|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
30.10.2008 7:32:23   
malecka_mateja
jutro!

atena lepe slikce!user posted image pauser posted image  za tekanje!

tuser posted image jaša je pravkar šla v vrtec z babaico!jaz grem pa mao za knjige!
danes kuham zrezke v gobovi omaki in riž!

ja zdaj prevladuje datum 28.11tko da babnice hitr glasovat še ostale!

aja lista kdo pride:
-mateja 5 ali 6.12
-atena 28 ali 29. 11
-ribica 28.11 ali 6.12
-jasna ??
-kolumbo??
še katera??helimaša, barmaz,  demer, višnja???  ???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
30.10.2008 7:34:04   
malecka_mateja
jasna si me za malo prehitela!

hvala za kavico!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
30.10.2008 7:34:50   
Anonimen
Ribicau našla sem samo 4 tvoje albume, pa nikjer oranžne stene. user posted image  A sem lolek, al res ni?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
30.10.2008 7:36:47   
helimaša
jah itak da jp dvigam....včasih ko greve peš iz vrtca jo nosim.....pa doma jo itak dvigam....kaj pa nej....če sva same mi druzga ne preostane....sej če je moj doma ni panike....sm pa tud G vprašala če je kej narobe če jo dvigam.....pa mi je rekla.....ja sej zdej k ste pa noseči se pa ne more svet ustavt.....mah kr neki.....ma bolane fore.....jah pač me je zanimal a ne.....ja hvalabogu DA NI NČ NAROBE.....ME PA DRGAČ KRIŽ FUL BOLI....TKO DA VSEEN MAL PAZIM.....ma črke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
30.10.2008 7:38:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ja zdaj prevladuje datum 28.11tko da babnice hitr glasovat še ostale!

aja lista kdo pride:
-mateja 5 ali 6.12
-atena 28 ali 29. 11
-ribica 28.11 ali 6.12
-jasna ??
-kolumbo??
še katera??helimaša, barmaz,  demer, višnja???  ???

Ja, js sm tud hotla rečt za 28.12., sam iz tega razloga, da lahka kej rezerviram, ker rihtam še za službo in je december ubitačno zaseden.user posted image  Ampak men je vseen, bi pa blo fajn, če bi kr določle, da začnem js mal klicat okol.

Upam, da še mamo mehiško v Celju, bom poklicala. Če ste za, lahko gremo v mehiško? Sam hitrrrrrrr povejteeee!

P.S.: Atena, David je res en user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3480
30.10.2008 7:45:08   
helimaša
a to bi ble same al tud naši deci.....na večerji mislm....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
30.10.2008 7:52:32   
ribicau
Oj!

Sem že en kup napisala, pa nam je štroma zmanjkal....Tko piha, pa tko dežuje, da me prou skrbi, da ne bo spet kakšnih poplav, plazov ipd.

Jasna81 ti pošljem slikce na mail - zvečer! Ena v albumu je, ampak ti bom kakšno boljšo najdla doma!

Helimaša brez moškega dela občinstva se mi zdi....sej ne bojo mogl pridt, ker bojo varuške user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
30.10.2008 7:54:09   
helimaša
Nenny vidm te.....zdej pa hitr kej napiš.....vsaj dobro jutrouser posted image user posted image .....a greve na večerjo pa pustive dece domauser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
30.10.2008 7:54:13   
ribicau
Aja, pa še nekej....ne prosim rezervirat prou pozno, ker mormo potem še domov pridt....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
30.10.2008 8:58:19   
barmaz
Dobro jutro vsem!

Mateja, mene si pozabla dat na seznam. Jaz sem že rekla, da lahko vse štiri datume! Meni bi blo tud vredu, če bi bli dedci zraven. Oni bi bli za svojo mizo, me pa za svojo. Pa še šoferje bi imele. No, men lahko otroke pazi moja mama.

Pri nas se je pravkar ulilo! Ma dans se mi kr nč ne lubi. Včeraj sem se preveč najedla pri moji mami (roj. dan) in je moje telo zgleda utrujeno od nočnega prebavljanja.

