|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
30.9.2008 7:31:17   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

RES BI ŠLI LOH ZDEJ ENO SOBOTO U ŽIVALSKI VRT FEBRUARČKI KANEDA????

Jest sem za srečanje v živalskem!

Kaj pa to soboto? Jest sem frej?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
30.9.2008 7:38:02   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!

jasna in kolumbo a sta doble?

atena lepo te je čut spet!

višnja pogrešamo teuser posted image jav se!

album je naret samsploh nevem lče ga vidite in ali je zasebn?kermi ta novo ne gre!bo pogledla kera!plis!

tjaša je že spet  tako hitr auf sem ugotovila al gre bolj pozno al bolj hitro ajat je vseen ker se vedno isto zbudi!

evo pa še ena user posted image user posted image  za vse!

Dobro jutro!

malecka_mateja slikce so super! Ni zaseben album!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
30.9.2008 7:44:05   
ribicau
No evo, zdej pa še kej napišem za dobro jutro!

Včerej sem bla zvečer na aerobiki in sem kr mal utrujena dons. Pa spat sem šla ob 23ih spet in sem čisti zombi. Sodelavka me je vprašala, če je z mojimi očmi vse u redu user posted image .Pol veste, da ne zgledam prav sveže.

Dons morm kar nekej stvari nardit, ker mam potem zvečer še eno komisijo in morm bit tam, pa jutri mam en odbor in morm bit tam...ja ****, ej to je noro. Ta služba...

user posted image za vse bolane. Eva zaenkrat še uspešno vijuga, upam, da čimdlje zdrži zdrava. Trk, trk, trk. 

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
30.9.2008 14:38:27   
Anonimen
Čao punce!

Evo, končno konec za danes (skoraj), eno stvar še naredim, pa je.

Moja dva sta doma, mene še čakata, pa gremo k babicam in dedkom. Se mi ful ne da, ampak...

Ponoči smo slabo spali, Alen je že okol polnoči začel nenormalno kašljat in ni in ni nehu. Iz minute v minuto glasnejši kapelj...user posted image  Pol sem pa šla skuhat en lonec kamilic in dobr zluftala stanovanje, mu dala še kamilico za popit in je kašelj minil, no, vsaj do kakih 5h, pol pa je itak bil cajt, da se ustanem,.

Morm se mal pozanimat za en vlažilec zraka, zgleda rabimo neki tacga.

Danes niste ble nič pridne kar se pisanja tiče., razen ribice. Pa Atena se je končno javila. Atena odkar delaš po 6 ur si bolj zasedena kot prej! user posted image

OK, moram greti, se slišimo juter!

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tistim tazdravim tudi, da tako ostane!

Lepo se imejte, dan je čudovit!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.10.2008 7:23:18   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Js dans čist prebujena... Mal sem zamujala v službo, posledično seveda iz vrtca divjala kot da mam formulo... Mamo tako smotano T križišče, kjer js morm čakat za zavijanje levo, na desni strani pa še zavijajo noter in je skoz gužva. Ampak danes sem res spregledala enga in sem samo čula škripanje gum... Sem mislila zdej bo počlo... Pa ni, HB! Sem se naprej do službe peljala po reglcih in sevdeda zamudila 7 min. user posted image  

In zdej študiram...7 min. A je vredno poškodb in življenj, straha, nazadnje tudi pločevine? Uf...user posted image

Vedno mam pretežko nogo, sem pa vsaj tolk normalna, da ko mam Alena zraven res pazim. Od zdej naprej bom res pazila... Tole me je čist iz tira vrglo danes.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.10.2008 7:30:54   
Anonimen
No zdej pa mal lepih novičk. Alen je danes zjutraj spet presenetu -  zjutraj reče lulu, pa ga dam na školjko pa lula!!!! user posted image  Pa ga hočem umit pa reče "ne se, kaka kaka," ga dam na školjko in kaka1!!!user posted image user posted image  Pa isto je bilo učeri za lulanje pri moji mami. In je celo brez nastavka za školjko lulu! Jeeee!

V vrtcu jih baje dajajo na kahle - ko gre eden, hočejo vsi.user posted image  Alen je vedno med prvimi.user posted image

Pa učeri smo dobili reklamo, se je KIK odpru in grem mal pofirbcat danes.

Kosilo pri tašči uspelo u nulo - je tast kuhu in js njegovo kuhanje obožujem - sem se tako najedla, da sem še zdej sita.user posted image

OK, zdej pa grem na obračun ur in plač. Upam, da me po izplačilu ne bo čakala še katera pred vrati, ker se mi scufa... user posted image user posted image

No, pupe, lepo je bilo prebrat, kaj vse ste napisale učeri, sem komi sfolgala, res! user posted image  Ampak vam oprostim, dan je bil res super in bi bilo škoda presedet za računalnikom. Ampak danes pričakujem boljši odziv, ja?

