ribicau
|
Zdravo bejbe! Zdej pa še jest kej napišem, da nadoknadim zamujeno! V petek sva bla z mojim frej, Eva pa je šla vseeno v varstvo. Imel smo sejem zimske športne opreme, pa sva oba delala. Moj je začel že ob 12ih jest pa potem ob14ih. Zjutrej sva tako obletala Mullerja, Merkur, Hofer....in nabavla goro plenic, nov sesalec, za Evo hlače in bundo....ni da ni. Popoldne je tašča imela Evo in jao meni...Midva prideva domov ob 2h zjutrej in obe pokonci (da bi bla Eva sredi noči zbujena, se ni zgodil že skor eno leto pomojem)! Pa pravi tašča ja kr zbudila se je in noče zaspat. Ja seveda, pol pa svizec zavije čokolado....pošlatam Evo in vsa polulana, na eni strani plenica ni držala, bodija z naramnicami, ki ji ga oblečem za spat ni imela gor, men se je kr mešal. Plus to, da sta se šli v petek popoldne v vrtec v igralnico igrat....posledice....iz nedelje na ponedeljek nismo nč spal, kr je vsa prehlajena. Iz nosa teče do daske, kašlja.....POPIZDIŠ. Pol pa pride še z izjavo na dan, da ni vedla, da ji mora dat bodi gor, pa oba z mojim sva ji povedala da ga mora dat gor, pa še ko sem ji cune naštimala sem ji pokazala bodi in ga dala na pižamo ! Jest res ne vem več.... V soboto sva se mal potepali, ker je ati še delou na sejmu, v nedeljo smo bli pa pr mojmu bratu in njegovi punci na poznem kosilu, pa mal smo pogledal, kako bosta stanovanje renovirala, zdej k bosta dobila ! Smo ugotovil, da bo kr velik zalogaj. V službi pa komej čakam, a bojo prazniki, takrat bo mal zatišja - upam. Res mamo noro. Dons grem z Evo v Kranj po čevlje, rabi ene bolj tople. Pa mami sem prosila, če naju v Kranju spotoma iz službe počaka, da mi bo pomagala Evo držat, ker naš mulc še vedno ni nč pri miru. Tko da, držite pesti, da nama uspe kupit ene čevlje. Pa za piko na i je moj s sabo v službo odpeljal voziček... No pa še ena stvar...včerej smo hotl zalaufat talno, pa ne dela ! Dons morva z mojim podret montažno steno, da prideva do peči in da vidva, kaj je narobe. Jaz nadvsem upam, da je samo kakšen kabel staknjen iz vtičnice....
|