|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke II. - 2008
2.4.2008 10:16:54   
dzanika
Ja tut jaz sem bila včeraj na pregledu. Jao jao tale tehtnica. Sem se v enem mesecu zredila za 4 kg in je sestra takoj neki žnarala. Ginekologinja pa mi ni nič rekla. Pa ful so mi začeli gležnji zatekat. Ma še katera probleme s tem? Jaz sem ji povedala na pregledu pa je rekla da to spada zraven. Sam men se zdi pa to še mal prekmalu. user posted image Sam je rekla da enim pač prej enim kasnej... Baje se dobi nek čaj al kaj že za zatekanje, a katera kej ve o tem?
Drugače pa je bilo vse ok na pregledu. Sicer nisem mela ultrazvoka, me je tko pregledala pa srčka poslušala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Julijke II. - 2008
2.4.2008 10:17:39   
neboglasnica
pikica, danes sem ga prvič poskusila. Sem si ga kupila že olala nazaj, ampak... No, čaj za nosečnice od Teekanne-ja. Nič posebnega, okus po koprivi..skratka, zeliščni čaj.

zimska, kako si? Si bolje?

lex, danes še spi?

Inigo, kje je tvoj kobacajček?

Se še kateri nič ne ljubi? Ob 12.00 grem na študijsko skupino, kljub temu, da sem na bolniški.  Ampak že tako mi ni ravnateljica priznala vodenje krožka, aktiva.. vsaj za študijsko bi rada nekaj dobila.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.4.2008 10:25:02   
neboglasnica
aja, kako boste vse tiste, ki ste na bolniški, obiskovale materinsko šolo? Kaj pa, če pride komisija? Je to v redu??? Kakšna izkušnja?

Hvala.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.4.2008 10:28:35   
nanka
dan,
se pridružujem tistim na bolniški, ki morajo počivati, samo pri meni ni vzrok dete, apak enuser posted image virus, ki me je dobro zdelal. Že od petka ne vem zase, včeraj sem dobila antibiotik, tako da upam da kmalu bolje. Grlo me boli, kašljam glavo takoj zamenjam, da ne govorim, da me je včeraj začelo boleti še uho.... Vročine nimam, gre pa voda iz mene kar v potokih, tako da sem izgubila že 1,5 kg kljub temu da veliko pijem. Saj če ne bi bila noseča bi bila še vesela, tako pa.... Zdaj sem pri kilaži na +5 kar je glede na mojo preveliko podlago super.

Lepo se imejte, počivajte in mislite poitivno

Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.4.2008 10:46:11   
netki
ojla pupe

mene pa zanima kdaj lahko damo vlogo na socialno za tist denar (namesto paketa)?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
2.4.2008 10:50:20   
Nyah*
Dzanika, kar se zatekanja tice: nikoli ni prekmalu oz. prepozno v nosecnosti, je to pac ena od tegob. Jaz tudi zatekam, navodilo pa sem dobila takole: veliko piti, cimmanj slano jesti (se pravi cimmanj zacinjeno), gibanje,...user posted image

Hvala vsem za lepe misli, evo, pocivam, moj dva pa na sonckuuser posted image , a kaj, ko je treba....

Neboglasnica, kar se tice bolniske v user posted image , ce nimas strogega mirovanja, je dovoljeno iti na sprehod, v materinsko solo pa sploh, valda. To tvoj zdravnik v bolnisko dopise, da so izhodi dovoljeni, za primer komisije si tako zascitenauser posted image .

Fajn je brat, da ze opremo kupujete, jaz bi tudi, a kaj, ko imamo vse doma od prve pikice. Sem pa zadnjic kupila v C&A dva takoooo luskana bodija, sem morala nouser posted image , ko sta bla tko majhna pa luskanauser posted image .

Nic, grem lezat, se pisemo pozneje!

Nanka, julijka, in vse ostale pocivajoce, drzite se!

< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 2.4.2008 10:52:00 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 11:02:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
2.4.2008 11:20:06   
neboglasnica
Nyah RR, meni ni zdravnica nič rekla, počivajte, sprehajajte se... Res pa je, da sem od včeraj na bolniški in sem tako še preko službe in ne komisije.

Tu, pri nas, se je skrilo sonce. Brr, je kar zahladilo. Grem na en burek, mi je tako zadišal, pa navaden jogurt, mnjami

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 11:49:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2659
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 11:55:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 12:04:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2661
2.4.2008 12:28:04   
nanka
Soncica, točno to kar si opisala je tudi moje stanje. Meni je dala AB za samo tri dni, potem bom pa videla kako bo. Tudi mene čaka še 1 mesec službe potem pa dopust, komaj čakam. 

Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 12:33:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
2.4.2008 12:58:59   
Juno
Živjo,

na hitro se vam oglašam, ker imam novico, ki jo moram deliti. Danes ponoči je moževa sestrična rodila fantka v 28. tednu nosečnosti. Težek je 1250 g. Verjetno bo še nekaj časa preživel v inkubatorju, a kaže, da je z njim in z mamico vse uredu.

Naše male pikice torej rastejo in kmalu bodo tako velike, da bo z njimi vse uredu, tudi če se rodijo. Kljub temu pa počivajte in pazite nase, saj se naši sončki najbolje počutijo v trebuščku in za njih je vsak dan v varnem, toplem zavetju zlata vreden.

Tempus fugit, amor manet!