No, lepo se imejte, se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.10.2008 11:36:42   
malecka_mateja
dan!

jasna barvo alenuser posted image user posted image ampak ti pa paz na cestiuser posted image še ko pazimoso norci in nisi nič kriv!naj te angelček čuva
si dobla slike?

kolumbo pogrešam?
barmaz ti si jih dobila?

dobila sem  še en razgovor za špara v petek ak da bomo videli!za premostitveno in doklert nebo kaj druga  bo tudi to žal!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.10.2008 12:11:37   
helimaša
čao!

včer sva ble cel dan z mojim pr mojih doma.....je šu moj fotru pomagat v gozd drva napravlat.....tko da sva se medve z Mašo crkljali pr moji mami.....kva je blo fajn.....k bi mi vsak dan en tko kuhu......
malo šmrkamo pa kašljamo ponoči sam čez dan je pa sm nosek šmrkav.....upam da ne bo šlo še kej naprej.....
dons bom pa špinačo in pa pire krompir kuhala.....brez mesa ker ga mam že čez glavo.....tko da za naju z Mašo bo dobr....moj bo pa itak tok pozn pršu da bomo pa kej druzga skombiniraluser posted image .....
jst sm že vse pospravla in prebrisala.....morm pa en dan se spravt na okna....pa se mi čist nč ne lušta.....drug tedn grem pa itak delat.....po 4 ure.....kr neki.....k da se mi splača it za 4 ure v Lj.....ta moja G je ena opica.....ma sploh ne bi šla rada delat.....ker itak vem kaj bo,.....sam drkanje v glavo.....groza.....ma morm še mal odmslt službo.....

grem neki na hitr vase vržt......

Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.10.2008 13:12:08   
barmaz
Mateja, dobila sem slike. Hvala, sem ti že javila nazaj na e-mail. Sam ugotovila sem, da ravno tebe pa ni nikjer, ko se nobena ni spomnila, da bi ti vzela fotoaparat. Tamalčke si pa super ujela.

Mi smo z zdravjem še vredu. Katja zjutraj še vedno joka, ko jo dam vzgojiteljici, menda pa že kar je in tudi spi ter se zamoti z igranjem. Vendar ji še vedno ne paše hodit v vrtec. Rada ima pa tisto pomočnico, ki jo pazi od pol treh popoldne naprej in samo o njej govori (je od naše sosede hčerka in jo imajo na splošno otroci v vrtcu radi). Škoda, da ni pri njej, bi ji bilo verjetno laže.

Jaz trenutno ne nameravam kupovati kakšnih oblačil za tamali dve (edino žabe za Urško), ker trenutno  imata obe še vsega dovolj. Je pa fajn, da se čim več diskontnih trgovin (kot je npr. KIK) odpira v bližini Velenja!!!user posted image .

OK. Zdaj pa nazaj na delo!!

LP

Mateja, uspešen začetek študijskega leta!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.10.2008 18:53:22   
malecka_mateja
čer!

mi mamo danes že uspavanje ker se mi zbuja ob 5 ali 6 in noče spat!prej ko je hodla spat ob 7 je lepo spala zdaj ko pa je hodla kasneje pa kr nekaj!pa a vidimo kaj bo!čeprav še ne psi se trudi pa da vidmo če rata!

hvala barmaz!ja sej jaz nisem tolk pomembna so otročki boljuser posted image

jutri pa zares!zjutraj grem na ene pramenčke take bakreno oranž ker je moja dobra prijateljica ki me že 10 let frizira odprla svoj salon smo glih iz odtvoritve in grem malo kot prva strankauser posted image na olepšavo!

v petek pa razgovor te pa morem bit lepauser posted image user posted image user posted image

kolumbo kje si???

aha v sobi je že mir!uspeouser posted image zdaj samo do kdajuser posted image

moj že tudi aja ker dela že cel tedennn od 2 ponoli pa do dve danes je celo do 4 mogo ostat pa spet ob 2 te pa je šel že ajat je čist utrujen!
jutr pa gre še mojemu stricu nekaj popoldne pomagat tjašagre zraven samo jo bo moja teta(poročna prica)mela tak da ni panike!

zdaj pa gremmal pred tv pol pa ajat!

lep večer!papa

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
2.10.2008 7:08:12   
malecka_mateja
jutro!

spanje ni uspelo je spet ob 5 se zbudla pa sem jopustlapaje zaspala do pol sedmih pol pa jeven k meni zlezla in sma se pocartale in vstale!kaj  pa naj?

evo eno user posted image user posted image  za vse!

midve se greva oblečt počasi polp a v vrtec!danesnerabim kuhat ker mojbo pri teti jedo jaz pa bomtudi že nekaj!takda danes samo uživam!mogoče bom gor obrisala še ostalo pa nič!

lep dan!papa

Neposredna povezava do sporočila: 3161
2.10.2008 7:44:52   
Anonimen
Jutro, kako ste kaj? Js že delovno, zdej si bom pa eno kavico privoščla, pol pa itak morm na pošto.

