|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 8:36:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: FEBRUARČKI 2007
3.9.2008 8:46:49   
helimaša
Kolumbo kaj pa če ma afte.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 9:52:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
3.9.2008 11:49:08   
pikecpokec
Naš mali je dans ful jokal ko sem šla, s tem da je bil EDINI v skupini ki je jokal user posted image . Je pa res, da so stali prišli že prej, tko da so se mogoče do takrat že pomirili. Šla sem z njim v igralnico, malo sva pogledala igračke, ampak je skoz čekiral kje sem. Pa ni pustil da mu vzgojiteljica zaveže slinček. Ni šans! Potem pa itak jok ko sem šla.
Na vem, tale naša skupina je ful čudna user posted image . Nobene mamice ni nikoli zraven, pa so tamali stari šele eno leto ali več. Pa včeri (drugi dan vrtca!) so večinoma že vsi spali tam. Tko da sem tud jaz Gala pustila dans tam, pa upam da ne bo preveč stresno in da bo spal.
Je pa rekla vzgojiteljica da se kr sam zamoti in igra. se mi zdi da se malo boji otrok, sploh če mu kdo hoče vzet igračo, se kr potegne nazaj.
Joooj, upam da ni preveč bogi. Sej kej veliko ne morem pomagat, itak se mora navadit na vrtec. Sam se mi res smili. Jutr ga spet pelje očka, pa upam da bo kaj boljše.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2754
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 11:56:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
3.9.2008 13:45:45   
DeMer
Joj, Pikecpokec, pr nas je podoban zgodba. Zjutrej sicer lepo zakoraka v skupino, samo potem k sem ga pa prišla iskat je bila pa štala. Na noben način ni hotel sedeti pri mizi in jesto kosila. Pol so me pa spraševale, če doma za njim z žlico hodim. Jao mene. user posted image user posted image Men se srce trga, ampak ni druge. Je pa živahen 100 / uro. Jim je splezal v škatlo, ker so imele zajčka itd. Pa polno stekleničko je imel še za pit ko sem ga prišla iskat. Mu jaz kr doma naredim za pit in potem neseta sabo, ker ne mara tistega sladkega čaja. Sam, kaj ko ostane vse polno. user posted image No sej, morjo tud vzgojiteljice zalaufat.

Jest spat sama. Mojga nisem vidla že od nedelje. Baje da spat hodi domov (jest ga ne slišim). Joj teli računalničarji. Pa kako so me eni tolažili, ko bo pa otrok BO PA VSE DRUGAČE. Seveda tako naivna nisem da bi to vrjela, ampak sem mislila, da bo pa vsaj kej bolje. Tako da čakam na boljše čase. Po moje bom kr sama tud hišo začela gradit. Imava parcelo več kot 2 leti, pa še ni bilo časa, da bi kakšno konkretno rekla. Eh, ne bom vam jamrala.

Majkl, drž se!

Vrtičkarji, jutri pa glavo pokonci, nasmeh na usta in jupši v vrtec!

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2756
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 17:32:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
3.9.2008 19:38:07   
malecka_mateja
ojla!

o glej še tjaša je zraven!bravo kolumbouser posted image user posted image user posted image

tjašaže aja!jaz gledam tv in grem počasi pod tuš in spat!evo vodovod in elektriko imamo do parceleuser posted image user posted image marija kot polž ampak bolj eto kot pa nič!danes sma pla še pappir ki ga moreva nest še za gradbeno urejeat in ga v petek dobiva in  v ponedeljek neseva če si skoz nekaj zmiščjujejo upam da bo potem res ok in da že dajo štempl da že to plato nardimo ker se mi že meša!

danes je tašča mela neki izpad ampak sem se brzdala in sem jo samo posmehljivo gledala pa si misla svoje ker itak ji nemoreš nič dopovedat!lahko ej njej ko so vzeli kredit in j eprišla markvičeva vlada pa ga ni bilo več!pri meni nebo tako ona pa mi pamet soli kako naj!mislim haloooo!
saj bo bolje!službe še kr ni zmešalo se mi bo!tako jamrajo a niti enega delovnega mesta ni zame!upam da bo hitro!

samo jamram sej nebom več!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2758
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 21:55:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
4.9.2008 6:09:24   
Margit
Dobro jutro punce!
Evo nas Žabice in Petelinčke. Ma sem zmatrana bolj kot tamalčka.
Matic je v Žabicah OK, vsaj zaenkrat samo malo pojoka ko ga oddam, potem pa se baje čist zabava. Ko ga pa pridem iskat je pa itak važen sto na uro. Mislim tako prikoraka iz igralnice, ... mislim prav posnet bi ga mogla, ker ne zanam razložit. V ponedeljek sva bila skupaj urco in pol tam, v torek sem ga pustila ene dve uri in pol, včeraj pa do dvanajstih. Tako da danes ponovimo vajo. Jutri pa poskusimo spanje. Včeraj je bil čist koma, sam v avto sem ga dala in že je spal.
Kolumbo, vidim da mata Maj in Matic iste najljubše "igrače". Ej pri nas je tud traktor čist zakon. Najbolš da gre z vama mal k tašči, da se končno enkrat nagleda teh mašin. Tratkor, viličar, bager, smetar, hruška, tovornjak, .... ni da ni. Celo pot samo kaže kje kaj vidi in zraven upije kot zmešan od navdušenja.
Smo šli včeri v BC v Šiško. Mislim ne morte verjet. Tamalmu se je ob vseh tistih Bruderjevih igračah čist zmešal. KR ni vedel kerga bi prej pokazal in pogledal in sprobal. Pol je bil pa jezen ker je blo vse zapakirano in ni nič mogel.
Koluimbo včeri smo kupl točno tacga traktorja k ga ma Maj na zadnji sliki. Ma ne moreš verjet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2760
4.9.2008 6:26:49   
Margit
Mateja user posted image za hišo.
Atena user posted image za 6 urni delavnik.
user posted image
Kolumbo user posted image za Maja.

