|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 7:58:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: februarčki 2007
27.10.2008 8:09:19   
Margit
Jutro vsem skupaj.
Eno user posted image  za vse!

Meni se tako še spi....

Tud razmišljat ne morem. Pa ravno danes, ko sem čisto sama v pisarni
in bi lahko naredila veliko več.

Včeraj sem Matička postrigla. Je imel že tako dolge lase. Sam kaj ko so bili čist do
vrh glave skravžlani in je zdej vse skupaj ratalo že rahlo neobvladljivo. Ta naš
"afroluk" je mel že kar dredce al kako se jim reče. No in potem sem vzela škraje in
zadevo rešila.
Za vsak koder k sem mz ga postrigla je rekel Ti ti mami. Pol ko se je pogledal v
ogledalo, je pa tako čudno faco naredil.
Ne vem mogoče nisem dost sorazmerno postrigla al zakaj?!
U glavnem. zjutri ga vprašam a maš novo frizuro? pa se pošlata po galvi pa pravi:ti ti mami.
No tolk o mojih frizerksih sposobnostih.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 8:23:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
27.10.2008 8:30:41   
helimaša
jeeeeee......user posted image user posted image user posted image  Jasna.......
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Punce, pluuuuuuuuussssss jeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jooj sej ne vem, kaj nej pišem... Sam držte pesti, da tokrat pikica ostane  pri meni in se čez 9 mesecev pridruži Alenu!

Jočemmm....user posted image user posted image user posted image

jst tud jočem......sm pozitivno razmišljaj pa bo......jst še zmer včasih na kšno neumnost pomislm.....ampak zaenkrat je vse v redu......

kolumbo dej hitr šampanjc odpri pa kej dobrga za jest prštimiuser posted image user posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
27.10.2008 8:32:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
JASNA DEJ ŠE KEJ NAPIŠuser posted image user posted image user posted image

Joj sej sploh ne vem, kaj nej napišem... 24.10. bi jo mogla dobit - in moja user posted image  je točna u uro skor - vedno je to zjutri, takoj ko se ustanem, najkasneje tam do 12h. In ker jo do 17h ni bilo, sem takoj šla test kupit. Mi je že zvečer pokazal + ampak nism verjela, ker je bil čist rahel (pač ni bil jutranji urin). Zjutri probam še z jutranjim in +  Sej nism vedla kok nej reagiram, moj me objema pa luščka, pa z Alenom okol mene skačeta js pa nč... V soboto so nam pol okne postavljali in nism mela cajta študirat, učeri pa tak pritisk u maternici, da sm bla 1000000%, da se bo ulila user posted image  Pa do zdej še nč...user posted image  Očitno je res, noseča sem! Se mi zdi, da me je šele dans zadelo!

Ampak znakov še nč nimam, razen občasnega špikanja in malo boleče prsi. Komi, res komi čakam, da mi začne bit slabo, ker to je dober znak in je prvo, kar me je G vprašala, ko aprila ni najdla srčka.user posted image

Morm bit pozitivna, pa si ne upam preveč upat... Helimaša kako je bilo s tabo, ko si zanosila po SS? Kakšni znaki? Aaaaa.. Komi čakam sredo, da mi začne dogajat u službi, ker sedaj imam preveč cajta razmišljat. Morm konc tedna še G poklicat.

Neposredna povezava do sporočila: 3430
27.10.2008 8:33:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za čestitke. Res ste super... Jooojjj pejte se solit, ne morm u službi jokat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
27.10.2008 8:37:13   
Anonimen
Margit, Matic je še dobr reagiru, Alen ko vidi škarje dobi histerični napad. Sem mu hotla zalizce mal skrajšat, ker je tak ko Elvis, pa ni šans... Me zdej neko cik-cak varianto. Študiram, da bi mu jih na spanju postrigla. Pri frizerju smo bili 2x do zdej, pa je bilo kolkr tolk...Ampak zdej ga pa niti ne upam peljat,.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
27.10.2008 8:51:55   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

JASNA DEJ ŠE KEJ NAPIŠuser posted image user posted image user posted image

Joj sej sploh ne vem, kaj nej napišem... 24.10. bi jo mogla dobit - in moja user posted image  je točna u uro skor - vedno je to zjutri, takoj ko se ustanem, najkasneje tam do 12h. In ker jo do 17h ni bilo, sem takoj šla test kupit. Mi je že zvečer pokazal + ampak nism verjela, ker je bil čist rahel (pač ni bil jutranji urin). Zjutri probam še z jutranjim in +  Sej nism vedla kok nej reagiram, moj me objema pa luščka, pa z Alenom okol mene skačeta js pa nč... V soboto so nam pol okne postavljali in nism mela cajta študirat, učeri pa tak pritisk u maternici, da sm bla 1000000%, da se bo ulila user posted image  Pa do zdej še nč...user posted image  Očitno je res, noseča sem! Se mi zdi, da me je šele dans zadelo!

