|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
5.9.2008 10:11:47   
atena777
Kje ste kofetarke?

Živalski vrt, 13.9.2008, zbor 9h pred vhodom.

1. Atena777
2. Kolumbo
3...

Vpiši se na seznamček!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 10:56:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
5.9.2008 20:03:45   
malecka_mateja
čer!kje ste vse????

jaz gledam tv tjaša se trudi zaspat moj dela tako da samevam!ma sej bo!

kaj pa kako srečanje v celju ali v mb_?????'

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.9.2008 20:39:16   
DeMer
Ojla!

Kako kej družba?

Joj Mateja ti zavidam Tvja. Pr nas ni gorel že ene 3 tedne nič. Prej smo pa gledali fuzbal. user posted image

Mark je imel že prvi dan bolniške. Je dobil vročino in ful smrka, tako da je danes ostal doma. Popoldan je imel 39, pol sem mu dala calpol in jepadla na 37.4. Joj, se tolažim slab začetek, dober konec!

Zdej grem pa kej narest za službo, ker nisem cel teden tudi pogledala ne. Danes je končno tud moj doma.

Načeloma sem ZA Zoo. Ampak nikoli ne veš, kaj pride vmes.
Bodte fajn!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 21:56:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.9.2008 10:05:34   
atena777
Vpišite se na seznamček:

Živalski vrt, 13.9.2008, zbor 16h pred vhodom.

1. Atena777
2. Kolumbo
3 Demer
4....

Kolumbo to je sobota, ali takrat mogoče ne bi šlo ob 9h? Ali pa če dan prestavimo (na petek?).

LPL

< Sporočilo je popravil atena777 -- 6.9.2008 10:07:11 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.9.2008 10:10:09   
atena777
Kolumbo, držimo pesti za bratovo ženo!!!

Ali ste slišale, da se zdaj čaka 14 dni po PDP, preden se sproži?

Se mi zdi kar veliko, če se spomnim na sebe po 13 dneh..

Drugače pa...danes gre mami spet tečt en mini Maraton na prireditvi v Istri. Sicer nisem pretekli teden nič trenirala, ker je prišla teta s Krvavca in je kar lilo z mene...ampak danes je že 4.dan in ni panike.

Se beremo jutri!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.9.2008 10:54:15   
visnjaaa
o Atena a zdej si pa tekačica?user posted image  Ja fajn.....

Kolumbo vse bo o.k., sej bo...držimo pesti!

Nejc je zdej šel v vrtec in je super....tud njemu se dopade...user posted image  

Miha je prvošolček....ma mal problemov, ker je bil tolk časa doma pri meni in on bi bil še kr doma, ker je šola ****njena.user posted image

No drgač pa ni nič novega, razen še to, da imam izostanek menze že en teden. Sploh ne upam nardit testa, ker si ne predstavljam, da bi imela zdele še enega. Matr še tega nisem nehala dojit. Jojjj ....jojjjj.jojjjjjjjjjjjjj

No sej vam javim, ko bo kej novega.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 11:10:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
7.9.2008 8:20:22   
malecka_mateja
jutro!

jaz sem tako zaspana ker smo igrali karte do 3 ponoči tamala pa že ob pol sedmih auf!in mi zelo fali!

kje ste spet vse???

kdaj se vrne ribica???
kolumbo kako je maj!

naša ma tud čist zabasan nos in pa grdo kašlja oz se že izkašljuje!madonca zdaj pride ta čas bolezni in bo spet kriza!

moj še aja tjaša pa nori z avtami po laminatu in sosede budi!user posted image user posted image user posted image

grem če ni nobene!
aja pa še user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
7.9.2008 11:08:40   
visnjaaa
Kaj malecka ob sedmih auf...moj je bil že ob 5.30...akcija  po joškah....jaz pa čist defektna...ob pol sedmih sma bla že zunaj...sma že pometala, itd.

Prejle sem si pa joške namazala z limono....pa sem se do solz nasmejala, ker je zizo zagrabu z takim užitkom, pol pa je naredu čist spačen fris in reku fuj ziza, fuj.....pa je pametnjakovič še drugo hotu, pa sem si tud to namazala, pa je reku še enkrat fuj, pa mu ni blo čist jasn, kuga se dogaja....je pršu čez 5 minut spet prosit za zizo, pa sem si jih spet namazala......pa je spet reku fujjjj zizaaaa, pa je šel.
Mogoče pa mi rata z limono ga skenslat iz zize, ker zdej je pa že dost....jaz bi rada spala.
A veste, da še kr nisem spala celo noč, od poroda naprej...tud eno samcato noč.....kr je še kr navajen po istem vzorcu, da ziza 115x na noč......sej včasih se že pokažejo noči, ko rečem, ahaaa zdej pa bo počasi spal....pa je že konc lepega, pa je spet vse po starem, da se zbuja kr naprej in hoče zizo....če jo pa ne dam, se pa tako dere, da ga ne morem poslušat.
Zdej si jih bom pa z limono mazala....upam, da mu bojo zasmrdele.

