|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
7.3.2008 21:02:34   
glugluglu
tims, če ni dr. nič ugotovil drugega in če ni nič driske in samo vročina, potem je lahko šesta bolezen (poleg pete bolezni obstaja tudi šesta) - veš pa po tem, da takrat ko vročina pade oz. je ni več (po približno treh dneh visoke vročine) dobi rdeče pikice po trebuhu. 

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
7.3.2008 21:13:46   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

počasi bom začela jamrat pri ginekologu naj me da prej na bolniško, vsaj po prvomajskih počitnicah... sej drugače se super počutim, tudi če sem cel dan na nogah ni panike.

Zimska, jaz že nastopim dopust takoj po prvomajskih. Kaj pa ti, ga ne boš koristila prej? Ker za naslednje leto ti ne bo ostal, ampak ti bo konec junija 2009 propadel.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
7.3.2008 21:26:43   
tims
Glugluglu poznam tole šesto bolezen. Jo je imel revček pri sedmih mesecih, se je nalezel od sestrične. Ko mi je pediater rekel, da ima šesto bolezen, sem mislila, da se dela norca user posted image . Kakšna šesta bolezen???? Potem sem si pa kupila knjigo Otroški zdravnik in sem videla, da obstajajo take bolezni s takimi imeni, za katere sem prvič slišala user posted image . Še vedno pa mi ni jasno, od kje peta, pa šesta....user posted image user posted image user posted image . Zakaj ne prva? user posted image .

No, pri našem Timu je prav zanimivo, da se je vročina že večkrat pojavila na tak način. Zdaj mu vsaj iz nosa teče, ponavadi pa še to ne. In ima vročino dan, dva, potem pa nič. user posted image  In na začetku me je pediater kar gledal, ko sem mu povedala, da kaj se dogaja in sem imela občutek, da mi sploh ne verjame, zdaj pa je ugotovil, da je res. Njegova razlaga je ta, da njegov imunski sistem takoj reagira z vročino in se v bistvu sam pozdravi. Je pa zoprno, ko me kličejo iz vrtca, naj pridem ponj, drug dan sem doma, ga peljem k dr., tamali pa je v bistvu že zdrav. In potem naj mi da bolniško?user posted image  Je pa res, da je zdaj pri štirih zelo poredko bolan, prvo leto v vrtcu je bilo pa kar hudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
7.3.2008 21:30:02   
neboglasnica
blacky30: glede dopusta. Jaz delam v šoli in mi za letos pripada samo 10 dni, ker ne bom vsaj 6 mesecev v službi, pa še teh 10 dni ne smem koristiti naenkrat. po mojem bom prej na bolniški user posted image .

Uživajte in se pustite presenetiti jutri! Pa ne napišite preveč, da ne bom v nedeljo celo jutro brala....

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
7.3.2008 21:40:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Morfologija; delajo vaginalno UZ ali čez trebuh kot NS?

Pregledi; men ni v nosečnosti G še nikol naredil vaginalnega pregleda pa tud trebuha mi ni nič šlatu, sem s čim na slabšem zaradi tega?

Morfologijo delajo preko trebuha, čeprav NS pa ne vedno. Meni je NS delal preko trebuha in vaginalno, izmenično, kje se je več videlo.

Vaginalni pregled meni naredi vedno, tudi v prvi user posted image  me je vedno pregledal. Na slabšem si zato, ker s tem pregleda, če se morebiti kaj odpiraš in če je maternično ustje lepo zaprto in trdo kot še zdaj mora biti. Poleg tega vidi takoj, če imaš kakšno vnetje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1255
7.3.2008 21:50:32   
Blacky30
Punce, berem tam nekaj strani nazaj (ja, še dolgo bo trajalo, da vse skozi preberem, toliko ste načvekaleuser posted image ) o tem, kako bodo možje morali delat, ko boste rodile, ker ne bodo dobili dopusta. Kaj noben od vaših moških ne bo koristil očetovskega dopusta ali kako?

Moj ga bo koristil teh 15 dni, nato pa bo kar nastopil letni dopust, ki ga itak večina mora izkoristiti poleti, tak da računam, da bo doma nekje en mesec. Pa glih fajn, ker bo takrat tudi Nejc ostal doma, ker vrtec 15.7. zaprejo in z dvema doma ne bo glih enostavno. Sicer pa na taščo ne računam, moja mama pa bo takrat večinoma delala, ker bo nadomeščala dopustnice.

Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.3.2008 22:08:28   
glugluglu
ja Tims tudi naš je dobival vročino kar tako. No sedaj je že bolje, joj pa prvo leto po porodniški je bila tudi kriza.

Blacky30 očetovski dopust se lahko tudi kasneje izkoristi, pri nama je sicer plan, da bo takoj koriščen, ampak moj ima tudi tako službo, da se lahko kaj obrne.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
8.3.2008 7:41:30   
karamela6
Eno lepo dobro jutro vam želim.

Sem vam hotela pripopati še eno kavico, pa mi tudi neki šteka!
lex, help! user posted image

Držite pesti ob 8h ... če bo katera že med živimi seveda! user posted image

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 8.3.2008 7:45:40 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 8:35:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.3.2008 9:51:28   
sasi13
komi sem vas prebrala ker ste pa tulk napisale.
klarazan hvala za skrb, sem še živa sm bla včeri glih pri frizerju pri Simoni user posted image naša user posted image user posted image na polno bincata, čeprav še bolj nežno.
nima čestitam za user posted image in user posted image .
moj dragi je šel pa včeraj za cel teden na intervencijo in pride šele v petek domov user posted image
lex en user posted image za alino.
inigo ne se preveč sekirat ker ti ne bo kaj veliko pomagalo mam jz tudi take probleme, edino pri men je drugače da sm se včeraj na zavod prijavla ker prek študenta ne morem delat oz. ne smem drugač sm bla pa brez prihodkov.
lep dan vam želim danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.3.2008 11:39:46   
nika9
user posted image

Vsem en velik, srečen in lep dan žena!!!

< Sporočilo je popravil nika9 -- 8.3.2008 11:40:19 >

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.3.2008 12:40:38   
ina82
Vse naj naj ob prazniku najlepših stvaritev, ki so nastala skozi milijone letuser posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 14:17:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.3.2008 14:51:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Glugluglu:
prvič sem zasledila, da je ena napisala, da gredo z nosečnostjo napredovanja v maloro. No, o tem sem veliko sama razmišljala in kar malo me je strah... kako je, ko se vrneš nazaj v službo. user posted image  
Jaz sem prvo mislila, da bom še v službi kakšen korak naredila, pa sem lani imela dve operaciji na MV, zaradi sprememnjenih celic, potem so me še enkrat žgali z laserjem in kirurg mi je rekel, da bi bilo fajn na mojo starost 32 imeti otroka. Pa smo se odločili. Potem sem imela prvič po dolgemmmmmmmm času bris I in sem se rešila pap celic in sem srečno noseča:) So se mi pa porajala vprašanja kako je, ko se vrneš v službo. Verjetno bo to večini čudno vprašanje, ali pa tudi ne.

Pri meni ni bilo nobene spremembe. Vse enako, isti stol, ista pisarna, isto delo, iste sodelavke, ista plača. Sem pa v administraciji šolstva.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.3.2008 14:56:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Neboglasnica vidim, da si 3user posted image in da imaš že dve hčerki. Koliko sta pa stari? Tudi jaz imam 2 user posted image sedaj pa pričakujemouser posted image in sem kar malo skeptična. Tako sem navajena na punce, da se sprašujem kakšno vez si bom spletla s sinekom. s hčerami imam zelo topel pristen stik, po 10x na dan se objamemo, ljubčkamo.. Sploh se ine predstavljam kako bo fantek padel v vs to not (hi,hi). Upam da ga ne bom pomehkužla.

Fantek bo še veliko bolj navezan na tebe, prvič zato, ker je fantek in to so mamine "maze", drugič pa zato, ker je tretji in zato veliko mlajši od prvih dveh. Baje so tretji otroci po vrsti najbolj razvajeni, ker jih razvajata zraven še dva večja otroka. user posted image Baje....upam, da bom kdaj izvedela na lastni koži.user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 17:11:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1266
8.3.2008 19:01:58   
ilatic
Blacky30, hvala in mislim oz. se bojim da bo res razvajen. Vendar bom, zaradi njemu v korist, poskušala da ne bo preveč razvajen, ker želim da bo samostojen samozavesten fant. Ne bi rada da postane mamina mazica in da bo pri 30ihše doma in da ne bo snaha kej čez mene udrihala. Hi hi

Mam eno vprašanje. Gre katera sama rodit ali bodo vaši predragi možje, fantje z vami.Žžal je moj mož občutljiv in ne prenese bolnišnic (postane mu slabo in omedeli že če vidi da nekdo krvavi).

