|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
9.3.2008 10:36:03   
Anonimen
Hej punce!
Tudi jaz sem julijka, in sicer imam PDP 29.7.2008. Sicer bolj malo (oz.nič) pišem, "vas" pa redno berem.
Skrbi me, ker še ne čutim moje male pikice, ginekolog pravi, da bi jo že morala user posted image , sploh zato, ker sem noseča drugič.
Ali je še katera, ki še ne čuti nežnega ali kakršnegakoli premikanja v vaših trebuščkih?
Lepo se imejte, lepo nedeljo vsem!
pikica**

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.3.2008 12:09:35   
Katy\o/
user posted image pikica**

Praviš da ne čutiš svojega user posted image . Pa tvoj G. nič ne preveri z UZ ali je vse uredu. Mislim, da bi moral. Čeprav dvomim, da je kaj narobe. Jaz sem tak čas, kot si ti zdaj šele začela čutit gibe, pa niti nisem bila prepričana ali je to to, ali je prebava. Počakaj še malo, pa bodo brcike konkretnejše. user posted image Ne bi pa rekla, da zdaj ko si že drugič noseča, da pa moraš čutiti brce prej. Vsaka nosečnost je drugačna/sama svoja. user posted image Ne skrbi, prepričana sem, da je vse uredu. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.3.2008 12:21:57   
papir
mene pa zanima če se porodniška začne 14,6 (približno) kdaj se konča in moraš nazaj delat? a ti drug let pripaada isto št.dopusta ali kaj manj ker te pač pol leta ni?

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.3.2008 14:29:18   
Anonimen
Hvala ti Katy :-) Ginekolog vedno preveri z UZ, in z otrokom pravi, je vse v najlepšem redu, samo se pa tudi njemu čudno zdi da še ne čutim, ampak bo, seveda, važno da vem, da je z otročičkom vse OK...
Tako da čakam, in ko bo pač bo :-)
LP

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.3.2008 15:27:53   
Inigo
helow pikica! si se le odločila, da se nam pridružiš?! SUPER!

glede brcih pa mislim, da jih boš slej ko prej začutila. če je vse ok z otročkom, pa nimaš tko kaj skrbet. mogoče pa ravno tako leži, da jih še ne čutiš... hmmm.

jst sm jih pa kr hitr začutla, glede na to da sm prvorodka user posted image zdj pa mali že tak nori, da je hudo. in sm danes prebrala, da ga dotik roke lahko pomiri in umiri. in to je čisto res. ker ko fejt brca, si neskončno želim, da bi še od zunaj to čutila in pristavim roko. pol pa kr neha... user posted image danes pa me je kr pomirilo, ko sm prebrala, da ga u bistvu tko pomirim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.3.2008 15:34:53   
maja24
Dobrodošla Pikicauser posted image ,
kar se tiče brc imaš še mnogo časa,baje do 26t sam jih boš itak že prej čutila,mogoče jih še ne čutiš zaradi tega ker se od 20t pa do 25t plodovnica nabira in zaradi tega ko mali brca jih ne čutiš ali pa ne pridejo tolk do izraza oz niso tolk močne.To sm zadnič brala na med over netu.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.3.2008 15:36:54   
maja24
Inigo men tut kr fejst brca,sploh ko dam roko na trebuh se fajn čut ko brcneuser posted image  al pa ko se premika se fajn na trebuhu vid ko valovi.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.3.2008 15:39:50   
Inigo
točn tko maja24! a ni nor filing... joj, sploh si nism misla, da je to tak občutek... jst bi bla kr skos noseča user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   [Brisano sporočilo]
9.3.2008 15:47:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.3.2008 15:50:29   
maja24
Almera men se na vn že kr neki časa vidjo ko brcne,morm rečt da je kr fajn,pa sej jih boš kmalu videla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.3.2008 15:51:52   
Inigo
Almera - v katerem tednu si pa zdaj? baje bi se naj nekje 2 tedna po tem, ko začutiš tiste malo močnejše premike, začel tut preko trebuha čutit... ampak jst mislim, da je to veliko bolj odvisno od vsake user posted image in pa tudi od otročka. jst sm v 24. tednu, pa sem zadnji teden zdaj začutila, da trebuh skače sem in tja in spreminja obliko. prve brce pa sem začutila že konec januarja. tko da pr men to zihr ne drži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.3.2008 15:52:46   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst bi bla kr skos noseča user posted image

