|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 10:41:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Julijke II. - 2008
6.3.2008 10:44:58   
nika9
včeraj ob 20.00 na kanalu A

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
6.3.2008 10:56:09   
CAC
Dan punce!

Ja, Nika jaz sem gledala oddajo o nosečnicah včeraj in ti moram povedati, da sem takrat, ko se je ona drlauser posted image , pomislila na prav isto kot ti user posted image user posted image user posted image

Če je to res tak hudouser posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
6.3.2008 11:02:06   
ilatic
Punce je hudo, samo je vredno!!!
Ne obremenjujte se s tem, samo pripravite se, da bo malo bolelo in ko rodite boste pozabile na vse bolečine. RES! Ne se bat, bodite optimistke in močne, ne kot dedci. Oni sploh ne bi prenesli teh bolečin.

LP

Lex pozdravljena. Delaš mi skomine z svojo Alinico.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
6.3.2008 11:02:28   
glugluglu
kaj pa imajo ti elektrolux sušilci, da še kao likajo, sej pri našem tudi perila po sušenju ni potrebno likat (kakšna srajca še vedno pride v poštev za likanje) sploh če hitro zložiš, (oz. perilo stroj lahko obrača in mehča še do 2 uri po sušenju, da ti ni treba takoj ven vzet) ampak ni pa rečeno, da stroj še lika, no bomo pogledal za drugič.
A je kakšen stroj, kjer gre perilo po sušenju skozi likanje in zlaganje in na drugi strani lepo zloženo ven zmeče?.user posted image user posted image user posted image To bi bilo šele fajn. 

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
6.3.2008 11:06:32   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Punce je hudo, samo je vredno!!!
Ne obremenjujte se s tem, samo pripravite se, da bo malo bolelo in ko rodite boste pozabile na vse bolečine. RES! Ne se bat, bodite optimistke in močne, ne kot dedci. Oni sploh ne bi prenesli teh bolečin. SE STRINJAM

LP

Lex pozdravljena. Delaš mi skomine z svojo Alinico. Kakšne skomine? Dans je ko en fantek, povsod jo je polno, pa še v Aleksove cunjice je oblečenauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
6.3.2008 11:12:53   
ilatic
Kakšne skomine? Dans je ko en fantek, povsod jo je polno, pa še v Aleksove cunjice je oblečena

No vidiš tole. Ej po vseh teh letih bi mi tko pasal imet eno tako žverco, ki ti kravžla živce. Vem, da te lahko hitro ujezijo, samo te znajo pa tako nasmejat in v dobro voljo spravt kot noben!!!  Prav pogrešam tisto druženje z otročkom, hranjenje, previjanje itd. Ta čas mi je v življenju prav poseben in ga ne bi menjala z nobenim potovanjem itd. Sem pocukrana a ne? Mah kaj čem taka sem in komaj čakam JULIJ 2008.

LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
6.3.2008 11:18:22   
lex
no evo, jaz ti jih pa dans odstopimuser posted image , uni leži na tleh in tuli - zakaj nimam pojma, una mu pa živce kravžla. Ampak - samo posodim ti jihuser posted image , pol jih hočem pa nazaj. smo se zjutraj zbudili pa jima dam lubčka - vsakemu enega, pa reče Aleks pa enega tebiuser posted image user posted image user posted image , sem bla kar dobre volje.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.3.2008 12:04:24   
sončika84
nisem gledala odaje.sploh nisem vedla da je. sploh pa,če e blo na kanalua,itak ne bi mogla gledat,ker mi ne lovi. user posted image drgač pa porod ja,vse se tko derejo pa ne vem. sej tut mene je blo na začetku fuul strah,ampak sem prišla do tega,da pač tako je mati narava nam dala in bom pač potrpela tiste bolečine. pol ko pa bom dobila bebico v roke bom pa itak na vse pozabla. hehe,dober scenarij ni kaj.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
6.3.2008 12:21:44   
netki
jutro (ne bom rekla dobro, ker zame ni)

sem bila pri zobarju in mi je spet pulila, že drugič. Pa še enkrat mi bo. Sej sem sama kriva, pa tud prav je da mi ga spuli ker me ful boli, ampak zdej čakam da injekcija popusti in pol bo luštno user posted image

sem si rekla da je treba zobe zrihtat, pa naj me boli kolk hoče....user posted image

a je lekadol dovoljeno jemat?????????

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.3.2008 12:24:40   
klarazan
sončika84, ja, dejstvo je da potrpiš tiste bolečine in, da itak pol pozabiš, ko maš svojga sončka, ampak nekatere se pač derejo, tud jaz sem se pri prvi, pe čeprav se nisem hotla, ampak v tisti sili ne moreš kontrolirat celega telese in se lahko zgodi, tudi to, da se dereš, pa kaj, pri drugem je že bilo bolje-sem se manj drla, tak da upam, da se sedaj pri tretjem ne bom, če pa, pa nič za to, babice so vsega navajene, tud takih, ki se derejo, sicer pa glede na to, da je to tvoj prvi, ne moreš trdit, da se ti ne boš...