Ampak znakov še nč nimam, razen občasnega špikanja in malo boleče prsi. Komi, res komi čakam, da mi začne bit slabo, ker to je dober znak in je prvo, kar me je G vprašala, ko aprila ni najdla srčka.user posted image

Morm bit pozitivna, pa si ne upam preveč upat... Helimaša kako je bilo s tabo, ko si zanosila po SS? Kakšni znaki? Aaaaa.. Komi čakam sredo, da mi začne dogajat u službi, ker sedaj imam preveč cajta razmišljat. Morm konc tedna še G poklicat.

jst sm skoz bruhala.....še zdej včsih.....tko da sm se do prvega pregleda tolažla, da če bruham je vse ok.....ja vem kr neki.....čist takoj pa ne vem kakšne znake sm mela.....sm že pozabla....ker niti nisem takoj  vedla da sm noseča.....ker sem itak vedno mela neredno M.....tko da sm šele po bruhanju in napetem trebuhu vedla da se neki dogaja.....Jasna.....sm na prvem pregledu vprašala kolikšna je možnost da mam spet SS.....je reku da je skor ni......res majhna.....tko da ne skrbi......pozabi da si mela SS.....pa bo.....pa samo na bebico v trebuščku misl......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
27.10.2008 12:25:13   
barmaz
Glih kar izpolnjujem vlogo za znižano plačilo vrtca...da ne pozabite, jo je treba oddat do 15. novembra!!!! Sam neki me zanima, vlogi je treba priložit še kopijo dohodnine pa nč drzga, a ne????

Kolumbo, ni ti treba prilagati kopije dohodninske odločbe, ker si jo oni sami pridobijo (obkrožiš v vlogi na 4 strani))

< Sporočilo je popravil barmaz -- 27.10.2008 12:29:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3434
27.10.2008 12:28:14   
barmaz
Se vidi, da imam bolj mal prakse s pisanjem na forum. Ja, bom mogla bolj vadit... (t.i. več pisat)

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
27.10.2008 13:12:55   
DeMer
Jasna!user posted image Lepo pazi trebuščka, ampak živi naprej. Pa nič kaj preveč ne glej nazaj, ......Pa uživej, ker bo to user posted image najbolj delo, dokler bo del tebe. Aha, to te je matralo, da nisi spala. user posted image Zdej pa preveč ne premišluj in se naspi!

Ewo pr nas imamo počitnice, samo se je že vreme začelo sračkat, napoved je pa še bolj katastrofala. Mislili smo it na more, pa sem se premislila, kaj čmo pa počet tam v takem vremenu. Doma lahko vsaj kaj pospravljam. user posted image

mali spi, je ob 11h bil že čista koma, je komi pojedu kosilo. Danes sva imela brezmesno. Sva jedla fižolovo juho z makaroni in palačinke in kompot.

Danes ko sva šla v trgovino, sem imela skoz filing po hrbtu, da sem prešvicana. Sem bla čist mokra. No pol doma pa ugotovim, da mi je jagodni sok v ruzaku počil in me zalival po hrbtu. Kakšna pocarija je bla, sem eno uro rešvala stvari. Bljak!

Tako, zdej grem pa še kej postorit, če me ne bo vreme zvabilo v posteljo.

Fino se mejte!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
27.10.2008 13:15:09   
DeMer
HAHA, Margit, tale Matic pa je faca. Naš mali pa če dobi škarje v roke, gre kr v lase z njim. user posted image Kmal se bo sam strigu. Jest ga k+jutri peljem k frizeru, ker ima po vrhu glave ene 15 cm dolge lase in mu je skoz vroče. Upam, da ga bo lahko ustrigla tko na gobco. Čist kratko pa zdejle na zimo ne.  

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 18:17:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
27.10.2008 19:21:50   
malecka_mateja
ojla!

kolumbo madonca kaj ste bili pri zlatem zobarju???katastrofa!

tjaša me je ful razljela ker same bedarije dela in mi je poknilo semse prišla ohladit ona ma pa kazensko v stolčku!ker to je že preveč!

jasna jaz tudi že cel dan mislim na tebe!pa nehaj že negativno energijo trosit na tvojo malo bitjece!vsi mislimo nate in ti pošiljamo same lepe želeje tako da bo vse ok!user posted image

kolumbo pa na tebe sem tudi danes mislila!morem prit mal v ljubljano ker se mi že lušta čveka preden rodiš morem prit!

aja kaj letos boo imele novoletno večerjo???tako kot lani???

atena bi najraje poklicala in vprašala če je pozabla na nas!pa ne upam!user posted image kaj če delejo 4 člaana pa bi motla!

grem zdaj počasi malo spratcit pa še mal za knjige!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 19:30:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
27.10.2008 19:33:10   
malecka_mateja
darca vas pozdravlja in je takoj za večerjo!

a bo tokrat v celju????mmmmm mate kako fenski šmensi restavracijo????

