|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
28.8.2008 14:13:28   
ribicau
Halo!

Se globoko opravičuje, ker sem zamudila jutranjo kavico. Ne gre drugače, tud jutri jo bom verjetno, če hočm it na dopust!

U glavnem, sem precej zaposlena v službi in tudi doma. Morm vse skup spravt za na morje, pa še moj dela po cele dneve, tko da sem za vse sama, no ne sama, mam še Evo. Res ne vem kako se mi bo sešlo vse skupaj, vse nabavit, pa spakirat, pa oprat, pa posušit...do jutri zvečer. Nekako bo moglo it!

Nč, grem naprej prčkat! Če se ne beremo več ta teden, imejte se skrajno lepo, pa držite pesti, da nam bo vreme služilo!

Ajde cao

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
29.8.2008 7:22:42   
Anonimen
Jutro!

Se pravi, da sma obe zamudile žurko, a ne ribica? Pa glih ko naju ni, se takole razpišejo.

OK, no js sploh nism mela časa, pri meni se spet začenja gužva, tako da je kar pestro. Predvčerajšnjim mi je Alen zaspal ob 17h popoldne in sem milila, da se bo zbudil ob 18h, pa ni šans. Spal je do 6h zjutraj, ko sem ga zbudila za v vrtec. Sem pol bla celo popoldne sama, mi je moj tudi pobegnil v Lj. Je prav pasalo lenarjenje.

Včeraj smo pa imeli malo dan za nas, ker je bil Alen star točno 1,5 leta! user posted image user posted image user posted image  Je ati tolk navdušen, da mu mormo za eno in pol svečko neki kupit. user posted image  Kr ne more verjet, da gre tako hitro. No, sej u bistvu je tud men težko verjet, kak korenjak je že.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
29.8.2008 7:25:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čau bejbe!

Najprej Ribicau, čestitke za voziček, sm bla zanč tok u wiskiju da sm čist pozabila pohvalt, sploh barvo, ki bo uporabna tut za naslenjga če bo fantuser posted image .

...ja kva pa nej, če je bil pa samo ta bil....sej bomo naslednje user posted image  delal tko, da bo spet bejba....user posted image

Čestitke za službo! Jest sem tud taka, samo me zdej to tepe....šefom sem trn v peti, ker več vem in sem bolj sposobna in se me zdej hočjo losat...

user posted image user posted image user posted image  Mislim, da je kolumbo res bila čist navdušena nad viskijem. Zgleda res kot rdeč, tako da je verjetno to  mislila. Kolumbo - vozek je mal pinki, v bistvu ****sija barve, tako, da mislim, da za fanta odpade. Ribica popravi me, če se motim.

Sem se pa fajn nasmejala! Svetovne ste!user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
29.8.2008 7:29:38   
Anonimen
Mateja user posted image user posted image user posted image  za papirje za hiško!

Kolumbo user posted image user posted image user posted image  službo!

Atena, upam, da sta uživala včeraj v ZOO-ju. Je bilo tako lepo vreme, da sem se spomnila na vaju. A napovedal so pa dež, al sm js narobe vidla?user posted image

Nč punce, se še javim ob opoldanski kavici, ker zdej pa pičim mal delat.

Uživajte, se beremo kmalu! Oz. napište kej, da bom mela kej za prebrat! user posted image  Čaoo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
29.8.2008 8:32:46   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Čau bejbe!

Najprej Ribicau, čestitke za voziček, sm bla zanč tok u wiskiju da sm čist pozabila pohvalt, sploh barvo, ki bo uporabna tut za naslenjga če bo fantuser posted image .

...ja kva pa nej, če je bil pa samo ta bil....sej bomo naslednje user posted image  delal tko, da bo spet bejba....user posted image

Čestitke za službo! Jest sem tud taka, samo me zdej to tepe....šefom sem trn v peti, ker več vem in sem bolj sposobna in se me zdej hočjo losat...

user posted image user posted image user posted image  Mislim, da je kolumbo res bila čist navdušena nad viskijem. Zgleda res kot rdeč, tako da je verjetno to  mislila. Kolumbo - vozek je mal pinki, v bistvu ****sija barve, tako, da mislim, da za fanta odpade. Ribica popravi me, če se motim.

Sem se pa fajn nasmejala! Svetovne ste!user posted image

Hoj!

