|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
2.9.2008 7:26:05   
Anonimen
OK, men se je že začel dogajat. Danes bo doooolg dan, tako, da se kr poslavljam. Lepo se imejte in pište kejjj!Js bom pa seveda ob priliki prebrala!

Lep dan vsem! Čaooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
2.9.2008 8:23:47   
pikecpokec
Dans je Gala peljal ati v vrtec. Baje je čisto cela skupina otrok jokala user posted image . Tko da je šel s tamalim not v igralnico in mu dal nekaj igrač, potem je pa šel. In tamali ni nič jokal. Sam jasno mu ni blo, zakaj vsi okrog njega tulijo user posted image . No, potem je šel Matej še k pomočnici ravnateljice (službeno), potem sta pa šla skupaj malo pokukat v igralnico in je baje Gal sedel na tleh in žulil tistega svojega zajčka, ampak jokal pa ni user posted image . Bomo videli kako bo potem ko grem po njega.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 9:01:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
2.9.2008 20:18:25   
malecka_mateja
ojla!

evoše jaz zgubljena!asmpak nam ful dogaja!
delat so nam začeli cesto in vodovod...in je gužva drug tedn še alsvatl in smo zmagali!potem počakamo na šetempl in upam da letos vlijemo še ploščo pol pa mir do marca!user posted image user posted image user posted image sem kr hepi da se nekaj dela!user posted image user posted image user posted image

no naše poročanje za vrtec!tjašo so dali v čist x skupino in ker ni bila ful dolgo v vrtcu sem misla da bo ful kriza!in prvi dan sva bila oba z atijem in se preobujemo se enkrat pelje po toboganu ki g aimajo na sredini slačilnici pa rečem grema zdaj k otrokom jo primem za oko ona me spusti pa kr leti noteruser posted image user posted image user posted image očitno vzgojiteljico od zunaj ko so bili skupaj pozna in je kr letela k njej tako da sem ful hepi še za to!user posted image user posted image sem pa se spomnila da lahko pogledam kake copate že ima in je imela še 19 število tako da bogicauser posted image sej baje se je itak skoz sezula in je bla bosa!ampak jaz pa sem tudi da nisem se spomnila da otroku noga raste in smo šli takoj nove kupt tako da je zdaj ok!

torej vsem ki uvajate  čimlepše!

jasna user posted image user posted image user posted image  vidiš pa je šlo in je smeškouser posted image user posted image user posted image res sem FUUULLLL vesela za vas!je bil že čas!

kolumbo uživajta v mini počitnicah!in user posted image  za malega babija ki je v user posted image  da je ok in pa nič ne skrbi za vnetje jaz sem ga skoz mela to pač je tak!

no zdaj pa grem kuham zraven tamala pa že aja!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
2.9.2008 21:45:29   
DeMer
Ojla Februaske čveke!

A se me še spomnite?

Jaz v hudem pomankanju časa. Kej znano? Ne, ampak res. Povozilo me bo.

Poročilo iz vrtca: za uvod oba dobila listek za napačno parkiranje za 80€. Pizuser posted image . Mislim, res so se spravili tja, ko vejo da bodo lahko kasirali. DRgač še kr, sam naš je tak igriv otrok in bi se mal igral, ostali so pa tako prestrašeni in potem Marku ni nič jasno kaj dogaja. V ponedeljek je bil še moj zraven in je bil ok, danes ga je pa kr pustil za 2h samega, potem sta ga šla pa moja dva iskat. Baje je malo jokal, ko se je bilo treba previt. Drugače pa je bilo ok. mah bomo vidli.

Berem vas zjutraj pri zajtrku, za napisat pa res ni bilo časa. Zdej esme že 2 dni sama, moj dela do hm.... kwa pa vem, kdaj prihaja domov, ker spim.  Ampak bo. Jutri je en krajši dan, tako da grem jest po malega, da malo pokukam, kako in kaj. Sej veste, da se sama prepričam.

Za vse bolančke, da se čimprej pozdravite.
Za vse super mame, bravo kako ste spedenale šefe!!

SREČANJE????? KDAJ?

Grem spat, ker so bile predolge počitnice in sem se ful razvadila spat.

Noč!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 21:48:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2731
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 21:48:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2732
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 21:49:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 21:52:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2734
2.9.2008 21:53:01   
Anonimen
Čeer!

Evo, da še js mal pokukam sem. Ko da me ni dost že zjutraj, a ne? user posted image user posted image

No, v glavnem šla sem pozdravit svoje nesojene sonosečke. Pri novembrčicah se dogaja na veliko, že dve sta rodili. Z bebijima vse ok, HB in upam, da tako tudi ostane.

No, Alen je danes baje tud bil čist ok v vrtcu, razen mal pred kosilom je jokal, ker je bil tolk utrujen. Ustane se ob 5.50h, spat bi pa že šel okol 10.30h in komii koooomi počaka do kosila, da kej poje. No pol je pa baje spet vse ok. Razen danes, sem zamudila kakih 10 min. iz službe in je Barbara že šla, pol je bil pa jok, dokler nism js prišla.

Zdej pa grem mal čekirat mail, pol pa spat, ker sem tolk zmatrana.

Aja - ni blo cajta iz službe sporočit, da bom dobila podaljšano do konca junija nasl. leto. user posted image Sem ful vesela!

No, to je to do jutr zjutri. Lepo pančkite, lahko noč!

