Blacky30
|
Tako, pa je za menoj morfologija. Bilo je super!! Detece se lepo razvija, nič mu ne manjka. Pogledali smo srček, želodček, glavo, nogice, vse izmerili in vse je v skladu s tedni nosečnosti. Otrok je že obrnjen na glavico kot je bil že na prejšnjem pregledu in je rekel, da je to zdaj normalno. Posnel mi je DVD, gor je celoten UZ, ki mi ga je delal, sliši se tudi utrip srčka. Pri spolu smo se malo nasmejali, ker nisva nič vprašala, potem pa je pri izpolnjevanju papirjev rekel: "Fantka imate vi že doma, ne?" in mojemu se je kar nasmešek narisal na obraz. Kot da bi to zdaj pomenilo, da je punčka. Smo se nasmejali, ker je moj začel kar filozofirat o spolu, marička ga firbec matra. Pa je g. rekel, da je on pogledal to za svojo evidenco, ampak da se je na posnetku malo videlo, ampak res kar težko razvidno. In to je mojemu dedcu dalo upanja. Je rekel, da bo šel zdaj posnetek pogledat v kino dvorano, da bo bolje videl. Sicer pa imam pritisk OK, hemoglobin 116, sladkor v krvi 4,5, vse štima. Vzela mi je še kri za toksoplazmozo, rezultat bom izvedela naslednjič. Zredila sem se 1,5 kg. Lex, naslednji pregled imam 7.4.2008.
|