![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 19.3.2008 21:16:51
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: little angel hvala lunica, tud tebi zelim enako!!!!in vsem ki si tako zelimo bebik!glavno da se spodbujamo id navijamo druga za drugo!to da bi odklopla pa nebi misla na bebo pa pr men ne gre kr sem ze pred tem bla ravno obsedena z otroci ko se nisma delala na bebi.... ne prevec upat da bom zagledla kr ne vem no... npr prsa pa me nic ne bolijo no sej vseeno poskusam cimmanj mislit na to... je pa res da v jajcnikih pa ze cel dan nekaj dogaja sej ne mislimo možgane na off zarad bebice sam malo manj razmišlat o tem in kaj druga mislat.joj kajke krče mam zarad rdeče.naj že gre
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 19.3.2008 21:29:20
|
|
|
|
spps
|
punce,grem jaz spat počas pridne bodite ,preženite hudiča lepe sanje vam želim
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 19.3.2008 22:08:44
|
|
|
|
Barbk
|
Lunica moja . Ti si men ena taka rožica-nasmejana, optimistična...Kar seješ ti tole borbenost med nami, veš. Little angel kar se pa tvojega zaročenca tiče bi pa jaz tak djala , ne res...sem že velikokrat prebrala, pa tud slišala, da se lahko bodoči očkati tud obnašajo kot njihove nosečke-npr. papcajo za dva. Pa nič nisi čudna, take smo žense ni kej. Na zdele sem se šele poglobila v str.87 in to je za zjokat. Babuške ma kaj take stvari pišete, da moram jaz pol tle cmerat. Jaz vas imam tud vse rada.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 19.3.2008 22:11:01
|
|
|
|
Barbk
|
Še to: še zmeraj močno, močnoooo navijam za roza. Naj bosta zadnja dva tedna v marcu čisto roza.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 19.3.2008 23:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, noooč... pa en pikospermislon za pomoč...pa enga, ki je fajn zagret , da kmal dobite tisti svoj paket ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 7:10:57
|
|
|
|
kepica
|
Dobro jutro punce! Na prvi pomladni dan Jaz sem danes zelo dobre volje, ker je sonček in ker naj ne bi dobila M. Upam, da je ne danes in ne jutri ne bo. V soboto pa naredim test in upam, močno upam na V znake se niti ne poglabljam, ker se mi zdi, da jih sploh ni. Ker po eni strani to pomeni dober znak, saj imam po navadi pred M boleče prsi in napet trebuh. Ampak nič se ne bom prezgodaj veselila, ker z morebitnim veseljem, če slučajno zagledam , nastane spet skrb, ker imam zaradi ss pred pol leta, strah pred . Upam, da bo tokrat vse ok. Držim pesti za vse, ki te dni ne pričakujete. Upam na čimveč Lep, sončen, prvi pomladni dan vam želim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 7:48:34
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro punce, moja M se je vlila tako da me obarvajte se selim v april, tukaj pa ostajam da vas bodrim in držim pesti za pluske.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 8:26:50
|
|
|
|
D.Mateja
|
En lep, , sončen dan. In da bi blo čim več .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 8:35:11
|
|
|
|
little angel
|
natka 28 ne obupat, bo pa v aprilu vec srece, bos videla!!!!punce kaj se nismo zmenle za roza?????barbk ti pa znas cloveka res v dobro voljo spravit, vedno ko preberem kak tvoj post, si mislim ja mogce pa je res kaksna moznost da nama je ratalo gremo punce
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:12:11
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: natka28 Dobro jutro punce, moja M se je vlila tako da me obarvajte se selim v april, tukaj pa ostajam da vas bodrim in držim pesti za pluske. za tebe ve v marcu pa da boste v drugi polovici vse rozike. Lunica moja . Ti si men ena taka rožica-nasmejana, optimistična...Kar seješ ti tole borbenost med nami, veš(BARBK)-ja kaj čmo barbk kaj pa naj borila se bom do konca saj sem oven in ti se ne damo kar tako. gremo marec ,zdaj še sam navijam za vas
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:14:53
|
|
|
|
Tanik
|
hvala punce, dajte ostale ki še čakate obarvat v + preostali del marca, ker je res čuden tale marec. saj bo pa april boljši jaz močno navijam za vas marčevke
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:16:54
|
|
|
|
lunica 85
|
pozabila sem povedat da je danes na prvi pomladni dan moja sestrična dobila punčko.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela.