DeMer, da bi čim prej našli čas za izbiro hiške.

Pikecpokec da bi se Gal čim prej navadil novega ritma življenja in svojih sovrtičkarjev.

Jasna user posted image za službo.

A sem še kaj spustila user posted image
Mejte se skrajno lepo, užvijte.
Jaz se šibam zrihtat, potem pa  razvoz v vrtce in končno služba. user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
4.9.2008 7:22:29   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image  najprej kava za dobro jutro!

margit lepo te je brat po dolgem času.lepo da matic nima velikih težavuser posted image user posted image

sej jaz tuudi mam ful slik ko sem že pozabla na njih!
zdaj počasi peljem tjašo v vrtec pol pa spet na parcelo da vidimo kaj so popoldan nardili!

pri nas pa je najboljša igračka knjiga in pa poganjalec!drugo sploh ne šmirgla!

no želim vam lep dan!
pridne bit!papa

kolumbo kaj so na krvnih raziskavah odkrili?nima slinavke??

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 10:15:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.9.2008 10:21:14   
pikecpokec
Evo, še tule poročam o naših vrtičkarskih doživetjih:

Naš Gal ma očitno vrtčevsko krizo. Včeri sem ga pustila tam do dveh, pa ni hotel spat, jest in pit . Ko so drug spali, je on bral knjigice. Ko sem prišla po njega, so ravno zaključevali s kosilom (no, tamali je sedel na tleh in se nekaj igral), tko da je vzgojiteljica predlagala da naj mu dan jaz jesti. In sva se lepo usedla za mizo, Gal je prijel žlico in zmazal celo kosilo od A do Ž. Sploh ni hotel da mu jaz devam, sam zraven sem mogla sedet .
Potem je bil pa utruuuuujen, pa siten, pa skoz bi se cartal. Ponoči pa itak cela štala. Ma, vsaj petnajstkrat se je zbudil, pa jokal, pa mama mama mama. Tko da je potem pri naju spal.
Zdle ga je pa M. peljal in je bil zraven pri zajtrku, da je vsaj kaj pojedel. Potem je pa šel, tamali pa v jok, pa vsi ostali za njim . Ajmene!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2764
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 13:40:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2765
4.9.2008 13:54:07   
DeMer
Pikecpokec, naša zgodba je zelo podobna vaši. user posted image Jest upam, da jim zalaufa čimprej. Mark je baje zjutraj malo jokal, ko ga je oči oddal. Je pa pojedel kosilo, vsaj nekaj. Ponoči se je skoz zbujal in jokal, tako da sem na koncu ga imela kr pr sebi. Spanje pa pride na vrsto jutri. To bo žur.

Drgač pa pr nas tudi traktorji rulajo. Tako da lahko Kolumbo organiziraš "popoldne na traktorjih". user posted image

Marka so šli iskat moji in je pr njih, da se naspi. Jest sem malo pospravila, zdej pa šibam po njega in na kosilo.

Bodte fino!

Neposredna povezava do sporočila: 2766
4.9.2008 13:55:20   
DeMer
oho, frau Kolumbo! Kako kej?

A se bosta kaj po KR potepala?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
4.9.2008 13:56:18   
DeMer
Maj, sam da si OK. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
4.9.2008 14:04:36   
malecka_mateja
trikrat hura za maja!user posted image user posted image user posted image

jaz grem počasi po tamalo!
danes smo delali ko butli smo ob stezi vse grmičevje ...spucali eh brezveze!sam da bo lepo!

držite vse ki imate krizo sej bodo prebrodili!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
4.9.2008 14:42:04   
Nenny
Kolumbo, žur pri traktorjih je zakon!!!

Matic itak sam še o taktooor (traktorjih) govori in kaže in sploh vse, kar ropota in je ful veliko

Neposredna povezava do sporočila: 2770
4.9.2008 16:45:28   
atena777
Hellou, včeraj sva potem le šla v živalski vrt. Sam jest user posted image se ne grem več! Kaj je ratal ukazovalen mali. Ne usti si nič dopovedati, dela same lumparije in če ga kaj posvarim takoj krokodilje solze....Sva morala včeraj prav pod nujno zapustiti otroško igrišče...Je mahal z grabljami tako, da je skoraj enega fantka poškodoval...no in potem je bil protest...me je tok glava bolela, pa tolk sem bla utrujena od njegovega protestiranja, da sem komaj stala na nogah..
Jao .  meni!

Danes je bilo bolje, je varuška spremenila urnik in sem ga dvignila že ob 14.30. Potem sem ga peljala z rolerji v vozičku domov in je ful užival, zdej je dobre volje...

Kdaj se dobimo v živalskem vrtu? Odprto je do 20h.
Ajde predlagajte termine. Lahko tudi za vikend! Npr. naslednji vikend!

LP, A.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
4.9.2008 19:36:44   
malecka_mateja
čer!
tjaša ajajaz pa grem malo pucat pol pa ajat!

kje pa ste vse???

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 21:47:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2773
5.9.2008 8:01:16   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image  evo za dobro jutro!

tama je že v vrtcu jaz zajterkujem!moj še aja!zdaj grem pa na parcelo!

kje ste vse???

Neposredna povezava do sporočila: 2774
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 9:01:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.