|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
7.4.2008 13:11:52   
lex
ker je šla baterija in jo moram dat filat vam samo pokažem kako naš ati hodi iz sprehoda, ko so otroci že preveč utrujeni
user posted image

pa čopeka dobite čez par ur, samo da nafilam baterijouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.4.2008 13:16:09   
ilatic
Ha ha. Ful sta luštkana. Dobr oči da jih sfolga.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.4.2008 13:19:35   
neboglasnica
Ja, jaz sem za, za srečanje mislim. Nisem bila še na nobenem vašem srečanju, pa bi prišla, če smem. Samo dajmo še v aprilu....

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 13:21:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
7.4.2008 13:22:49   
ksenci
ko sm se zjutraj zbudila in pogledala skozi okno je tako lepo sijal sonček na desni strani. na levi pa tako oblačno in deževno. do sedaj se je vreme skoz menjavalo- dež-sonce-dež sonce- pa se ti lahko zmeša!! zdaj pa spet lije. ztud moje počutje je skladno z vremenom.

zjutri sm bla na testu za sladkorno, rezultatze pa dobim v čet, ko imam pregled. grem mal počivat pa TV pogledat, ker se mi druga tak ne da!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.4.2008 13:24:04   
Motoristka
flower-jaz si grem samo konice ostrišt, barvati se mi ne da.Jaz bom kar pri dolgih ostalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
7.4.2008 13:26:38   
ksenci
men je včeri kolegica rekla da baje ni dobr las barvat med nosečnostjo a je res? men se zdi mal smešna ta a ne?

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 13:38:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
7.4.2008 13:40:47   
lex
glede barvanja, sem jaz kar svojega frizerja vprašala, pa je rekel, da bi mi odsvetoval barvanje vsak teden ali 14 dni, za vse ostalo pa ni panike

ja res bi se lahko na Trojanah dobile, mam jaz do tja malo več kot urco, do LJ se mi ne da. Zadnjič itak nisem nič kupila in videla in... ko smo samo kofetaleuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 13:42:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.4.2008 13:54:25   
ksenci
se mi je zdel, da  ni panike z barvanjem las!

zimska tud jz sm čist puf- se mi še po trgovinah ne da, pa mi to nikol ni bil problem. pa morm dans kupit darilo za sestro ko ma jutr rojstni dan, pa mami, ko ma v četrtek. greva z user posted image po kosilu mal v šoping, še prej pa na belo kavico, ko se mi jo že zdaj tak lušta!

Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.4.2008 14:19:34   
glugluglu
ja tudi meni je en rekel, da se ne sme med nosečnostjo barvati, jaz pa v smehuser posted image . Najbrž je mislil, da sem pobarvanauser posted image . Pa sem mu povedala, da se ziher vsaka ta druga ali tretja nosečnica barva, če ne barva pa ima pramene. Ampak se ni dal: "ja kemija, gor, dol, jaz že vem" (res je on dr. neki v zvezi s kemijo). Ampak mislim, da to res ne more vplivati.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.4.2008 14:41:10   
Anonimen
zimska, sva že dve ki sva popolnoma brez energije in volje. NIČ, prav nič ne morem. Sem razmišljala kaj mi fali - kakšen vitamin, železo, ali pa me samo luna daje. A ni bila včeri neka luna al kaj?

