|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
17.11.2008 16:51:52   
DaniNeli
Danes jaz strašim tukaj,a nobene ni.Ste vse v službah!?Jaz nimam kaj počet,čeprav me čak en meli kupek cunj,drugo pa nimam čisto nič za postorit.
Aja,en album za na RR si moram zrihtat.
Čez 15 minut grem Neli zbudit.Sama pa nimam navade jo dat spat ob taki uri.
mi imamo tak urnik:ob 6h vstane,smo ob 6.45 v vrtcu,tam spi od 12h do 15h.In te tri ure mi nagagjajo za it zvečer spat.Popoldne jo ne dam nič spat,ampak je sama do 21h navita kot nevem kaj.Rada bi,da mi gre bolj zgodaj spat.
Joj,kako je blo lepo ko mi je hodila ob 19.30 v mižule.Kdaj gredo pa vaši ninat?
Se mi zdi,da že v vrtcu preveč spijo.Tudi 3,5 ure.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
18.11.2008 7:52:55   
Nenny
Dobro jutro....

Danes vam jo pa jaz skuham  user posted image ....

Lep dan vam želim

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
18.11.2008 7:59:50   
Nenny
Tud pr nas je kar problem za spat spravt Matičkota. Sam noče it spat....pol se pa valjava po postelji, pa gremo "taaammmm" in "luči" prižgat in "pija" in še mnogo opravkov imava. Pol okol pol 10 pa zaspančka...oziroma jaz prej, pol ni pa več nič z menoj.

Spi pa v varstvu kar en 2,5 ure in je verjetn to preveč. Pa sama noč je in nisva zunaj da bi se zdivjal...poleti sva bila obvezno do 8 ure, zdaj je pa noč, ko pridem domov user posted image  No tko je prn nas, kak pameten nasvet tudi pri nas dobrodošel..

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.11.2008 10:13:35   
Anonimen
zDRAVO PUNCE!

Sorry... Kako ste kaj? Mi smo kr ok, smo mal zmrzovali to jutro... Kaj bo šele, ko bo zares minususer posted image

Alen ima že od sobote bundo, spodaj pa kako majčko. Ko bojo temp. nižje, mu bom pa dala pulover. Pa podložene hlače nosi + nogavičke. Kaj pa vaši? Se mi vseeno zdi prehitro za žabice. Joojj kaj je smotan, ko ne vem, kako otroka oblečt.user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image  hitr se pozdravte!

Glede spanja - sploh nimam komentarja - Alen spi od 18-19h zvečer do 6h zjutraj. Med vikendi je to +/- 1 ura.user posted image  Mi vrača, ker 1 leto nisma spala! user posted image

Kolumbo in helimaša - a vaju kej skrbi, da bi otroci iz vrtca prinesli kak rota viruš, ošpice, rdečke ipd... Mene je groza. user posted image

Drugače pa pri nas nič novega, vse po starem.  Mejte se!

Čauu

(odgovor članu Nenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.11.2008 11:00:20   
DaniNeli
Ejla...
No,pa sem doma-Zjutraj sem Neli peljala v vrtec,pol sem šla k zdravniku,po bolniški list,katerega mi je napisal do četrtka,pa položnice plačat.No,zdaj neki na hitro vržem vase,nato pa delavna akcija.Imam za peglat,posesat in pomit potleh,pa še piščanca vržrmo v pečico s krompirjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 12:30:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.11.2008 14:05:28   
DaniNeli
No,pa sem spet tu...
Nekaj mi je uspelo postorit po hiši.Čez pol urce pa grem po mojo Nelico v vrtec.Še mal se bom ustavila pri moji mami,potem pa novim dogodivščinam naproti.
Zdaj sem se vagala,da bi samo videla če me je kaj zdelala ta viroza...in glej,glej...tehtnica je pokazala 57kg.Se pravi,da sem šla 3,80 kg dol. Se dobro počutim,ampak naj se tikilogrami kr ustavijo.sem že dovolj šla dol.Saj sem vamže pisala,da sem imela 20kg preveč po porodu.No,od novembra lani,pa do letos maja meseca sem šla 20 kilogramov dol.Brez nobene dieti,le zvečer nisem jedla.tako,da sem prišla na svojih 61kg,kot pred nosečnostjo.Zdaj si moram kupovat cunje š.36.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
18.11.2008 14:15:35   
ribicau
Zdravo bejbe!