Kolumbo veš to da te panika tu pa tam stisne je čist normalno, sej je mene tud vedno....pač pride pa gre.....ko boš v devetem mesecu ti 100%garantiram, da boš komaj čakala, da boš rodilauser posted image

lepo se imejte...grem kuhat

Neposredna povezava do sporočila: 2786
7.9.2008 11:40:39   
atena777
Visnjaaa, crknila sem od smeha,,,z limono mazes...Samo pazi, da mastitisa ne fases. Sem sla prav zate v knjigo naravni zdravnik gledat in pise takole: Ljudsko zdravilstvo priporoča uporabo svežih listov materam, ki želijo prenehati z dojenje (liste naj položijo na prsi).

Mogoče bi kaj pomagalao.

Drugače pa sem odtekla tistih 10 km, je bilo pol v klanec, pa v vročini, kar gajstno...

Živalski vrt je v Ljubljani Malecka, ali iamte tudi kakega v Celju? user posted image

Pa-pa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
7.9.2008 19:45:47   
DeMer
Čer!

Kolumbo vidim te? A si me vidla k sem ti mahala danes? Smo bli na vašmu jezeru!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 21:30:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
7.9.2008 22:15:04   
atena777
Ljudsko zdravilstvo priporoča uporabo svežih listov materam, ki želijo prenehati z dojenje (liste naj položijo na prsi).

svežih listov peteršilja!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
7.9.2008 22:57:39   
atena777
Kolumbo merkej z gamberi, a si pozabla, da si noseča?

Kok fajn za vse nosečke, blagor se vam!

lepo pančajte....

Tole je pa link na event:

http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo/svi_prijevodi/slo_MM_Tar-Vabriga.htm je bil odličen izziv in nova dogodivščina...

Proga je potekala deloma ob morju, s klanca dol, v klanec navkeber, tekli smotudi mimo nudistične plaže in nudci so nas vzpodbujali s ploskanjem...Ob 16h je bilo še kar vroče, tako da je pulzmeter stalno cvilil...Glede na okoliščine sem z izidom nadvse zadovoljna!

Bilo je super!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
8.9.2008 7:41:42   
Anonimen
Dobro jutro punce!

No, pri nam pa niti ni tako dobro. Alen je čez vikend spet smrku 100 na uro, ponoč je pa še tolk čudn pisku, da nism vedla al je iz pljuč, al mu nosek nagaja. Moja mami itak podpisala pogodbo za boljše delovno mesto in boljšo plačo (super za njo), ampak dela pa zdej samo zjutraj in nimam kje Alena pustit, če bo bolan! user posted image  Sej vem, da sem sebična, sam v sredo podpišem pogodbo, pa ne bi rada kr takoj letela na bolniško! user posted image  Ceeeeelo noč nisem spala!

V službi itak gužva - še ta teden, pol se pa mal umiri. Nam je pa ena stanovalka umrla v petek zvečeruser posted image  Jutr je pogreb. Njena hčerka je pa zaposlena pri nas. Grozno...

V petek sem šla prej iz službe, ker smo bili povabljeni k direktorici. Tele naše ženskice še niso šle zapit Julijana - marčevski sinček naše direktorice, in smo pol šle v petek skupi - 8 bab nas je bilo. Fantek cort, da bolj ne more bit. Sem že pozabla kako majhni so 5 mesečniki. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Pri nas mamo pestro....bratova draga je že 3 dni v porodnišnici KR, dete se noče obnit, tko da če se do pondelka ne obrne ga bojo probal dohtarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...me kr mrazi....če ne bo ratal pa CR.....do PDP sicer še 14 dni.....bratec je tok živčen, da bo znoru, ker je bil še službeno na Norveškem je seveda priletu s prvim avijonom.....držite pesti da se čim prej poštima.

