Nyah*
|
Drage moje, malo sem vas brala za nazaj, pa opazam, da vas ima kar nekaj tezave. 24. julij, drzi se, vem da ni fajn, da si v bolnici, a ce je tako najbolje za , se splaca potrpeti ane? V glavnem, pri meni je stvar taka. Po pretiravanju v sluzbi, hoji gor in dol, po nekaj ur na dan,..., kot da sem supernosecka, me je v nedeljo zvecer stisnilo pod trebuhom, kot nekak krc. Sem potrpela cez noc, ceprav je bolelo kot , pa sem bila v ponedeljek na pregledu, in kaj? Moj maternicni vrat se razpira , moram pocivat, cimvec lezat in mirovat,.., kontrola cez en teden, ce se ne izboljsa, ostanem v bolnici . Tako da sem sedaj v bolniski, ful mi je smotano, ker me stalno nekaj zbada v trebuhu, ven bi sla na soncka, pa ne smem po stopnicah toliko hodit,..., ziva zalost. Tudi mene grabi panika, kaj ce se hoce nas prezgodaj roditi? Vem, koliko komplikacij in tezav bi imel, mali pikec, .... mah, sem cisto iz sebe...... Upam, da ste ostale ok, pazite nase, res, pustite se razvajat, ne dvigujte pretezkega,..., hitro je lahko kaj narobe .
|