![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 18:59:06
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina IZVIRNO SPOROČILO: witto Jast bi imela rok nekje 11.12. witto a sem slepa, al tebe res ni na seznamu? Kdaj je ne čakaš? okej ... ctr + f dela ... sem vidla, da si bila na seznamu za 2. marec ... a zdej je ne čakaš še ta mesec al si že v aprilu?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 19:04:07
|
|
|
|
witto
|
sem na seznamu, ne čakam je 4.3. nevem ali bom zdržala, da nebom testa delala že kaj prej. Ko sem ga delala 29.2. 4 dni pred je pokazalo bolj švoh, 1.3. pa že bolj izrazito.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 19:06:30
|
|
|
|
witto
|
ups................napaka ne čakam je 4.4. se opravičujem, sem še čisto zadeta od tablet in injekcij
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 19:09:03
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto sem na seznamu, ne čakam je 4.3. nevem ali bom zdržala, da nebom testa delala že kaj prej. Ko sem ga delala 29.2. 4 dni pred je pokazalo bolj švoh, 1.3. pa že bolj izrazito. kaj je pokazalo? plusek?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 19:16:11
|
|
|
|
witto
|
ja. 1.3. imam slikico v albumu,lahko si ogledaš, 4.3.sem začela krvavet, in vsega je bilo konec. To se mi je zgodilo že drugič
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 19:19:54
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto ja. 1.3. imam slikico v albumu,lahko si ogledaš, 4.3.sem začela krvavet, in vsega je bilo konec. To se mi je zgodilo že drugič ojoj ampak saj bo, saj veš, da bo ... novim zmagam naproti ... vsaj veš, da sta plodna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 19:25:46
|
|
|
|
witto
|
edino to me tolaži ja, ker je 2 uspelo. Imam zelo tanko sluznico, in se nemore vgnezdit, in to je problem. Najprej pco, in zdaj to......... Ampak jast se ne dam, vem, da bo tudi meni enkrat uspelo, in tudi vsem vam ostalim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 19:56:32
|
|
|
|
miklarom
|
zdravo, lunica! končno mi je uspelo se prijaviti med vas. tudi midva se že trudiva nekaj let, a ne misliva obupati. vsi , ki se borite za male bebike, ne obupajte in pojdimo vsi skupaj do konca. to je vendar naš cilj.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 20:00:09
|
|
|
|
miklarom
|
pravilno razmišljaš, ne daj se in pojdi do konca, tudi zate in za vse nas bo enkrat posijal sonček sreče in dobili bomo naše bebike.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 20:02:34
|
|
|
|
witto
|
Hvala ti, pa dobrodošla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 20:09:31
|
|
|
|
miklarom
|
oo, hvala za dobrodošlico! seveda ti bo uspelo . veš jest sem pri 21.tednih rodila mrtvega otroka zaradi malomarnosti zdravnikov, pa še vseeno nisem obupala. z dneva v dan upam , da nama bo enkrat uspelo dočakati to malo stvarco, ki si jo vsi želimo. verjemi imam jeklene živce, kaj vse sem že prestala in gremo vsi do konca.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 20:10:26
|
|
|
|
witto
|
zate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 20:13:00
|
|
|
|
uršika***
|
Miklarom in Witto Držim pestke za vse nas in da bodo naši otročički letnik 2008 in ne 2009 Še pikepoke za vse nas, da ne bo zopet kakšnih nesrečnih SS-jev
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 20:13:10
|
|
|
|
Athina
|
miklarom oh ti zdravniki in čisto nič jim ne moreš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:19:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom oo, hvala za dobrodošlico! seveda ti bo uspelo . veš jest sem pri 21.tednih rodila mrtvega otroka zaradi malomarnosti zdravnikov, pa še vseeno nisem obupala. z dneva v dan upam , da nama bo enkrat uspelo dočakati to malo stvarco, ki si jo vsi želimo. verjemi imam jeklene živce, kaj vse sem že prestala in gremo vsi do konca. in dobrodošla
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:33:16
|
|
|
|
Athina
|
Pa kje ste punce, a vse navijate za naše hokejiste al kaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:40:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina Pa kje ste punce, a vse navijate za naše hokejiste al kaj? se pripravljajo na barvanje jajčk
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:42:33
|
|
|
|
spps
|
athina a boš že jutr delala test?da me jutr razveselite s če bo katera delala test,da bom mal pozabla,da se staram
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:42:47
|
|
|
|
witto
|
jast grem počasi med krpice, sem čisto izmučena, od današnjega dne. Si moram nabrat energije, za jutrišnji nadaljevalni maraton
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:44:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto jast grem počasi med krpice, sem čisto izmučena, od današnjega dne. Si moram nabrat energije, za jutrišnji nadaljevalni maraton lepo spi.saj jsz bom tud počas šla,bo jutr naporen dan pa še sobota uf,kak bo fajn
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:45:11
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps athina a boš že jutr delala test?da me jutr razveselite s če bo katera delala test,da bom mal pozabla,da se staram Verjetno ga bom v soboto, če me ne preseneti ... zaenkrat mi zamuja že celih 12 ur kar tako naprej ... smo se vse lepo zmenili, da je zdej 9m ne bo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:46:01
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: witto jast grem počasi med krpice, sem čisto izmučena, od današnjega dne. Si moram nabrat energije, za jutrišnji nadaljevalni maraton lepo spi.saj jsz bom tud počas šla,bo jutr naporen dan pa še sobota uf,kak bo fajn nočko obema ... kaj lepga sanjajta ... še prej pa jajčka pa to
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:47:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina IZVIRNO SPOROČILO: spps athina a boš že jutr delala test?da me jutr razveselite s če bo katera delala test,da bom mal pozabla,da se staram Verjetno ga bom v soboto, če me ne preseneti ... zaenkrat mi zamuja že celih 12 ur kar tako naprej ... smo se vse lepo zmenili, da je zdej 9m ne bo ... bomo držal pesti
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 21:51:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: witto jast grem počasi med krpice, sem čisto izmučena, od današnjega dne. Si moram nabrat energije, za jutrišnji nadaljevalni maraton lepo spi.saj jsz bom tud počas šla,bo jutr naporen dan pa še sobota uf,kak bo fajn nočko obema ... kaj lepga sanjajta ... še prej pa jajčka pa to jajčka ja,sam barvali jih ne bomo tist bomo kar jutr,sam kokošja(druge ne pridejo v upoštev in to velja za vse) lepo se imejte punce
< Sporočilo je popravil spps -- 20.3.2008 21:53:53 >
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 7:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro princese... upam, da ste dobro spale in da vas čaka dober in lep dan. Roza, po možnosti. Navijam za vse, ki boste delale testke. GREMO, ČRTICE, KJE STE? Jaz razmišljam, da bom šla še po en test, ker bodo prazniki, tačas pa bom preveč radovedna...zdej bi se pa že lahko kaj poznalo, kaj mislite? No, v glavnem...še vedno čakam, da en ali drug rezultat... Gremo no, s kako pozitivno novico, saj je pomlad, pa še velika noč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiUltrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.