|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
2.3.2008 21:40:47   
Inigo
blacky - lejo ti! sj si nas potolažila... pa nardila tut take lušte!!! user posted image user posted image škoda da ni nobena trgovina odprta... bi zdele meli vse julijke tam user posted image bi si pršle po krofe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 21:40:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katharina)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
2.3.2008 22:21:31   
maja24
Pa ja niste šle zej vse spatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,men se pa zej ful čvekauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 853
2.3.2008 22:36:14   
maja24
Kaj nej vam rečem:lahko noč pa bolho za pomoč če vas pa pič pa kr mene pokličteuser posted image user posted image user posted image .
Grem mal mižat,polkna se mi počasi že zapirajo pa sej veste da rabimo mal lepotnega spanjauser posted image user posted image .Uglavnem lepo ajajte pa lepo božajte vaše srčke pa lepe sanje.LAHKO NOČ!!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   [Brisano sporočilo]
2.3.2008 23:42:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
3.3.2008 6:59:39   
Nyah*
Jutro user posted image !

Ob topli kavici in piskotkih vam zalostno sporocam, da so se s tem trenutkom koncale moje 9 dnevne pocitnice in da se po polzje odpravljam v sluzbouser posted image . Pa takooo je pasalo bit domauser posted image .

Pika, user posted image user posted image user posted image  drzimo pesti!!!!!

Kile, sic sic, stran od mene, jih mam ze od prej dovoljuser posted image . V prvo sem dobila +15 kg (na 20 viska), pa sem jih potem spravila dol vse  pa se + 5, tako da sem sedaj startala z manj kg, in sem sedaj v 5. mesecu tezka, kot sem bila pri tamali ob zanositviuser posted image , to pa je nekaj ane?

Drugace sem pa kar se hrane tice, res nic nazaj drzat, ko ne bomo vec nosece, bomo pa pogresale feeling, da nas nekdo razvaja, sprasuje kaj bi jedle,..., pa se zaradi dojenja marsicesa ne bomo smele jesti! Tako da...kar v akcijouser posted image user posted image !

Nic, sibam med svoje skratke v solo, se pisemo kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 856
3.3.2008 8:21:27   
klarazan
Eno lepo dobro jutro vsem nosečkam, user posted image
sem se mal zgubila..., ste tol naklofale, da sem komi folgala brat, pol mi je pa za pisanje cajta zmankal.
Lepo pozdravljene vse noveuser posted image . Malab čestitke za poroko, pa dolg in srečan zakon.user posted image
Dzanika vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image .
Pika74 držim pesti za tvoja pingvinčkauser posted image user posted image .user posted image
Frutka res lepe cotke, da človeku pridejo kar solze v oči, sploh če si želi pupikouser posted image , ker pa pri nas še ne vemo kaj bo, bomo z nakupovanjem še mal počakal.
Kar se tiče mojegauser posted image v trebuhu, ta pridno raste, je pravi razgrajač, najbolj seveda takrat, ko počivam, trebuh je velik nekje za 8 mesecev,  me že vsi mal postran gledajo, kile veselo rastejo, tak, da sem že pravauser posted image user posted image .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 12:00:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
3.3.2008 12:11:05   
Inigo
hmmm... to bo pa pr nas zlo težk najt... user posted image

mene najbl zanima, k mi je že zdj bunda tok tesna... kaj bom nosila do tam - sredine maja, ko še ni za kr tko hodit okol?!?!?! nikjer nimajo kašnih jaknc za nas nosečke. če pa so, pa zgledam v njih ko vreča krompirja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 12:14:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
3.3.2008 12:24:34   
maja24
Evo ženske dala najnovejše fotke mojega bušija v album,no pa si pejte mal pogledat,pa kšnga komentarja se tut ne bi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 861
3.3.2008 12:44:37   
SM10
Pozdravljene,

Jaz sem vam po dolgem času javljam. Ta vikend sem komaj preživela napad žolča. Še danes malo čutim bolečine, ampak vsaj bruham ne več in krčev nimam. 

Naslednji pregled imam 12.3. + morfologijo.
Verjetno sledi stroga dieta oz popoldan bom izvedela kako in kaj od zdravnice.

Uživajte še naprej.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.3.2008 12:45:01   
maja24
Pa kje ste zej vse,pa ja nism spet samauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 13:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
3.3.2008 13:10:59   
maja24
Mojcek1 čist dost je velkuser posted image user posted image ,sej bo še zrasu pol bom pa ko tankuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
3.3.2008 13:12:16   
Anonimen
Pa kva to spet neki šteka!!!

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
3.3.2008 13:13:08   
maja24
Tedy kva pizdišuser posted image user posted image user posted image ,kva ti spet štekauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
3.3.2008 13:17:16   
Anonimen
ej pa to svet ni vidu!!
pa učasih me kr skensla tole.
Vse napišem na dolg in širok, pol pa tema.
Očitn mam sam js tako srečo user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
3.3.2008 13:22:16   
Anonimen
SPET ja user posted image user posted image user posted image  veš s tisto slikco tud nimam sreče.
Sm se obrnla po pomoč h informatikom...
pa so rekl naj slikco pošlem po mailu, da bodo vrjetn oni naložil.
Pa je že en tedn mem pa še zmer ni nč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
3.3.2008 13:27:48   
maja24
Sej bo,potrp zakaj pa ne probaš šenkrat sama mrbit ti bo pa ratalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
3.3.2008 13:29:01   
Anonimen
o sm že velikrat.
no zdj sm se že sprjaznla user posted image

ej maja - a ti si 84-letnica?

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
3.3.2008 13:31:29   
maja24
Supr pomladila si me za eno letouser posted image user posted image ,ne drgač sm 83 letnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.3.2008 13:34:07   
Anonimen
user posted image  no vsaj enmu polepšam dan user posted image user posted image
namreč sm mal čekirala če je še kšna 84-letnca
pa nism nobene zasledila...
sploh pa se mi zdi da je "populacija" okrog 30?????

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
3.3.2008 13:43:19   
Motoristka
maja24...ful imaš lepega bušijauser posted image ....

Kako ste danes?Trenutno se ful čudno počutim v glavo-a pritisk pada?Kot da bi bila mal omotičnauser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.3.2008 14:05:48   
maja24
Motoristka mal se dol ulež mrbit ti bo pa bol.Jest sm mela pa dones ponoč obhode WCja in to na vsako uro in pol,pol mi je blo pa še nenormalno vroče sm že mislna da mam vročino.No zjutrej ko sm šla pa v trgovino me je pa na desni strani čist pr medenici začel bolet da sm mislna da me bo pobral v trgovini,no na srečo je nehal bolet.
A se je že kateri od vs zgodil da ko ste šle lulat da je ful mal teklo pa še pekl je umes ko je teklo,men se je to dones ponoč naredla pa res upam da ni kej narobe.
No ja spet sam jamramuser posted image user posted image user posted image ,bom raje tihouser posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?