Počak da bo večji  pol te bo pa v rebra brcnu,to more bit šele dobruser posted image user posted image .Mojo prjatlco je enkrat med kosilom direkt v rebra brcnu,je rekla ...da je že mislna da jo bo pobraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.3.2008 15:58:35   
Inigo
a je dobla "infarkt efekt"? user posted image more bit res noro ja... al pa u želodc, in ko ravno ješ... najbrž te kr mine user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.3.2008 16:08:54   
maja24
No ja sej bomo vidle,drgač je pa prou luštn ko neki delaš al pa hodiš pa te tamau začne brcat,a veš kdaj bo tut dobr k se bo prou vidla rokca al pa nogca ko bo brcov al pa boksovuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.3.2008 16:10:27   
Anonimen
Ja, lepo je ko čutiš brce in premike otročička, ki raste pod tvojim user posted image . Pri prvi nosečnosti sem to čutila že prej, ampak nič zato, če je vse OK bom potrpežljivo čakala, saj mi drugega tudi ne preostane.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.3.2008 16:19:20   
Inigo
eno vprašanje! a je bla ktera al pa če pozna dr. Dušana Rosiča s Ptuja. bi šla tja na 3D in 4D, kr je tut najbol poceni. 30€ mnde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.3.2008 16:45:36   
bastian111
Jaz ga poznam oz.bila sem pri njemu.Super G. vse dobro lahko povem za njega. Že ko te pozdravi  veš da je to čisto nekaj novega in začutiš da si dobrodošel. Snema in razlaga vsako stvar posebej ,moj mož je zelo radoveden in je kar naprej spraševal in Dr.rosič mu je zelo natančno odgovoril.Vprašala sva tudi za spol in se žal ni videlo natančno. Pogledal je mojega moža in nato rekel  navajam"če res želita vedeti 100% spol ,Vam moram narediti nožni uz". In takoj je videl kaj bo in po vprašanju kaj si želiva sva postala tiho in naenkrat pravi da se zelo lepo vidiuser posted image .Oba presrečna ,ker če ne bi hotel narediti ta uz danes ne bi mogoče že vedla kaj nosim. Tako da kar pejt k njemu in upam da boš zadovoljna.Lp

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.3.2008 17:49:55   
lindy
Men se pa zadnje čase dogaja, da mi začne srce full hitrejš bit, vročica me oblije, zraka mi primanjkuje, vglavnem čist slaba ratam, pol se pa uležem pa je kmal boljš, glih zdej k sem mislila da je konec težav pa tole, no upam da to ni nič tazga pač nosečniške težave!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.3.2008 18:12:36   
sasi13
men tudi fajn bincata, moj user posted image je že čutu. mi pa tudi trebušček skače user posted image se pa mi tud  zdi da ko dam roko gor da nehata. res je fajn user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.3.2008 18:23:46   
Rahelca
Pozdravljene,
po dolgem času se vam oglašam, bolj sodelujem na forumu dvojčkov, saj pričakujem dvojčka, punčko in fantka.

Lex, prosim popravi, moj PDP je 17.7., 12.3. imam morfologijo. Moj rojstni dan pa je 16.04.1969.

Malo sem vas že prebrala, ostalo pa sščasoma.

Jaz brcike že čutim nekaj tednov, pravijo, da je to normalno, ker sem drugorodka in imam dvojčke. Trebuh pa že kar precej velik. Kaj šele bo.....
Apetita nimam preveč, bolj pozabim jesti kot ne.

Še bom z vami, lep preostanek vikenda.
Aja, jaz sem že cel februar na bolniški....

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   [Brisano sporočilo]
9.3.2008 18:30:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.3.2008 18:36:00   
Inigo
tut men se to dogaja! ponavadi zvečer, ko se uležem in umirim, ful čutim bitje srca. prav razbija. in včasih se mi zdi, da kar prehitro bije... Mi je pa G rekla, da je to zaradi povečanja krvi. tako da, bejbe, kr brez skrbi!

sasi13
- si si izračunala imena? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.3.2008 18:59:00   
neboglasnica
Tudi meni srce hitreje bije, pa mi je splošna zdravnica dala napotnico za urgenco, ker sem nekoč že imela dokazano tahikardijo. Od takrat je pa skoraj minilo: ugotovila sem, da je bila to res posledica povečanega stresa.
Odločila sem se, da "vzamem" tri dni bolniške, v četrtek grem pa delat, saj bo kolegica odsotna. Bravo meni za odločitev!

V petek sem bila v tej famozni Ikei, no ja. Zdaj vas pa zapuščam za nekaj časa, grem izvest napad na sladoled.

nočka

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   [Brisano sporočilo]
9.3.2008 19:10:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.3.2008 19:17:50   
maja24
No ko ste že pri utripu se vam jest tut glede močnega utripa pridružujem,sam se mi zdi da ga mam že skos,sploh ko se uležem me včasih prou mot ko ga slišm pa čutim.

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?