tims
|
Glugluglu poznam tole šesto bolezen. Jo je imel revček pri sedmih mesecih, se je nalezel od sestrične. Ko mi je pediater rekel, da ima šesto bolezen, sem mislila, da se dela norca . Kakšna šesta bolezen???? Potem sem si pa kupila knjigo Otroški zdravnik in sem videla, da obstajajo take bolezni s takimi imeni, za katere sem prvič slišala . Še vedno pa mi ni jasno, od kje peta, pa šesta.... . Zakaj ne prva? . No, pri našem Timu je prav zanimivo, da se je vročina že večkrat pojavila na tak način. Zdaj mu vsaj iz nosa teče, ponavadi pa še to ne. In ima vročino dan, dva, potem pa nič. In na začetku me je pediater kar gledal, ko sem mu povedala, da kaj se dogaja in sem imela občutek, da mi sploh ne verjame, zdaj pa je ugotovil, da je res. Njegova razlaga je ta, da njegov imunski sistem takoj reagira z vročino in se v bistvu sam pozdravi. Je pa zoprno, ko me kličejo iz vrtca, naj pridem ponj, drug dan sem doma, ga peljem k dr., tamali pa je v bistvu že zdrav. In potem naj mi da bolniško? Je pa res, da je zdaj pri štirih zelo poredko bolan, prvo leto v vrtcu je bilo pa kar hudo
|