Neposredna povezava do sporočila: 3485
30.10.2008 9:02:28   
barmaz
Ja, js sm tud hotla rečt za 28.12.,

Joj, Jasna, 28.12. je pa nedelja in med prazniki.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
30.10.2008 10:02:59   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Nenny vidm te.....zdej pa hitr kej napiš.....vsaj dobro jutrouser posted image user posted image .....a greve na večerjo pa pustive dece domauser posted image

Je že dober dan....čeprav sem v službi in že komaj malco čakam.

Dece pa itak da doma pustimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
30.10.2008 10:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barmaz

Ja, js sm tud hotla rečt za 28.12.,

Joj, Jasna, 28.12. je pa nedelja in med prazniki.....

Punce sorry, mislila sem 28.11.user posted image

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
30.10.2008 10:16:03   
Anonimen
Pa še neki vam morm napisat. Zdejle sem pustila vso delo in si privoščim eno ornk pavzo...

Pride okol pol 9h frajla, ki sem ji enkrat sfalila dodatek za nedeljsko delo, in kot že prejšnji mesec ZAHTEVA, da ji v 5 min. zračunam in obračunam ure v bruto, da preveri, če prav delam. Sem rekla nimam čas...Medtem pa ona "bom pa počakala" user posted image

OK, js budala na kubik, kuli v roke in udri matematiko. Vse ok, sam pri končnem izračunu fali 6 ur, KI SI JIH NIIII NAPISALA, ker je to kao napisala v prejšnji listi prisotnosti - bile so nočne, in do polnoči so ure za prej. mesec, od polnoči pa za oktober.

Ja, pa ji rečem če so ure za okt., se napišejo v to listo. Ona pa: "Ja, bo treba mal poštudirat, pa kak fascikl pregledat" user posted image  Bolj ko sem ji lepo poskušala kaj dopovedat, mi ni dala do besede in kr trajbala svoje.

OK, enkrat... Prediham kot najhujše popadke...OK, drugič....Spet predihujem....Pa pride tretjič, pa mi poči! In začnem tulit, da me pol zaposlenih čuje. In zdej sm js grda, ker se kregam, derem, vpijem za BV.

Čez 10 min. pa direktorica v pisarno! user posted image  Ji vse povem...Punce js sm se tresla ko šiba na vodi. Kej takega pa še ne.... In mi je dala čist prav. Kaj pa ji obračunavam zdej, vsem ostalim bom pa nasl. teden?

U glavnem sem rabla čas, da se spiham in sem zdej kolkr tolk ok, sam komi čakam, da pridem domov in se stuširam, ker se prešvicala v kregu...Živci so delali 100/urouser posted image user posted image user posted image

OK, sem morala nekomu pojamrat... Hvala, da ste brale, oz. preskočile! Rabim srečanjeeeeeeee! Res je kriza!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
30.10.2008 11:42:36   
barmaz
Jasna, te kar razumem, kako si morala biti jezna!user posted image user posted image

Imam občutek, da so ene jezne na tebe, ker češ tam sediš v pisarniuser posted image in jim računaš (premalo) plačo, one pa delajo cel dan, pa dežurstva itd. In ti nato hočejo dokazat, da si nesposobna. Potem pa še ne znajo priznati napake. Važno je to, da imaš direktorico na svoji strani in da zaupaš svoji vestnosti in sposobnosti!!user posted image user posted image user posted image