Zdej pa še jest kej napišem, da nadoknadim zamujeno! V petek sva bla z mojim frej, Eva pa je šla vseeno v varstvo. Imel smo sejem zimske športne opreme, pa sva oba delala. Moj je začel že ob 12ih jest pa potem ob14ih. Zjutrej sva tako obletala Mullerja, Merkur, Hofer....in nabavla goro plenic, nov sesalec, za Evo hlače in bundo....ni da ni. Popoldne je tašča imela Evo in jao meni...Midva prideva domov ob 2h zjutrej in obe pokonci (da bi bla Eva sredi noči zbujena, se ni zgodil že skor eno leto pomojem)! Pa pravi tašča ja kr zbudila se je in noče zaspat. Ja seveda, pol pa svizec zavije čokolado....pošlatam Evo in vsa polulana, na eni strani plenica ni držala, bodija z naramnicami, ki ji ga oblečem za spat ni imela gor, men se je kr mešal. Plus to, da sta se šli v petek popoldne v vrtec v igralnico igrat....posledice....iz nedelje na ponedeljek nismo nč spal, kr je vsa prehlajena. Iz nosa teče do daske, kašlja.....POPIZDIŠ. Pol pa pride še z izjavo na dan, da ni vedla, da ji mora dat bodi gor, pa oba z mojim sva ji povedala da ga mora dat gor, pa še ko sem ji cune naštimala sem ji pokazala bodi in ga dala na pižamouser posted image ! Jest res ne vem več....

V soboto sva se mal potepali, ker je ati še delou na sejmu, v nedeljo smo bli pa pr mojmu bratu in njegovi punci na poznem kosilu, pa mal smo pogledal, kako bosta stanovanje renovirala, zdej k bosta dobila user posted image ! Smo ugotovil, da bo kr velik zalogaj.

V službi pa komej čakam, a bojo prazniki, takrat bo mal zatišja - upam. Res mamo noro.

Dons grem z Evo v Kranj po čevlje, rabi ene bolj tople. Pa mami sem prosila, če naju v Kranju spotoma iz službe počaka, da mi bo pomagala Evo držat, ker naš mulc še vedno ni nč pri miru. Tko da, držite pesti, da nama uspe kupit ene čevlje. Pa za piko na i je moj s sabo v službo odpeljal voziček...

No pa še ena stvar...včerej smo hotl zalaufat talno, pa ne dela user posted image user posted image ! Dons morva z mojim podret montažno steno, da prideva do peči in da vidva, kaj je narobe. Jaz nadvsem upam, da je samo kakšen kabel staknjen iz vtičnice....

Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.11.2008 14:18:48   
ribicau
user posted image  za naše user posted image , da se hitro pozdravijo, pa za ostale seveda tudi, da sploh ne zbolijo.

Malecka_mateja user posted image  čestitke za izpit.

Kolumbo super za pogodbo.

Margit - sprejmem prevoz do Mehiške user posted image ....

DaniNeli user posted image  za izgubo kg!

Jasna81 mi kahlico samo od daleč gledamo...sem že razmišljala, da bi jo nesla varuški, ker tamala tam vse uboga in naredi, pa naj se še na kahlico navadi user posted image !
Drugače ji pa jaz že dam žabe pod trenerko, ko greva ven - nimamo še nobenih debelejših hlač!