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.4.2008 14:57:24   
sasi13
jz sem se že dvakrat barvala in še ni bilo nič narobe, ampak jz to kr doma nardim ker mi je pri frizerju predolgo za čakat. populis full je fajna ta trenirka pa še ugodno je bla jo mam zlo rada. lex tvoj pa more met mišice da lahk dva zaspančka drži. user posted image flower jz jih mam na paš postrižene pa sm že tud razmišljala da bi se postrigla ker pol ne bo časa si dolg glave sušit pa še s kratkim ni tulk dela. tud pri nas je tako smotano vreme sonce, dež, sonce ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 15:01:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.4.2008 15:01:27   
glugluglu
Aja še to, neboglasnica, jaz spadam med tiste, ki sem še kaj alkoholnega spila, ko sem že bila noseča, pa še nisem vedela, da sem. Najhujši je bil vikend okoli 27.10.07, smo 3x praznovali rojstni dan od sina Marka, prvič z njegovimi sošolci in otroci iz vrtca in so prišli  tudi njihovi starši, potem prijatelji, potem pa še babice in dedki in ostali sorodniki.
Za čez vikend je prišla še prijateljica iz štajerskega konca in smo kar nekaj popili. Pa to tam pri njih ni navada, da samo pri vinčku ostaneš. Vmes treba presekat s kakšnim domačim žganjem. user posted image No sej jaz nisem tako sledila ostalim, ker mi to nikoli ne uspe, nekaj pa sem še vedno dala vase, res je, da sem bila še vedno nekako ok (ni bilo prehudo), ampak vseeno....In to je bil zadnji vikend, potem sem pa šla že po Clearblue...
Ja in tudi sem se zasekirala, marsikdaj pomislim na to. Do sedaj mi je zapasal še kakšen požirek domačega terana, ampak mi ne uspe niti 1dcl spiti kot pravijo, da naj bi še bilo ok.

Sedaj grem pa narediti sadno kupo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2866
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 15:11:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.4.2008 15:12:13   
lex
ne se sekirat zaradi pijače. jaz sem ga orng gaudala (feštala) po tistem ko sem zanoslia z Aleksom, pa je fant čist zdrav. Kak deci prej pomaga pri krvi kot pa da je kaj narobe. pa rumove kroglice sem jaz tud veliko konzumirala.
sedaj pa ne spravim več nič alkota po sebi. le kaj bo ko neham dojit ko mi je moj obljubil, da se ga bom lahk orng nacukala. po moje še štofla ne bom rabla povohat bom že komauser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.4.2008 15:35:19   
netki
madonca...zdej smo pa že pri alkoholu user posted image user posted image user posted image
jaz tud tam pa tam oz. zelo redko spijem kozarcek vina....žganih pa res ne!

za srečanje....jaz sem za Trojane...imam 10km do tja...user posted image user posted image user posted image

bi blo pa fino tud za tiste k so iz celja in okolice, je bližje kot pa lj., upam da se opogumi čimveč user posted image  in pride na srečanje (če sploh bo user posted image )

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.4.2008 15:46:29   
lex
18.4.08 srečanje na Trojanah

1. ilatic
2. lex
3. netki
4. flower

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.4.2008 15:46:54   
Inigo
živjo souser posted image !

tale vikend je pa bil... naporen z Veliko začetnico!!! smo stanovanje celo prebelili. mako bi vsaj samo belili. ampak ne! valda! če je čisto belo je kot v laboratoriju - pravi moj. tko da smo najino sobo pobarvala eno steno živo zeleno, ostale pa bele, kuhinja je bela, malo marelična in ena stena hudo oranžna, precej podobna je dnevna soba, hodnik pa ena stena krvavo rdeča in ostale bele. sej je noro! ful je lepo... ampak najprej vse luknjice pokitat, pol bel strop pobarvat, počakat da se posuši, robove nardit, pol šele ostalo pobarvat... in še spucat na konc. madona je trajalo... cela dva dni smo delal in sm zdj totalno hin. tko da sm se odločla, da čez vikend samo počivam. in se učim, ker mam v sredo kolokvij - računovodstvo user posted image

v soboto pa greva na poroko od moje kolegice. na otočcu se bo ženla in pol tut tam prespiva. tko da tut naslednji vikend bo nor. in da ne govorim o še naslednjem, ko polagamo laminat po celem stanovanju...

