|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
28.10.2008 8:00:40   
Anonimen
Jutro!

Evo na hitrco eno javljanje, dans se pr men začne žurka u službi - morm še neki razpucat s sestrami, ker ne pišejo izhodov stanovalcem, js jim pa potem obračunam, kot da so bili tu in me pol po telefonu napizdevajo svojci, ko dobijo položnice. BV

V glavnem user posted image  še kr ni, me pa ful čudno špika v maternici. Včasih ko hočem na hitrco ustat morm kr mal zabremzat. user posted image

Mateja sej ni negativna energija, sam strah je prisoten, pa skrb. Sej to je normalno, če sm pa pred 5 mes. imela SS. Pa še ko sm bla noseča z Alenom sem krvavela in imela rjav izcedek, pa še pol pri morfologiji mi je ugotovila kratek MV, in je rekla, če bi to prej vidla, bi me dala na cirklažo. Ma veš da me skrbi, sej učeri sem klicala G in me je naročila 12.11. pa sm ji rekla da ne bi tako hitro - 6t, pa pravi ja sej ste mela SS. Vas mormo obravnavat drugače.user posted image

Sej vem, da sm tak paničar, sam ne morm bit flegma. user posted image

Demer - ne vem, kaj me je matralo, da nism spala - nism tedaj še niti vedla, da sm user posted image user posted image  Mogoče je pa telo "vedlo"user posted image

Učeri sem si šla kupit škorne in plašček, pa nič pametnega. Je pa Alen dobil novo bundo - ker je ona iz Kika prevelika - a ko smo novo prnesl domov je pa iste velikosti, edino rokavi so za 1 cm krajši user posted image  Ta moj ded, ej... Ne prenese ene stvari na Alenu, da mu ni u knap prav! Pa še šuhece je dobil nove. In pazi to - zbral mu je rjavo-oranžne šuhe pa olivno zeleno bundo. Ma skor sm popiuser posted image  In mi pol reče ja sej ti si pa kupla plavo oranžno bundo pa sivo oranžne skibuce - bomo pokombiniral user posted image user posted image user posted image  Jah...Sej bo že..

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
28.10.2008 8:05:28   
Anonimen
U glavnem - sm učeri študirala - Alen je bil februarček in je kot novorojenček nosu bolj tople cotke, tale pikica bo pa julijček, če bo le vse po sreči, in bo rabla čist kontra garderobo. Spet me čakajo šopingi! user posted image

Kolumbo teb šele velja, ti si si izbrala pravi tajming. user posted image

Pa še neki - skoz sm hotla bit noseča poleti - pri Alenu mi to ni ratal, bo pa zdej! user posted image

Tudi jaz pogrešam Ateno. Kaj pa Darca dela, da se nič ne javi?

Tista ko je spraševala katera je vse noseča - tudi Metuljčica pričakuje - je naša februarčica, ki se ne javlja več, se pa sliši z Matejo. Pa LuLu je bila nosečka, pa že carta punčko user posted image  

Učeri sm srečala na desetine nosečk po Celju. Zgleda se BabyBoom nadaljuje!user posted image

Ah dost... Grem počasi delat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
28.10.2008 8:09:24   
Anonimen
Aja - glede večerje sm js za, bom še mal pošnofala kje so kej dobre restavracije - midva nisma bla že celo večnost zunaj in pojma nimam več, kje je kajuser posted image . Kaj bi pa jedle?  Boma šla kr mal probat. Upam, da bo sestra mela kej frei cajta, da bo Alena pazla - edino njo še prenese, ko je treba spat. Babice so ga preveč razvadle in pol sam tuli, tamala ma pa "mojo roko" in ga sam pogleda, pa je mirn.user posted image

Glede kitajske restavracije - midva sma bla nonstop  v kitajski - sploh nisma več hodla nikamor drugam jest, ampak sem pred časom dobila en mail - slike iz kit. restavracije in me je skor kap. Zdej se mi pa gabi.... Ne bi več mogla tam jest, ker bi mela skoz u mislih tiste slike.user posted image

OK zdej pa res grem! Čaooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
28.10.2008 10:00:45   
visnjaaa
Jasna81.....čestitam....kok sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma super. A veš, da je moja sestra tud imela SS pa je zanosla čez dva meseca in ima zdej eno lušno nagajivo češpljo....sej bo vse o.k...pa sej ti to veš.

