ribicau
|
Hoj! Jasni81 za ! Pogumno naprej, pa julija enega fejst ! Super, sem res vesela. Joj, jest mam tako gužvo, da sama sebe srečavam, tko da nisem mogla zadnje dni nč kej napisat, niti brat. Za vikend sem cel cajt pekla, naredila sem 2 torti, pa hrenovke v listnatem testu s ketchupom, pa jagodno rolado, pa piškote za Evo, pa pizze za nedeljske goste....u glavnem too much skoz. Praznovanje je pa uspelo u nulo, tko da trud ni bil zaman. V ponedeljek sem rekla Evi, ko pa pride ati domov, mu pa nesi darilo in reci vse najboljše. In to ji parkrat ponovim, pa darilo dava v sobo. Ko pride moj domov, rečem Evi "ati je prišel", pa tamala pravi "uuuuuuuu" in u lauf mimo njenga direktno v sobo, zagrabi darilo mu ga u laufu nese in reče "naaaa"....no sej pol ji pravim, reči še vse najboljše, pa ni več hotla, čeprav je prej, ko so bile "vaje", čist fajn rekla . Midva sva dol padala od smeha, sploh potem, ko sem mu razložila za kaj se gre. Eva tud veliko govori, pa u glavnem jo vse razumem. Ponovi pa itak vsako besedo, ki jo rečem. Prou fino. Mi naše še nismo ostrigl, pa če jo pogledate, jo še en čas ne bomo. No jest sem ji spredej ene tri laske postrigla, ker so segali do oči, pa jo je motilo, drugače pa s striženjem in frizerjem še nimamo težav. Atena777 in Tabali welcome back. Še kej se oglasta.... Atena 777 kolk pa si imela čas? Moja tašča je tud tekla na 21 km, njen čas pa 1:53! Me veseli, da so vam slikce naše družinice všeč. Pa tud, da so vam všeč moji recepti! Nič, šibam! Še kasneje kej napišem. Res mam noro v službi, pa nič ne kaže na boljše čase!
|