|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
3.10.2008 7:33:51   
Anonimen
Matejaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Razturaj na razgovoru!

Demer Alen je imel ene 3x žabice do sedaj, se mi vseeno zdi še pretoplo, ker je popoldne okoli 18 st. Mu pa dam zraven v garderobo ene podložene hlače - ne preveč debele, da ga spreoblečejo ko grejo na sprehod. Na notri ima pa body s kr. rokavi in dolgo majčko čez - tud tanjšo, pa sp. del trenerke, zoknčke in copatke. Zjutraj mu tud ne devam kapice na glavo, se mi zdi pretoplo.

OK, sem hotla še neki napisat, pa mi je ušlo...

Uživajte, js upam, da se vreme popravi in da bo vikend lep.

Čaoo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.10.2008 7:39:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Sem rajš poslala, ker če bi vidla sorry ..... hm......bi bila jezna ....user posted image

Jasna, tvoje prispevke berem zjutraj ob zajtrku ob 6h in moram rečt, da me velikokrat nasmeješ s svojimi zgodbami. user posted image Upam, da bo tudi Alenu zalaufalo v vrtcu. A ma kakšno igračko svojo s seboj al pa planičko, ninico? Pr nas Mark sicer doma tega nič nima, sam za v vrtec ima pa enga ježka in za spat planičko. Neki domačega.

Aja tole sm še hotla pokomentirat. Alen ne gre nikamor brez dude in plenice. Za vse igrače mu dol visi, sam da ma on to dvoje. Tud spi s pleničko. Je pa problem, ker ne vem, kako nej ga odvadimo dude... user posted image  Sem mu jo zadnjič mal posolila, da bi jo stran vrgu, pa jo da v uste, pa reče fjuu, mija mija in mi kaže, nej mu jo umijem. Js se seveda delam francoza... Ko je vidu, da ni haska pa si jo lepo obriše od majčko in jo da v usta. Pa je bla spet dobra! Smo jo pa tud skrival, pa ne morem poslušat dretja. Bi rada, da se mu zagabi in da je ne želi več.

Kakšen pametnejši predlog mogoče?user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
3.10.2008 8:30:04   
ribicau
Jutro punce!

Jest mam res gužvo, tko da prosim oprostite, ker nisem na frekvenci user posted image .

V torek sem šla iz službe ob1 15ih in sem potem ob 18ih mogla bit nazaj, ker smo imel eno komisijo in sem pršla domov malo pred 20. uro. V sredo smo imeli občinski svet in sem prišla domov malo čez polnoči! Za crknt, bla sem v službi od 7ih - 24ih! Noro. No vmes sem za 2 uri skliznla ven, ker sem šla na en razgovor za službo, pa morm rečt, da nimam glih dobrga občutka. Bil je razgovor in pisni test, pa mam občutek, da imajo že nekej zbrano. Pač formalni postopek. No ne vem, mogoče se motim. Je pa spet državni organ...bomo vidl no.

A ti potička, si pa kr bakljavo dobila? Hm, zdej vem zakaj je potem ena naša sodelavka tud bakljavo prnesla user posted image . Matr, jest pa sem za cajtam!

Malecka_mateja poročej kako je blo kej na razgovoru!

Jasna81 mah ne sekiraj se za dudo. Počak še mal, sej u končni fazi so še majhni. Naša jo ma samo za spat, pa jo še ne mislim skenslat! Ti otroci tko napredujejo iz meseca v mesec, tko da mislim, da bo že prišel čas, da bodo otroci sami z zelo malo naše pomoči prišli do tega, da dude ipd. ne potrebujejo več. Je pa ena zobarca moja dobra prijateljica in je rekla, da zobki ne pridejo kar tako do krive rasti. Če bi imel otrok dudo par let, non stop, da bi se to poznalo, tako se pa ne!

Zdej pa morm delat. Drugače je pa res slabo vreme napovedano, tko da lahko rečemo, da zoo jutri kar odpade!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 10:42:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
3.10.2008 21:18:04   
malecka_mateja
čer!

dobila službo vendar bo zavrnila ker so tri smene to pomeni zjutraj popoldan in deljeno in ta deljeno mi ni  všeč ker prvo zarad tjaše drugoč pa zarad šole ker pol, lahk gremsamo dvakrat namesec na preavanje meni pa je to trenutno pomembno!če bi bilo samzjutraj in popoldan bi sprejela tako pa...

grem ajajt!moj dva že ajata!

jutri mamo roj.dan od babe in dedeja mata 75 let tako da se javim kaj jutr mogoče!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.10.2008 22:24:54   
ribicau
Čer!

