|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
3.3.2008 14:06:08   
lex
Toliko, da vam napišem lep pozdravček in bežim nazaj za knjigeuser posted image , malo me panika daje, ker se je veliko za učit. Zdaj mam pa še nov zakon za predelatuser posted image user posted image . Še sreča, da je naša pikapoka pridna in se sama zaigra in leze po celem stanovanju. pač včasih se pride malo pocartat. Uživajte in bejžte na sončka - midve sva že bile in je bilo prav lušnouser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.3.2008 14:08:11   
maja24
No Lex ti se kr pridno uči,sam pazi da ti tamala nau km u luknco zlezlauser posted image user posted image (šala),no mene pa dones čaka psihologijauser posted image ,pa se mi prou ne da nikamor

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.3.2008 14:35:52   
Motoristka
maja24-veliko pij...to se je tudi meni dogajalo...potem pa sem začela več piti(pa ne to kar naenkrat 2 l, ampak sem si razdelila)...pa je bilo boljšeuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.3.2008 15:04:07   
glugluglu
pri nas ni več sončka, samo malo se je pokazal, piha in oblačno je,
maja24 za take teževe glede urina zelo pomaga brusnični čaj - brez sladkorja, ali pa peteršiljev samo ta je zaničččč. Lep trebušček.

Mene pa skoz boli v trebuhu desno spodaj, pa v križu, sicer je pa mali tako nizko, da mi direktno v mehur brca, Mitja je rekel, da gre G na UZ vsakič nižje, zadnjič naj bi čisto malo manjkalo pa bil že skoraj vaginalni UZ, prav čudno, drugače na videz sploh ne zgleda, trebuh zgleda višje, samo vse se pa čisto spodaj dogaja. Ja sej zato se moram pa paziti.

Glede nosečniških oblačil pa: to je res obup, jakne si bo treba mogoče kar sposodit, meni se to zdi škoda kupovati za tako kratek čas, bundo še zapnem, pa brezrokavnik bundo tudi, jakne ali plaščka pa ne morem več zapeti, zato pa, ko bo malo topleje bo pa kar trebušček ven gledal.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 15:18:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
3.3.2008 15:26:12   
Anonimen
hej punce... danes sem mela ultrazvok, luka je težek 500 gramov, pol kile mesa, ma ni to slabo user posted image user posted image user posted image  ne me resn jemat user posted image   vse tko ko more bit, naslednji pregled 8.4. takrat mam tut test za sladkorno... pritisk je še vedno nizek, ma nima veze, ker se jaz počutim odlično... obrnjen je z ritko navzdol, upam da to ne pomeni, da bo tako ostal? če katera ve, do kdaj ima čas, da se obrne na glavo?   ps. ko že o kilah. jaz sem pa še vedno 1 kg v minusu, torej se do 23 tedna nisem zredila NIČ. kok sm pridna, sam nč se sekirat, jaz mam tko od prej dost zaloge user posted image  drugače pa vse lepo, pa se beremo papa 

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
3.3.2008 15:34:39   
Anonimen
dodala sem tut fotko svojga bušija v 23 tednu... http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=javni&photoid=107076&asortType=9&apage=1

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 3.3.2008 15:35:56 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 15:44:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
3.3.2008 15:49:42   
Anonimen
o hruška hvala, si me kr potolažla s tole razlago obračanja, ker sem si že kr neke scenarije predstavlala user posted image  uživajte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
3.3.2008 15:55:59   
glugluglu
lunica24 kako ti je to ratal, nič kil +, jaz imam podoben buši pa sem šla do danes 23 t. +8kg. Pa nič ne zgleda, da si imela kaj od prej, to pa res ne.

da se na glavo postavijo je še dosti časa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 885
3.3.2008 16:01:20   
Anonimen
glugluglu, rečmo da sem mela mal sreče v prvih treh mescih, saj sm zgubla okol 5 kg. Pa niti nism tolk bruhala, samo kr padale so kile z mene. Tako da sm verjetn šla zdej nekje 4 kile sicr gor v 2 mescih, samo od začetka nosečnosti do danes, sem pa še vedno v minusu. Sej zdej pa bom počas ulovila še tole kilo, pol pa še verjetn kake 20 zraven user posted image user posted image  nič ne uide. drgač pa ja... sem dost obložena od prej, kr verjami. Velika sem 160 cm in težka 83 kg.