A vete, da zdej tako spim, da sploh ne slišim tamalga kako se dere ponoč. Moj me vsak dan vpraša, če ga nisem res nič slišala, da se dere do konca, ampak jaz spim ko dihurka. Kako je to fajn....oooo balzam za dušo....pa še pojem lahko več in se ne redim. Zdej pa verjemem, da je spanje res povezano z debelostjo...je imela Atena777 res prov.

Pa kje pa je sploh ta naša Atena777????

Zjutraj se zbujamo ob 6-ih , tako da je dan dolg ko trije pondelki, pol zvečer pa že vsi zaspimo s kuram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP,  grem pečt brovničevo pecivo.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
28.10.2008 11:01:08   
malecka_mateja
ojla!

jasna sej vem da te je strah sam vseeno!moreš verjeti v vebe in čimmanj mislit na to!user posted image
ja metuljčica ima marca rok konec marca!sempa bila prejšn tedn pri njej smo se načvekali ej bil še moj pa njen tako da je bio super!

višnja  a ti prideš na večerjo???

jasna pol, pa kitajskaodpade! te pa mogoče mehiška al pa kr navadna restavracija ki ima veliko izbiro hrane da se bo za vse našlo!

jaz grem kuhat!danes imava jaz in tjaša krompirjev golaž moj pa nagece!ker jaz malo ločujem hrano pa pazimkaj jem!pa nageci ne pridejo v poštev!pa vsega mam že preko glavem in sploh nevemkaj več kuhat!sem vsega naveličana!

grem zdaj!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 11:12:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
28.10.2008 20:54:44   
atena777
Hi vsem skupaj, prav lepo pozdravljene. Razlog zakaj me ni na spregled je totalno zabasan urnik; enkrat na teden ima David plavanje, 1x na teden telovadbo za malčke, 1x na teden gre mami na odbojko, v teku so bile tudi priprave na Lj.Maraton in je šlo super skozi.
David je pravi korenjak že, lasje ima tako dolge, da vsi mislijo, da je punčka (čeprav so nakodrani). Zna biti ful nagajivec, zna se pa tudi lepo igrati sam in daje like v tisto škatlo z liki, čitamo knjigice na veliko (to kar me je skos skrbelo, da noče),zelo mu je všeč ena igrica na računalniku od SKB Papi-ja, kjer pride v Srečni Gozd...Zdej dela au au in kaže na računalnik, kar pomeni da hoče to igrico (ker notri pujske dela au, ko mu sraka ukrade cekin ali pa se zbode ob ježka...No in tudi čeblja že nakj malega, samo stavkov še ne govori. Pove nekaj besed, je pa zelo zainteresiran za učenje...
Jaz sem po starem, ful dobro user posted image , edino v službi me je danes malo zagrabila kriza identitete, ker se mi zdi, da nikamor ne napredujem, je pa fajn, ker imam dosti časa zase in za Davida, ok pač bo takole vsaj še eno dobro leto...

Zelo sem bila vesela, ko se prebrala, da bo Jasna81 dobila bebico - Jasna81 čestitke!

Skupna večerja - absolutno, upam, da ne bo na 18 in 19.12, ker takrat bom v Arrabi.

Lepo se imejte,hvala za skrb, vse je ok pri nas.

Lep večer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
28.10.2008 21:08:59   
malecka_mateja
atena WB veš ko gre tvoj mali palček ajat pa ti 5 minutu RR nebo škodlouser posted image user posted image če ne druga si baterije napolnišuser posted image user posted image res te je bilo po dolgemčasu lepo bratuser posted image super da ste ok in da david uživa!

jaz kuahm golaž od ribiceuser posted image jutri javim razultate!diše lepo bomovideli končni razultatuser posted image

drugače bi se mogla danes še malo učit pa mi res ni!pa sej bo!

lep večer vam želim in še lepši jutri!
nočko!

ps. jasna kako spiš???bolje???