NIsem mogla, da ne bi pršla mal čekirat! Včeraj sem rasturavala po bajti do polnoči...je blo treba vse nardit tipi topi, ker danes ponoči gremo! Danes samo še polikam in spakiram in je to to.

Vozek je pa čist roza user posted image user posted image , ja kva čmo, pa če bo fant, pa glih v roza se bo mogu vozt user posted image user posted image . Mi gremo res iz ene skrajnosti v drugo. Jane Slalom pro smo kupil čist modrega, tega zdej pa roza user posted image !  Mah, pa sej ni važno, glavno, da bo služil namenu - predvsem, da se bodo user posted image  hotl vozit!

Ponoči pa odrinemo zelo zelo zgodaj. Če bomo lovil trajekt ob 7.30, potem gremo ob 1ih od doma, če pa tistega ob 10.15, potem pa mal čez 3! Uf, to bo zgodej.

Grem delat!

Cao

< Sporočilo je popravil ribicau -- 29.8.2008 8:34:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
29.8.2008 14:19:51   
ribicau
Hej, jest sredi kuhe, pakiranja, pa nevemkvaše...bi rada mal poklepetala, madonca pa nikjer nobene!

Alo, hitro na raport!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
29.8.2008 14:29:13   
malecka_mateja
ojla!
jaz sem tuki!
kako kaj ste že perajt za morje????

jaz pa grem delat počsi!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 21:53:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 21:54:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
30.8.2008 7:27:50   
malecka_mateja
jutro!

ribica uživajte!

jaz p gadanes lutam z seko cel dan zvečer pa dobima kolege na narezek ker je mojo mel roj.dan pa mormo mal počastit!

no lep dan vam želim!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2710
30.8.2008 16:24:32   
Anonimen
Ojla!

Spet nikjer nobene. Kura, ste zanimive user posted image Izjema seveda Mateja! user posted image

No js sm vse spucala doma, ker odkar delam je naše stanovanje en ogromen kaos. Zdej me samo še balkon čaka, pa je tašča klicala, da pridejo in se mi ne ljubi še to. Bom zvečer.

Sem tudi skuhala kosilce, pa je Alen omagu preden smo jedli, pa še zdej spi. Morm ga zbudit, pa mi ne uspeva glih.

Skuhala sem tudi čokoladni liker, pa ga že 3 deci manjka. user posted image

Včeraj smo šli mal naokoli in sem obiskala svojo ex službo. Šefica cela poslinjena, me je kao mislila poklicat v kratkem. In v nadaljnjem razgovoru izvem, da sta dve sodelavki noseči in ena gre decembra v porodniško, ena pa januarja. Zakaj le me je mislila poklicat. user posted image

Alenu smo sproti na trgu kupili 2 knjigici (nisem vedla, da v mestu prodajajo otroške knjigice po 3 evra - tiste s trdimi listi) Tako, da je dobil knjigice in sladoled za 1,5 leta. user posted image Mi je pa ob sprehajanju čez center tako svetovno telebnil, da je z glavo udaril ob svojo rokico - če ne bi bilo rokice, bi direkt v asfalt spiču. A so vaši tud tolk štorčki? Naš je zgleda po men...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, grem se mal pred tv, dokler se moja biba ne zbudi, pol pa itak žurka...user posted image

Uživajte, pa pište kej!

Neposredna povezava do sporočila: 2711
30.8.2008 16:25:16   
Anonimen
Fish family,  upam, da uživate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
30.8.2008 17:04:24   
atena777
A se dobimo naslednji teden, npr.v torek ali četrtek v živalskem vrtu?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
31.8.2008 7:54:42   
malecka_mateja
JUTRO!

mi smo meli včeraj žurko je moj malo praznocval danes pa še z familijo polpa gotovo za letos!aja moja mami še ima od naših pol se pa rešim za letos!

zdaj sem si glih pospravla kaos ki so mi ga nardili!moj dela zdaj pride domov!pol špa gremo še za danes nekaj kupit te pa se najemo in gremo na big fotšov z onimi velikimi avti!

jasna jaz ji tudi kdaj kupim te knjigice ker v tem najbolj uživa!

zdaj rem še zajterkovat pol pa brzina!

lep dan upam da nebo deževen!
papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
31.8.2008 15:29:59   
atena777
Ojla, nam so pa najbolj všeč knjgice Gospod Kroki, sam ne vem kje se kupi, une s knjižnjice so čist strgane - ITAK...