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
3.3.2008 16:35:07   
ina82
maja24-če te peče med lulanjem je možno da si kakšno vnetje dobila, to se itak rado pojavi baje sploh po 20 tednu, na pregledu tak daš vodo tak da če ne prej boš takrat zvedla kako je na stvari.
se pa meni tud dogaja zadnje tri dni da mi je zvečer ful vroče, včeraj sem si celo ponoči slekla pižamo ker nisem več mogla vzdržat, kak bo šele julijauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.3.2008 17:12:20   
Inigo
tedy - jst sm 86 letnik. pa mislim, da sta tukaj še sasi13 in dzanika, ki sta 86 letnik user posted image

jst sm glih pršla s faksa. tak sem lačna... grem zdj praznik hladilnik user posted image

ful me res skrbi glede jakne al kaj naj pol nosim celo pomlad??? tiste, ki ste že 2. ali 3. nosečke, dajte nam pomagat!!!

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.3.2008 18:49:05   
Blacky30
Tako, pa je za menoj morfologija. Bilo je super!! user posted image user posted image user posted image  Detece se lepo razvija, nič mu ne manjka. Pogledali smo srček, želodček, glavo, nogice, vse izmerili in vse je v skladu s tedni nosečnosti. Otrok je že obrnjen na glavico kot je bil že na prejšnjem pregledu in je rekel, da je to zdaj normalno. Posnel mi je DVD, gor je celoten UZ, ki mi ga je delal, sliši se tudi utrip srčka. Pri spolu smo se malo nasmejali, ker nisva nič vprašala, potem pa je pri izpolnjevanju papirjev rekel: "Fantka imate vi že doma, ne?" in mojemu se je kar nasmešek narisal na obraz.user posted image user posted image user posted image  Kot da bi to zdaj pomenilo, da je punčka.user posted image user posted image  Smo se nasmejali, ker je moj začel kar filozofirat o spolu, marička ga firbec matra.user posted image user posted image  Pa je g. rekel, da je on pogledal to za svojo evidenco, ampak da se je na posnetku malo videlo, ampak res kar težko razvidno. In to je mojemu dedcu dalo upanja. Je rekel, da bo šel zdaj posnetek pogledat v kino dvorano, da bo bolje videl.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa imam pritisk OK, hemoglobin 116, sladkor v krvi 4,5, vse štima. Vzela mi je še kri za toksoplazmozo, rezultat bom izvedela naslednjič. Zredila sem se 1,5 kg.

Lex, naslednji pregled imam 7.4.2008.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 889
3.3.2008 18:51:47   
sasula
Jakne in plašči: Zara ima ravno prave za nosečnice.Pa bodo tudi za takrat, ko ne bomo več noseče. Jaz sem si ga kupila na razprodaji in je do kolen in narejen, da bo lahko tudi trebušček notri nosil. Bom slikala in prilepila,ker še nisem dala nikdar slik gor, se moram prvo naučiti:)user posted image  in bo malo trajalo.

Ena je spraševala kje kupiti lepe cote za nosečnice. Tunike in majčke imajo full lepe v Mangu in Hanuka al nekaj takega in Promond. JE veliko ceneje kot nosečniške trgovine in še bolj lepo. Hanuka ima po EUR 8,000 res lepe tunike, ki bodo lahko nošene tudi poleti zvečer, ko bo malo hladneje. Promond ima celo cene od 3,00 EUR do EUR 10,00, ker so še na razprodaji. Pa res je veliko za zbirati.

In še eno vprašanje. Ali je treba kupit hlače s pasom??? NE se smejat, zanima me, če bi kupila navadne a večjo cifro, če bi mi lezle dol ????user posted image
Trebuh mi je komaj začel dobro vzhajati in nimam pojma kaj in kako?

HVala

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 890
3.3.2008 18:52:32   
Blacky30
Maja24 in lunica, lepa trebuščka. Tebi, maja, se nič ne vidi, da bi se toliko zredila, tebi, lunica, pa ne, da bi imela kaj zaloge.

