karamela6
|
18.4.08 srečanje na Trojanah 1. ilatic 2. lex 3. netki 4. flower Jst tud, se razume! Sicer še ne vem, kje točn morm it, ampak se bom že znašla. Men je vseen ob kateri uri. Drgač pa Inigo, glede barvanja sten točno vem vse postopke, kako in kaj, ker smo ravno sfiniširali s tem. Sicer nismo mi delali, smo majstre za to plačali, pa vseeno. Mi je bilo muka jih samo gledat, toliko je bilo dela. Druga stvar, ki me je pritegnila pri tvojem postu je ta, da se kolegica ženi na Otočcu. No, ena znanka (Barbara) se tudi v tistem koncu, samo ne vem točno kater vikend. Saj ni ista, ne? Pa še nekaj imava skupnega - midva bova tudi laminat polagala. Sicer še ne ta vikend zdaj, ampak naslednjega, po našem srečanju. Komaj čakam, potem se pa res začne life! Kako spim? Hmmmmmmm Moja bejbika brca kot nora, sploh ni važno kdaj. Danes zjutraj me je zbudila. Sem ležala na boku, pa me je tako ob strani brcnila, da najprej nisem vedela, ali je res ali se mi sanja. No, čez par sekund mi je dala vedet, da je res! Alko - tudi jaz sem se ga parkrat nacukala, ko še nisem vedela, da sem noseča. Pa ne mislim več na to, ker vem, da je vse ok z mojo bejbo, drgač ne bi tko brcala. Men se tud drgač nič več ne da, tud po štacunah ne hodit. Verjetno je takšno obdobje. Sem pa včeraj bila v Atlantisu in se namakala z dragim po dolgem in počez. Res je blo luštn. zdej grem pa mal pred tv če niso sam limonade spet
|