|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
7.10.2008 11:47:35   
malecka_mateja
dan!

jaz kuham!moj je za rač za nekaj grem za šolo delat polp a po tamalo pa na luft!

ribica barvo za kostanje pa za smućanje pa plačo...user posted image user posted image user posted image

jaz sem glih danes kupla tjaši bundo v kiku je ful dobra nepromočljiva podložena z flisom pa take lepe vijolčno roza barve pa zapuca se da dol pa podložena pa spredaj pa pri kapuci narejeno tako da se da v kapo nardit res je dobra pa sem dala 15 evrovuser posted image user posted image škoda da niso meli še hlač da bi mela komplet!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.10.2008 19:25:36   
malecka_mateja
čer!

kje ste vse???

jaz malo dam spat te pa se javim!papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
8.10.2008 7:34:37   
ribicau
Jutro!

Najprej eno user posted image  za vse nas, jest jo fejst rabim zdele. Eva nekaj ni spala ponoči oziroma se je kr nekej zbujala in me skoz klicala.

Mam pa eno vprašanje in prosim, da odgovarjate brez izjeme user posted image ; Kolk znaša vaša položnica za elektriko? Midva plačava v povprečju 68 eur/mesečno! Imamo pa dnevno, kuhinjo, 2x spalnico, kopalnico, garažo, hodnik, stopnišče - kar se tiče luči! Gospodinjski aparati: pečica nam laufa cca 2x - 3x na teden, pralni stroj cca 4-5x na teden, sušilec ravno tako, steklokeramična plošča pa itak vsak dan, pa pomivalni stroj tud skor vsak dan, pa mikrovalovka tud vsak dan - pa vse aparate imava razreda A, razen pralnega stroja in sušilca (se mi zdi da sušilc ful pokur)! Aja, pa v garaži imamo postavljeno še zamrzovalno omaro! V zgornjem štuku hiše pa živita še tast in tašča in mata tud svojo položnico za elektriko, tko da naša položnica njunega dela ne zajema! Men se zdi velik znesek user posted image , no povejte, kolk ve kej plačujete? Dons sem začela z varčevalnim ukrepom, prat sem dala perilo ob 22ih in sem potem zjutraj obesila ven na luf, ker bo baje ful lepo vreme in računam, da se mi bo posušila. Me zanima, kolk časa mi bo zdej ta varčevalni ukrep znesel user posted image ? No če ne drugače bom poskusla vsaj tko, da dam zvečer prat in potem sušilca  zalaufam vsaj po 22ih!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 8.10.2008 7:35:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3228
8.10.2008 8:46:34   
Anonimen
Jutro čveke!

Ribicau js si bom kr postregla z eno tvojo user posted image  Moje neprespane noči se nadaljujejo... Js ne vem, kaj mi je. Okol 2h, 3h se zbudim in gledam v luft... Pa študiram a bi šla peglat??! user posted image  Heeeelp!user posted image

V službi mam tud kr neki dela, tak, da se ne uspem javit. No zdej si pa privoščim pavzo, pa če se zgodi ne vem kaj.

Danes imamo z Alenom neko srečanje v vrtcu. Komi čakam! user posted image  Men je tolk fajn se udeležit takih zadev, ker pol vidim, kako se Alen obnaša v svoji družbici. Pa taki corteki so vsi. Učeri sem prišla po Alena, pa je bil še čist zgužvan po ličkih - je spal 3 ure in so ga zbudili, da ne bi prespal malico, pa da so lahko šli ven, ker so samo njega čakali user posted image  On pa kr zeha, zeha...user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
8.10.2008 8:52:36   
Anonimen
Ja, glede elektrike je pri nama tako - imama termoakumulacijsko peč in se grejemo samo na elektriko, nekje od septembra pa do aprila, maja, pač ko rabimo in nas zebe. Uporabljamo mikrovalovko vsak dan, pečico 1x tedensko - med vikendom, med tednom ni časa, štedilnik imama na plin, ker na elektriko vedno kej zasmodim, pregrejem, tako, da niti ne prižigam plošče, bojler dela 24h/dan, ga ne ugašamo, pralni stroj dela 8-10x tedenskouser posted image  - še vedno mi ni jasno, sušilec pa ene 5-7x tedensko. Sušilec in pralni vklapljam vedno po 22h in med vikendi, velikokrat potem zjutraj preden gremo od doma obesim perilo na štender - tisto stojalo, ki ga imam kr na verandi, ker imamo tako super sosede, da s čiki stojijo ravno pod mojim preilom, ko ga zunaj sušim. user posted image

Glede kuhanja pa zdej tud med tednom ne kuham, odkar vozim kosilo iz službe.

