|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
1.4.2008 8:08:57   
Anonimen

ja zimska, res cel kup akcij, mi smo ga kar včeraj kupili.. voziček quinny rdeče barve user posted image , 300 eur. baje smo vzeli zadnjega take barve, v 15-ih minutah so prodali 3 take vozičke.
tak da zdaj sem zadovoljna in veselo čakam user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
1.4.2008 8:10:10   
lex
Dobro jutro

user posted image

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2602
1.4.2008 8:27:58   
lavita*
Dobro jutro!

No včeri sem klicala G in mi je rekla, da se naj pridem pokazat, da ne bom v skrbeh. Vse je druač vredu. MV je zaprt, imam pa nizko posteljco. Tak da seveda počivat moram več. Zgleda, da je res krivo več dvigovanja ta malega. PA za vikend sem bila malo bolj akvina kot ponavadi. Saj mali je drgač v varstvu, sam ga ta tedn imam res doma in seveda se pozna. Boma pa zdaj drgačno tehniko ubrala. PA varstvo bo treba v roke vzet.

saj bom pridna. Ker res ne bi rada kakih problemov.

No hvala za vaše nasvete.

lp

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
1.4.2008 8:32:31   
Anonimen
Ja lavita, zaradi nizko ležeče posteljice sem bila jaz prejšnji teden 3 dni v bolnici. Sem nekaj dvigovala in nosila (čeprav to povem samo vam user posted image ) in sem dobila temno rjav izcedek + bolečine v sp.delu trebuha..
Ko so me pregledali, so mi rekli, da je posteljica zelo nizko in da je možno, da se je del le-te malo odluščil.
Drugač pa počitek in nič dvigovanja. Tako da-lavita, pazi nase zelo, res ne delaj nič težkega.
Tudi jaz moram zdaj gledati nase in na svojo pikico, čeprav je zelo težko. Naslednji mesec se namreč selimo v hišico, ki smo si jo zgradili, potem veste koliko dela je s selitvijo..prenašanja cot in vsega ostalega...ampak bo, jaz moram zdaj gledati na naju.
Z dvigovanjem svoje hčerke težke 15 kg sem pa opravila že čisto v začetku nosečnosti. Sem ji tudi razložila vse kaj in kako, tako da zdaj za nošenje meni nikoli ne reče, vedno se obrne na moža, kar pa je tudi OK user posted image .

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
1.4.2008 8:34:44   
Anonimen
Lex, kavico sem že spila, hvala pa ti za tale odličen sveže iztisnjen pomarančni sok user posted image . Zelo dober je bil!
Dobro jutro!

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
1.4.2008 9:04:50   
lex
ja jaz sem zvečer tudi čisto adijo, ker Alino 100x na dan dvignem, da jo previjem, da jo dam v stolček da je, v voziček,..... sicer ima 10kg, ampak vem da ni najboljše, da jo dvigujem. Nimam pa druge, ker tašče pa cel dan ne bom gledala tukaj, da bi mi jo dvigovala, sem jo še po operaciji sama urejala. Aleks pa itak ve, da se previjava ali na kavču ali na postelji, kar je pa spet utrujajoče, ker me pol križ boli za znoretuser posted image . Pa dobro on se sprevije 2x (ne kaka drugam kot v plenicouser posted image user posted image )

Sicer me je pa zdaj skor kap. grem na kulinariko, mi zatrese monitor in mi gor napiše, da imam računalnik okužen z virusom, ki mi ga lahko izbriše samo njihov plus paket in valda panika, kličem mojega kaj naj naredim, pa še k sreči, da sem tolk firbčna in grem na njihov forum in vidim, da so me naaprililiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
1.4.2008 9:30:00   
frutka_
Morda katero zanima o novih obrazcih, ki jih bomo vlagale od 1.aprila. Upam, da to ni hec ampak res!user posted image

http://www.siol.net/slovenija/novice/2008/04/visje_prezivnine.aspx 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
1.4.2008 9:41:51   
Balonchy
24julij, držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. Počivaj kot so ti naročili in vse bo OK!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
1.4.2008 9:43:43   
frutka_
24julij držim pesti! Da bo pupika velika ti pa zaprta ko penina!
Lex evo, če zgornje drži bomo obrazce vložili smao enkrat za vseuser posted image
Pikica jaz sem se tudi za Quinny-ja odločila ampak za trikolesnika. Zanima me kakšna je tale rdeča barva? Je full živo rdeča ali bolj nevtralna. Jajčko mi posodi od moža sodelavka, vzela bom še košarico Dreami ali Speedi ali od Mure (baje paše gor so mi v trgovini rekli). Med barvami pa oklevam med antracit, rdečo in zeleno.
Na morje ziher ne gremo za prvi maj, ker bomo finiširali podstrešje. Poleg tega mi sploh ni za nikamor...V prvi nosečnosti sem se veliko boljše počutila. Zdaj pa same skrbi. user posted image

Jaz malega dvigujem po potrebi. Ne morem si pomagat. Ravno včeraj je full grdo padel na kolena in sem ga pobrala. Ima pa 18kiluser posted image  No, sicer pazim ampak res je fajn  telebnil.