Neposredna povezava do sporočila: 2664
2.4.2008 14:55:38   
sasi13
živjo bejbe. se je že začelo to aprilsko (muhasto) vreme. zimska čeprav še nimam otrok se mi vseeno zdi boljše banica kot čebriček, bolj je praktična in dlje jo boš lahk uporabljala. če pa je tebi všeč in misliš da bo boljše pa si jo kupi. 24julij in nyah RR vama pa pošiljam user posted image za srečo. klarazan kako pa si ti kaj?

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 15:42:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
2.4.2008 15:46:01   
*anamor*
Haj,

po dolgem času se tudi jaz oglašam, čeprav vsako dnevno prebiram. Tudi jaz sem se ta mesec zredila za 4 kg. GROZA. Pa vendar kaj čemo. Vsega skupaj imam že 12 kg in sem v 27 tednu.
Naslednji pregled imam 23.4. Sicer pa je moj pikec mali težek že 1 kg.

Tudi jaz se strinjam, da je banjica nekako bolj priročna iin dalj časa jo lahko uporabljaš. Sicer je to stvar vsakega posameznika, vendar jaz se bom odločila kar za banjico.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
2.4.2008 16:01:35   
Inigo

frutka
- mi smo hotli met rdečega Buzza. je ful lepa barva. ne bode v oči, ni taka, da te zaboli... ampak prav prijetna in vseeno živa. rdeč je zakon!!! mi ga žal takrat nismo dobili, tako daa imamo temno modrega z rdečimi robovi (robots rocket - al neki takega)

dzanika - ja zatekanje zna bit kr nerodno. jst sicer še ne zatekam, no... malo malo. sem začela pit koprivin čaj in se mi zdi, da kr pomaga. ni tok slabga okusa, jst si ga niti ne cukram. pomaga pa tut, če daš noge u luft ali vsaj v višino bokov in krožiš v gležnjih. 10x v eno in 10x v drugo smer, pa prste pokrčiš in sprostiš... večkrat na dan. pa boš vidla, da se ti bodo noge ful sprostile.

24julij
- mene je kr stisnal ko sm prebrala! punca, drži se in čuvaj svojo pikico!!! jst ti želim vse najboljše in da zdržita še vsaj par tednov oziroma čimdlje. naj pa te tudi potočažim, daj e prijateljica rodila v 26 tednu fantka in je zdaj pravi mali falot. nikoli mu ne bi prisodil da je bil nedonošenček...

nyah - drži se in počivaj, počivaj, počivaj. si dovolj zdaj okoli letala! user posted image resnično pazi nase, da še vidve s pikico ne pristaneta v bolnici... user posted image

in ostale punce, kako ste kaj?

jst sm ravno prišla s faksa, v upanju, da spet dela internet. od predvčerajšnjem namreč ni blo neta in sm bla čist zgubljena... to ne moreš verjet kako hitro se navadiš.

ko sem šla s faksa sem spotoma zavila še v Aladina in kupla našemu fantku 2 povijalni plenici. eno modro belo črtasto in eno rumeno belo črtasto user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
2.4.2008 16:40:54   
lindy
IZVIRNO SPOROČILO: netki

ojla pupe

mene pa zanima kdaj lahko damo vlogo na socialno za tist denar (namesto paketa)?

Jest sem mela dons pregled pa mi je že dala potrdilo o predvidenem datumu poroda in je rekla, da grem lahko čez ene 14 dni že na socialno si to zrihtat, ampak men se zdi to mal prekmal, rok mam 19.7., tko da mal bom še počakala!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.4.2008 17:04:27   
netki
lindy.....hvala ti...a pri G dobim nekakšno potrdilo o PDP, ne?
sem že čist pozabla

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 17:09:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
2.4.2008 17:25:12   
netki
punce....se mi zdi da smo se komaj pofočkale...pa smo že v zadnjem trimesečju (ali pa se mu zelo bližamo). Ne morem verjet kako hitro to mine.

evo sedaj dve črtici opazujejo že decembrke...user posted image user posted image

še malo pa se selimo na forum starši čvekamo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2672
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 17:38:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
2.4.2008 18:30:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Katy\o/

Jutro dame.

24julij, držimo pesti zate in za tvojo pikico. Prepričana sem, da bo vse uredu. user posted image

Zdaj pa poročilo z mojega pregleda. Dete je zrastlo in ima celih 920g že. user posted image Kaj ima med nogicami, pa še vedno skriva, tako da zgleda, da bomo mogli kar do julija počakat. user posted image Mi pa je postavila diagnozo "placenta previa" in dobila sem boniško. Nobenega napora in samo počivat. Jst lumpa pa sem kar v službi. Naslednji pregled mam čez 14 dni. 15. 4.

Držite se punce, pa se še kaj tipkamo.user posted image

Punca, bejž v bolniško. Placenta previa je predležeča posteljica, nevarna stvar, sploh, če ne počivaš. Boš pristala v bolnici na strogem mirovanju. Poglej, kaj se dogaja Nyah RR in 24julij. Bodi previdna! Mene že kar panika grabi.user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.4.2008 18:32:04   
Blacky30
Nyah, drži se. Res počivaj in nič ne sili ven na sončka, sončka bo še ogromnoooooo, ko bo bejbi zunaj, ti pa moraš zdaj res paziti nanj, da še ostane veliko časa na toplem. Saj bo....... mislim nate!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?