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
28.10.2008 21:46:00   
DeMer
ojla!

Kaj je zdej z našo user posted image ? A bomo kej datuma rekle?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
28.10.2008 22:02:06   
DeMer
Aha, slikce delajo! Super!

user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
29.10.2008 7:04:47   
helimaša
jutro!

no , dons sm pa pred Kolumbo......evo ena user posted image ....
mi smo dons kr dobr spal....sm zjutri pa že teži za v dnevno.....pa to ne morš vrjet....
dons mam ortopeda k me ful križ matra....pa da vidmo kaj bo kej reku....sm dobila na napotnco pa bi pršla šele 5. januarja na vrsto....samoplačniško sm bla pa takoj čez dva dni naročena.....ma so tud ene sv.....pa 50 ojru pa je.....ma kr neki....za tistih 5 minut k bom mogla it v Lublano.....obup......
v petek sva mela namen it mal v Avstrijo.....ma nisva bla že od lanskega leta.....grem mal za tamalo pogledat če bom kej pametnga najdla.....

zdej pa grem kafe spit pa tamalo za v vrtec upedenat.....se tipkamo

Jasna kako si

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
29.10.2008 7:20:32   
Anonimen
Jutro punce!

Evo, js že u službi in pijem kavico, pol pa spet gužva. Sej je fajn, ko je kej za naredit, hitreje  mine čas.

Danes sem Alena peljala v vrtec in sem videla policaje, in ko sem se nazaj peljala me je ustavu. Ooooo...Prvič v življenju je mene policaj ustavu - mislim, da sm js vozila. Sej je bil nek mlad, po moje okol 20 let, več ne, ampak vseeno sm mislila, da me bo kap.user posted image  Me je že od malega ful strah policajev, ker je ati vedno govoril, da če ne bom pridna, pospravla igrač, če ne neham nagajat, ....bo poklical policaje. Mater, je blo vse v šusu narejeno, sam policajev ne.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Zelo sem bila vesela, ko se prebrala, da bo Jasna81 dobila bebico - Jasna81 čestitke!

Atena hvala za čestitke! Jaz sem pa zelo vesela, da si se nam ti malo javila. Pa veš, Mateja ima prav (tako kot vedno, a ne?user posted image ) Javi se kaj pogosteje, punce so ti že začele pisat neopravičene ure.user posted image

Helimaša js sm ok, pa ti? Spim bolj tako-tako. Ko bi js spala, Alena matrajo zobki, ko pa Alen spi, pa js ne morem. Mah...user posted image  Res nikol u življenju nism mela težav z nespečnostjo - prej kontra - prespala bi cel dan.

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
29.10.2008 7:28:01   
Anonimen
Jooj morm vam še povedat neki. Alenu smo zadnjič koooončno kupli zokneuser posted image  Nikol se nismo spomnil, in je menda odkar se nosijo zoknčki imel trojne in to je to.user posted image  user posted image

No, v glavnem zdej ma take z živalcami. In je učeri gledu neke žirafe in so se mu tolk dopadle, sem mu pa kot asociacijo pokazala tud žirafe na zoknčkih. Joooj, kok je bil očaran...Tiste male učke so se tolk svetile...user posted image user posted image user posted image  In pol ni hotu dat zoknčkov dol. user posted image Po navadi mu po kopanju oblečem frišne, pa spi u njih in pol jih ma še nasl. dan za v vrtec. AAaaa... Je hotu v tistih ponošenih spat - in je.

V spanju sem mu pol preoblekla in se je dans zjutri spomnu, da ni žirafe, je bil pa lev. In joooook ob 6h zjutri.user posted image user posted image  Pa sm si pol zmislila, da je prišel lev, zarjovel in je žirafa pobegnila, zdej pa levček čaka pri Alenovih nogicah...

Alen je to seveda z zanimanjem poslušu, in takoj ko je vstopu v vrtec začel leva oponašat in kazat zokne.user posted image  jooj kaj mi mora domišljija delat ob 6h zjutri...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
29.10.2008 7:33:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

ojla!

Kaj je zdej z našo user posted image ? A bomo kej datuma rekle?