Aja še to, dons ko greva z Evo po čevlje, bom še zase pogledala, če bom kakšne škornje najdla...upam, da bo kej!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 18.11.2008 14:21:02 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 15:54:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.11.2008 18:20:43   
DaniNeli
No,pa sem bližje morja,a je še vedno tako mraz.
V vrtcu je blo super.Ko sem vstopila v sobo,so Neli in sošolci lepo grizljali kruh in pili mleko,medtem ko so nekateri prav lepo spali.
Potem sem se ustavila pri mami,tam se je Neli,lepo zdivjala,naplesala,....pri moji mami res uživa,tako ji je lepo tam.
Prej pa prideva domov,tašče ni niti pogledala oziroma pozdravla,prav ignorirala jo je.In to tašči gre v nos.Ker misli,da jo jaz dajem na mojo stran in,da jo kaj pumpam.Res nevem zakaj ima ta mala tak odnos do nje?Al ima kako zamero,da jaz nevemuser posted image
Res je kakšen krat neznosna do nje,ker preklinja pred njo,kriči oziroma povzdvigne glas nad njo,kar sem rekla,da to lahko delava samo jaz in moj,in nihče drug.To sem ji tudi rekla,ampak ne zaleže.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.11.2008 21:12:34   
DaniNeli
Mojga sem skenslala s PC-ja gledat film na kanalu A...tako,da imam čas za RR.
Joj,vam povem,da je spet ista pesem...ura je čez devet,mi pa še ne spimo...
Vse smo že odpravili-pojedla je en lc jogurt,ki si ga je sama vzela s hladilnika,vendar imam vedno enega zunaj,tako ga zamenjam ,da ni mrzel.-potem smo namakali 3 piškote za tiramisu v mleko,vse pojedli in spili..,nato smo lulali v kahlico in zdaj zlaga kocke,namesto,da bi spala.user posted image
Nevem kdaj se bo spremenilo,ta ritem mi prav nič ne odgovarja,čeprav bo jutri spala do 7.30 in pol bo šla v vrtec.
Če pa jo peljem v sobo in damo vse igrače ninat,je par minut v sobi in potem mi sama gre iz sobe,čez hodnik v dnevno.
Joj,kje so tisti časi ko je šlsa spat ob 19.30 al še prej,ko sem jo samo pustila v sobi,in je sama  zaspala brez problemov.user posted image

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.11.2008 21:42:56   
Darca_k
Zdravo,
evo mene opet user posted image ...
Vas nisem nič brala. Prejšnji teden me je namreč mučil PMS, pa sem se v ponedeljek najprej 'spičila' s šefom... do petka pa mi je bila vse skupaj že taka kriza, da bi samo spakala in šla nekam na samotni otok user posted image user posted image ...
toti hormoni...

Ja, ja Kolumbo tudi jaz sem že začela misliti, da bi bilo najbolje pobegniti v porodniško, vendar je za to potrebno tudi kaj narediti user posted image ... Vse čestitke tebi in Jasni81...

Ribicau tebi pa svaka čast, da vse sfurata s tvojim sama, brez varstva... Res super, da sta tako pridna... Jaz namreč ob petkih ponavadi Maja peljem za en dan k babici. Da si jaz malo spočijem, kot tudi da on tam uživa s svojim kužekom, kolesom, traktorčkom...

user posted image user posted image user posted image  bravo Malecka_Mateja, da tako razturaš poleg vsega še tako dobro oceno.... Blavooooo bi rekel Maj on ploskal zraven user posted image ...

Drugače pa je ta naš mulc pravi vragec. Še posebej v varstvu vsaki dan poslušam. Če je preveč priden mi pravi, da ni pravi Maj, če pa ne pa poslušam kaj je naredil narobe. Danes se je na primer slekel (body in nogavice) in pleničko, ter se baje polulal... Sploh ne vem kako mu to rata doma namreč tega še NIKOLI ni naredil...

Sedaj pa že pridno spi, tako da sem jaz lahko malce pogledala kaj pišete... Tako bo spal cirka do 1, ko pa se pridruži nama v postelji (muha, ki jo bo treba ukiniti, samo nimam še prave energije...)...
Torej zmenjene ste 28? v petek? Moram preveritit pri mami, če bo mela Maja, saj je moj odsoten... Mislim, da je velika šansa, da se vam pridružim...

Tako sedaj pa še malo akcije po hiši in nato spat...

Lepo bodite in user posted image user posted image  za vse bubane, da čim prej ozdravijo....

Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.11.2008 22:06:06   
DaniNeli
No,uspelo nam je zaspati pred  22.uro.user posted image Zdaj gem še jaz počasi,še en cigaret,tuš in mižule do 7.30!!!
                                      Lahko noč

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
19.11.2008 8:02:32   
Anonimen
Me veseli, da se naš seznamček za 28.11. tako hitro polni. Jutri moram potrdit rezervacijo.

