom lahko spala,user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.3.2008 21:51:23   
maja24
24julij tut pr men se nardi kšn dan da sam parkat brcne,tok da ni panike pa itak se od 20.pa do 25.t plodovnica nabira in je loh tut to da ga bol na rahlo čutiš,je pa tut to da pikica pančka,

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.3.2008 21:53:41   
frutka_
24julij, mene tudi zaskrbi, če ne začutim brcik nekaj cajta. Potem pa me na nabrca tako močno, da se konkretne brcike vidijo na trebuhu.user posted image  Prav hecno je...kot da začuti moj strah. Običajno je dovolj, da se uležem in sprostim pa je tu!
Angie upam da boš videla vse kar boš želela!user posted image user posted image user posted image
Pikica* dobrodošla v klubu julij 2008!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image krat toliko nas je...približno!
Bastian čestitam za dečka!user posted image user posted image
Lindy mene tudi slabosti oblivajo. V interavlih. Običajno je dovolj, da spijem vodo, se uležem in nekaj energijskega pojem (to je najboljši del!). Pri meni je to posledica nizkega pritiska. Morda zjutraj spij eno kavico z mlekom, s seboj imej v torbici kakšno energijsko čokoladico, pa flašo vode. Za vsak slučaj.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.3.2008 8:40:51   
ilatic
Dobro jutro punce!user posted image user posted image

Kako ste? Evo jaz že pridno delam. Včeraj je bil moj najhujši dan. Vse mi je bilo v napoto in nič mi ni bilo prav. Groza. Sem pa danes ful vesela, ko vidim da me je minilo.
Tka da veselo v nov dan.
Aja glede prisotnosti pri porodu - Lex - te vzemem za besedo user posted image . Ko se mi začnejo popadki te kličem in bodi v pripravljenosti. Ha ha. Ne resno. To je moj 3. porod in bom tretjič kar sama šla, se sploh ni panike punce. Men je blo čist fletn pri obeh, itak mi gredo takrat vsi na živce in bi se samo spravljala nad njih, brez veze. Na moža ne mislim nič vplivat, on mi je že pred 12 leti pač povedal, da si tega ne želi in konec. Ne vem zakaj bi ga v nekaj silila. Tudi jaz ne maram da me nekdo v nekaj sili. Če pa bi hotla vem da bi popustil, sam to ni to.

LP

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
10.3.2008 8:51:29   
neboglasnica
Dober dan vsem... Ilatic, ti kar mene poklič, grem s tabo. Enkrat v življenju si želim prisostvovati pri porodu, ampak ne kot aktivni udeleženec, bi samo pomagala.user posted image

No, vzela sem si tri dni bolniške, izpraznila polovico omare.. Kako se kontrolirate tiste, ki ste ves čas doma?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
10.3.2008 8:55:57   
ilatic
No, vzela sem si tri dni bolniške, izpraznila polovico omare.. Kako se kontrolirate tiste, ki ste ves čas doma?

Verjetno je to namenjeno hrani? Ha ha. Jaz sploh ne kupujem nič več. Hčerki se stalno pritožujeta, zakaj ni doma nič več za jest user posted image oz grickljat. Ha ha. Oziroma mamo - prepečenecuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
10.3.2008 8:57:46   
neboglasnica
Pridna user posted image user posted image . Jaz se ne morem upreti, žal. Okolica LJ? Smer, vsaj približno? V okolici Domžal oz. nekje med LJ in Domžalam domujem jaz, pa ti?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
10.3.2008 8:58:07   
lex
Dobro jutro!
user posted image

ilatic tud jaz se strinjam, da jih je brezveze silit. Moj je sam izrazil željo, da gre zraven in pol pri Alini sploh ni blo več vprašanje, ampak mu je bilo samoumevno. Jaz sem pa hepi, da je šel zraven. Upam, da sedaj ne bo zamudiluser posted image , da bo videl vse tri kako so prišli ven. Mi je pa nadzorno povedal kaj se je dogajalo med samim iztisom. Mislim, da ga je prvič najbolj prevzelo, še posebej ker je bil prisoten vakuum.
Sem pa včeraj zvečer doživela en tak lep trenutek v sebi, da bi najrajši zavpila do neba, da ga ljubim. Na obisku sva imela njegoveg brata, Alina se je spravljala spat, jaz sem peglala, Aleks je bil tiho lepo na kavču, ati e pa Alino mel na rokah. Na TV smo meli risanko in pol je stric kar neki spraševal, pa je Aleks navajen, da je čista tišina ko se spravlja Alina na spanej, da pač lažje zaspi in igra samo TV. Ker je pač pol blo vse narobe in Alina ni mogla prav zaspat, ji je pa ati začel pesmice pet, pa tak jo j cartal, da je res bilo čutit kako jo ma rad. Skor sem začela jokat. Sem vam morala povedat, ker me je skor zadušilo od ljubezni. Oh moji hormoni,... , sem bla pa cel dan pasja, jaz se tud nisem mela kam dat.

