Blacky30
|
No, zdaj sem vas vse prebrala, zdaj pa poročam še o sebi. Danes sem imela pregled. Moram se pohvaliti, da je moj ginekolog dr. Rosič postal Naj ginekolog leta! Pa še res je, jaz to vem že dolgo!! Na pregledu vse OK, MV lepo zaprt, trebušček vredu, se lepo dviga. UZ sva delala in gledala pikeca, kako si rokico tišči pred obrazek. Bil je obrnjen na glavo, čeprav je g. rekel, da se dejansko sedaj še vrti okoli, kot mu paše. Srčni utrip sva poslušala 145 udarcev / minuto, kar je dobro. Srček se je ful lepo videl, vsi 4 prekati. Tudi 3D je vklopil in sva ga pogledala, predvsem obrazek, pa še 2 slikici sem dobila. Težek je 965 g. Imam rahlo vnetje in razdraženo sluznico zunaj, tako da sem dobila Canesten vaginalete za 3 dni + kremo za mazat zunaj. Glede moje otečenosti sramnih ustnic je rekel, da je to res nadloga, ki pa je žal ne more odpraviti, ni razloga, od česa pride, pri enih se pojavi prej, pri enih na koncu, pri enih nikoli. Tak pač je. Pa tudi bolečine v vezeh, predvsem med nogami so normalne in nič dodatno ne škoduje, če veliko hodim. Vprašal me je tudi, če sem še sposobna za delo, pa sem rekla, da ja, da itak delam samo še 3 tedne. Vprašala sem tudi za EA v ptujski P, pa mi je povedal, da ni zagotovljena. Da jo dajeta samo dve zdravnici in da jo dobiš, če je katera od njiju v službi, tako da tudi tu ni sreče, enako kot MB. Bomo videli! Lex, naslednji pregled imam 8.5.2008 (PDP 17.7.2008 Blacky). Hvala!
|