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
2.9.2008 21:55:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Volk že spi-škodam Jasna je pa sam pokukala,.... JUTR MI SKUHAŠ DVOJNO KAVO ZUTRAJ OKuser posted image

Ti skuham trojno, ko si že taka kofetarca ratala, no.user posted image Drugač sm pa še tu. Kako si kaj? A kej brca? Kje so slikce od bušija?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.9.2008 21:57:28   
Anonimen
O, mateja...tvoj post sm pa sfalilauser posted image No, bravo za Tjašo, da je tak dobrovoljček mali in bravo za hiško. Se pa ful hitr odvija tole vse, a ne? Sej je prav! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.9.2008 22:00:49   
Anonimen
Nenny hitr kej napiš, kolumbo očitno spet peglezn matra.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.9.2008 22:06:49   
Nenny

Čer...

Jst vas itak sam  berem, za pisat pa ni časa. Tud v službi ne gre več...nič zabušavanja...pa še sodelavka bo kmalu odšla na porodniško, poteem pa novo leto in takrat je pr nas strašna gužva...Ampak jaz bom tam le 8 ur, potem pa šč po Matička. Kaj čmo, naši čmrlčki so zdej najvažnejši.

Velik uspeha ppri uvajanju v vrtec...no mi mamo srečo in smo še eno leto pri privat varuški, kar mi je čist prav, saj je naš Matiček eno tasko občutljivo bitjece...no po eni strani, po drugi pa pravi ravbarček in napadalec ..

Lepo bodte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 22:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 23:15:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2741
3.9.2008 6:58:50   
malecka_mateja
jutro!

evo user posted image user posted image user posted image  za vse kofetarke pa še ena prava!

jasna bravo  za službouser posted image  smo veseli za tebe!

mi mamo danes spet laufarijo tako da joj kriza!sej bo sam da  bo zima mirna ker to je preveč živčna vojna!

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 3.9.2008 7:01:00 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 7:30:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2743
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 7:49:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2744
3.9.2008 7:53:10   
Anonimen
Mateja a ti tud kofetkaš? Pa hvala za kavo!user posted image

No, js sem že v pogonu, zdej si pa vzamem mal pavzica, je treba kavico spit. Punce včeraj sem prvič delala plače po novem sistemu in sem jih naredla brez ene napakice. Sama!user posted image  Sem ful vesela! Se mi zdi zelo lažji sistem obračuna, kot je bil prej. Pa hvala za čestitke za službo.

No Alen danes tudi pri oddajanju ni nič jokal, tako da sem res ponosna, vesela, presrečna... Ne vem, kaj naj napišem, kar ne morem verjet.user posted image  Vzgojiteljica mi je poslala svojo tel. št. in jo lahko kadarkoli pokličem, če želim kaj izvedeti, kako se ima Alen, ker se pa res nič ne vidima. V bistvu še sploh ne vem, kako zgleda user posted image (mislim si, nisem pa 100% prepričana, da je to ta) Vem pa katera je pomočnica user posted image

No, vglavnem v petek grem prej iz službe, smo povabljeni k direktorici na piknik, bomo nazdravili za njenega sinčka.user posted image  Potem nas pa še čaka obisk k tajnici, ki pa ima slaba 2 meseca staro hčerkico. Sami bebiji.

Tudi dve kolegici kmalu pričakujeta porod, pa ene 3 naše frajle (beri februarčice), ni kaj...šole in vrtci bodo polni!user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, zdej pa grem še mal "naokoli" Se slišimo kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 2745
3.9.2008 7:54:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jaaaaaaaaaaaaaaaasssssssnaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kva je peglarca? Učeri si me pustila na cedilu!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2746
3.9.2008 7:55:36   
Anonimen
A je Majkl že zdrav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
3.9.2008 8:03:39   
helimaša
dobro jutro!

vidm da nas je kar velok na kupu.....eno user posted image  za vse......jst jo zdele spijem pol pa pičim Mašo v vrtec peljat.....
tko mi se zdej uvajamo v vrtec in je ful luštn......ful sm zadovolna.....skupinica je zlo luškana pa tud vzgojiteljica in pomočnoca sta super.....tko da zaenkrat BP.......dons jo bom probala mal dlje pustiti samo......nič ne komplicira......se ful vklopi v družbo tko da mi sploh ni težko odit k vem da ji ne bo nič mankal.....
tko da mi smo dobr štartal------
zdej pa vas počas zapuščam pa se še tipkamo....

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
3.9.2008 8:15:54   
Anonimen
Helimaša pozdravljena! Lepo, da si se oglasila. Me veseli, da Maša uživa v vrtcu!user posted image

Kolumbo jo je spet mahnila nekam!user posted image

No, js se tud zaenkrat poslavlja, se slišimo mogoče kasneje. Lep dan!

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
3.9.2008 8:27:27   
atena777
hoj čebljavke!
Jaz sem danes dobila teto s Krvavca, tak, da ne bo nič s tekom danes, niti ne z živ. vrtom? Sem čist preč!
Tudi mi smo včeraj nabavili neke šuhe, sem vzela ene že za drugo leto, čeprav sem se odločila, da doma ne bom delalal več skladišča za razrpodaje user posted image , pa ene superfit copate sem kupila. Ka pa vem, vzgojiteljice v vrtcu so rekle, da je fajn, če imajo malo več opore... da so bolj trde. Bomo sprobali, sej zgubiti nima kej, mogoče je fajn, da ima zdej še malo več opore v nogicah, pa bo kasneje lah tekal tud v natikačih zarad mene...

Jasna81 te razumem, da hodiš gledat na nesojene souser posted image  novembrčice...Jaz tudi ful pogledujem za vsako nosečnico...

lep se mejte, sem v službi, short...mesagge..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.