|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
19.3.2008 21:16:51   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

hvala lunica, tud tebi zelim enako!!!!in vsem ki si tako zelimo bebik!glavno da se spodbujamo id navijamo druga za drugo!to da bi odklopla pa nebi misla na bebo pa pr men ne gre kr sem ze pred tem bla ravno obsedena z otroci ko se nisma delala na bebi.... ne prevec upat da bom user posted image zagledla kr ne vem no... npr prsa pa me nic ne bolijouser posted image no sej vseeno poskusam cimmanj mislit na to... je pa res da v jajcnikih pa ze cel dan nekaj dogajauser posted image

sej ne mislimo možgane na off zarad bebice sam malo manj razmišlat o tem in kaj druga mislat.joj kajke krče mam zarad rdeče.naj že gre

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.3.2008 21:29:20   
spps
user posted image user posted image user posted image punce,grem jaz spat počasuser posted image user posted image user posted image pridne bodite ,preženite hudičauser posted image user posted image user posted image user posted image lepe sanje vam želimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.3.2008 22:08:44   
Barbk
Lunica moja user posted image . Ti si men ena taka rožica-nasmejana, optimistična...Kar seješ ti tole borbenost med nami, veš. Little angel kar se pa tvojega zaročenca tiče bi pa jaz tak djala user posted image , ne res...sem že velikokrat prebrala, pa tud slišala, da se lahko bodoči očkati tud obnašajo kot njihove nosečke-npr. papcajo za dva. user posted image  Pa nič nisi čudna, take smo žense ni kej. Na zdele sem se šele poglobila v str.87 in to je za zjokat. Babuške ma kaj take stvari pišete, da moram jaz pol tle cmerat. Jaz vas imam tud vse rada. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.3.2008 22:11:01   
Barbk
Še to: še zmeraj močno, močnoooo navijam za roza. Naj bosta zadnja dva tedna v marcu čisto roza. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.3.2008 23:31:28   
Anonimen
Punce, noooč... pa en pikospermislon user posted image user posted image user posted image za pomoč...pa enga, ki je fajn zagretuser posted image , da kmal dobite tisti svoj paket user posted image ...

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
20.3.2008 7:10:57   
kepica
Dobro jutro punce!
Na prvi pomladni danuser posted image  user posted image   Jaz sem danes zelo dobre volje, ker je sonček in ker naj ne bi dobila M. Upam, da je ne danes in ne jutri ne bo. V soboto pa naredim test in upam, močno upam na user posted image  V znake se niti ne poglabljam, ker se mi zdi, da jih sploh ni. Ker po eni strani to pomeni dober znak, saj imam po navadi pred M boleče prsi in napet trebuh. Ampak nič se ne bom prezgodaj  veselila, ker z morebitnim veseljem, če slučajno zagledam user posted image , nastane spet skrb, ker imam zaradi ss pred pol leta, strah pred user posted image . Upam, da bo tokrat vse ok.
Držim pesti za vse, ki te dni user posted image  ne pričakujete. Upam na čimveč user posted image
Lep, sončen, prvi pomladni dan vam želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
20.3.2008 7:48:34   
Tanik
Dobro jutro punce,

moja M se je vlila tako da me obarvajte user posted image
se selim v april, tukaj pa ostajam da vas bodrim in držim pesti za pluske.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
20.3.2008 8:26:50   
D.Mateja
En lep, user posted image , sončen dan. In da bi blo čim več user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
20.3.2008 8:35:11   
little angel
natka 28user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupat, bo pa v aprilu vec srece, bos videla!!!!punce kaj se nismo zmenle za roza?????barbk ti pa znas cloveka res v dobro voljo spravit, vedno ko preberem kak tvoj post, si mislim ja mogce pa je res kaksna moznost da nama je ratalouser posted image gremo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.3.2008 9:12:11   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

Dobro jutro punce,

moja M se je vlila tako da me obarvajte user posted image
se selim v april, tukaj pa ostajam da vas bodrim in držim pesti za pluske.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe

ve v marcu pa da boste v drugi polovici vse rozike.
Lunica moja . Ti si men ena taka rožica-nasmejana, optimistična...Kar seješ ti tole borbenost med nami, veš(BARBK)-ja kaj čmo barbk kaj pa naj borila se bom do konca saj sem oven in ti se ne damo kar tako.user posted image user posted image user posted image
gremo marecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj še sam navijam za vas