Učeri sem bila mal razočarana ob prihodu v vrtec, Alen je bil v vozeku (vozek imajo zaradi njega v igralnici, ker vsake tolk hoče not mal počivat) in se je ful jokcu. Isto je bilo v torek, ko je moj šel po njega. Baje, da se joče zato, ker gre en fantek domov in sta skoz skupi - pri hrani, igri, sprehodih, spanju... Baje, da se je ful navezu na njega, tako da... Bomo videlo kako bo danes.

Aja učeri smo šli v KIK, OMG user posted image  Gužva za znoret, trgovina pa ful čudna... Me je presenetlo, ker v Avstriji je to kr ok zrihtano, tule pa nametano vsepovprek - sploh polic nimajo.

Sem hotla kr vn stopit, ampak sem si najdla 2 puloverčka, pa sp. majčke po 1 € in je pol moj stal v vrsti skor pol ure, da je to plaču. Midva z Alenom sma se pa lovila zunaj. user posted image

Sam js še kr nimam nč za oblečt user posted image  Sem vsaj na dobri poti...

No, ok, se slišimo mal kasneje, če bo cajt. Tel. mi zvioni

Neposredna povezava do sporočila: 3162
2.10.2008 8:04:15   
Anonimen
Aja - Mateja hvala za slikice! So super!  Pa upam, da pramenčki uspejo. Mene še kr drži, da bi se na kratko postriglauser posted image

Pogrešam kolumbo, višnjo, demer,m argit... Ma vse pogrešam. Punce kje ste??? user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 10:23:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
2.10.2008 20:23:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
2.10.2008 20:28:12   
malecka_mateja
čer!

evomene iz šole!prvi dan nič posebnega!v pon pa zares!začetek novembra mislim da 3al kdaj mamo že izpituser posted image nazaj sem šla po stari cesti no od celja pame je policija vstavla z maminim avtom brez prometne in luč mi ni delala amapk hvalabogu ko mi je reko kam grem sem mu povedala da domov iz šole se me je usmilo in me spustouser posted image user posted image tak da kriza!deževalo nič vidla prvič se pelala po tej poti uh sem se namantrala!

prameni v nulo uspeli!user posted image user posted image mi pravijo da mi bolj paše ker me bolj poživi!ja te že!

jasna ni zakaj!jaz pa vsakokrat ko priem po tjašo morema it stao vzgojiteljico pozdravit drugače jekriza!

to je to grfem spat zjutraj me čaka razgovor pa morem bit napana!

lahko noč!papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
2.10.2008 20:39:27   
DeMer
Hej, stare sable, kam zdej!

Končno mam 5 min časa, pa greste vse spat!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3167
2.10.2008 20:44:36   
DeMer
Gužva, gužva, gužva..... Noro...... Ne vem al bo kdaj boljš al ne, ampka tole zdejle je pa tempo. Če mi še kdo reče, da so turšice že ob 12h doma, se mu ne piše dobrouser posted image . Jest sem vsaj 3x na teden do 4h, 5h v šoli in pol še doma zvečer delam priprave ipd. user posted image Pa še plača ni ne vem kaj. Pravijo, da se je povečala, ja drek se je! Uh, sem jezna user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes smo imeli en seminar v Koloseju, pa sem izkoristila 40 min in šla u šoping in spet so leteli €. Tokrat je bilo vse zame. user posted image

Drgač pa trkam, TOK TOK TOK, smo končno za silo zdravi. V vrtcu je baje ok, nič ne joka, sam je pa čista koma zvečer, ker premalo spi v vrtcu. Pa lačn je ko volk.

