|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
19.11.2008 17:34:02   
DeMer
Mateja držim pesti, da razturaš in zvišaš oceno!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.11.2008 19:48:30   
pikecpokec
Sam na hitro, da se potrdim za 28 za mehiško. Diploma še po moje ne bo do takrat pregledana, tko da bom frej!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.11.2008 20:54:46   
DeMer
Glede spanja: pr nas pade Marko dol že okoli 19.30, sam kaj ko se preseli k nama ob 10h. Nima pa srča, da bi ga prou dolgo pustila  jokat zdej k je prehlajen. Se mi zdi, da pol zašvica in je ves moker in ..... skratka, ni nam preveč težko spatii skupaj, smo se že navadili, čeprav je pa tudi lepo , ko prespi celo noč v svoji postli. V vrtcu je prvi zbujen, okoli 1h že, kar pomeni da spi 1,5 ure največ. Doma, med vikendi 3h in več. user posted image

Tako, zdej pa grem spat. Sem neki smrklasat vsa.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.11.2008 21:05:27   
DaniNeli
Zdaj bi morala poklicat tiste "Nanny 911"...user posted image
Joj,kakšne borbe za it spat...od 19.45 smo se dribljali...nevem kolikokrat je hotela it ven s sobe,ležala sem zraven,brala ji knjigico,...samo ven na wc sem skočila,pa tak jok,prava histerija.Nevem če bo mi to ratalo 4-5 dni...kakor mi ja Malecka Mateja svetovala,....
user posted image Hudo mi je in živčna semuser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.11.2008 21:07:24   
DaniNeli
ja,in jutri bom rekla njeni vzgojiteljici,da jo zbudi pred 15.uro!

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
20.11.2008 7:27:14   
Anonimen
Dan!

Mi smo dans čist zašuštrali štart! Najprej sem se js prepozno zbudila, ker imam to butasto navado ugasnat budilko, pol pa še 5 min., in se je razlezlo na skor pol ure, pol se je Alen pokaku (V PLENICO!!!) glih predn sm ga hotla obut. Pol ga je ati spedenu do konca in ga ob izhodu iz stanovanja butnu v vrata. Mislim, da bo kr modrica.user posted image  Dru se mi je celo pot do vrtca, ko mi ga je končno uspelo utišat, pa izvema, da je vzg. ki ga prevzame skoraj vsako jutro zbolela. Prevzela ga je nea čist **** - še js se je ne spomnim - in se je spet druuuu...... AAAaaaaaa..user posted image

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
20.11.2008 7:31:00   
Anonimen
Mateja kako je bilo na izpitu?

Za 28.11.  ob 18.ooh, smo:

- jasna
- ribicau
- mateja
- kolumbo
- pikecpokec
- demer
- margit
- atena
- višnja?
- helimaša?
- barmaz?
- darca?
- dejte mi še mal pomagat.....katera še?user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 20.11.2008 7:32:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
20.11.2008 8:40:05   
helimaša
jutro!

kako ste kej.....jst sm dons mal bolš....včer me je cel dan tok glava bolela da sm bla k cuna....sm bla res čist fertik....mi ga je Maša ponoč srala in pol sm zjutri komi rit dvignla....tko dons je pa bolš....je vsaj celo noč spala....drgač pa ful kašlja....mi je rekla P da ji nej kr prospan dam....a ma kera kej izkušenj s tem.....
zdele pa grem z našo "tamlado" poročne obleke gledat....se bota poročla aprila....pazi to....k bom jst komi en mesec po porodu....sm bla včer tok jezna k sm zvedla....je blo maja načrtovano....pol so pa na april prestavl....tko da kr neki....no in greve mal počikirat če se je kej spremeni od takrat k sm se jst ženilauser posted image ....
nč punce....se grem počas zrihtat.....se kej tipkamo

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
20.11.2008 9:19:46   
barmaz
HI!

