visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Visnjaaa moj G je dr Jurca, sm že 50:50, da grem rodit u Trboule , as ti tut šla u Trboule????? Aha dr. Jurca...ja zelo super G. Ne moj G je dr. Mlinarič...on ima ordinacijo v Zagorju...dežura pa tudi v Trbovljah, saj pred leti je še....ja tja se vozim iz Krškega, ampak se splača. Bla sem v Trbovjlah v bolnici pri Ani. čisto na koncu, vendar potem nisem tam rodila, ampak sem vse tri rodila v Novem mestu. Moja sestra Eva1 je rodila v Trbovljah in pravi, da ne bi zamenjala porodnišnice. Ma sej jo vsi hvalijo, kak je super. Tudi iz Brežic hodijo rojevat v Trbovlje, mogoče bom šla še jaz rodit v Trbovlje, če bom še kakega imala. . Samo ne vem, če bi si upala, ker je predaleč in jaz vedno čakam do konca in skor rodim v avtu. Kar se pa tega tiče sem pa res nemogoča. A veste, da sem drugega otroka, mojga Mihata rodila v 8 minutah. Sem prišla v porodnišnico.... me je še med. sestra hotla pelat v porodno z lifom....jaz pa u liftu dihat ne morem....in sem šla še v drugi štuk lepo peš, se ulegla na mizo in mi je babca rekla, da me bo pregledala.....potem pa ....jojjjjjj pritisnite, dejte jo preoblečt....in so me kr slekle in preoblekla in sem eneparkrat pritisnila in rodila. Sej teh popadkov ne bom nikol pozabla, ker so bli tako intenzivni, da sem mislila da bom umrla. Pol pa sem se spet spomnila moje mami, ki mi je rekla, ko boš mislila, da boš umrla, boš rodila....in sem res rodila. Ja samo pol pa sem vidla dojenčka, čist sluzastga, rdečega, sirastega....mi je šlo pa nasmeh.... sej si bo katera zdele mislila kake trosim ven, ampak men so dojenčki direkt iz maternice prov smešni.....da o lepotni ne spregovorim....edinstveni No lepo se imejte....kar se pa srečanja tiče, pa ne morem še zdej nič obljubit, ker ne vem kak bo moj delal....bomo vidli. lp
|