A bi jest tud lahko Mateja dobila slikce, da vidim tele februarčke?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.10.2008 20:47:36   
DeMer
Sem rajš poslala, ker če bi vidla sorry ..... hm......bi bila jezna ....user posted image

Jasna, tvoje prispevke berem zjutraj ob zajtrku ob 6h in moram rečt, da me velikokrat nasmeješ s svojimi zgodbami. user posted image Upam, da bo tudi Alenu zalaufalo v vrtcu. A ma kakšno igračko svojo s seboj al pa planičko, ninico? Pr nas Mark sicer doma tega nič nima, sam za v vrtec ima pa enga ježka in za spat planičko. Neki domačega.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.10.2008 20:50:11   
DeMer
Drgač pa mali zdej, ko misli, da jaz zamujam kaj ko ga ne vidim, vse pokaže doma in je pravi razbojnik. Polomil nam je že 2 stola, odlično mu gre tudi izklapljanje pralnega stroja, vse igrače razmeče v sekundi, ko se naje preostanek hrane leto v 1 ms na tla in podobno. Ko zaspi, zadiham.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.10.2008 20:51:36   
DeMer
Kako jih oblačite zdej za v vrtec? Naš ima že žabe, ker sem čist panična, da se ne bi prehladil. Ne vem, kako ga naj oblečem.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.10.2008 20:53:10   
DeMer
Helimaša, zakaj ti gin noče dat bolniške? Pa to je res mimo. Joj!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.10.2008 21:09:34   
helimaša
no evo pa sm tud jst zdele mal zadihala......sm še mojmu večerjo delala.....no zdej sm končno vse pospravla.....so mi moji meso prnesl k xo bikca klali pa sva mogla še mal razrezat in spakirat......tko da zdej pa res mal RR.....moj je še neki šu prečikirat k so mu fantje na papirje par stvari narobe napisal.....in zdej je mogu it nuuuujno pregledat ker mora fakture oddat.....ma sej vem....kr neki.....ampak tale moj dec je glede službe ful picajzlast......more bit vse v nulo.....tud če bi mogu it ob polnoči pregledat kšno stvar bi šu......

IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Helimaša, zakaj ti gin noče dat bolniške? Pa to je res mimo. Joj!

pojma nimam.....ker je vse v redu......kr neki.....ma počena je mal.....kaj nej druzga rečem.....in zdej grem drug tedn po 4 ure delat.....morm kej zbluzit.....ker v službi bo itak panika.....sicer me pa ful špika in vse kosti me bolijo.....en dan tud vstat nism mogla tok me je vse bolel.....sam po njeno je to vse normalno.....mal sm se ppogovarjale pa so mi predlagal da nej grem kr na urgenco pa da me tm mal bl pogledajjo......in pol moji G dam potrdilo da sm bla tm......ma ne vem več kaj nej si mislm.....takrat k rabm bolniško pa je ne morm dobit.....beda.....ja tako zdravstvo mamo......
glih mal poslušam trenja in katastrofa.....matr vse bojo podražl.....ena trgovina v enem dnevu zasluži za plače vseh delavcev v tisti poslovalnici......plače pa katastrofalne.....packi sm zase dnar grabjo.....za delavce k se pa matrajo pa prst v rit....pa globok dihi......to me pa res popizdi......

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.10.2008 7:25:39   
malecka_mateja
jutro!

demer kdo je reko da ste ob 12 doa jaz vem da nisete kerpoznameno in res je dosti delaše doma!
te razumem!sej bo!

helimaša ja res moreš nekaj nrdit idi res na urgenco pa da ji pokažeš hudiča!al pa  en dan delat pa te da tvoj dohtar v stalež pa spet tak bolje je kopt nič!

jaz pelem počsi malo pol pa razgovor!

grem zdaj naju porihtat¨!

vdcv                           fbvsaydjkjisw evop tjaša vam to sporočauser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.10.2008 7:27:00   
Anonimen
Jutro bejbe!

Js bom danes spet kratka (pa ja de...) No, pri meni to pomeni en ali dva, mogoooče tri poste zjutraj, pol pa čao. Ni cajta. user posted image

Ja potička... No comment! user posted image  Sem se res nasmejala. A si pol jedla baklavo? Reč jim nej ti prinesejo tulumbe pa hurmašice, boš vidla kok je šele to dobro. Ker prekajeno goveje meso je surovo - tako kot pršut. Si si upala jest? Js ga obožujem.

Demer lepo, da si se oglasila. Tdempo je kr hud... Že js jamram, ko mam službo od 7h do 15h - v bistvu idealno, ampak... Manjka mi čas z Alenom. Sploh si ne predstavljam, da bi morala po 3x na teden ostajat do 17h user posted image  Carice ste vse, ki to sfurate!

Helimaša upam, da se zrihta tole s tvojo bolniško. Pa pejd na urgenco, sej zgubit nimaš kej. Razen mogoče, da prenočiš v bolnici na opazovanju. Ti kr pojamraj!user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.