|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
7.4.2008 21:32:10   
lex
frutka Alina nama bo sivih las naredila toliko, da bo za vse tri dosti, mi jih druga dva sploh ne bosta rabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
7.4.2008 21:34:11   
Motoristka
Zdravo nosečke!

Sem iz šopinga-stara mami je nama kupila kar precej stvari-voziček bebe comfort-high track(vse zraven, čeprav sem rekla, da košare ne rabim!!!pa je rekla, saj bo še za kakšnega otroka), avtosedež in posteljico(zraven posteljnino)user posted image res zlata stara mami....cen bohvar da ne povem, ker so astronomskeuser posted image .Ta baby center je res draguser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 21:42:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
7.4.2008 21:45:57   
lex
punce pravkar sem nela ven koš za plenice user posted image  in sem se spomnila, da tiste, ki boste kupovale novega si kupite tistega ko nima posebej kaset, ampak velja kar vrečka za smeti. Kasete so namreč ful drage 8€ za cca1 mesec, pa še to ne zavijam vsako not.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
7.4.2008 21:47:19   
Inigo
sasi13 - ja, sem se odločla ja. ker bom najbrž takrat že v velenju nazaj in je najbližje. tut jst sm bla rojena v CE in me tudi zato malo vleče tja... ti bom jutri poročala kako je bilo.

flower - midva sva ga gledala v Merkurju. pa sva ga pol kupla za pol cenej v Merkurjevi franšizi Hudivernik v Velenju. so ga odprodajal, ker ni šel ker je bil predrag. je bla cena 18€, midva sva pa dala 8€ in neki drobiža user posted image ful se splača pogledat okol mal, ker imajo za enak laminat tako različne cene, da ne moreš verjet... user posted image

motoristka - a bi ti men posodla tole vašo babico? user posted image imaš pa res srečo. en user posted image za vašo babi, ki je res zlata!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
7.4.2008 21:48:42   
Inigo
lex - mi smo pa dobili ta koš na kasete... ga bomo pač mel. sem pa v šparu pol kupla mal cenej kasete, že kr zdj. 3 sm kupla. bomo pa res vidli če bo sploh ok... 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
7.4.2008 21:50:34   
Inigo
tega smo sobli.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
7.4.2008 21:57:14   
lex
lej ti koši so super, ampak tiste ki ga še nimajo in se odločajo za nakup jim bo verjetno dobrodošla informacija. Je pa tale, ki si ga dobila super, je že novejši od mojega in ne rabiš dodatnega obroča not, bog ne daj da jaz mojega zgubim, mi grejo vrečke 3x bolj, ker mi tista plastika špana vrečko, drugače kar not pade (že sprobano).
ja pa baby center ma malo cneje po 3 kasete skupaj okoli 15€, pa pol malo bolj dolgo drži.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
7.4.2008 22:00:41   
frutka_
Motoristka, če ima vaša babica še kakšne potrebe po pokroviteljstvu se ji pokorno javljam in stopim v vrsto!user posted image
Lex, tama pa je takoo šikana!
Ko sem jaz rodila gori v SG-ju so rekle sestre "Ma, kako je šikan!" in sem si za večne cajte zapomnila besedo šikan, ker je mi v MB ne uporabljamo.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
7.4.2008 22:05:17   
lex
ja mi smo šikaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pa lepi, fletni,...

hvala za pokloneuser posted image , no evo zdaj pa vem od kot nje špehec, ko se samo hvalim z njouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
7.4.2008 22:13:36   
lex
lahko noč

skočim še na merkurjevo in na big bangovo stran preverit cene 1 pomivalca, ki je bil danes v GA za 130€ znižan. Morem si kupit novega, ker tale je star 15 ali vče let, pere pa za nič. sem spet pustila pol posode v pomivalnemuser posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
7.4.2008 22:18:31   
Motoristka
frutka-res je preveč radodarna...sem videla da imaš že skupaj 3 kilce večuser posted image ....jaz tudi upam, da jih bom tolk nabrala do 25.4.

Inigo-jo ne posodimuser posted image

Grem spat...lepo pančajte(jaz upam, da bom zaspalauser posted image )

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
7.4.2008 22:36:25   
Inigo
lex - jst se niti neb spomnala, da rabimo koš user posted image in najbrž res nebi kupovala takega na kasete in ne vem kaj... bi kupla samo takega, ki ima pokrov, ki je neprodušen - zaradi smrada... kaj pa vem. tut pri koših je očitno cela znanost user posted image

tko, zdaj pa šobam spat. da noč čimprej mine, ker že komaj čakam jutri na ogled porodnišnice in prvo predavanje v šoli za starše user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 22:37:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
7.4.2008 22:40:05   
Inigo
pri 7ih letih GSM???!!! user posted image ni to malo hitro? pa sm jst misla, da sm ga hitr dobila (pri 17ih)... kam gre ta svet...

razmišljaš o darilu ali čem podobnem? jst pol nebi GSM telefona kupovala. se mi zdi malo pretirano hitro... ali pa sem tako staromodna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 23:02:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 7:57:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2917
8.4.2008 8:40:59   
Inigo
Motoristka - zdajle sem gledala tvoj vojzek... ej, svetovn je! zelooooooooooooo lep! in zelooooooooooo lepa cena user posted image samo, da bo prav prišel, pol pa še ceno tudi spregledaš, a ne?! lepo se boste vozili, garantiram! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
8.4.2008 9:19:08   
nanka
Hruška debeluška, ja moja dva sta že imela mobi pri teh letih in to iz preprostega razloga. Takrat so že sami doma, ker hodijo v šolo in mene je skrbelo, če se nista takoj javila ko sta prišla iz šole, ali pa sta zjutraj zaspala in navadnega telefona nista slišala, mobi lahko imata pa pri postelji, ali pa otrok pri teh letih gre na interedno dejavnost in ta odpade. Mi naše otroke vozimo, ker ni nič v bližini in da nista kje zmrzovala jih freš takoj iskat. Ali pa šola v naravi in podobno, naš je bil pri 6 letih že v bolnici na infekcijski in nisem smela biti z njim, če nebi imela mobija bi sem mu strgalo, tako sva bila na vezi celo noč in je lažje prebil prvo noč od doma. Je pa zelo odvisno od situacije v kateri se znajdeš takrat ko je otrok malo večji, eni ga dobijo prej eni kasneje. Jaz sem se prilagajala situaciji.

Zdaj pa grem na randi z zdravnikom in se kasneje še oglasim in poročam kako je bilo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
8.4.2008 9:55:47   
sasi13
flower to je izvoz iz avtoceste vmes ko se pelješ na trojane. nevem kaj ti je kej poznano po naših koncih. glede tega koša sm že jz tud razmišljala da bi ga mela ampak so pol kasete kr dost drage, tk da bomo mel čist običajen koš in noter vrečke za smeti pa bo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
8.4.2008 10:21:00   
ksenci
jz na srečanje žal spet ne bom mogla!user posted image
moj user posted image praznuje 30 letuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa morm tortico, pecivo, pa vse ostalo nardit, kar se že veselim, ker zelo rada pacam!user posted image

midva mama materinsko šolo šele 3.,4.in 5. junija! men je to ful pozn, al pa ne ka pa vem. a ma katera tud tak pozno?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 10:24:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 10:33:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 10:43:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2924
8.4.2008 10:57:14   
sasi13
zimska kje pa se da to videt kdo je bil žreban?

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?