Kere knjižice imate pa vi to?

Najboljše igrače so nam pa trenutno: Konjušnica od WOW, Tomy avtomobilček (daljnsko upravljanje - na kabel :), Lesene kocke, metla, sintisizer od Chicco, MULA - labirint in robot, Grad z Ottom in Ofelijo od Friends (kocke za natikati na palčko),..pa še bi se kaj našlo...

Danes smo bili ponovno v živalskem vrtu...počasi bo celo vsako žival registriral...seveda za 30 sekund potem pa lauf v neznano kam...
Zvrnil se je pa v korito od ovc, ker se je hotel not usesti, se je cel Zoo zabaval...

LP, a.

Neposredna povezava do sporočila: 2715
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 20:04:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.9.2008 7:26:16   
Anonimen
Dobro jutro!

Evo, js že s polno paro začela. Še odklenla nism dobr, telefoni že tulijo...

V glavnem pri nas vikend čist umirjeno, skoz smo bili doma, razen sprehodov in tu pa tam kakšen obisk.

Atena user posted image  Js bi tud ful šla v ZOO, smo se menli z mojim, da bi šli v soboto, ker nam enopstavno ne znese med tednom. No, do sobote je še kr neki, tako, da ne bom trdila ničesar...

Knjigice mu pa kupujem tiste, ki mi pridejo pod roke. No sej jih nima velik kupljenih, ampak vseeno. Trenutno so mu najbolj všeč Tomažek in njegov traktor in Tomažek in njegov bager. Itak! user posted image  Drugače mu je pa tašča dala neko zbirko povestic za lahko noč - ene 15 knjigic, v vsaki pa po 5-6 kratkih povestic. So super, sam so v hrvaščini. Mamo pa še trare: Moj prijatelj Piki Jakob, pa Poletje v školjki 1 in 2...Tak da je še men zanimivo, ko mu berem.

Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.9.2008 7:32:48   
Anonimen
Aja - žurke za RD - naš ati ima v petek 30-ko. user posted image  Darila si še kr ni zbral, tako da ga bom zvlekla v eno urarno in mu kupla eno uro, ampak njemu itak ni nič všeč.

10.10. pa ima moja mami abrahama, tako da bo tudi pestro.

Decembra ima tast, pa december je itak cel vesel, tako da... Pri nas bo še trajalo.

Vse najboljše Tjašinemu atiju za RD, pa Tjaši za 1,5 let. Pa tudi vsem drugim februarčkom, na katere se nismo spomnili ob eni in pol svečki!

Margit, upam, da bo v vrtcu steklo vse BP.

Alen je ponovno jokal, kaj pa drugega... Mi je pa ful čudno, da je spet prvi v vrtcu - pripeljem ga 6.40.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.9.2008 7:37:01   
Anonimen
OK, zdej se pa js počasi vržem na delo, pa se slišimo ob kaki pavzi mogoče. Če pa se slučajno ne javim pa želim vsem lep prvi šolski oz. vrtčevski dan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.9.2008 7:58:50   
atena777
O Jasna81 ti sdi pa res zgodna.
Danes je moj prvi dan po 6 ur! Sedaj se moram jaz navaditi na to. Varuška me je že spraševala, če ga da prej spat...Jaz pa...no počasi...

Smo na vezi, lp.a-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 7:59:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.9.2008 14:46:06   
pikecpokec
Še tukaj poročilo o našem prvem dnevu v vrtcu: zjutraj ni jokal nič spljoh, sem ga kar tam pustila. Itak ni bilo nobene mamice zraven, tko da sem se na hitro poslovila in šla. Je kr lepo odkorakal igrače gledat user posted image . Potem sem pa šla ob enajstih po njega, pa je jokal ful user posted image . Je rekla vzgojiteljica da so se neki menile in omenile dedija, naš tamali pa v jok pa sam dedi dedi dedi. Pa k vratom, pa mahal jim je in je kr hotu it domov. No, potem se je pa malo potolažu, ko je pa mene zagledu, pa spet v jok!
Jutr ga bo mnde kr ati peljal, ker mam občutek da bo jok in stok. Čeprav ko sem ga vprašala če gre jutr spet, je reku JA! Ampak on skor vedno reče ja. No, edin ko sem ga vprašala če je kej malice jedel, je reku NE user posted image .
Bomo probali še par dni da bo tam do spanja. Tamali grejo spat po malici, okrog 11h in majo potem kosilo, kar je fajn, ker je tud doma navajen na tak bioritem. Razen dans, ko je bil preveč zmeden in je zaspal šele ob 13h.