Danes se mi nič kej ne ljubi delat, bi šla spat, čeprav sem spala od 21h user posted image

Alena sem zbudila mal čez 6, pa je bil toooolk polulan, da je še jogi moker. Kaj naj naredim?user posted image  Učeri se je res nalivu z jabolčnim sokom - ga obožuje. In evo, na! Sej posteljnino sem dala takoj dol, pa jogi dvignila, sam vseen... Se da to s čim zribat? Kakšno antibakterijsko pršilo?

Zadnjič sem mal čistila po stanovanju in ko sem prišla iz spalnice ga vidim, kako lepo sedi na seddežni in se maže po licu in vratu s sudocremom - cinkova krema za vneto rito.user posted image  Aaaaaa - eno tretjino jo je porabu - zihr je mel kaka 2 mm debelo plast na ličku. user posted image  Mater, niti hrbta mu več ne morem obrnat. Sem ga okregala, pa je reku "mene maza, maza" user posted image  Jooojjjj....

Nč, lepo se imejte! Čau

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
19.11.2008 8:44:12   
DaniNeli
Jutro!
Kavica je skuhana user posted image ...se katera pridruži,al ste vse v službah?
Jaz sem že z vrtca nazaj... Danes se je Neli zbudila tako dobre volje...Pol sem tudi jazuser posted image
...Še zadnji dan bolniške,moram izkoristit,jutr pa veselo na delo.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 9:15:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
19.11.2008 10:12:04   
DaniNeli
Tudi jaz moram it v nabavo po žabice,kapice,šale-rokavice,pa še eno "buno" bi rekla Neli,bundo-Zdaj ima tri.Eno za doma,dve za v vrtec in kam it,roza puhovko,in vojaško zeleno prehodno.Kupla bi ji eno viola,ki je letos moderna...sam pol bo hotela tudi mama istouser posted image ....ker mi je lepo če sva barvno usklajeni.
Bom šla mogoče danes do Trsta,kjer so odprli H&M,tako mi ni treba vozit do Ljubljane,pa še samo 10 minutk imam do Trsta.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
19.11.2008 10:53:36   
malecka_mateja
ojla!

preberem vas vsaki dan ampak mi ne uspe nič napisat!

darca lepo bo če se bš nam pridružla!potem greva skupaj!letos jaz vozim tako da juhu gremo skupaj!user posted image

danineli lepo te je spet bratuser posted image smo te pogrešali!glede spanja pa tzi priporočam da probaš jo dat v posteljo in reči čas je za spanje lahko nnoč in odideš iz sobe. tako delaj o v vrtcu in spijo.amapk če bo priššla iz sobe jo daj spet nazaj spet reči lahko noč....vse dokler ne zaspi.deluje sam vztrajna moreš bit. zato začni z uspavanjem ob pol osmih pa boš videla.sam vztrajna moreš bi. pa vmes ji poveš da v vrtcu tudi smai spijo...mi itak nimamo s tem problemo ker od vsega začetka tako spimo.amapk je kolegica sina sedaj tako navajala pa ji ratalo.sicer prvi dan je trajalo 3 ure ampak drug dan je bilo bolje treji dan je bilo brez problema.sam popustit ne smeš ko se odločiš ker če boš enkrat popustila potem bo vedno tako ker potem pa res nebo hotela spat.sej poskusit ni greh.tudi če boi malo jokala nič za to, to je pač pvelika preizkušnja za mamico.
upam da rata vsem ki mate probleme.

kolumbo niti pomislit ne smeš da nebi prišlauser posted image

jaz mam danes še ustni del izpita!komaj ob 7user posted image  amapk sej bo!
sem misla predlagat da se prej dobimo na kavi (jasna,barmaz...)sam meni ne znese.
atena kje si spet???

grem zdaj še malo za knjige da obnovim znanje.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
19.11.2008 11:55:26   
DaniNeli
No,danes bom probala to disciplino...spalnica--dnevna soba.user posted image
Štart ob 20h...še prej si bomo šle umit zobke,dale ninat Nodija(dvd) in potem...user posted image
Upam,da mi rata...ker bi rada prišla na stare tire.Ker drugače je res pridna punca.
Hvala za nasvet Mateja...pa srečno pri izpitu!