Jasna še kr žurauser posted image

No, tole je pa groza - zakaj jo ne dajo kr na CR? Atena, ti pa praviš, da čakajo kr 14 dni? A ni bilo tako tudi prej? Js se spomnim Mateje - pdp okol valentinovega, pol pa rodila 1 dan za mano (1. marec!!!), s tem, da je imela popadke že na moj dan poroda. A ne Mateja? Pol pa končno zjutraj sms - Žanin je tu! user posted image  Pol se je pa ati premislu, in je postala Tjaša!user posted image  Joj, kok se spomini vračajo...

Kolumbo ti pa ne skrbi, itak greš na CR, a ne? To se baje da vnaprej dogovorit, kateri dan boš šla v rim, al kako je že s tem...

Neposredna povezava do sporočila: 2792
8.9.2008 7:45:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa
Prejle sem si pa joške namazala z limono....pa sem se do solz nasmejala, ker je zizo zagrabu z takim užitkom, pol pa je naredu čist spačen fris in reku fuj ziza, fuj.....pa je pametnjakovič še drugo hotu, pa sem si tud to namazala, pa je reku še enkrat fuj, pa mu ni blo čist jasn, kuga se dogaja....je pršu čez 5 minut spet prosit za zizo, pa sem si jih spet namazala......pa je spet reku fujjjj zizaaaa, pa je šel.
Mogoče pa mi rata z limono ga skenslat iz zize, ker zdej je pa že dost....jaz bi rada spala.
A veste, da še kr nisem spala celo noč, od poroda naprej...tud eno samcato noč.....kr je še kr navajen po istem vzorcu, da ziza 115x na noč......sej včasih se že pokažejo noči, ko rečem, ahaaa zdej pa bo počasi spal....pa je že konc lepega, pa je spet vse po starem, da se zbuja kr naprej in hoče zizo....če jo pa ne dam, se pa tako dere, da ga ne morem poslušat.
Zdej si jih bom pa z limono mazala....upam, da mu bojo zasmrdele.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooj višnja... Dobra si! A ti neki povem? Naš Alen mi vrača vsako minuto zamujenega spanca - veš, da je bil tak ko tvoj Nejc.... No, dojila sem ga do 15.3. - to je 1 leto in 15 dni. Pol je še trajalo kake mesec, dva in zdej guzonja spi po 12-13 ur na noč!!!!!!user posted image  Od kakih 6-7 zvečer, pa do 6h zjutraj, ko je treba v vrtec, med vikendi pa potegne tja do 8h - v nedeljo celo 8.20huser posted image  Sam pssssttt....da me ne bo čul, slučajno! Tak, da ti kr limone kupuj, upam, da rata.

Sicer pa itak kapo dol za tako dolgotrajno dojenje! Si podrla rekord pri februarčicah007! BTW - kdaj greš test delat?user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
8.9.2008 7:53:01   
Anonimen
Atena user posted image user posted image user posted image  za maraton! Sem si pogledala link - uvrstitev in slikice!

OK, zdej pa grem delat naprej, je že ura skor 8user posted image  Upam, da se ima Alen fajn v vrtcu in da ga ne matra nosek preveč. Spet se je začelo... Do srede zdrav, v četretk pa zelen nosek za popotnico domov, petek pa itak kašelj, da še sosede zbudi, ko zakašlja ponoči. Punce, kaj jim dajete za kašelj? A samo prospan? Js mam trenutno nek bršljanov sirup, ampak se mi zdi da ne eno ne drugo ne deluje glih super.user posted image user posted image  Pa enkrat sem zasledila neko kremico, ki se namaže po prsih... Kura sem smotana, ko si ne zapišem takih stvari...

Upam, da se čimprej pozdravijo tile naši pikeci!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 8:24:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 10:45:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2796
8.9.2008 11:01:21   
atena777
hoj, pri nas je bila tudi ludnica ponoči, skorej nisem zatisnila očesa. Kar ni mogel spati, pa jokal, pa nočna mora ga je tlačila,...
dobro da pride samo sem in tja kakšen tak dan!

Kavico sem lih popila, na zdravje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2797
8.9.2008 12:22:13   
malecka_mateja
ojla!

višnja  user posted image user posted image user posted image
ja in že ful olgo je od tega ko so postavili mejo da čakajo 14 dni čez!

in ja jasna lepo si mi obudila spomine na moj porodni dan!pa žanin .... ful lepouser posted image
kolumnbo sej bo!še malo pa bo porodniška!user posted image user posted image

jaz grem zaj kuhat!
papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 12:44:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2799
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 20:55:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!