![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 7:33:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Jutro princese... upam, da ste dobro spale in da vas čaka dober in lep dan. Roza, po možnosti. Navijam za vse, ki boste delale testke. GREMO, ČRTICE, KJE STE? Jaz razmišljam, da bom šla še po en test, ker bodo prazniki, tačas pa bom preveč radovedna...zdej bi se pa že lahko kaj poznalo, kaj mislite? No, v glavnem...še vedno čakam, da en ali drug rezultat... Gremo no, s kako pozitivno novico, saj je pomlad, pa še velika noč. dobro jutro majch,kavo si pozabla skuhat ,ker si prva danes
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 8:08:27
|
|
|
|
tasa.m
|
Spps; vse najboljše za tvoj rojstni dan, pa da se ti izpolni tisto kar si sama najbolj želiš, pa seveda, da čimprej zagledaš . http://shrani.si/?29/qB/2ObCc1Kl/rojstni-dan.gif] [/url]
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 8:29:48
|
|
|
|
tasa.m
|
Ups, nekaj sem zamaštrala, brez tistega napisa, bi moralo biti, no še enkrat ti pošiljam slikico:
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 8:42:11
|
|
|
|
Barbk
|
Spps jaz ti tudi iz srca želim, da se ti izpolni tisto kar si sama na glas in potiho želiš. Vse najboljše! Majch ti kar šibaj po testek in nas razveseli s pluskom. Ma kaj je zdaj to bejbike-mene bo razgonil od navijanja... Dajmo no kak lep plusek Za vse pa ena
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 8:49:28
|
|
|
|
spps
|
HVALA vse bo ob svojem času,za ene želje je pač potrebno mal več časa,da se uresničijo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 9:16:17
|
|
|
|
Athina
|
spps, vse najboljše tudi z moje strani ... vsaj ena želj naj se ti izpolni letos ... Pa eno veliko in ogrooooomno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 9:22:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina spps, vse najboljše tudi z moje strani ... vsaj ena želj naj se ti izpolni letos ... Pa eno veliko in ogrooooomno tist kar je moja želja,naj se izpolni tudi vam ,vsem mojim soborkam t
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 9:35:50
|
|
|
|
spps
|
zdaaaj pa čakam na prvo roziko danes gremo punce
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 9:38:10
|
|
|
|
D.Mateja
|
Vse naj SPPS. Sem se spomnila en rek: kdor je z malim zadovoljen velik nikol ne bo mel:))) Zdej pa veselo na delo pa čajčka pit za se ta mesec prime. Sem delala test zjutraj in je bil -. tako bomo vidl, če se bo do nedelje kaj prijelo. Me je včeraj moj narobe razumel haha, sem mu rekla da na dva dni on je pa mal priredil pa smo začel kr dva krat na dan. Prav za bo za sigurn.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 10:17:20
|
|
|
|
spelka12
|
spps se pridružujem ostalim čestitkam. Vse najboljše ti želim, pa seveda da kmalu dobiš svojo pikico. ostalim marčevkam, ki vas je obiskala tetka pa en objem za lepše praznike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 10:29:22
|
|
|
|
Athina
|
No, moje zaenkrat še ni ... do večera je skrajni čas, da pride, sicer pa jutri delamo testek in upamo na ... ponavadi jo imam na 28 dni (torej že včeraj), enkrat sem imela cikel dolg 29 ... bomo vidli ... mogoče bo pa res imam vse znake, ampak ne vem, a so od gripe al od ... non stop se mi vrti, slabo mi je ... to niso lih znaki za gripo al ja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 10:43:28
|
|
|
|
PikicaT
|
Naj vas še jaz danes pozdravim! Danes pričakujem svojo . Že včeraj se mi je vrtelo, zvija me pa tako močno kot me že dolgo ni. Sicer o ne duha ne sluha, ampak po moje se bo kmalu ulilo , glede na to kolk me zvija. Se s tako muko danes v službi...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 10:47:33
|
|
|
|
Athina
|
PikicaT - poznam ta filing, ja, vseeno je NE pričakujemo, ne pozabit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 10:50:01
|
|
|
|
PikicaT
|
Ja, saj vem. Samo nisem več tako optimistična. Je možno, da bi bila nosečka, če me tako zvija? Sem mislila, da gre v tretje rado pa pri nas ni ravno tako . Ja, se moramo malo pošaliti, da bo lažje .