Evo! Jest sem vse pospravla, posesala, pomila po tleh, prah pobrisala, omar v kuhiniji se mi pa ni dalo spucat. Pa srajce od mojga mam še za polikat, ampak sa mi jih zdele tud ne da. Sem pa zdele spekla piškote za Evo, take brez mlečnih zadev sej veste, pa "zmedene flancate"! Sej veste kakšni so to a ne? Jutri ma od moža stari ata roj. dan, pa ma te flancate ful rad, tko da sem jih zdele na hitr spekla.

Ne vem kaj naj naredim z mojimi nohti. Jest mam ene take srednje dolge svoje nohte. Ampak so se mi pa skoz začel lomt. A bo kej boljš, če si dam delat umetne čez - malecka_mateja to mi boš ti vedla povedat? Pa da bi si dala ene take srednje dolge s francosko manikuro a bi mi to držal? Kakšen je pa to kej rok trajanja user posted image ? Glih za 14 dni ne bom dala 40 eur! A potem jih samo sama lepo pilim in lepo prerastejo? Samo kaj pa tisto belo na koncu, sej tega počasi zmanjka? Jest sem čisti teleban kar se nohtov tiče, tko da me prosim mal razsvetljite!

Lahko noč!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.10.2008 8:19:11   
malecka_mateja
JUTRO!

ribica jaz ti ne predlagam ne umetnih amapk samo gel čez tvoje,če si jih hočeš podaljšat ti jih naj podaljša z gelom ker je bolj naravno in ne uniči nohta kot pa nalepjen podaljšan noht.meni drži nekje 4-5 tednov sam ne dam 40 evrov ampak samo 20-25 odvisno kaj mi more poprait če kakega zlomim!
ko si zlomim me ne boli ker je moj noht tisti umetni pa ful bolijo ker se grdo lomijov živo!
ja pol si to samo s posebno pilico krajšaš in pol hodiš na korekture vsake 4 tedne in maš spet lepe!probaj!sam jaz preden sem prišla do lepih nohtov da mi držijo sem rabla ful cajta ker meni od nobene nohti niso držali pol se pa toto našla kaj mi jih zdaj dela pa je super!tako da če ti prvi prvi nebo držalo nič obupat pojdi še drugam!
pa ne hodi v salon ampak probaj za katero privat zvedet!

mi gremo zdaj!
lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.10.2008 20:00:56   
DeMer
Čer!

Kako kej?

Mi smo ok. Sem tale dva dni pucala malo po hiši, tako da sme čist crknjena. Pa cunj se mi je nabralo za ene 6 strojev. Na srečo vse že zlikano.

Mateja, taka služba na 3 izmene je pa vrjetno res smotana. A lahko odkloniš?

Jutri gremo mogoče v Lipico, ker imajo dan odprtih vrat.

Zdej grem pa noge namakat, ker se mi spet hohti zaraščajo. Čez poletje se je že prav leo popravilo, zdej k pa čtunfe nosmo, je pa spet slabše. user posted image

Lahko noč!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.10.2008 20:01:33   
DeMer
Kolumbo, a si tlele kje?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:03:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.10.2008 21:08:54   
DeMer
No fajn jest tud. :)

Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.10.2008 21:10:33   
DeMer
Dlih kar sem mela operacijo na prstih. Sem jih namočila v kis, da so bili mehki in pol si noht zarežem in s pinceto potegnem špičko ven. Ne vem al i je to dobro ali ne, ampak meni vsak za nekaj časa pomaga. Ja sej vem, sliši se mesarsko, no sej tudi je ....user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.10.2008 21:11:35   
DeMer
Kolumbo, kako ste kaj?

Pr nas mali spet malo kašlja. Pa smrka. Joj. Antibiotik smo včeraj nehali jesti. Br.....

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.10.2008 21:12:05   
DeMer
Kolumbo, dej enter pritisni......

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.10.2008 21:12:53   
DeMer
Atena, takega dolgega premora pa nismo vajeni od tebe. No, razen ko imaš dopust. Kje si?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:22:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:24:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.10.2008 21:25:00   
DeMer
Sem že skoraj obupala. .....

Neposredna povezava do sporočila: 3193
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:26:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.10.2008 21:26:23   
DeMer
Uh, KOlumbo, vi pa mate oz boste meli enih user posted image . NI treba nič skrbet, kdo bo pol na njivi delal. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:26:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3196
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:28:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.10.2008 21:28:33   
DeMer
Jest pa počasi spat. Zdej spet spomo skupaj en del noči, ko se Mark pač odloči. In je bolj tako tako z mojim spancem. Danes sploh ne vem, da je spal z nama, pa moj tud ni vedel. user posted image Bojda sem ga jest pšrnesla. Včasih sem res pravi zombi, ko začne krj godrnjat po babyfonu in pol kr letim tla. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.10.2008 21:29:42   
DeMer
Hvala za nutelo! Sem jo jedla za zajtrk s kruhom. Mark jo je pa sam dol polizal.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 21:30:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.