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 14:41:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3621
19.11.2008 15:53:58   
ribicau
Oj!

Sem se pršla mal ohladit....z direktorjem sva spet izmenjala ene par sočnih user posted image user posted image user posted image

Eva je še kr prehlajena, čeprav ji gre na bolje. Včeraj sva končno dobile čeveljčke oz. pol škornji so, taki bolj fensi, pa znotrej podloženi z muco ipd. Nabavle sva jih pa v Daichmanu (al koko se že napiše), bli so pa 12,90 eur! Kr u redu a ne? Zdej morm dobit enkrat še ene take za sneg, pol je pa do spomladi to upam da vse!

Za mami itak da ni blo nč user posted image  pametnega. Joj, pa kdo nosi take škornje? Pa hlače, vse na korenček - ja tud pod razno mi ne sedejo a ne (hočem rečt, da mi niso všeč in jih tud na rit nisem dala)!

Joj, na vsake pol leta grem v šoping, pa nč pametnega!

Jutri grem na seminar v Lendavo, pazi mamo bus prevoz organiziran! Najprej seminar, potem pa družabno srečanje in se zna zavlečt.Odhod: mal čez pet zutrej - joj čist prezgodej.

Glede našega talnega ogrevanja vam pa povem, da sva razturala steno in vse kar paše zraven, seveda sta iz trikotne omare s predalniki stan padla dva kolešča spodaj, ko sva jo ven vlekla, da sva steno podrla, tko da je blo treba provizoriš nardit nekej nadomestnega.....no da ne bom predolga vam sporočam, da taln zdej dela in je že prou užitek hodit samo v nogavicah po stanovanju. No dons mam generalko (pomivanje po tleh, pa prah, pa sesanje...) tko da se na štumfih ne bo poznal user posted image

Malecka_mateja srečno danes na izpitu!

Kolumbo ja res, no comment na staro gardo vzgojiteljic...

Neposredna povezava do sporočila: 3622
19.11.2008 16:03:06   
malecka_mateja
ojla!

men že živčki deljo na pune!user posted image
ribica bravo za talno da dela.

kolumbo ti sam daj majkl k men na počitnce pa boš vidl abova midva vse zrihtala.user posted image kot nov bo. pa še na enega člana bi se pri nas navado ker bi bla tjaša nonstop zravenuser posted image pa lepo da prideš v petek.

moj spi ker je ponoči della jaz pa tjašo merkam vse špilike mam po stanoganju ampak sam da je mir da lahko še mal v zapiske pogledam.

misalite na mene.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
19.11.2008 16:48:10   
DaniNeli
Evo nas...smo zdaj prišle noter.Še pred 15.uro sem jo vzela z vrtca,ko sva prišli domov,sem jo samo v trenerkico dala in smo šle spet ven na sonček.Prav pašalo je. Vzgojiteljica v vrtcu mi je rekla,da je Neli tak jedec...,kosilo je bilo po njenem:špinačna juha,piščančja bederca s pire krompirjem in baby korenček na maslu....vse je zmazala.Po spanju pa čokolešnik.
Zdaj grizlja hruško,ki jih obožuje...

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
19.11.2008 17:33:19   
DeMer
ojla!

Sem vam, že ene 2x napisala nekaj, pa mi računalnik štrajka, tako da bo treba res novea. Npr. ne delata mi črki med f in j, zato bo malo čudno napisano. Ne dela tudi briši. user posted image Ja, kovačeva kobila.....user posted image

Na kratko, spet smrkamo in kašljamo.
Ujeli MIŠ!user posted image user posted image user posted image po enem tednu. Nam je mal knaufa pojedla.

Marit, tud jest bi rezervirala zic, če imaš še frej in si pri bvolji, da voziš.
Pridnem tud jest, ker rabim mal odklopa.

Tale nas mali me ima cist pod oblastjo in me prou oni, no jest se mu pa pustim. Spet spimo skupaj,.... a, vam povem v petek kaj več 

sej petek, 28.11. a ne

rem, je že spet lačn.user posted image

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.