Kaj imate že pripravljeno za dojenčke? Jaz bom enkrat maja začela, če mi bo zneslo, ker še bomo otroške sobice urejali in selili spalnico gor v mansardo. Doli v sp. štuku pa sem si omislila igralnico. Prej je bila tukaj spalnica. Fajn se mi zdi, da imam za otroke prostor poleg sebe (kuhinja, dnevna soba in jedilnica so spodaj), da jih vidim. Pa kolikor našega  tavelikega poznam bo itak večino dneva poleg nas vedril ne pa sam v sobi.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
1.4.2008 10:11:05   
24julij
jutro evo zopet mi je potegnilo ta wirreles,v bolnisnicah bi pa lahko imel mal poskrbljeno za to.uglavnem jaz kar na lepem ,brez tezav pristanem v bolnici,u cetrtek sem imela pregled,in izrazla zeljo ce se v tem obdoblju ne meri mat,vrat k se na netu brala,pa mi ga je na mojo zeljo zmerla,in cela stala,fuull prekratek,od cetrtka lezim v porodnisnici zaradi vnetij mi spirajo noznico,boli k pes pa klub lezanju sem se od petka do uceraj odprl za 2prsta,tamala tolk nizko lezi.a skoz prej brez tezav to ne razumem..

ne sprasujte kako mi je hudu,upam na najboljse potrpim zaradi moje lare ampak se bojim da nebi rodila,a katera kej ve ce je kera rodila tok zgodiuser posted image
cuvajte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
1.4.2008 10:26:16   
frutka_
Misli pozitivno, vprašaj v bolnici sobno zdravnico. Pred kratkim so v eni oddaji govorili o nedonošenčkih in posebej je gospa poudraila, da teža niti ni bistveno toliko kot zrelost otroka. Od česa je to odvisno pa ne vem... Verjemi, da te bodo zrihtali. Vsak dan je pomemben.
Za spiranje nožnice pa prvič slišim?user posted image

Drži se mamica! Tamali pa naroči, da še naj malo potrpi! Držim pesti!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
1.4.2008 10:39:07   
lex
zdaj je najbolj pomembno, da gospodičnica zdrži najbolj dolgo kar se da pri tebi. res najboljše da vprašaš dohtarje, ti bodo najbolj vedeli, saj se vsake toliko srečajo s podobnimi primeri.
mislim pa da se je rodil pri nas fantek okoli 6 meseca, sedaj pa hodi že v oš. šel je 1 leto za svojimi ampak mu fizično ni bilo videti, je imel samo zaradi svoje nedonošenosti privilegij, da je bil dalj časa v vrtcu in užival

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 10:44:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 10:48:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2614
1.4.2008 10:51:47   
lex
lej če boš dojila sterilizatorja ne rabiš, drugače sem pa jaz flaše kar prekuhala in tudi vse pomivam v pomivalnem stroju. Jaz sem mali vsega skup menda 3x prekuhala flaše. ampak jaz ne znam komplicirat, če pa si bolj komplikator pa si ga kupi.
primer: moja sestrična je bratrančevo ženo tako prestrašila, da je ta postala suženj sterilizatorja sedaj pa pravi, da ji je žal, da si je 3 mesece življenja s tem požrla.

Neposredna povezava do sporočila: 2615
1.4.2008 11:00:16   
neboglasnica
Oj, jaz tudi nisem vsak dan sterilizirala, prekuhavala, pa sta ornk babi. Sem se pa posluževala Aventovih stvari, so mi bile bolj simpatične. No, so mi še vedno. Nekako sem se jih navadila.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
1.4.2008 11:06:16   
Anonimen
24 julij... jst sm dost brala o prezgodnjih rojstvih in nedonošenčkih in sem vidla da so tut v 23 tednu rojevale punce... se mi zdi, da ko je enkrat 27,28 teden je že fuuul več možnosti, da bo vse ok, ti si pa že skoraj v 26, tako da držita se z malo punčko. otroci rojeni tako zgodaj, če preživijo, majo velike probleme z dihanjem, možgani, pa še celo kopico ostalih stvari, ampak po drugi strani, lahko pa da se rešijo vsega in majo probleme samo z dihanjem (pljuča še niso razvita) in ko so v inkubaturju ponavadi po nekaj mesecih tut dihajo samostojno. to zdej laično govorim, kar sem prebrala. skratka, če se zgodi da zdaj rodiš, je veliko možnosti da bo s punči še vse zelo zelo ok, samo dlje časa bo trajalo. vsak dan ko je v tebi, je pomemben. držim pesti res