Ja to bi blo pa fajn, da se lahko rezervira. Dejmo dorečt kraj pa datum, pa če se odločite za Ce, se morm res po hitrem postopku spravit v pogon in rezervirat kako mizo.

A rečemo konec novembra -  začetek decembra - kak petek, sobota zvečer? Sam Miklavž....user posted image  A čemo pol raje konec nov.?

28.11. - petek
29.11. - sobota
5.12. - petek
6.12. - sobota

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
29.10.2008 7:34:23   
Anonimen
UUuuu shit, ura je že pol 8. Morm it. Dejte volit datum!user posted image  Lahko tud kak drug termin, kakor vam paše.

Se slišimo, grem kej naredit! Čauuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
29.10.2008 8:18:39   
Tabali
Ole punce lunce!!!
Evo mene izgubljeneuser posted image user posted image user posted image , upam da se me še spomnite, če pa ne pa tudi nič hudega - glede na moje izbivanje z RRuser posted image .
No, morem reč, da vas kar redno zjutri pr kavici v službi preberem, sam pol ko se prebijem čez vse vaše poste mi enostavno zmanjka časa za kej napisat. Danes pa sem si rekla, mater moram se mal oglasit, saj tko pa res več ne greuser posted image .
Seveda najprej vse čestitke Jasni za user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image . Boš vidla da bo ve OK - MORA BITI. Pazi nase na pikico in Alena user posted image !!
Punce res ste carice!!!
Tudi mi smo več kot super, zdravi veseli in razigrani 100 na uro. Včasih se mi zdi da komi dohajam vse njene ideje.
No včeri sva ble na frizurci user posted image , drugič v življenju, prosim lepo in tok uživa tam, da sploh noče it iz salona venuser posted image user posted image  - resnično prava punca.
Od igrač ma definitivno najrajš knjige - bere na veliko user posted image , pa tudi pove npr. To je tuj (kar u prevodu pomeni da je to metuljuser posted image ). Pa sklanja tudi žeuser posted image  - če jo npr. vprašaš kaj je to - pa pove duda, če pa vprašaš, kaj ma zajček Rudi v roku pa reče duduuser posted image user posted image user posted image  
Skratka komunicira na veliko in zna uživati. Zadnjič enkrat, ko sem jaz mela napade pospravljanja in pucanja, se je kar sama lotila in začela zlagat knjigice, pol pa je šla v kopalnico odtrgala nekaj listkov toaletnega papirja in začela brisat prah s vseh površin, ki jih je dosegla user posted image . Brez da bi jo kadar koli kaj v zvezi s tem učila - enostavno posnemauser posted image . Je reku moj, da bomo še na koncu socialno dobili ker kao "silim" otroka v delouser posted image user posted image . Hahahahahaha
No zdele pa morem letet, ker telefoni pojejo 100 na uro
punce mejte se in uživite!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
29.10.2008 9:21:16   
barmaz
Dober dan!

Kava je že za mano in nekaj dela sem tudi že opravila. Jaz si delo vsakodnevno kar sama določam, vendar šef bdi nad mano. V enem letu moram s projekti prinesti toliko in toliko denarja (da pokrijem sebe in še dva človeka) , ter napisati nekaj znanstvenih člankov.   S projekti je trenutno bolj slabo, no nekaj člankov pa mi je letos uspelo objaviti.  Pravi boj za obstanek! Pa še šparat moramo za hišico!

Mali sta vredu. Tudi jaz sedaj ko se je ura prestavila dajam tamali malo prej spat, tako da zjutraj vse skupaj poteka pol ure prej, kot je pred prestavitvijo ure. Danes sta bili posrečeni, ko sta imeli obe mala dežnikeca in sta bili kot dve pisani gobi. Sicer pa je lušno, ker sta dve, čeprav se včasih prav grobo spreta in ju je treba dajati narazen. Katja zdaj pa res že v bistvu vse pove. Govori kratke stavke, tudi ž in š se že trudi rečt...

Za večerjo se jaz ZA. Za zdaj nimam zasedenega nobenega predlaganega datuma!

