|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 11:35:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Julijke II. - 2008
10.3.2008 11:39:27   
ilatic
Neboglasnica jaz sem po novem (od junija) iz okolice Velikih Lašč (proti Ribnici). Prej smo živeli v Lj, pred tem pa sem jaz domovala (ko sem še bila samska) v Domžalah. To mi je še vedno nejaljubši kraj in sploh ne vem zakaj. Nekako ti priraste k srcu!

LP

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.3.2008 11:51:08   
ilatic
joj Lex zdaj sem prebrala. a ne kako so včasih angelčki tile naši možički. Sam jaz vedno pravim mojemuda je včasih  kot angelček, ej čez pet minut pa že kot hudič. Jaz ne vem kaj je z njimi al sam z mojim.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.3.2008 11:53:02   
Angie_
Živjo punce,

evo mamografija je mimo in zvedela sem, da bomo dobili fantka user posted image . Kar nisem mogla verjet, ker so mi vsi govorili, da bo punčka in tako sem že nekako pripravila na misel, da bo punčka. Danes pa... je bilo v trenutku vse jasno. user posted image V glavnem z mojim fantičem je vse uredu, je živahen, čeprav ga še ne čutim. Je pa mojemu ginekologu uspelo zbrisati vse podatke, ki jih je pridobil med pregledom preden jih je vpisal v knjigicouser posted image . No ja, sem rekla, da ni problema, glavno, da je vse uredu.

Kar ne morem verjeti, da bom imela fanta, joj je bil moj vesel. Jaz tudi, sam sem bila pa presenečena.

Aja pri nas, vsaj tu, kjer sem v službi, tudi sije sonček in je prav prijetno. Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.3.2008 11:54:50   
bastian111
Čestitam za user posted image ,da bo le vse zdravo! Pri nas pa je sončni a vetrovni dan.Lp

(odgovor članu Angie_)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.3.2008 11:56:29   
Inigo
Angie - mamografije je preslikava prsi! user posted image mislila si mofologijo... pa saj vse vem za kaj se gre user posted image in en aplavz za fanta user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.3.2008 11:57:59   
Angie_
Ja Indigo se opravičujem user posted image . Res sem malce zamutila s pravo besedo. Kakorkoli na morfologiji sem bila ja user posted image .

Hvala vsem.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.3.2008 12:04:16   
Inigo
prav hecno se mi zdi... skoraj sami pobi se bodo rodili julija... user posted image  

(odgovor članu Angie_)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.3.2008 12:19:10   
Katy\o/
tims, ti se kar jezi, ker tole, kar je ta sestra naredila ni humano. Bogi otrok. Škoda ker ni pokazal kako ga je prizadela, mogoče bi potem dojela, da ni naredila prav.

Angie_ čestitke za fantka! user posted image

Postali smo mala družinica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.3.2008 13:22:07   
neboglasnica
tims, porkaš, drugič pa kar reci sestri.user posted image . Tudi jaz sem bila pred letom in pol z malčico sprejeta na pediatrično, cela drama. Zdravnica Mačkova me je nadrla, kje hodim, da bi otrok čez dve uri umrl. jaz pa v jok, saj sem CEL teden hodila od zdravnika do zdravnika. Bilo je pa k v filmu: jaz s hčero v naročju, ena sestra je držala masko gor, druga komentirala, da bodo posledice na možganih... V 2. nadstropju so nas zaprli v eno sobo, 7 injekcij, zagrnili z zaveso... Iz ZD so me pa poslali tja s taksijem. V sprejemni sem izpolnjevala list, ko ena sestra izmeri kisik v krvi in reče: gospa, boste potem, za minute gre. No, po 9 dneh na 100% kisiku so naju spustili domov, na kontrole pa morava še vedno hoditi in vedno znova me preseneča odnos sester. Včasih tudi jaz požrem, sempa zadnjič nazaj zasikala, da je ona tam zaradi mene in ne jaz zaradi nje. In naj se ne dere na hčero, ki se zna pri treh letih popolnoma sama urediti. In čudo: opravičila se mi je.

Naj se vam zgodi še kaj lepega v tem deževnem, turobnem dnevu!