Jasna, jaz se pofočkam za naslednji petek. Sicer bom zaradi tega izpustila edino uro rekreacije, ki si jo privoščim na teden (pilates) - bom pa v mislih telovadila.

Ko že govorite o spanju. Naša Katja zvečer ne zaspi pred deveto, navadno ob pol desetih. Hoče pa zaspati v mojem naročju. Ne velja, da sedim zraven kinderpeta. Poskušam pa jo (obe moji punci) dati spat že ob osmih. Urška zleze na svojo posteljo, Katja pa v kinderpet, kjer se uleže in jo moram pokriti. A že čez nekaj sekund se dvigne in hoče v naročje. Potem jo mal pocrtljam in ji pojem potem pa ji povem, da se grem jaz zdaj stuširat, ona pa naj lepo leže v svojo posteljico. V glavnem, ko jo dam nazaj v posteljo se začne jok, ki traja dokler ne pridem iz kopalnice. Potem jo spet vzamem v naročje, dokler ne zaspi. Ponoči se navadno obvezno enkrat zbudi in spet hočev moje naročje in potem lahko traja in traja, da nazaj zaspi. Včasih jo dam nato nazaj v kinderpet in potem joče in joče, da se mi trga srce (Urška, ki si v njeni bližini pa niti ne mrdne. Spi kot top). In grem spet k njej in jo zobet zibam v naročju. . .  Saj ne vem, kaj je prav. Po eni strani si mislim, da bo še prehitro zrasla, pa tudi jaz zelo uživam ko jo stiskam k sebi v naročju. Po drugi strani pa bi rada kdaj pa kdaj imela več časa za sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 9:46:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
20.11.2008 12:57:29   
malecka_mateja
ojla!

najprej hvala vsem da ste mislile name!

9kaaaaa je padlauser posted image oz 10 ustni tako da skupna ocena je 9user posted image bravo jaz!

pa še eno novico imam danes sem se upogumla in šla k zobozdravniku in jeuser posted image user posted image ful sem srečna da sem menjala zobozdravnico ker je ful fajna ta ful nežna čeprav se morem v sladki vrh peljat se splača!user posted image user posted image in jutri grem spet tako da nimam več straha.punce ne znam vam povedat kako sem vesela res ker to je bila moja največja travma it k zobozdravniku.

danineliuser posted image user posted image jaz sem s tabo!vem da je hudoda bo težko vendar če si se odločlamoreš it dokonca.pa še nekaj ne ležat poleg nje samo tega ne delaj.  predlagam ti da se navečerjate, umijete zobke se porihtate,v deni sobi preberete pravljico in potem jo daš spat.kobo vstala ne smeš odpreti vrat drži jih dol minuto počaki in spet odpri idi noter in jo položi v posteljo in ji spet povej da more ajat....to če gledaš tudi mali vragci na kanalu a imajo takšno metodo.vem da je hudo poslušat jok vendar bo minilo.vendar pazi da vsak večer ponoviš isto zaporedje pred spanjem,večerja, umivanje,pravljica spanje.ali pa kako si boš nardila.vedno more bit isto zato da bo vedela da po pravljici je čas za spanje.

sej boš videla če nebo šlo pač ne delaj tega če ti bo prehudo.

to je vse sedaj grem še na ceplejen popoldan pr5oti raku materničnega vratu mam še zadnjo dozo,jutri pa grem še zobozdravniku pol pa na manikuro.pol pa sem vikend fraj.

lepdan!papa

kolumbo ne se jezit.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
20.11.2008 16:07:45   
DaniNeli
Dan!!
Mi smo že doma... 
Danes zjutraj sem se zbudila dvajset pred šesto,pa se mi nič ne spi,...glede na to,da sem šla po enem tednu delat.
Neli sem zbudila ob 6h in je bla tako dobre volje,predvsem naspana.