Elektrike dobimo okol 65 €, s tem, da je gretje zraven. Zdej dobima še nova okna, ker ta stara so za popiuser posted image , je skoz pihalo. Pri poračunu pa mamo večinoma kak mesec al pa dva v dobrem.

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 8.10.2008 8:53:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
8.10.2008 9:05:29   
ribicau
HOj!

No a vidiš? Vi kurte še termoakomulacijsko peč, ki res požre en kup elektrike, pa še bojler ni glih varčen, pa mate tolk položnico kot mi! Men to res ni jasno! Bom vprašala kr na elektro, pa da mi mal te zadeve razložijo! Men se zdi res ful!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.10.2008 9:25:40   
Anonimen
Ja a spremljaš kej števec? Pa ful pomaga če spremljaš manjšo in večjo tarifo. Probi en mesec delat večino pranja in sušenja (že tu se ful prišpara) na MT, en mesec pa tako kot do zdej. Pa oba meseca popiši stanje na števcu. Boš videla razliko.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
8.10.2008 9:27:35   
Anonimen
Ups... men se zdi, da sm Matejo po pomoti blokirala. A pol vidim njene stare poste, al ne vidim nobenga?user posted image

Pogrešam kolumbo in barmaz, pa naše stare čvekice... Helimaša kako ste? Je Maša kaj bolje?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 9:54:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
8.10.2008 11:29:58   
ribicau
Halo! Ja bom res naredila popis števca, in to že danes! Hvala Jasna za idejo, to mi sploh ni kapnil user posted image ! Zdej grem pa še na www elektro gledat, kako lahko spremljaš dnevno porabo - baje lahko nekej preko spleta! Vsaj na gorenjskem, kako je drugje ne vem! No poročam kako in kaj!

Zdele sem govorila še z enim kolegom ki dela na elektro in nama je ves štrom zvezal itd....in je reku, da je čist možno, da mava tako položnico user posted image ! Je reku naj en teden popisujem in potem nesem na elektro, da bodo zračunal porabo! Zdej bom pa res to nardila, pol pa še en teden z maximalno varčnimi ukrepi, pol bom pa vidla, če se bo kej poznal!

Hvala za info punce!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
8.10.2008 11:51:54   
malecka_mateja
oj!

midva glih pri kosilu!

jasna me jeblokiralauser posted image user posted image user posted image

ribica mimamo v blaku za 60kvadratnih metrov nekje 50 evrov elektrike pa mamo vse na elektriko!

kolumbo jav morfologijo!danes grem v šolo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
8.10.2008 12:43:35   
Anonimen
Ribica ti kr popiši,

Neposredna povezava do sporočila: 3237
8.10.2008 12:46:34   
Anonimen
Eni moji sosedi so enkrat dolgo nazaj zagnali pravi vik in krik, ker naj bi jim elektro narobe zaračunal... Ne vem za kaj se je šlo, v glavnem dobili so poračuna ohoho... Pa se je potem izkazalo, da ni bilo tako.

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
jasna me jeblokiralauser posted image user posted image user posted image

ribica mimamo v blaku za 60kvadratnih metrov nekje 50 evrov elektrike pa mamo vse na elektriko!

kolumbo jav morfologijo!danes grem v šolo!

Niiiiisem! user posted image Sam neki sm hotla z miško dol in se po pomoti kliknala pa je pisalo blokiraj... In sem mislila no evo, ena redkih ko čveka z mano, pa se jo blokirala. user posted image  Sem se pa ustrašla...

A kolumbo ma dans morfologijo? Aaaa user posted image  Čakamo poročilo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3238
8.10.2008 12:47:18   
Anonimen
Nč, grem še račune poplačat, pol pa k računovodkinji user posted image  Se slišimo kasneje!

