|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
31.3.2008 15:58:42   
lex
mene je od vse birokracije najbolj motilo to, da si moral 2x na csd- pred porodniško za porodniško, in potem v 105 dneh še 1x za nego (preostanek porodniške), najbolj grozno je, ko je pri nas csd v 4 štuku. sem zadnjič neki urejal, pa sem kar šla po vloge, da se mi ni treba ekstra zato cijazit v radlje

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 16:25:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
31.3.2008 17:58:01   
netki
punce mene pa neki zanima glede morja....

mi bi šli nekj zadnji teden v maju ali pa prvi teden v juniju....pri tej drugi varijanti bom en mesec pred PDP, ko pridemo nazaj.
Malo me sicer skrbi ampak glede na to da vse poteka ok, me malo vleče na morje predvsem zaradi malega ker tako uživa. Itak bi šli čisto blizu Slovenije, nekje zgornja Istra bi prišla v poštev. Za en teden, apartma.
Preden bi šli bi se pozanimala pri G kaj bi mi svetovala....

kaj pa menite ve.....sam ne me napadat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 18:05:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
31.3.2008 18:06:54   
Inigo
ej, čisto komot lahko greš!!! user posted image še privoščim ti, ker jaz letos najbrž spet ne bom videla morja... user posted image

itak, če boste šli kam bližje, si tip top v Izoli, kjer lahko rodiš. če že želiš v Sloveniji. mislim, da Hrvaška ni rizična država ali karkoli, tako da si tam pomoje čisto brez skrbi.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
31.3.2008 18:39:31   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

včeraj me je cel dan bolelo v trebuhu. Od popka levo in desno. Ko sem bil na miru, je bilo vredu, ko pa sem se premikala pa me je zabolel. Dans je sicer že bolje ampak boli še vsen malo. Zravern imam pa še glavobol, ki sicer mine čez dan. Ne vem ali bi morala delat paniko in iti k zdravniku. Kaj ve mislite?
Bom sicer vidla, kako bo čez dopoldne, če ne bom pač šla. Nočem zganjat panike za brezveze. V prvi nosečnosti tega nisem imela.

drgač je pa vse vredu. Že dva tedna imam zraven malega in nimam čist nič časa za net, ker mi ta čas vse narobe obrne. Al p hoče zraen tipkat. Tako kot zdaj. Tako da bom kar nehala.

Če slučajno malega nonstop dviguješ kot pred user posted image , potem je lahko to. S tem se ni za igrat, od napora ti lahko odstopi posteljica. Jaz mojega 16-kg fantička že dolgo več ne dvigujem, vse smo prilagodili temu, od tega, da ima stol, da spleza na previjalno mizo, kjer ga preoblečem, do cartanja na tleh ali na sedežni, ostalo je prevzel ati. Sem pa svojega g. vprašala na pregledu pri 17. tednih, kako je zdaj s tem in mi je rekel, da ga moram zdaj pa nehat dvigovat, da je 16 kg preveč. Več, ko smo noseče, večja obremenitev je to, vedno manj lahko dvigujemo.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
31.3.2008 18:47:42   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: klarazan
Mene mučijo kolki, pa medenične kosti, tak da hodim ko raca, pa grozno boleča sramna kost,user posted image kot bi me en full nabutu ali pa tak kot, da bi se na štango od bicikla nabila, a ima mogoče katera tud takšne reči?