Mateja->vem,da moram vztrajat in mora mi ratat.Samo res mi je tako hudo ko sem poslušala pred vrati kako joče,za se raztrgat od joka... še dobro mi je uspelo,da je zaspala par minut pred 21.uro.
user posted image za izpituser posted image !
No,zdaj se grem malo igrat z mojo punco,potem pa bom verjetno skočila do Trsta v H&M po kake trenerkice,pa žametne hlače za Neli,ker je že kr hladno tudi pri nas.Pa še nevem kaj naj jo oblečem za v vrtec,ker za žabice mi ni še,samo kake dokolenkice pa podložene hlačke,ker hodijo ven na sprehode....Včeraj so nabirali storže...,da so bili prav hecni,je rekla vzgojiteljica.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
20.11.2008 22:21:06   
DaniNeli
BRAVO MI!!!user posted image
Spimo od 18.57! Okili 18h se ji je zalo ful spat,in je bla kar sitna,zato smo se malo zamotili s kafetjerami pri tašči,pa mal smo razgrajali,potem pa je mama rekla Neli,da je treba it ninkat,...smo se šle umit,še prej pojedle,zrihtale do konca in šle v sobo...nakar je zaspala kot top.Res je pa,da ni toliko spala v vrtcu,ker ni spala v svoji posteljici kot je navajena,ampak so jo dali na ležalnik.V njeni posteljici je spala ena mlajša punčka,ker so bili danes združeni obe skupini jasli.
No,pol pa sem šla jaz mal na luft,...skočila sem do Trsta po nakupih za Neli.V Zari sem ji kupila dva pulija,dvoje žametne hlačke,in eno majčko,v Oviesse pa eno majčko in trenerkico,pa še v Pitarello sem vrgla eno oko,vzela sem ji črne lakaste čeveljčke.Toliko.Sebi pa samo dve špangi,dve elastiki in dvoje uhane.
Zdaj pod tuš,še mal počekiram potem,jutr pa delat....zvečer pa imamo žurko pri Škocjanskih jamah-obletnica osnovne šole...!user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
21.11.2008 7:24:54   
Anonimen
Morgen!

Dans naju je Alen zbudu ob 5.15h, še preden je moja ura zvonila. In sm ga mislila potučkat za še kake pol urce, pa ga je pol ura čist predramila. Pol bi pa on kaku pa nam,nam, pa mija (zobke) BTW - Alen si že kak teden sam zobke umiva in če mene vprašate čist zadovoljivo, ker drgne 5* z vseh strani! user posted image  Trkam, da se ne sfiži!

Učeri zvečer mi je bilo pa tolk slabo, da sm skor bruhala... Res je mal manjkal... Uf! Pa ne vem al sm bla lačna, al preveč sita, sam nč ni šlo v želodec.

Danineli user posted image  za uspavanje!

Barmaz - na srečanju se bomo imele tako fajn, da boš čist pozabla na pilates za ta dan! user posted image

Ribicau in Kolumbo dihajta! user posted image user posted image user posted image user posted image

Js morm k frizerju, pa se nikakor ne spravim.

Pa direktorici še kr nism povedala, da sm user posted image  Sploh nimam prilike, ker je tolk mal tu.. Pa še tedaj ko je, je vedno neki, da ni cajta, al pa je kdo zraven. Mah..

NS imam 18.12., četrtek, ob 19h zvečer. Alen bo čist komiran. Ga bom najverjetneje pri svojih pustila. Sam ne vem, akko nej razložim, kam grema, ker mi se tud ob vikendih držimo tedenskega urnika.user posted image

OK, dost teženja! Se slišimo!

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
21.11.2008 7:25:26   
Anonimen
Aja - brucka seveda user posted image user posted image user posted image  za 9-ko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
21.11.2008 8:27:42   
ribicau
Dobro jutro!

O kolk ste naklofale...