Inigo, glede jaken pri meni ni težav, ker imam vedno vsa oblačila prevelika. Ne vem zakaj, a tako sem si vedno kupovala, ker ne prenesem, da me kaj tišči. Tak da še zdaj v 21. tednu nosim svoje kavbojke.user posted image user posted image user posted image  Tak da z jaknami nimam težav. Problem je pri tistih, ki so prej nosile vse bolj oprijeto. Jaz nisem, ker sem morala malo kile skrivati.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.3.2008 18:55:55   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Ena je spraševala kje kupiti lepe cote za nosečnice. Tunike in majčke imajo full lepe v Mangu in Hanuka al nekaj takega in Promond. JE veliko ceneje kot nosečniške trgovine in še bolj lepo. Hanuka ima po EUR 8,000 res lepe tunike, ki bodo lahko nošene tudi poleti zvečer, ko bo malo hladneje. Promond ima celo cene od 3,00 EUR do EUR 10,00, ker so še na razprodaji. Pa res je veliko za zbirati.

In še eno vprašanje. Ali je treba kupit hlače s pasom??? NE se smejat, zanima me, če bi kupila navadne a večjo cifro, če bi mi lezle dol ????user posted image
Trebuh mi je komaj začel dobro vzhajati in nimam pojma kaj in kako?

Sasula, kje je ta trgovina? Pa imajo samo mini številke ali tudi XL?

Glede hlač imam jaz nosečniške hlače z vstavljenim blagom, ki mi sega do prsi gor in se razteguje, tak da trebušček vedno noter paše. Če pa vzameš nosečniške hlače s pasom, pa moraš vzeti take, ko se pas nastavlja glede na trebušček, je taka elastika vstavljena v rob pasu.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.3.2008 19:07:46   
frutka_
Blacky, čestitam za uspešno morfo! Jaz imam uradno morfo v četrtek.
Sasula jaz sem si kupila ene fajn kavbojkice v H&M. Sicer so stale 40euruser posted image  ampak imajo pas pod trebuhom. Nosečniške št. so takšne kot tvoja normalna konfekcijska št..
V Promodu pa tudi jaz rada kupujem in sem si 2oblekci kupila. Pa tudi nista bili poceni...user posted image
Inigo jaz imam normalna vrhnja oblačila oblečena. Luštni zgledajo tudi pončoti.
Pikica čestitam za male pingvinčke!!!!user posted image user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.3.2008 19:09:46   
maja24
Lunca tut moj pajac je z ritko dol obrnjen tok da se mata do 36t še cajt obrnt,nč ne skrbi,pa itak se obrača pa prevale dela not user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.3.2008 19:10:19   
Blacky30
Frutka, kje je Promodo?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.3.2008 19:16:01   
frutka_
V Europarku gori. Poleg ZOOtica. Ne moreš zgrešit. Francoska moda.user posted image  Prodajalke so NORO prijazne!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.3.2008 19:32:44   
Inigo
a pa še kje prodajajo pončote? kr to ponavad prodajajo, ko se začenja zima... user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 19:46:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
3.3.2008 19:50:34   
dzanika
Joj, me cel dan ni bilo doma in sem prou upala da ne boste preveč načvekale. Sam ve nebi ble ve če nebi čvekale cel dan lih takrat k mene ni. user posted image Sem se mal potepala danes, pa tist voziček v spar sem šla gledat in mi prov tak lušten zgleda sam se morm še mal pozanimat kakšne so kej izkušnje z njim...
Mojcek1, ne vem točno kako je z naročanjem na morfologijo sam men je prejšnjič na pregledu rekla, naslednjič mamo pa ultrazvok k sem že čez 20-i teden in mislim da je to to, nisem pa čist sigurna. Drugače pa mislim da te vedno sam ginekolog naroči na to ker je tko al tko brezplačna in ti pripada...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.3.2008 20:15:58   
sasula
¸Promond je v City parku in Mercator centru v Šiški. Imajo full tunik in oblek znižanih, sem bila včeraj tam in kupila tuniko za EUR 3,00.

Imajo tudi velike številke. Drugače pa sem dobila obleko znižano in 60,00 eur na 12,00 eur isto Hanuka , ki je tudi v Mercator centru v Šiški. Skoraj nasproti Promonda. Najdeš ogromno stvari, jaz še največ v Promondu. Obleke me rešujejo za službo, ker je jeans prepovedan in moram bit stalno ali v kostimih:)

Hlače vem, da moram kupiti isto številko, če so nosečniške. Sem bolj mislila, da bi si kupila navadne hlače... le, da bi bile večjeuser posted image  ALi je fora ravno v vstavljenem pasu, da to moramo nositi.
S

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?