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
20.3.2008 9:14:53   
Tanik
hvala punce,

dajte ostale ki še čakate obarvat v + preostali del marca, ker je res čuden tale marec. saj bo pa april boljši user posted image
jaz močno navijam za vas marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 2186
20.3.2008 9:16:54   
lunica 85
pozabila sem povedat da je danes na prvi pomladni dan moja sestrična dobilauser posted image user posted image user posted image punčko.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 2187
20.3.2008 9:34:30   
aqua77
Čestitke mali punčki in sestrični!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bosta obe čim bolj zdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2188
20.3.2008 9:37:34   
becky
no, danes je tretji dan moje M, če lahlko to sploh tako imenujem. zlila se še ni, znakov za M tudi ni, priteče pa nekaj kapljic rdeče tekočine (barva kot kri, vendar bolj redko).jaz sem z mojo filozofijo na koncuuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
20.3.2008 9:38:17   
becky
aja, čestitke lunica 85. pa ne obupaj, ti boš pa aprila vesela + user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
20.3.2008 9:44:07   
becky
punce, se opravičujem za napačno info. izcedek prti men ni rdeč, ampak rjavkast (na vložku, pa zelo malo ga je), na papirju pa je rdečkasto. aja, first sign danes je bil -.user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
20.3.2008 9:56:19   
MR99
Naj se vam še jaz malo javim na ta sončen dan. Berem vas redno, oglasim pa se bolj poredko. Vsem novim nosečkam iskrene čestitke.
Jaz pa zdaj še čakam in čakam.... Vsak dan se mi tak vleče, user posted image bi morala dobiti nekje 26.3.2008, ker se mi je vseskupaj ta mesec spet zavleklo. Poslušam svoje telo in upam na najboljše. Znaka nobenega, čisto nič. Prsi me občasno bolijo, ampak to me vedno pred user posted image . Sicer v prejšnji user posted image tudi nisem imela nobenega znaka in sploh nisem vedela, da sem noseča, dokler mi ni izostala M in sem naredila test. Pa znam zelo dobro poslušati svoje telo. user posted image

Tudi tokrat se mi zdi, da ne bo ta mesec nič z user posted image . Verjetno zaradi tega, ker si vseskup preveč želim in bi bilo  prelepo, če bi se uresničilo. Po drugi strani pa si mislim, da bi si pa zdaj že zaslužila spet malo sreče.

spps - hvala ker si taka, kot si!

Držim pesti, da nam bo vsem čimprej uspelo zagledati user posted image .

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
20.3.2008 10:02:58   
aqua77
Držim pestke zate, da se ti ne ulije user posted image !!! Še par dni počakaj, potem pa bo!!! Boš vidla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V drugo gre tudi rado!! user posted image user posted image user posted image  To je moj moto!!! user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
20.3.2008 13:52:20   
zara13
..dejmo, dejmo punce....a bom zdej med zadnjimi na seznamu za mesec marec? user posted image držim pesti za vse tiste, ki še niste dobile menstre, da bo user posted image pa tudi ostalim, ki bodo nadaljevale v aprilu..morda za pomoč, jaz sem si samo 1x računala ovulacijo na tej spletni strani http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp in mi je uspelo, držim pesti da tudi vam! user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
20.3.2008 14:19:48   
ursa30
meni se  dnevi vlečejo kot že dolgo ne. kje je šele 26.marec? imam nekaj znakov ki bi lahko kaj pomenili (en dan krvavitev, bolečine v križu, povečan beli tok, špikanje v jajčnikih), vendar si ne upam preveč upati, da ne bom spet razočarana kot že ničkolikokrat.
zdaj bi mi prav prišel časovni stroj da bi ga premaknila za en  teden user posted image

lp

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
20.3.2008 14:56:54   
Anonimen
Živjo, punce

pri meni še vedno nič...pa sem že parkrat tekla na wc prepričana, da se bo ulio. Pa nič. Edino spremlja me en občutek, kot da se mi hoče mal vrtet. No, ja...prav raj bi vidla user posted image kot pa to bedasto čakanje, pa ne vem nič.  Tolk o tem, da CB pokaže od prvega dneva izostanka. Sucks.

V glavnem, pupe...user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bo pomlad! Gremo rozike!!! user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
20.3.2008 15:01:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

pozabila sem povedat da je danes na prvi pomladni dan moja sestrična dobilauser posted image user posted image user posted image punčko.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela.

Čestitke sestrični! user posted image user posted image user posted image (Ampak jutri je šele prvi pomladanski dan. user posted image )

Punce zdaj pa en roza finiš v marcu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
20.3.2008 15:02:59   
uršika***
Majch danes je že pomlad in držim pesti, da se tebi in vsem ostalim ki čakate ne ulijeuser posted image . Dajmo marec!!!!!!!
Ne dovolite, da se vam menza ulije. Noge fejst skup tište, da ne bo mogla ven pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da bosteod zdaj naprej same rozike!!!!!!
Navijam za roza konec mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.3.2008 15:07:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Majch danes je že pomlad

Ma ne bo držalo... Pomlad se začne 21. marca, je imela Majch že prav! user posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.3.2008 15:10:33   
spps
oojlaaa!!!!kaj zdaj punce?a marec bo pa usojen na modro barvo?user posted image user posted image user posted image user posted image
danes je pa taaak leep danuser posted image user posted image user posted image user posted image bodite optimistične,kljub neuspehuuser posted image user posted image user posted image pač je tako,da se ne izide vedno tako kot pričakujemo in želimo-v tem je čar,da potem,ko se nam želja uresniči,jo znamo cenituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MR99-hvala in sporočam,da ni problemauser posted image user posted image user posted image sej veš kaj pravijo,kar te ne ubije te ukrepiuser posted image user posted image user posted image isto velja zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.