OKI. Danes popoldne gremo k moji mami, ker ima rojstni dan. Tako, da mi ni treba kuhat!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
29.10.2008 11:42:57   
malecka_mateja
jaz sem za 5.12 ali 6.12

pa ve?dajmo glasovat!

jasna sej smo se žeodločle da bo v celju!nemorevedno v lj bituser posted image user posted image user posted image drugo leto pa v mbuser posted image
ti kr lepo vpraši za kakšno ok restavracijo pa bo!paobvzenomorajo met torticeuser posted image eh sej ne malo heca!

jaz sem se glih najedla ribicinega golažauser posted image user posted image user posted image user posted image ribica resje zellllloooooooooooooo dober!hvala!
zdaj še tvoje tortilje enkrat probam pa bouser posted image

grem zdaj malo za knjige!
papa!

aja tabali WB seveda se te spomnimo!pa vabljena na večerjo!prideš??

barmaz naša je tudi začela govorit č ž š kr nekaj!zdaj itak že vse pove!najbolj mi je smešna ko kje vidi ssvojo sliko in reče glej meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
29.10.2008 13:10:53   
ribicau
Hoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jasni81 za user posted image user posted image ! Pogumno naprej, pa julija enega fejst user posted image ! Super, sem res vesela.

Joj, jest mam tako gužvo, da sama sebe srečavam, tko da nisem mogla zadnje dni nč kej napisat, niti brat.

Za vikend sem cel cajt pekla, naredila sem 2 torti, pa hrenovke v listnatem testu s ketchupom, pa jagodno rolado, pa piškote za Evo, pa pizze za nedeljske goste....u glavnem too much skoz. Praznovanje je pa uspelo u nulo, tko da trud ni bil zaman.

V ponedeljek sem rekla Evi, ko pa pride ati domov, mu pa nesi darilo in reci vse najboljše. In to ji parkrat ponovim, pa darilo dava v sobo. Ko pride moj domov, rečem Evi "ati je prišel", pa tamala pravi "uuuuuuuu" in u lauf mimo njenga direktno v sobo, zagrabi darilo mu ga u laufu nese in reče "naaaa"....no sej pol ji pravim, reči še vse najboljše, pa ni več hotla, čeprav je prej, ko so bile "vaje", čist fajn rekla user posted image user posted image . Midva sva dol padala od smeha, sploh potem, ko sem mu razložila za kaj se gre.

Eva tud veliko govori, pa u glavnem jo vse razumem. Ponovi pa itak vsako besedo, ki jo rečem. Prou fino.

Mi naše še nismo ostrigl, pa če jo pogledate, jo še en čas ne bomo. No jest sem ji spredej ene tri laske postrigla, ker so segali do oči, pa jo je motilo, drugače pa s striženjem in frizerjem še nimamo težav.

Atena777 in Tabali welcome back. Še kej se oglasta....

Atena 777 kolk pa si imela čas? Moja tašča je tud tekla na 21 km, njen čas pa 1:53!

Me veseli, da so vam slikce naše družinice všeč. Pa tud, da so vam všeč moji recepti!

Nič, šibam! Še kasneje kej napišem. Res mam noro v službi, pa nič ne kaže na boljše čase!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
29.10.2008 13:13:01   
ribicau
....aja večerja....tud jest sem ZA!  Sem pa za datuma al 28.11. - petek, ali pa 6.12. - sobota!

Jasna81, če greš še enkrat naše slikce pogledat, lahko vidiš barve sten v dnevni in kuhinji - album Eva v drugem letu - zadnja slikca - oranžna zadnja stena! Lahko ti pa še kakšno slikco pošljem na mail! Sporoči!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 29.10.2008 13:16:34 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
29.10.2008 13:45:03   
ribicau
...še glede spanja - sem glih pri barmazi vidla...

Eva je iz soboto na nedeljo spala od 20ih po stari uri do 8h zjutraj po novi uri. Je že avtomatsko takoj preklopila na novo uro, in sploh nimam občutka, da se je menjala! user posted image  Bravo Eva!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
29.10.2008 20:22:43   
atena777
Evo spet mene, David še ni zaspal, bo pa kmalu. Še vedno pije mleko zvečer.