Uživajte! Čaoo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
8.10.2008 13:18:20   
barmaz
Ja, me res ni veliko več tu gor na ringaraji. Ko pa v službi si komaj vzamem kaj prostega časa, doma pa ne pridem do računalnika - ves prosti čas dam otrokoma, pa pospravljanje, ...
V glavnem pri nas se nekaj čudnega dogaja. Najprej je v petek popoldne zakuhala Katja (okoli 38 oC), tako da ji nisem nič dala proti vročini. V soboto se je to nadaljevalo do večera in vročine potem ni bilo več. Sumila sem, da je kriv zob, saj ji je še zadnja trojka rinila ven, pa tudi kakala je bolj tekoče. V ponedeljek popoldne pa je isto zakuhala Urška - okoli 38 oC (ni bil zob). Tako je zvečer zaspala že ob sedmih in brez zbujanja spala 12 ur skupaj. Zato ni šla v vrtec in sem bila z njo dopoldne doma. V ponedeljek zvečer pa je Sandiju pri badbintonu žogica zadela v oko in je šel na urgenco, v torek dopoldne k okulistu in je potem popoldne on bil z Urško doma. Jaz sem včeraj prišla domov potem bolj pozno popoldne in Sandi je že zakuhal - vročina 38,2 oC. In celo noč ga je kuhalo in še danes dopoldne (zdaj ne vem, kako je z njim).
In kaj to pomeni? Da sem zdaj še jaz na vrsti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
8.10.2008 17:18:43   
helimaša
hej!

Maša je kr v redu.Malo še kašlja in iz noska ji še vedno teče.Ampak zdej je itak tak čas, da bo skoz tko.Drugače pa jo bom imela kar cel teden doma.
Jst sm pa ful zanč.Sm k cunja.V spodnjem delu trebuha me ful boli.Študiram, da bi šla kr na urgenco , da me tm orn pogledajo.Ker moja G pravi , da je itak vse v redu.A se vam zdi v redu, da sm v celi nosečnosti shujšala za 4,5 kg?Ne vem men to glih ni najbl logično.In posledično sem itak zanč.
Mašo je zdele tašča mal vn odpelala, ker jst se tud premikat ne morm.

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Jutro čveke!

Ribicau js si bom kr postregla z eno tvojo user posted image  Moje neprespane noči se nadaljujejo... Js ne vem, kaj mi je. Okol 2h, 3h se zbudim in gledam v luft... Pa študiram a bi šla peglat??! user posted image  Heeeelp!user posted image

Očitno je nekaj v zraku.Maša se mi tud že dve noči zbuja ob štirih in bi šla v dnevno risanke gledat.In potem jo dve uri prepričujem, da je ura komi štiri in da še vsi spijo.Potem pa ob šestih zaspi in dvajset čez sedem auf.Groza.IN potem ni čudn, da sm cel dan out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 21:00:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
8.10.2008 21:50:13   
malecka_mateja
čer!

jaz spet iz šole joj zdaj pa je že kr nekaj snovi pa sej sproti probam predelat tako da ni take panike!

moj še dela ga čakam!malaje zaspala že v avtu kosemšla k babici po njo in domov e že spala!
jutri morem nadit neko seminarsko žeuser posted image pa naslednji četertek že predstavit takoda me čaka nekaj dela!

zdaj grem spat sem že utrujena tako da lep večer!

kolumbo te pa jutr javi!pa vso srečo pa vprašaj g če je res pupauser posted image user posted image user posted image

barmaz luna vas daje upam da nebo še tebe zahaklalo!

zdaj pa grem!papa

Neposredna povezava do sporočila: 3243
9.10.2008 7:56:55   
malecka_mateja
jutro!

evo najprej user posted image user posted image  za vse!

moj še spi tjašo je peljalababi jaz pa zajterkujem!
kje ste vse?

grem malo za službo pobrskat!

Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.10.2008 8:03:35   
ribicau
Dobro jutro!