Neposredna povezava do sporočila: 3441
27.10.2008 19:47:35   
DeMer
Kolumbo, jest mam zdej počitnice, tako da reč in se zmenimo.

ATENA, res si med pogrešanimi. Mogoče ji pošlem en sms, da vidimo kje je.

Ja, dejmo met eno večerjo. Lahko tud v CE, pa čim prej se zmenimo, da ne bo preveč nabasan december. Kaj paravite?!?!

Neposredna povezava do sporočila: 3442
27.10.2008 19:48:51   
DeMer
O, Darca. Kako kej ona? Res se že dolgo ni javila.

Pa Tabali. Kolumbo, a kej veš?

Dejte jih mal naterat, naj kaj napišejo!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
27.10.2008 19:51:24   
DeMer
A bo matineja? MAteja, Helimaša, Kolumbo, ...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
27.10.2008 20:31:23   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

A bo matineja? MAteja, Helimaša, Kolumbo, ...

Evo mene, ampak zdej ni nikjer nobene :(
Klasika.user posted image
Ko se jaz prikažem vse zbežite.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
27.10.2008 20:34:46   
Margit
Kva bo dojenčkov spet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas bomo mel zdej kar 3.
Ena bo mela dvojčke, ena pa enega. Pa verjetno bi se še kje kakšen dojenček našel.
Pa še enak kolegica je tud noseča.
Pa za te sem vse v petek zvedla.
Kaj me še ta teden čaka??user posted image
Mogoče še kakšen nov user posted image ??????
A je še kera noseča.user posted image Poleg kolumbo, jasne in helimaše???????????????????????'

No hitr na plan. Da se še malo veselim z vami :)

< Sporočilo je popravil Margit -- 27.10.2008 20:35:00 >

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 5:29:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
28.10.2008 6:53:22   
helimaša
dobro jutro!

sm pa mislna da bom prva.....user posted image user posted image ....jao Kolumbo.....boga.....tole je pa res zgodi....sm že pozabla kako to zgleda odkar sm doma.....drgač sm pa še mal pred tabo vstajala.....
mi smo dons kr dobr spal.....sm da se je zbudila že ob šestih in utrujala za risanke....tko da mi jo je uspel nahecat do pol sedmih......zdej pa gleda risanke.....
si bom pa zdele eno dobro kavico prvošla.....sm že dve mandarini pojedla....jah kva nej če mi pa pašejo.....jih kilo na dan pojem....čist sm obsedena z njimi....

še eno user posted image  od mene za lepše jutro....

Neposredna povezava do sporočila: 3448
28.10.2008 7:05:46   
malecka_mateja
jutro!

darca je ok!vas pogreša samo majo gužvo in ni časa!je rekla da obljubi da se v kratkem javi!

v glavnem jasna povej kje je kaka dobra restavracija v celju pa da kr pokličemo in rezevrviramo ker je že itak ful polno!pa nekej tak da je za vsako nekaj!al pa kak kitajska...če jo vse jeste??
pa se letos zmenimo kr v celju!drugo leto pa v mbuser posted image user posted image user posted image

naša ma čist bioritem zmeden zarad ure!in vstaja že ob 6user posted image  tako da morem jo zdaj malo v kinderpetu pustit da pride nazaj na vsaj ob 7!spat pa gre isto kot prej tako da sam zjutraj jo mantra!pa danes je zelo nemirno spala se je ful zbujala!

zdaj gre v vrtec počasi jaz pa mam par stvari za zrihtat!

lep dan vam želim!

pa hiter datum za večerjo določit!lahko mogoče v začetku decembra!nevemmen je vseeno!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
28.10.2008 7:33:55   
DeMer
Ojla!

Jutro! user posted image pa en kos user posted image !

Jest sem se naspala. Jest sem k Tjaša. Zjutraj ne morm spat dlje kot do 6h. No zvečer pa zaspim s kurami ob 8h na kavču. Včeraj se mi je zdel en zaspan dan, tko je bilo sivo. Sem hotla še kej pametnega narest, pa sem si rekla, sej mam počitnice.
Danes peljem Marka k frizerju. Upam, da nam ga rata postrišt, pol pa k mojim in ga tam pustim. Midva z mojim pa greva na šoping, morva mal za oblečt kupit, predvsem njemu. Greva kr v Citypark v LJ, pa skočim še v Ecco pogledat za kaksne čevlje. Nisva še šla sama v šoping!user posted image

Tako, pr nas se kaže sonček, ampak je bolj kratke narave verjetno.user posted image

Bodte fajn!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.