Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Prejle sem si pa joške namazala z limono....pa sem se do solz nasmejala, ker je zizo zagrabu z takim užitkom, pol pa je naredu čist spačen fris in reku fuj ziza, fuj.....pa je pametnjakovič še drugo hotu, pa sem si tud to namazala, pa je reku še enkrat fuj, pa mu ni blo čist jasn, kuga se dogaja....je pršu čez 5 minut spet prosit za zizo, pa sem si jih spet namazala......pa je spet reku fujjjj zizaaaa, pa je šel. Mogoče pa mi rata z limono ga skenslat iz zize, ker zdej je pa že dost....jaz bi rada spala. A veste, da še kr nisem spala celo noč, od poroda naprej...tud eno samcato noč.....kr je še kr navajen po istem vzorcu, da ziza 115x na noč......sej včasih se že pokažejo noči, ko rečem, ahaaa zdej pa bo počasi spal....pa je že konc lepega, pa je spet vse po starem, da se zbuja kr naprej in hoče zizo....če jo pa ne dam, se pa tako dere, da ga ne morem poslušat. Zdej si jih bom pa z limono mazala....upam, da mu bojo zasmrdele. Jooj višnja... Dobra si! A ti neki povem? Naš Alen mi vrača vsako minuto zamujenega spanca - veš, da je bil tak ko tvoj Nejc.... No, dojila sem ga do 15.3. - to je 1 leto in 15 dni. Pol je še trajalo kake mesec, dva in zdej guzonja spi po 12-13 ur na noč!!!!!! Od kakih 6-7 zvečer, pa do 6h zjutraj, ko je treba v vrtec, med vikendi pa potegne tja do 8h - v nedeljo celo 8.20h Sam pssssttt....da me ne bo čul, slučajno! Tak, da ti kr limone kupuj, upam, da rata. Sicer pa itak kapo dol za tako dolgotrajno dojenje! Si podrla rekord pri februarčicah007! BTW - kdaj greš test delat?
|