Slikic se mi ne da v albumu objavljati, bom kr tkole objavila:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=935368&l=ff94a&id=826117725

http://www.facebook.com/photo.php?pid=935369&l=26053&id=826117725

http://www.facebook.com/photo.php?pid=935373&l=7c1d3&id=826117725

Ribicau, dobro taščo imaš, jaz imam 21 v planu za drugo leto. Letos sem šla še na 10, rezultat 50:08 ali drugače povedano 63.mesto od 1943-ih. Kr happy z rezultatom.

Večerja definitivno, meni je priročno 28.11. ali 29.11. zvečer.

Se že veselim , mnami njami, a bo spet mehiška?

Lp, A.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 29.10.2008 20:29:14 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
29.10.2008 20:51:56   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Evo spet mene, David še ni zaspal, bo pa kmalu. Še vedno pije mleko zvečer.

Slikic se mi ne da v albumu objavljati, bom kr tkole objavila:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=935368&l=ff94a&id=826117725

http://www.facebook.com/photo.php?pid=935369&l=26053&id=826117725

http://www.facebook.com/photo.php?pid=935373&l=7c1d3&id=826117725

Ribicau, dobro taščo imaš, jaz imam 21 v planu za drugo leto. Letos sem šla še na 10, rezultat 50:08 ali drugače povedano 63.mesto od 1943-ih. Kr happy z rezultatom.

Večerja definitivno, meni je priročno 28.11. ali 29.11. zvečer.

Se že veselim , mnami njami, a bo spet mehiška?

Lp, A.

Hoj!

Luštne fotke, David ma pa ful lepe laske.
Super rezultat! Se vidi, da si pridno trenirala!

Drugače pa naša Eva tud še pije mleko zvečer in zjutraj. Če ji paše, pa naj.
Se pa lahko pohvalim, da smo vas s pridnostjo spanja končno ujeli. Eva tud zdej sama hodi spat, se pravi gre v posteljico, ugasnem luč in grem ven iz sobe. Ona lepo zaspi. Opoldne je enako, pa naj bo doma, ali v varstvu - zaspi sama.

No pa sej mi tud prej ni blo problem biti v sobi 2,5 min ob posteljici, itak je hitro zaspala, tko da tud če ne bi pustila, da grem iz sobe ven, se ne bi razburjala.

< Sporočilo je popravil ribicau -- 29.10.2008 20:55:22 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
29.10.2008 20:58:09   
helimaša
Atena....tvoj David je pa pravi cukrček....ma tok lepe laske....pa blondi.....res pravi sonček...
sm bla dons pr ortopedu.....in jeeee.....mi ne bo treba it več delat....kok sm srečna.....grem jutr še k mojmu OZ da pošlje na komisijo.....upam da mi odobrijo.....
a kera gleda Kmetijo....joj...a niso glupi......sej sploh ne morm da je ne bi gledala.....se vsaj mal nasmejim njihovim bednim foram.....
Maša že spi....jst Kmetijo gledam....mož mi je pobegnuuser posted image .....tko da ga počakam in mal za ušesa navijem....se hecam.....je šu po dolgem času  na en drink.....predvidevam da bo bol dolg drink......men se pa bandidos lušta.....pa sploh ne vem kako to.....ampak ga bi pa z užitkom spila če bi ga mela.....user posted image user posted image

grem Mašo v spalnico prenest k ,i je v dnevni zaspala....

nočko

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
30.10.2008 7:24:56   
Anonimen
Jutro!

No, ker sem danes js prva, vsem ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tabali, veš, da se te spomnimo! Lepo da si se javila, da izvemo, kaj je kej novega pri vas. Pa hvala za čestitke! Še kaj se javi!

Ribicau tudi tebi hvala za čestitke! Jooj sam upam, da bo vse ok.

Helimaša a ti še dviguješ Mašo? Js sm kr postala pazljiva na to, da Alena ne nosim preveč. Pa glih zdej je zamenju fazo "ata". Ene 2-3 dni zdej šmirgla sam mene. user posted image  

Grem zdej še mal slikce prečekirat, pol pa mogoče še en postek!

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.