Jest sem bla včerej cez dan iz doma....štartal smo ob 5ih in se vrnili domov ob 22ih! Ja cel dan je šel, ampak je blo pa ful luštno.
Mal sem bla pa žalostna, ko sem pršla domov...moj je imel ob 20ih sestank in je nesel baby phone v zgornji štuk tašči. Ko sem jest pršla domov, je bil tak jok, da vam ne morem povedat, pa tašča je bila pri njej, samo jo ni mogla potolažit. Ko sem stopila v sobo je blo pa samo slišat, mami, mami, mami! Moja tašča res ni za te zadeve ugotavljam in se tkole ne bomo mogl it. Kva pa ve mislte? Sej pri meni je potem zaspala po 5ih minutah vzdihovanja....

malecka_mateja super za izpit!

DaniNeli super za spanje! Do kdaj pa je spala zjutrej?

Kolumbo, a si šla po škornje? Za Majkla verjetno - sem reklamo gledala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 10:19:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
21.11.2008 12:07:48   
ribicau
Jest grem zdele ob 13ih na hitro v Kr zase za škornje pogledat, pol pa hitro po tamalo. Dej mi Kolumbo še to povej, a so mel kakšne bl punčkaste tud, al samo te modre, ki so v reklami?

A samo 23 si mu vzela? Madonca, jest sem ji zadnjič škornje 25, pa bom te tud 25. Ko sem ji nogo zmerla tam v trgovini, je pokazal 24, pa še mm čez user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3643
21.11.2008 12:30:28   
helimaša
ma kje kupujeta tok pocen škornje....hitr napište da grem še jst iskat....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
21.11.2008 12:56:55   
ribicau
O katerih sva zdele pisale jih ima Lidl, drugače sem pa jest u Daichmanu za Evo nabavla par dni nazaj škornje...cene se pa gibljejo od 10-40 eur! Ogromno jih je med 10 in 15 eur, pa čist OK zadeva. Seveda lahko kupiš tud une za 60 eur, samo glih neke razlike med unimi za 10 in 60, jo pa ni, razen firme seveda!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
21.11.2008 12:58:27   
ribicau
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20081120.p.Otroski_zimski_skornji

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 15:46:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 15:46:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3648
23.11.2008 8:22:35   
malecka_mateja
jutro!

sploh nimam časa več za RR!

danineli user posted image  za spanje!kako pa je šlo te dni??

kolumbo in ribca user posted image  za šlornje!

naš otrok raztura zadnji tedn!čisto vse stvke že tvori!jaz sem ponovem mamica baica pa babica nič več babi.
šteje do 5!torej vse prstkena ei rokiuser posted image ful ji jezanimiv pameten pes in pri pesmici glava rama noga prst pokaže to kaj on pojeuser posted image svaka ji čast.

mimamo tako lepe dneve da smo cel dan zunaj.v ponedeljek mava ceplejenje.jaz sem mela še zadnjo dozo v četrtek.tko da bo počasi.januarja mamo pa še proti klopnemu meningitisu.

zdaj grem pečem eno ful dobro pecivo.pa tjaša me že leče pa pravi mama kuha.tako da treba it!

petek bo prav hitr mim in se že vidimo!jupi

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3649
23.11.2008 10:11:31   
DaniNeli
Ojla!
Danes smo malo pospali,do 9ih smo ble v sobi.Zdaj je na vrsti moja user posted image .Neli pa je že popala piškote in kakav.

Kalo je blo s spanjem?...Ja,v petek je bla z atijem doma in je šla kar okrog 22h,ma dobro,je pač vikend...Včeraj pa je sama rekla,da gre nina nana ob 20.30. Zbudila pa se je nekaj po 8.uri.
Zdaj smo nekaj preglajeni,in spet se ne bomo cepili.Joj,kako se nam vleče to...dvakrat je bla že prehlajena,ki je ni mogla cepit,pa enkrat je imela ene izpuščaje po obrazu.
Zdaj gledam kak lep dan se je naredil.Pa nevem kam čmo it z Neliuser posted image Ampak je full mrzlo...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.