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:34:30
|
|
|
|
aqua77
|
Čestitke mali punčki in sestrični!!!! Da bosta obe čim bolj zdravi!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:37:34
|
|
|
|
becky
|
no, danes je tretji dan moje M, če lahlko to sploh tako imenujem. zlila se še ni, znakov za M tudi ni, priteče pa nekaj kapljic rdeče tekočine (barva kot kri, vendar bolj redko).jaz sem z mojo filozofijo na koncu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:38:17
|
|
|
|
becky
|
aja, čestitke lunica 85. pa ne obupaj, ti boš pa aprila vesela +
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:44:07
|
|
|
|
becky
|
punce, se opravičujem za napačno info. izcedek prti men ni rdeč, ampak rjavkast (na vložku, pa zelo malo ga je), na papirju pa je rdečkasto. aja, first sign danes je bil -.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 9:56:19
|
|
|
|
MR99
|
Naj se vam še jaz malo javim na ta sončen dan. Berem vas redno, oglasim pa se bolj poredko. Vsem novim nosečkam iskrene čestitke. Jaz pa zdaj še čakam in čakam.... Vsak dan se mi tak vleče, bi morala dobiti nekje 26.3.2008, ker se mi je vseskupaj ta mesec spet zavleklo. Poslušam svoje telo in upam na najboljše. Znaka nobenega, čisto nič. Prsi me občasno bolijo, ampak to me vedno pred . Sicer v prejšnji tudi nisem imela nobenega znaka in sploh nisem vedela, da sem noseča, dokler mi ni izostala M in sem naredila test. Pa znam zelo dobro poslušati svoje telo. Tudi tokrat se mi zdi, da ne bo ta mesec nič z . Verjetno zaradi tega, ker si vseskup preveč želim in bi bilo prelepo, če bi se uresničilo. Po drugi strani pa si mislim, da bi si pa zdaj že zaslužila spet malo sreče. spps - hvala ker si taka, kot si! Držim pesti, da nam bo vsem čimprej uspelo zagledati .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 10:02:58
|
|
|
|
aqua77
|
Držim pestke zate, da se ti ne ulije !!! Še par dni počakaj, potem pa bo!!! Boš vidla!!! V drugo gre tudi rado!! To je moj moto!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 13:52:20
|
|
|
|
zara13
|
..dejmo, dejmo punce....a bom zdej med zadnjimi na seznamu za mesec marec? držim pesti za vse tiste, ki še niste dobile menstre, da bo pa tudi ostalim, ki bodo nadaljevale v aprilu..morda za pomoč, jaz sem si samo 1x računala ovulacijo na tej spletni strani http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp in mi je uspelo, držim pesti da tudi vam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 14:19:48
|
|
|
|
ursa30
|
meni se dnevi vlečejo kot že dolgo ne. kje je šele 26.marec? imam nekaj znakov ki bi lahko kaj pomenili (en dan krvavitev, bolečine v križu, povečan beli tok, špikanje v jajčnikih), vendar si ne upam preveč upati, da ne bom spet razočarana kot že ničkolikokrat. zdaj bi mi prav prišel časovni stroj da bi ga premaknila za en teden lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 14:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, punce pri meni še vedno nič...pa sem že parkrat tekla na wc prepričana, da se bo ulio. Pa nič. Edino spremlja me en občutek, kot da se mi hoče mal vrtet. No, ja...prav raj bi vidla kot pa to bedasto čakanje, pa ne vem nič. Tolk o tem, da CB pokaže od prvega dneva izostanka. Sucks. V glavnem, pupe... jutri bo pomlad! Gremo rozike!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 15:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 pozabila sem povedat da je danes na prvi pomladni dan moja sestrična dobila punčko.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela. Čestitke sestrični! (Ampak jutri je šele prvi pomladanski dan. ) Punce zdaj pa en roza finiš v marcu!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 15:02:59
|
|
|
|
uršika***
|
Majch danes je že pomlad in držim pesti, da se tebi in vsem ostalim ki čakate ne ulije . Dajmo marec!!!!!!! Ne dovolite, da se vam menza ulije. Noge fejst skup tište, da ne bo mogla ven pridet in da bosteod zdaj naprej same rozike!!!!!! Navijam za roza konec meseca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 15:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Majch danes je že pomlad Ma ne bo držalo... Pomlad se začne 21. marca, je imela Majch že prav!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 20.3.2008 15:10:33
|
|
|
|
spps
|
oojlaaa!!!!kaj zdaj punce?a marec bo pa usojen na modro barvo? danes je pa taaak leep dan bodite optimistične,kljub neuspehu pač je tako,da se ne izide vedno tako kot pričakujemo in želimo-v tem je čar,da potem,ko se nam želja uresniči,jo znamo cenit MR99-hvala in sporočam,da ni problema sej veš kaj pravijo,kar te ne ubije te ukrepi isto velja zate
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.