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
1.4.2008 11:15:37   
Anonimen
user posted image

Ekola frutka, to je ta voziček, točno tak, ki smo ga mi kupili včeraj (samo brez te lupinice), Jaz imam možnost dobiti košaro dreamy od kolegice, tako da mi je ni potrebno kupovat. Barva je točno tako kot jo vidiš na sliki, je bolj živa, meni je zelo všeč (bolj kot kakšna temnejša). Drugač pa točno ta model za 300 eur zdaj v akciji je v barvah : rdeča, modra, bež in črna. Baje pa bo ta model v prodaji samo še letos, ampak mene to itak ne moti. Za 300 eur sploh nisem oklevala user posted image .

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
1.4.2008 11:23:02   
Anonimen
zimska, jaz bom rekla takole. Po svojih izkušnjah (od prvega poroda) dobro da nisem kupovala nikakršnih prsnih črpalk ipd. ker nisem mogla dojit v bistvu nič user posted image , za uporabo dud in stekleničk sem prisegala na NUK-iz lateksa, ker so anatomsko oblikovane, nikoli nisem kupila nobene druge. In tudi tokrat bo tako user posted image . Glede sterilizatorjev pa..ne vem..odločitev je seveda od vsake posameznice, jaz ga nisem imela in ga tudi ne bom. Vse stekleničke, dude in kar spada zdraven sem prekuhavala v vodi. V bistvu to sploh ni težko, pa še ceneje je user posted image .

24.julij drži se!!!! Držim pesti zate in za tvojo pikico. Da bo vse OK. V kateri bolnici pa si? Meni je rekel G zadnji dan ko sem šla iz bolnice (Postojnske) da "moram" zdržat ene 2 meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 2619
1.4.2008 11:27:13   
karamela6
Kar se tiče Tommee Tippee-ja, imam jaz 2 mali flaški, pa sta mi full luštni. Več zaenkrat ne bom kupovala. Pri Aventu vidim prednost samo v tem, da lahko kupuješ dodatne nastavke posebej. Če npr. izgubiš pokrovček od flaške, ga lahko posebej kupiš, ne rabiš cele nove flaške. So me pa opozorili pri dudkah za novorojenčke, da so za njih bolj primerne iz lateksa in ne iz silikona. No, Avent dudk iz lateksa sploh nima! Jaz sem kupila Nukovo, pa še to eno samo, če bo pač potreba po njej. Aja, pa še to, svetovali so mi tudi to, da je boljša duda za novorojenčke brez tistega prstana, ker se mali dost obračajo in če je prstan mu hitreje pade duda iz ust. Se naslednjič prikonektam na Explorerju in vam prilepim slikco, zdej sm na Firefoxu pa ne morem lepit slikc.

Jst sm tud za vikend dvigovala od prijateljice sinčka, ki ima cca. 10 kg, pa sem včeraj cel dan čutila posledice. Skoz me je neki špikal po trebuhu. Ne smem več!

se beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
1.4.2008 11:31:22   
Anonimen
Aja, še to zimska, da pokomentiram. Jaz sem imela pripravljene 2 stekleničke. Ena večja (okoli 250 ml) in ena manjša (okoli 125 ml). Večjo sem imela za pripravo mleka, manjšo za čaj. Obe steklenički sem imela vedno stekleni (se da bolje oprat, prekuhat itd.), ko pa je začela sama pit smo pa kupovali plastične (ker so lažje in jih je mala lahko brez problema sama držala), jih je pa bilo treba večkrat menjat- medtem ko steklene sploh ne in jih bom uporabila še drugič user posted image , ker plastične sčasoma postanejo grde-spraskajo se, saj veš, plastika je pač plastika.
Tako-to je moje mnenje. Sem pa kupila najprej dudo Avent, ki sem jo takoj zamenjala z Nukovo, ker je bila Aventova takoooo velika da je moji mali pikici segala do noska ali še čez user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2621
1.4.2008 11:33:23   
Anonimen
Karamela se strinjam z vsem tem. Jaz tudi prisegam na NUK in LATEKS!user posted image

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
1.4.2008 11:45:53   
karamela6
lex, pa hvala za opozorilo glede kulinaričnega virusa user posted image user posted image user posted image
Pri meni je najprej RR, potem pa KulSlo ...k sreči, ker bi drugače tudi jaz paniko zagnala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
1.4.2008 11:48:39   
24julij
pikica u lublanski porodnisnici lezim,danes imam full zalosten dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
1.4.2008 11:50:03   
Anonimen
24 julij msnja verjetno nimaš ane? lahko mal počvekava, če maš

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?