Sem user posted image . Prejšnji teden na faks u referat pošljem mail, kaj je z odgovorom na prošnjo za menjavo študijskega programa, ki sem jo poslala julija. Oni men včerej odgovor, da jo imam v spletnem indeksu še več kot en mesec. Halooooo? Če jim pošljem v pisni obliki, pričakujem tudi sklep v pisni obliki, pa z žigom in s podpisom! Zdej sem jim nazaj poslala, če se še lahko vpišem ali ne? Joj! Pomojem se dnarja ne bodo branil. No bomo vidl. Letnik pa pride 2.450 eur! Niso normalni!

Kej več sploh ne morem napisat, ker sem res jezna!

Neposredna povezava do sporočila: 3245
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 10:15:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 19:09:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3247
9.10.2008 20:36:12   
DeMer
Ojla!

Men se že trga, ampak res se mi že meša. Vsak dan visim v službi do 7.30 zvečer. Včeraj so me klicali iz vrtca, da si je Mark prebil ustnico, spodnjo, ampak da se njim ne zdi da bi bilo za šivanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene je seveda skoraj pobralo. Ko sem ga pa vidla, sem pa skor okolk padla, ker ne prenesem ran. Kr cveti mu ustnica, ap mal mu je stran gleda. Sem ga peljala k zdravniku, pa je rekla, da ni tako zelo hudo in da ustnice itak ne sivajo. user posted image

No tko, uglavnem skoz ena laufarija, zvečer pa za službo delat. Uh, še 14 dni, pol pa počitnice. Ce bo vreme gremo na user posted image .

Mejte se!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3248
9.10.2008 20:46:31   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

, saj spola nisem želela vedeti....

Kaj Kolumbo? Za spol takoj vpraš, ker to me mormo vedet.....dej vpraš kaj maš, pa kaj je zdej to???
Pa sej te bo premamilo do konca nosečnosti te bo že firbec tako dajal, da boš vprašala.user posted image user posted image user posted image

Jaz mam mojga deca polno piz...., matr je mel nočno in ni nič spal, ker smo prekrival streho, zdej je pa tečen ko...eh sej ne najdem besede.
Vsak čas ga bom poslal u tri pizd...matrn...., ker ga mam vrh glave.

Drgač pa Nejc mal boljš spi, odkar mu ponoč ne dam zizike.
Zdej se dojima samo še zjutri....joške mam nekam mehke.....

U vrtcu uživa...to se mi dopade.

Pride zdej moj dec mim in bere kar sem napisala, pa je spet komentiral.....jojjjjjjj nobenga miru.

Drgač pa hod ta pes na ringaraja preverjat kaj pišem.user posted image
Ja policaj taprav...slika sve pove - user posted image user posted image user posted image

No lepo se imejte...

Neposredna povezava do sporočila: 3249
9.10.2008 21:33:31   
malecka_mateja
čer!

kolumbo pa daj kako nisi vprašala za spoluser posted image to je itak nujnouser posted image user posted image user posted image user posted image sej ne sej prav da bo presenečenje sam naj ti ga pokvarim in ti izdam da bo itak bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

višnj adihaj pa sej veš user posted image pa koktejl pa....veš če bi se več z nami družla te nebi mogo razpizdit ker bi bla vsega hudega navajenauser posted image user posted image user posted image lepo da več spiteuser posted image user posted image si že zaslužite!

demer upam da se čimprej porihtate!

kolumbo ja sej bi rabla pomoč ampak veš kaj je finta da to ni seminarska z nekim naslovom ampak moreš najt en dopi(obvestilo,zahvala...)in ga analizirat obdelat in ga napisat v svoji obliki pravilni ter vse to napisat in spravit na papir!tako da še sploh nevem kak dopis naj delam ker mi je vse čist mimo pa en tvoj naj bi bil!ampak nimam nič takega!pa recimor kako naj zahvalo ki je že v pravilni obliki sploh kaj naj porpavljam sej je itak že popolna...eh sej bom jutri mal bolj se vrgla v to z sošolci vred ker itak nobenemu ni nič jasno!

zdaj sem glih nekaj za šolo delalla me že križ boli in zdaj grem ajat!

lepo se imejte pa lep začetek dneva jutr!papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.