Joj, ne govori. Hodim kot raca, kot praviš ti. Boli ful. Samo se sprašujem, kako bo do julija in kako bom vzdržala to? V prvi user posted image  me je to začelo bolet zadnji mesec, zdaj pa.....user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 18:48:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2583
31.3.2008 19:32:54   
24julij
oj punce da se javim,lezkam u bolniciuser posted image user posted image  strogo lezanje,u cetrtek sem imela kontrolo pa sem izrazla zeljo da mi zmerjo mat.vrat,in je bil zelo prekratek in sem takoj ostala not.danes pa klub lezanju odprta 2 cm sedaj pa samo lezkamo da ne dobim popadkov.a ima kera izkusnje s tako zgodnjim porodom?samo drzim pesti za svojo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2584
31.3.2008 19:39:12   
klarazan
Blacky30, tud jaz se sprašujem kako bo julija, no ali pa že junija, saj so me pri drugi user posted image , kako je bilo pri prvi user posted image sem že mal pozabla, ker bo že kmalu 10 let od tega, medenične kosti tudi bolele šele nekje v zadnjem mesecu oz. mesecu in pol, zdaj mam pa še cca. 14-15 tednov pred sabo, sem pa že čist adijouser posted image , sploh pa se ne spomnim, da bi me tako prokleto bolela sramna kost, sem bila dones skoz na nogah, najprej šlužba, pol trgovina, doma  pa sem še na vrtu  ene štiri ure telovadla in sadila čebulček, pol pa še krompir, mater sem misnala, da bom mogla kar po vseh štirih prilest v drugi štuk bajte, sem se vlekla ko megla.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
31.3.2008 20:00:13   
karamela6
Ojoj,  24julij, drži se. Vse bo ok, ti samo počivaj počivaj počivaj!!! Držim pesti za tvojo Laro.user posted image user posted image user posted image

Kar se talnega gretja in parketa tiče, ja, potreben je poseben parket oz. laminat. Pri navadnem laminatu naj ne bi bila potrebna folija spodaj, tukaj je obvezna in še to posebna za talno gretje, takšna z luknjicami. Pa tudi vrsta laminata, kot rečeno, je posebna za talno gretje.
Midva sva se odločala med gotovim parketom in laminatom, pa sva se zaradi občutljivosti odločila za slednjega. Čez 10 let, ko bi morala parket brusit, pa bog ve kakšne talne obloge bodo najboljše takrat. Sicer pa upam, da takrat ne bova razmišljala o menjavi laminata, ampak o menjavi stanovanja za hiško. user posted image Sva pa ravno zaradi problema suhosti oz. neprimerne vlage v stanovanju nabavila vlažilec/razvlažilec, ki relativno vlago regulira in higrometer, ki jo meri - tako lahko zelo natančno vidiva, ali je potrebno vlaženje ali razvlažitev stanovanja.

Bejbe, držte se in bodite zdrave!

ilatic, kje hudiča si? Je vse uredu s tabo? Ti izpuščaji še kar grenijo življenje? user posted image
Daj javi se in poročaj!Pošiljam ti 3user posted image user posted image user posted image za čimhitrejše okrevanje!

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 20:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
31.3.2008 20:19:38   
lex
24 julij držim pesti za vajuuser posted image  povem ti samo, da je moja soseda od 5 meseca dalje ležala in oba donosila (pri obeh je morala ležat)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 20:33:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2589
31.3.2008 20:37:04   
Blacky30
Netki, če se počutiš OK in nisi "strahopetka" kot jazuser posted image , potem lahko komot greš na dopust. Mi gremo v maju, ko nastopim dopust, v Čatežke toplice za en teden.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
31.3.2008 20:50:39   
neboglasnica
zimska, zadnjič sem pisala o tem. V 9. tednu so ugotovili, da je odmrl  v 6. tednu. Sta se pa full matrala. Žal.

Lepo pančkite, meni moj mož obljubja crkljanje...

24 julij, drži se, saj bo....

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 31.3.2008 20:53:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 20:53:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
31.3.2008 21:00:42   
glugluglu
24julij, ja res dobro, da si sama rekla za MV, tam kjer so nas pa G poslali je bilo pa ok. Pa nisem si mislila, da, če imaš prekratkega, da te kar takoj v bolnici obdržijo. Mene bi pobral, če bi mi to rekli pred enim tednom ko sem šla na merjenje dolžine MV. Sej sploh nisem bila pripravljena, da je možnost, da bi notri ostala, če bi bil prekratek. Tako, da si lahko nekako predstavljam kako si se takrat počutila.
Sedaj pa le pridno počivaj in ti želim, da bo vse ok. Poznam jih kar nekaj, ki se jim je to ali podobno zgodilo in so dočakale 9 m., ali pa na koncu bile še celo čez rok. Držita se!