Je blo pa kr grozno, ko sva prišla v bližino vrtca in se je od povsod slišal jok: iz igralnic, iz garderob, iz umivalnic, s hodnikov.... majkemi, če ni vsaj pol otrok dans jokalo. Najbolj pa uni tavečji. Sej tamali še sploh niso vedli kaj jih čaka.

Eh, nekako bomo že sfurali. Se mi zdi pa boljši tak sistem, da ga kr za neki časa pustiš samega, da se navadi da je v vrtcu brez mamice. No, bomo vidli jutri in v naslednjih dneh kaj bo.

Lep pozdravček vsem!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.9.2008 20:59:31   
atena777
Se vidi, da sem v službi post pisala, ker je bilo tko na hitro!

Kaj je sedaj, a pride katera v četrtek v živalski vrt?

No vglavnem men je bilo totalno fajn danes, po 6 ur. To je the best of, a ne Kolumbo!

No, potem sem šla še eno odlaufat, da se je David do konca naspal, ker spi pa kar do 15.30. Počasi se bomo navadili, da prestavimo spanje do 14h. Drugače nima smisla, da sem šla delat po 6 ur. al pa tud, si bom pa jest mal odpočila, pol mam pa tut več energije za preganjanje z malim..

lahko noč!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.9.2008 7:17:06   
Anonimen
Jutro punce moje!

Kako ste kaj? Js sm kr ok, glede na trenutno stanje. V službi je vse tipi-top, itak! Se je direktorica resnično potegnila za mene in mi stala ob strani every step of the way. Nemorem vam povedat, kolk sem vesela. Sej danes ko pride, jo itak čaka še gl. sestra, sam če je lahko vsem drugim povedala, bo še njej, ne dvomim.user posted image

Drugače pa Alen...Ooohhh ta moj pižek... Sej ne vem kaj nej napišem, verjetno sem vse povedala tisoč in enkrat - AMPAK VČERAJ SE JE BAJE CEEEEL DAN SMEJAL!!!! A to sem že kdaj povedala? user posted image  V skupini je s svojimi bivšimi sovrtičkarji (10 jih je) in samo 4-je novi. Vzgojiteljica je super, pomočnica pa itak - ga je celo poletje učila namigovat pa ljubčke devat, pa plesat...user posted image  Upam, da bo danes tudi tako. Pa še barbaro ima v sosednji igralnici in lahko gre kamot k njej, ker imajo tako narejeno, da sta prvi dve igralnici skupaj, se lahko sprehajajo iz ene v drugo.

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

O Jasna81 ti sdi pa res zgodna.
Danes je moj prvi dan po 6 ur! Sedaj se moram jaz navaditi na to. Varuška me je že spraševala, če ga da prej spat...Jaz pa...no počasi...

Smo na vezi, lp.a-

Ja morm bit, ker je veliko dela, pol pa nimam kasneje cajta, ker vsi neki hočejo od mene.

Drugače pa user posted image  za 6-urni delavnik. Ti res privoščim več časa z Davidom, pa tudi če spi, se pa tako kot si napisala vsaj ti odpičij al pa našportaj! user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.9.2008 7:18:29   
Anonimen

Jasna dej kavico...jst sm že doma....Majkl bolan, tko da mavo počitniceuser posted image user posted image user posted image ...v službi so bli sicer komentarji, če nimam tašče za čuvat, pa sm dvema rekla: Tle mata ključe, spedenita mi otroka jst pa delam do večera...smo bli takoj zmenjeni in sm si u evidenco prisotnosti pisala bolniško do pondelka.... no pol pa v isti sekundi telefon še za enga iz našga ooddelka, da je da ma otrok vrolčino in nej ga pride iskat v vrtec...pol pa ni bil noben več pametenuser posted image ....ajde smo na vezi

Ja sorry no, kaj nisi prej povedala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo za danes, za delavne mamice in za tiste, ki ste doma.

Upam, da je Maykl kej bolje. Drugače pa res razturaš v službi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.