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.3.2008 13:27:48   
nika9
Najprej da vam posredujem odgovor moje mami, ko sem jo vprašala da dojenčka ne čutim že 3 dni in seveda sem bila vsa panična.
je rekla, da je tudi ona v svoji nosečnosti včasih čutila brcike potem pa tudi do 2 tedna nič, enostavno mi je razložila, da je dojenček našel udoben položaj, ki mu paše, biba mala dremucka in se ima blazno lepo notri na varnem, jaz pa po nepotrebnem delam paniko.
no mene je potolažla, upam da bodo njene besede še katero izmed vas.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 14:00:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 14:03:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.3.2008 14:24:16   
tims
Neboglasnica, sej sem si mislila, da bi jest tud na polno znorela, pa sem se najprej zadrževala, ker je bil Tim seveda zraven, pa mu verjetno ne bi bilo nič jasno. Kot drugo me pa potem vedno skrbi, če slučajno znorim in bo moje pišče mogu spet not ostat, kakšen odnos imajo potem lahko do njega. Zato malo že požrem, sem pa si rekla, da bom počakala do naslednje kontrole. Bom videla kako bo takrat in če se bo zgodba ponovila, bom pa nekoga sigurno prijavila, ker jih imam res poln kufer. Tako kot praviš, so oni zaradi nas tam in ne obratno.

Mogoče je pa samo vreme krivo za take reakcijeuser posted image

Jest sem tudi zadnjič vprašala G. glede teh brcik (kakšen dan je ne čutim) in mi je rekla, da je to normalno, da je pomembmno vsakodnevno brcanje mislim da po 30t. Jest se tudi tolažim s tem, da si pač najde položaj, ki ji odgovarja in si potem nabira moči in energije za ta svet user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.3.2008 14:44:15   
Anonimen
ja lej jo kokico zimsko user posted image
js sm o tem že pred dvema mescema govorila
da je ful težko datum dobit.
js sm se za v Postojno že v začetku januarja naročila.
Pa še tuki na forumu sm napisala da treba pohitet.....

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 14:54:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.3.2008 15:07:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
ja js sm že takoj vedla da bom šla.
sploh nisem razmišljala o tem. sem pri
sodelavki vidla cd, pa sem bla takoj tok
navdušena!
pa otrok ima potem nek spomin -
tudi ko zraste verjemi, da ga bo z veseljem pogledal user posted image
vsaj jaz bi ga - če bi imela to možnost.

poleg tega pa mislim da ti za ziher povejo spol.
no - ga že vem - samo vseeno se na 3D baje velik
boljš vidi kot pa tko.

Upam pa da boš najdla kje kakšen frej termin.
Aja - pa vsak si kdaj premisli user posted image  tud js sm včasih mal
zmedena pa se petkrat premislim user posted image

< Sporočilo je popravil tedy -- 10.3.2008 15:12:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.3.2008 15:13:04   
neboglasnica
Glede brcik: tudi moje dete včeraj ni pretirano brcalo. pa sem pojamrala možu, ta pa pravi, da nikoli nisem zadovoljna, če brca, me boli in jamram, če ne brca, sem pa tečna. Očitno so dan, dva vsi malčki palčki počivali. Danes je že vse drugače, spet brcamo. Mamico pa lakota še vedno ni zapustila.

Moji dve me hočeta zase, se beremo zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 15:14:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.3.2008 15:20:20   
Tinky
zimska imaš zs user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.3.2008 15:40:23   
Anonimen
živjo  kot sem prebrala na eni drugi temi, naši piki74 žal ni uspelo user posted image user posted image  njena mala pingvinčka se nista obdržala. zelo sem žalostna zanjo, saj sem res stiskala pesti user posted image  pika drži se, pošiljam ti velik objem

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 15:45:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.3.2008 15:47:06   
Anonimen
3D v Postojni stane 60 eur.
Pa če misliš jit pohiti. Datum boš že zdaj težko dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 15:51:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.3.2008 15:51:48   
tims
Ojoj, pika74, tudi meni je hudo za vaju in tvoja dva malčkauser posted image user posted image user posted image . Verjetno ti kaj dosti ne pomaga, pa vseeno ti pošiljam en velik user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?