Neposredna povezava do sporočila: 1111
6.3.2008 12:27:19   
maja24
Netki mene pa po inekciji ni nč bolel,sm pa vsak teden hodila na puljenje(8 zob),tok da sm zej škrba babauser posted image user posted image user posted image ,je pa res da se zobrja ful bojim,dobr da mam mojga da me je opugumuuser posted image user posted image user posted image .
Mije pa enkrat dau navadno inekcijo,ker pa ta ni prjela mi je dau pa blokado tok da mi je pol glave umrtvičuuser posted image user posted image ,sej če bi me kdo vrtov po glav,sej neb nč čutlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
6.3.2008 12:29:08   
sončika84
oh jaz sem sigurna da se bomdrla. moogče celo jokala zravn.user posted image glede na to da mam kr nizek prag bolečine se zna zgodit tut  to zadnje ja. drla pa kokr se poznam se tut vrjetn bom. ampak se sploh ne obremenjujem s tem. bom babcam že vnaprej povedala,da je pač to moj način in naj se ne čudijo in me pustiji,da dam iz sebe. bojo že potrpele.user posted image
drgač pa lekadol se lahko vzame. tut jst sem mela neke probleme z zobam in me je ful bolelo pa mi je pol ginekolog rekel,da lahko vzamem. ampak zdej spet ne pretiravat, vzami enega pa boš vidla. sočustvujem s tabo,ker vem kak je pr zobih. pa upam,da te bo hitro minilo-vse od injekcije pa do popravila oziroma izpulitve zoba in seveda bolečin!

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
6.3.2008 12:32:25   
netki
ja sej imam namen vzet enega, pa še to samo če bo bolelo. Prvič mi je pulila modrostnega in se je ful matrala, vse mi je razmajala in ranila, tako da me je en teden vse bolelo, pa še goltala sem zelo težko. Tud zdej mi ni z lahkoto spulila, tako da nekaj bolečin pričakujem.

Neposredna povezava do sporočila: 1114
6.3.2008 12:34:34   
Balonchy
sončika84 in ostale...

Tukaj mate link o včerajšnji oddaji na A kanalu:
Waiting for a ...

Neposredna povezava do sporočila: 1115
6.3.2008 12:54:37   
lex
netki moje sožalje za zobuser posted image . jaz bi tud mogla  it, ampak mam šele junija pregled. Boli me sicer ne, je pa škrbina, zaplombirana, ampak se kar kruši, tako da bom verjetno morala k čeljustnemu kirurguuser posted image , ker ji tak ne pustim več. Mi je 1x skor na živo zob ven spulila, ker se je zagnojilo, ampak ga je kar, pa ne vprašajte, sem 1,5 ure na stolu sedelauser posted image . Mam sedaj drugo, ker k tisti ne grem več.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 13:02:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
6.3.2008 13:05:55   
lex
a piješ magnesol? ker mravljinci pa meni niso OK, a vrti se ti še?

Neposredna povezava do sporočila: 1118
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 13:11:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
   Julijke II. - 2008
6.3.2008 13:18:08   
dzanika
Jaz imam pa ponoči probleme z mravljincam. Ne glede na to kako spim jih mam po rokah in pol se celo noč zbujam zarad tega. A katera ve kaj bi lahko blo to? Al pa kaj naj naredim da bo bolje? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 13:28:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
6.3.2008 13:30:20   
Anonimen

Punce, neki me zanima.

A nujno rabš za lupinico tud isofix sistem?
Al je dost sam varnostni pas?
A ma katera izkušnje s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1122
6.3.2008 13:41:03   
sončika84
zimsak sem iz postojne ja. ampak jest sem itak rekla da bom rodila naravno,brez kakršnihkoli sredstev. Zaenkrat je še tko v planu,če pa bo res hudo pa bomo že kej rešli. user posted image

balonchy,hvala za link.si ga bom ogledala doma. user posted image
drgač pa vidm,da mamo vse slabe zobarje. očitno ni več takih fajn zobarjev ko so bli včasih.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
6.3.2008 14:15:16   
netki
no jaz imam eno super zobarco, ki je zelo nežna. Revica se je pri meni tako matrala....je prešvoh za puljenje.
mi je pa zelo všeč ker mi skoz govori kaj bo naredila in kdaj bo zabolelo, če ne meni pa asistentki, tako da jaz vse slišim. Danes je skoz komentirala kako napreduje in da jo neki zaje......
to mi res vellik pomen, če že ne vidiš kaj dela in potem te kakšna bolečina ne preseneti ampak si pripravljen nanjo, ker ti pove. Jaz te zobarce ne menjam za nič na svetu.

sicer mi je pa injekcija že popustila in zaenkrat je vse ok, samo malo težje jem....je tak zopern občutek.

Neposredna povezava do sporočila: 1124
6.3.2008 14:16:39   
lex
jaz mam samo pase, ker je bil takrat isofiks samo v novejših avtomobilih, blabla.... ne rabiš, tisto je samo DRAGO.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?