Tu pri nas še kar naprej dežuje, prav ulivauser posted image . Delovna vnema se mi še kar ni dvignila..user posted image . ..  Najbolje, da se brcnem v rit!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
30.10.2008 16:47:45   
atena777
Hey asna dej ti mal uno u roke prim. Sej ne vem, če si že naznanila, da si noseča, ampak mal ji razlož zadevo...Kako se počuti, ko nervira nosečnico in če ne zna lepo prosit, vprašat. Z dobro voljo se vedno vse da, če pa napadeš, pa nikoli ni ok.
Jao Jao, takle me pa res zjezi. Sej jest sm mela dons tut eno prigodo v službi, da so mi kr solze tekle, ko sem šla iz službe...Eni pač nimajo ffelinga za ljudi, ampak to definitivno ni tvoj niti moj problem, če je folk brez občutka...
Še dobro, da se spomnem na mojega sončka in ko pridem ponj v varstvo me vedno v pozdrav poboža po obrazu in potem vse pozabim...
Danes sem končno raZVILA NJEGOVE SLIKE SI DALA TUDI V PISARNI ENO NA MIZO,  IN ŠE CELO rr ALBUM SEM KREIRALA, JAH cORSE SE GLIH NE BI BRANILA, ampak pri tej norisnici...

Smo na vezi. Pri meni je tako,zadnji vikend v novembru lahko brez problema imam varstvo, prvi teden v decembru, ap je varstvo problem..

Čao, A.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
30.10.2008 17:33:45   
atena777
pARDON NE ASNA AMPAK JASNA 81!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 19:20:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 19:21:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
30.10.2008 19:54:51   
malecka_mateja
punce torej datum 28 ali 29 ker takrat nas lahko največ pride!torej al sobota la nedelja???

če je petek potem bo srečanje nekje ob 6 ali 7 ker delate še vse??če pa bo sobota pa je lahko kako urco prej??pa jaz nebomdedca zraven vzela!ostale pa seodločite!

torej pridejo

-mateja
-jasna
-kolumbo
-atena
-barmaz
-helimaša?
-ribica
-nenny?
-še koga pozabla??

joj kako bo fajn!

jasna kak kaže z restavracijo je kaj pametnega???

tjaša že aja!jaz grem pogledat kmetijo pol pa malo še učit!
juri gremko po večini grobov!v soboto pa samo k mojem atiju in nikam drugam ker mamo pol kosilo...tradicija!upam da bo lepo vreme jutri!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
30.10.2008 20:23:33   
malecka_mateja
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11265&hash=bfdb915b19ddeca5a24eb5f8632a48e8

evo še naše morje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
30.10.2008 20:38:48   
DeMer
-še koga pozabla??

O, Mateja, seveda si pozabila, na mene!!!! Jazpiridem, če le ne bo kaj vmes prišlo!!!

Torej datuma mi oba ustrezata, sem pa tud jaz za kaksno bolj zgodnjo uro, da ne bomo prou pozno domov vozile.
Pridem BREZ! user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3497
31.10.2008 7:38:52   
malecka_mateja
jutro!

kako ste kaj!mi smo že od  pol sedmih budni!

zob me boliuser posted image

demer oprosti!takoj popravim!

prisotni na večerji:

-mateja
-kolumbo
-barmaz
-ribica
-demer
-atena
-jasna
-helimaša?
-nenny?
- višnja??????

no kaj zdaj kateri datum 28 ali 29?men j evseeno!

grem malo pospravit!zajter je že kuhan!grisuser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
31.10.2008 8:35:10   
Anonimen
Jutro punce!

Mi smo pokonc od 6.30h. P sej je ok, sma z atijem spila kavico, redn je šel delat - ja dans tud dela! Sicer samo 2 urce, ampak vseen...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jasna kak kaže z restavracijo je kaj pametnega???

Ja js čakam, da določimo datum - pol je lahko 28.11. al raje 29.11., ko je sobota. Pa rezerviram za cca. 8 oseb, okol 16h, da ne bo prepozn?

Atena u službi nism še nč povedalala, čakam na 12.11., ko imam pregled, pol bom pa sam direktorci povedla, ostalim pa po NS. To bo nekje konec decembra. Me je še mal strah, da ne bo vse kot prejšnjič... Pol pa res ni razloga, da vsi vejo.

No, toliko zaenkrat, Alen riše, js pa grem kuhat, ker bomo imeli kosilo okol 12h, in pol gre Alen spat, midva pa belit!user posted image

Lepo se imejte, se še javim kasneje, če bo čas. Čaooo

Neposredna povezava do sporočila: 3499
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 9:39:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.