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1267
8.3.2008 19:17:01   
lex
ker sem na obisku pri mami vam voščim samo UŽIVAJTE TA DAN - 8.MAREC

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
8.3.2008 19:52:05   
glugluglu
najprej hvala za čestitke in enako želim en le praznik vsem pa da vas vsi lepo razvajajo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ilatic,
od moje sestrične mož ima podobne težave, sploh ne prenese bolnic. No in potem sem v prodnišnici ob porodu jaz pristala z njo. Nepozabno! In seveda čisto drugačen občutek kot takrat ko sem sama rodila. Tako, da jaz grem v bistvu že četrtič rodit user posted image user posted image user posted image .

Se mi zdi, da je vseeno bolje, če je nekdo zraven, kot da si sam, čeprav lepo skrbijo tudi za tiste, ki so same (oz. baje še bolj). Mogoče pa pomisli, če bi kakšna prijateljica ali kdo lahko bila zraven.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
8.3.2008 20:39:25   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Se mi zdi, da je vseeno bolje, če je nekdo zraven, kot da si sam, čeprav lepo skrbijo tudi za tiste, ki so same (oz. baje še bolj). Mogoče pa pomisli, če bi kakšna prijateljica ali kdo lahko bila zraven.

jaz bi brez mojega skup padla pri Alini. Premisli o kakšni prijateljici. Če bom še user posted image  pridem jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 20:42:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1271
8.3.2008 20:42:12   
lex
ilatic moj Aleks je ful žula požulena, je pa pravi user posted image  tud, vse ve, vse zna, ni živali, ki je ne pozna,... ti ga kar cartaj to so otroci, ne pa porcelan lutke, da same sedijo na postelji

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.3.2008 8:48:01   
bastian111
Dobro jutro punce! Sama sem že bila pri rani maši 6.30 uri. Zdaj pripravljam kosilo in po kosilu grva na okrok po obiskah.Se slišimo Lp.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
9.3.2008 8:53:33   
frutka_
user posted image HD VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN IN ČESTITKE ZA USPEŠNO MORFO PA ŠE ZA ZDRAVO PUPIKO!user posted image

Ilatic moj je bil poleg na svojo željo. Seveda sem si tudi jaz želela, da je poleg ampak v končni fazi se mora sam odločit ali bo poleg ali ne. Jaz sama v nobenem priemru ne bi želela biti. Bi vzela poleg mamo ali pa kakšno prijateljico. Kar pogumno, morda pa si še premisli...user posted image
Glede edinčkov, dvojinčkov itd...pa je moje mnenje takšno, da lahko imaš tri razvajene kot tudi enega razvajenega. To sploh ni odvisno od števila otrok ampak najbolj od karakterja otroka in od vzgoje, staršev in okolja. Zato se mi zdi argument, če je eden bo razvajen, smešen. Vsak se za število držinskih članov odloča sam.Glede na svoje materialne zmožnosti, glede na zdravstveno stanje, stil življenja,... Tudi sama nisem želela več kot enega pa sem si potem premislila. In sem zdaj julijka!user posted image  Poleg tega, boš svojega otroka valda "razvajala" v nekem smislu. Saj je vendar tvoj. In roko na srce, gotovo bo dobil več pozornosti kot otroka, ki sta dva ali trije ali štirje,... Zato...Kaj pa vem?! Ne rečem, da je fajn da je eden ampak ne izključujem možnosti, da tudi dva otroka ali trije niso razvajeni. In eden ni pravilo razavajenosti.

Tako,  s tamamlim greva na pokopališče, rožice sadit, svečke prižgat pa se beremo!

DOBRO JUTRO!user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
9.3.2008 9:47:01   
sasi13
ilatic moj bo zraven, razen če bom imela carski rez to na žalost ni mogoče. mama oba željo da bi bil zraven in se mi to zdi prov fajn. če pa je tvoj občutljiv na kri in ... je pa res boljše da ni zraven. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?