Vsem vašim moškim vse najboljše za 40 mučenikovuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
10.3.2008 8:59:55   
lex
neboglasnica - jaz se ne morem upret, zato mam največ kil do zdajuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
10.3.2008 9:00:58   
neboglasnica
lex, a ne, kako so ti trenutki lepi. Pravzaprav nič posebnega, ampak v tistem momentu te presune do srca. In ponavadi na to gladko pozabimo, nam ni nič mar, ko nam gre vse narobe. Takrat bi morale pomisliti na te trenutke, a ne?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.3.2008 9:02:19   
neboglasnica
lex, tudi moje kile letijo tja nekam proti nebu, + 10 je že. Ampak podlaga je bila precej močna user posted image user posted image . Ampak bo že, še vsi so prišli na svet, bo tudi tale tretja moja pika, karkoli že imamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.3.2008 9:10:44   
neboglasnica
Vidim, da ste omagale. Se pridružim spet malce kasneje, knjiga me čaka, pa napolitanke z mrzlim mlekom. Mnjami...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.3.2008 9:13:46   
lex
a ne kako smo včasih sitne? Jaz se morem včasih sama v roke vzet, da nisem preveč tečna. Se mi kar smili.

O kilah pa ne bom, ker sem kar slabe voljeuser posted image user posted image , grem omaro s sladkarijami ropat.

Tamala je pa dans malo sitna, ko ji zob ven leze. Jao meniuser posted image .
Tiste, ki še nimate otrok in mate še par izpitov - spravite se zdaj za knjige, pol ni fajn, ker si ves živčen, pa veš da bi se moral učit, pa z otrokom bit, pa...

karamela, midva sva tak iz MB vozla laminate, sva se tud režala ko norca. Ful je fajn ko si tak skup vlačiš robo, pa urejaš stanovanje. Še posebej ko pričakuješuser posted image , ker veš, da bo pol tak fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.3.2008 10:10:36   
lex
ja nič uživajte, midve greva na sonček in kavo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.3.2008 10:14:01   
netki
lex...pa kje maš ti sonček???? user posted image

dej ga mal k man pošlji! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.3.2008 10:14:34   
Anonimen

joj kje pa maš ti dons sonček....
hitr povej! bom še js pršla user posted image
pr nas sam dezuje ze ceu dan.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.3.2008 10:34:08   
lex
v Vuzenici, pa tak sije, da bom tamali samo termoflis gor dalauser posted image user posted image user posted image user posted image  ve sam pridite, vam častim kavo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.3.2008 10:37:05   
glugluglu
pri nas tudi dežuje, prav turoben dan je, spet sem nazaj zaspala potem ko so šli otroci v šolo, tako, da nisem šla še niti k sosedi na kavo. Uživam še zadnje dneve, mogoče bom morala kmalu že nazaj v službo.

Danes je dan mučenikov, pa še ne vem kakšno "trnasto" zadevo bi mu pripravila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.3.2008 10:53:16   
tims
Jest sem pa dons zamorjena k sam user posted image . Bi najraj kar koga usekala. Naj povem, kaj se mi je zgodilo. Zdaj smo že cel vikend pri tašči in zaenkrat brez komentarja. No, danes pa sva imela s Timom kontrolo na pediatrični v pulmološki ambulanti, ker še ugotavljajo ali ima astmo. Mali je bil ful priden, vse kar sem mu rekla me je ubogal na prvo besedo. Potem pa sestra v ambulanti pravi, naj pokažem, kako mu dajem zdravilo (pumpice z nastavkom). In jaz veselo pokažem, ko ženska čist ven pade in mi pravi da mu narobe dajem user posted image . Men pa seveda nič jasno. Ji razložim, da so mi tako pokazali na oddelku, ko sva bila tam. In ona meni."Ne, to pa ni res." Obstala sem z odprtimi usti in že sem iskala svojo čeljust po tleh. In jaz njej spet, da sem isto pokazala že na prvi kontroli, ki smo jo imeli par dni po tistem, ko je šel domov iz pediatrične in ona men spet, da to ni res. A si lahko predstavljate, kakšen šok sem doživela? Kar gledala sem jo, dokler mi ni film poču in sem ji rekla, da nisem neumna in da vem kaj so mi pokazal in si nisem kar sama  nekaj zmislila, kako naj bi otroku dajala zdravilo, glede na to , da smo prvič imeli te pumpice. Pa me je kar ignorirala in zmajevala z glavo. In potem si naš sonček počasi obuva čevlje, ker mu pač ni noben rekel, da mora pohitet (bila sva edina, ki sva tisti čas čakala na ta pregled), pa je čist ven padla in mu začela težit, da naj pohiti, da kako je lahko tako počasen in naj mu jaz pomagam, če se ne zna sam obuvat. Za las da ji nisem en direkt spustila. Zdravnik pa srček, prijazen, nasmejan..... Katastrofa. In to je že drugič, da sem imela tam take izkušnje s temi sestrami. Sej verjamem, da si slabe volje in ti gre kakšen dan vse narobe, ampak to so otroci. Naš Tim jo je kar gledal in potem mene in kar stiskalo me je v prsih, ko sem gledala kako revež požira solze.user posted image Še dobro, da sem ga lahko hitro potolažila, da ima teta pač veliko dela in da morava pohitet.

joj, upam , da vas nisem zamorila, ampak prov mogla sem dat tole iz sebe ven, ker drugač bi me kar požrlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 11:24:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?