No midva se še vedno odločava glede tal, ampak ste se kar veliko razpisale, tako, da bo lažje. V kuhinjo z jedilnico pa sva sicer že dala ploščice in ker je talno gretje po tleh sva mogla dati drugačno lepilo kot v kurilnici, ali kleti, kjer so ploščice in ni talnega gretja. Tako, da najbrž velja enako glede lepila tudi pri ostalih tleh.

V sedanjem - kmalu bivšem stanovanju imamo lamelni parket, ki se po osmih letih edino v kuhinji ni obnesel, zato sva sedaj v kuhinjo dala ploščice. Ploščice so pa ene take, da zgledajo kot bi bile lesene. Mislim, da sploh ne bo tistega mrzlega občutka. Dnevna soba pa je pri nas tudi nad garažo, ampak sva za to še posebej dodatno strop v garaži izolirala. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
31.3.2008 21:09:13   
glugluglu
flower, mene je poslala G, in sicer na gin,. kliniko, ker ona tega ne dela. Poslala me je pa zato, ker mi je trebuh prevečkrat otrdeval, ker je že vse nizko. No pa je bilo ok. Od 25 mm navzdol je kritično in je potreben strog počitek. Imajo tudi od 10-15 mm - to je kar pogosto baje. Sem pa v 1user posted image v 7 mesecu dobila take krče oz. popadke je ctg pokazal in zmehčan MV, da sem dobila Dexamethason za dozorevanje otrokovih pljuč, če bi prehitro rodila. No pa na koncu sem bila 1 teden čez rok. Mogoče me je moja G tudi zaradi tega sedaj poslala še na merjenje MV.

MV pa zmerijo z vaginalnim UZ.

Neposredna povezava do sporočila: 2594
31.3.2008 21:14:29   
Blacky30
Joj, 24julij, kaj to berem!?? Še dobro res, da si sama prosila za merjenje MV. Kako to, čisto iz gole radovednosti ali si imela kakšne znake?

Držim pesti, da bo vse OK, da bo mala user posted image  še kar lepo počivala v trebuščku in nič ne bo hotela ven. Jaz mislim, da bodo v P lepo pazili nate in bo vse OK. Drži se, mislim nate.user posted image user posted image user posted image Pa javi se nam čimprej.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
31.3.2008 21:22:03   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Punce, kaj so vam vsem že merili dolžino materničnega vratu? Je ta pregled rutinski in v katerem tednu se izvaja? Ker če ti ga ne izmerijo, pol itak ne morejo vnaprej vedet, če ti grozi prezgodnji porod..user posted image

Kolk sem zadnjič zasledila, se to meri z vaginalnim UZ. Ne, tega mi ni delal. Me pa vedno vaginalno pregleda, na vsakem pregledu in mi pove, v kakšnem stanju je maternično ustje in koliko sem oz. nisem odprta.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
31.3.2008 21:29:05   
Anonimen
24 julij.... ne vem kaj naj rečem user posted image  bom vsak dan mislila nate in na tvojo malo punčko, da zdržita še vsaj nekaj tednov. močno močno upam, da bo vse še dobro in da bo tvoja punči močna . julijke zdej pa malo stiskat pesti, pa dobre misli poslat naši julijki. da se le srečno izteče!

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
31.3.2008 21:38:14   
netki
punce hvala vam, ste mi dale mal poguma, pa saj nisem preveč oklevala ampak ko poslušam.... no važno je kaj menim jaz in kaj pravi moja G

24julij.....drži se...vse bo ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
31.3.2008 21:44:45   
Tinky
24.julij user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo vse ok. Bom mislila nate.

Kar se MV tiče, je meni dolžino izmerila na morfologiji.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 21:55:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?