ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čau bejbe! Najprej Ribicau, čestitke za voziček, sm bla zanč tok u wiskiju da sm čist pozabila pohvalt, sploh barvo, ki bo uporabna tut za naslenjga če bo fant . ...ja kva pa nej, če je bil pa samo ta bil....sej bomo naslednje delal tko, da bo spet bejba.... Čestitke za službo! Jest sem tud taka, samo me zdej to tepe....šefom sem trn v peti, ker več vem in sem bolj sposobna in se me zdej hočjo losat... Mislim, da je kolumbo res bila čist navdušena nad viskijem. Zgleda res kot rdeč, tako da je verjetno to mislila. Kolumbo - vozek je mal pinki, v bistvu ****sija barve, tako, da mislim, da za fanta odpade. Ribica popravi me, če se motim. Sem se pa fajn nasmejala! Svetovne ste! Hoj! NIsem mogla, da ne bi pršla mal čekirat! Včeraj sem rasturavala po bajti do polnoči...je blo treba vse nardit tipi topi, ker danes ponoči gremo! Danes samo še polikam in spakiram in je to to. Vozek je pa čist roza , ja kva čmo, pa če bo fant, pa glih v roza se bo mogu vozt . Mi gremo res iz ene skrajnosti v drugo. Jane Slalom pro smo kupil čist modrega, tega zdej pa roza ! Mah, pa sej ni važno, glavno, da bo služil namenu - predvsem, da se bodo hotl vozit! Ponoči pa odrinemo zelo zelo zgodaj. Če bomo lovil trajekt ob 7.30, potem gremo ob 1ih od doma, če pa tistega ob 10.15, potem pa mal čez 3! Uf, to bo zgodej. Grem delat! Cao
< Sporočilo je popravil ribicau -- 29.8.2008 8:34:24 >
|