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 10:52:56
|
|
|
|
Athina
|
PikicaT - saj veš, kako je s temi nosečniškimi znaki - možno je vse dokler ne pride , se ne vdamo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 10:57:45
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 pozabila sem povedat da je danes na prvi pomladni dan moja sestrična dobila punčko.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela. Čestitke sestrični! (Ampak jutri je šele prvi pomladanski dan. ) Punce zdaj pa en roza finiš v marcu! ENA NOBENA:ne 20.3. je bil saj je bilo prestopno leto (februar je imel 29 dni)no to je moja verzija ki sem jo čula MIKLAROM:dobrodošla in sem zelo vesela da si se lahko vpisala,glede na to da si mela mali promlemček pri vpisu.no sedaj ti pa naj zaželim dobrodošlico in tukaj smo da ena drugo spodbujamo. PIKICAT:ne da ti zbijam upanje samo počakaj par dni in naredi test po kakem tednu-dva ,da ne bo isto kot pri meni ki sem naredila 2 testa in sta bila oba -,znaki so pa bili:vrtelo se mije,plini so me matrali,kr kupčke sem podirala,velike napete prsi,slabost no in kaj je bilo,hmmmmmmmmmm . sedaj jutri zaćnem s klomifenom in upam na veliki + v aprilu,tako naj velja tudi za vas. no če bom aprila zanosla bi naj imela rok nekjekoneec decembra,začetek januarja,mogoče bom pa prva nosečka v letu09
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 11:02:17
|
|
|
|
lunica 85
|
SPPS: prišlo je leto naokoli in z njim tudi veliko lepih,veselih in zdravih trenutkov s svojo družino in bližnjimi.Da bi to leto bilo čim bolj popolno ti želim da bi zagledala ta magični plusek in v letu 09 praznovala svoj naslednji rojstni dan s svojo pikico-pikecom in ostalimi člani družine ,ki ga tako pričakuješ s svojim dragim in malo princesko Želim ti vse naj naj in punca NOGE U LUFT,pa konec meseca velikii+++++++++++++++++++++++++++++++++++ rtm
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 11:21:20
|
|
|
|
little angel
|
zdravo punce, spps vse najbolse za rojstni dan!!!!zelim ti veliko ljubezni srece zdravja pa seveda kje pa so kaksne nosecke? spet nic?punce kaj je to?to bo vse pol aprila "ven vdarlo" al kak? ja tak se mamo ocitno fajn na tem forumu ko je ne pricakujemo da pac more dalj casa trajat da lahko cvekamo navijam za vse!!aja pa se to danes mi nic ni slabo pa nic me ne spika razen med obema jajcnikama je tak nek cudn filiing ne vem... bomo vidli. zgodilo se bo to kar nama je pac namenjeno za ta mes, enkrat bo ze ratalo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 11:22:49
|
|
|
|
little angel
|
zdaj sem si zacela bazalno merit zjutraj in je vsak dan malo visja, proti veceru je skoraj 38 zjutraj pa okrog 37. ja kr 2x na dan jo merim zdaj da ja nebi padla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 11:29:12
|
|
|
|
murkica
|
Spps- vse najboljše. Tako kot so že soborke napisale, želim ti, da še v tem ciklu zagledaš + in postaneš mamica!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 11:44:49
|
|
|
|
kepica
|
Hojla punce da se malo javim. Danes najkasneje naj bi prišla moja M, vendar je ni. Znakov nobenih. Test pa negativen. Mogoče je še malo prezgodaj, ker se mi zdi, da sem O mogoče imela malo kasneje, tako da je še upanje. Dokler ne pride M, sem optimistka Test pa bom ponovila nekje v ponedeljek, če bom do takrat držala. Sem pa danes delala BC mini, CB pa še čaka na večjo zamudo Upam, res upam na . Kje ste nosečke? Nič roza barve. Upam na roza finiš Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 14:17:10
|
|
|
|
sasa78
|
Za vse držim pesti in želim vam lepe praznike! Pa da bo čim več !!!! lp
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 14:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jst tudi ne bi imela ....tak da me prosim vpišite na seznam......sem šele zdejle vidla, da lahko skupno upamo....pa sem že kar nekaj časa na forumu a2
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.3.2008 14:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo..spet jaz... nič ne bo...ulilo se je sicer bolj nežno in precej redko, vendar je najbrž to to. No, pa bom prišparala za en test...Počasi mi postaja jasno, kake carice ste, še posebej tiste, ki se se trudite že dalj časa, pa ste dale že marsikaj skozi. Kapo dol. Včeraj me je lubi vprašu, če sem bla fejst razočarana, ko je bil minus. Ne preveč, sem rekla...danes pa me je mal zvilo, ko se mi je ena pupa prislinla v naročje kar tako malo za štos...pa sem si zaželela eno tako...pa kaj bi vam razlagala, ko še bolj kot jaz veste, kako je to. Gremo naprej v nove zmage.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.