ampak sem se odločla, da pa nič več ne bom tok delala, ker je pa to čist tu mač, ne... me je preveč zmatralo in vse me boli zdaj. je preveč! enostavno smo noseči... pa si nekako ne morem priznat, da določenih stvari ne zmorem več user posted image

ampak, ker sem bla pa čez vikend pridna, sem se pa danes malo nagradila. sem si v H&M kupila eno majčko s kratkimi in eno z dolgimi rokavi. taki čisto navadni. nenosečniški. samo sta daljši, tako da mam lepo trebušček pokrit user posted image

vreme dans... jao jao! ni mi všeč. grem v trgovino - sonce, grem iz trgovine - lije kot iz škafa! user posted image nat gut!

zdajle pa se grem malo dol počit, pol pa učit.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.4.2008 15:49:30   
Inigo
glede srečanja: tut jst bi pršla, samo nimam prevoza. flower - nisi ti iz MB? bi lahko šla s teboj?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.4.2008 16:06:50   
neboglasnica
lex, 18.04. je petek, kajne? Kdaj pa bi se dobile? Vsaj približno uro povejte, da si organiziram varstvo za punci, saj ima moj ob petkih zvečer rekreacijo.

Madonca, jaz sem še vedno brez energije, pa še toplih stvari se mi ne ljubi jest. Jedla bi samo sladko, slano, sendviče...

Glede alkohola, pa hvala za tolažbo. Saj pravim, vsake toliko časa me zagrabi slaba vest, pa saj bo vse ok, mora biti.

Grem delat, vas preberem zvečer. Uživajte v sončku, šele sedaj je začel sijati z vso močjo. Upam samo, da se bo veter umiril.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.4.2008 16:09:46   
Anonimen
Ja inigo res je.. treba si bo počas priznat, da vsega res ne moremo. jaz sem v soboto 4 ure čepela in pulila plevel (ja velik je blo user posted image ), pa še potem v nedeljo delala na vrtu eno uro, danes pa se preprosto ne morem premikat, tako me vse stegenske in ritne mišice bolijo, da ne omenjam hrbta in križa... ne morem se niti na wc vsest, tako me vse boli... vsi mi govorijo, kako si, kako si, si res ok, pazi da ne boš to in ono, jaz pa včasih kar pretiravam... ampak nima smisla potem, da cel tedn nisi se sposobn dvignat user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
7.4.2008 17:38:11   
karamela6
18.4.08 srečanje na Trojanah

1. ilatic
2. lex
3. netki
4. flower

Jst tud, se razume! user posted image user posted image user posted image Sicer še ne vem, kje točn morm it, ampak se bom že znašla. Men je vseen ob kateri uri.

Drgač pa Inigo, glede barvanja sten točno vem vse postopke, kako in kaj, ker smo ravno sfiniširali s tem. Sicer nismo mi delali, smo majstre za to plačali, pa vseeno. Mi je bilo muka jih samo gledat, toliko je bilo dela. Druga stvar, ki me je pritegnila pri tvojem postu je ta, da se kolegica ženi na Otočcu. No, ena znanka (Barbara) se tudi v tistem koncu, samo ne vem točno kater vikend. Saj ni ista, ne?user posted image Pa še nekaj imava skupnega - midva bova tudi laminat polagala. Sicer še ne ta vikend zdaj, ampak naslednjega, po našem srečanju. Komaj čakam, potem se pa res začne life!

Kako spim? Hmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image Moja bejbika brca kot nora, sploh ni važno kdaj. Danes zjutraj me je zbudila. Sem ležala na boku, pa me je tako ob strani brcnila, da najprej nisem vedela, ali je res ali se mi sanja. No, čez par sekund mi je dala vedet, da je res! user posted image user posted image user posted image

Alko - tudi jaz sem se ga parkrat nacukala, ko še nisem vedela, da sem noseča. Pa ne mislim več na to, ker vem, da je vse ok z mojo bejbo, drgač ne bi tko brcala.

Men se tud drgač nič več ne da, tud po štacunah ne hodit. Verjetno je takšno obdobje. Sem pa včeraj bila v Atlantisu in se namakala z dragim po dolgem in počez. Res je blo luštn.

zdej grem pa mal pred tvuser posted image če niso sam limonade spetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?