|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
15.2.2008 22:55:46   
gold fish
evo sem še kar tu..... 

Kikaa to smo zadnjič ugotavljale..... ni v službi nobenega, na cesti nobenega.... madona kje te so... doma v škatlicahuser posted image  

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
15.2.2008 22:56:32   
gold fish
bambi - ...pa čita stare poste....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
15.2.2008 22:57:21   
gold fish
Kikaa - kje si? Imam monologe....

Neposredna povezava do sporočila: 1578
15.2.2008 23:02:17   
gold fish
Nič.... vidim, da me ne šmirglate...samo dedce bi.... user posted image  

..... aja pa petek je...čas za metek..... nič....pol pa grem še jaz po mojga... 

Nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 1579
15.2.2008 23:26:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Pikovit, tale je pa zate,

user posted image

pa tudi tebi želim veliko sreče user posted image

O Dakec hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
15.2.2008 23:30:26   
bambi75
In končno sem prišla na konec pa nobene več nikjer user posted image .
Ja, ja Goldfish pri dedcu bo bolj slabo, ker je šel s kolegom gledat en avto  pa ga še ni user posted image .
Mismis res bo velika mrcina tale vaš user posted image .

Shuka želim ti jutri drugačen rezultat kot  je bil danes torej user posted image  če je clearblue pa  velik +

No ste pa toliko napisale, da bi si morala zapisati kaj se je vse dogajalo v teh dveh dneh, da bi lahko vse omenila.

Neposredna povezava do sporočila: 1581
15.2.2008 23:38:20   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Kikaa - kje si? Imam monologe....

sm šla kar dol, da tudi moj ne ugotovi, kakšne streljam tu gor user posted image  ...

ampak sem prišla spet nazaj pogledat, kwa se kej dogaja - če se kej...
ampak glede na to, koliko je že ura, predvidevam, da vas večina že pančka...bom šla tudi jaz počasi...

Neposredna povezava do sporočila: 1582
15.2.2008 23:40:40   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Kikaa to smo zadnjič ugotavljale..... ni v službi nobenega, na cesti nobenega.... madona kje te so... doma v škatlicahuser posted image  

poleg tega, da imamo me vsaka po enega doma, jih pol zmanjka...sem pa tja pa se še najde kje kakšen primerek...user posted image user posted image

Joj, zdej bom pa nehalauser posted image

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1583
15.2.2008 23:40:57   
pikovit
Punce moje želim vam lep vikend.Lahko nočuser posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.2.2008 7:20:55   
Shuka
Drage moje lepotičke,

pokorno se javljam sicer že navsezgodaj, ker si ob 6h tako ali tako vstavljam Prometrium in nisem mogla več spati, da vam povem, da sem šla včeraj kupit kot ste rekle CB, ki je res boljši od BC ker že v 1 minuti pokaže rezultat in bil je takle: user posted image , in zdej nisem ziher kako naj reagiram, očitno kar nočem verjet, težko je veret, da je to to, kar ne gre mi v glavo, da sem po 10 letih truda res noseča. No, ne upam se veselit, da ne bom spet splavilauser posted image , čisto potihem sem pa presrečna, čeprav še vedno ne verjamem, da je res. Grem zato vseeno v ponedeljek kri dat, da vidim kakšna številka se bo pokazala.

Čist sem brez besed, tud nasmehnit se ne upam, moj dragi je včeraj potočil solzice sreče, pa sem ga mogla na hitrco postavt na realna tla, naj bo srečen a vseeno ne preveč, če se ne bo izšlo. Saj veste nosečke, pol ti gre 1001 stvar po glavi, da ja ne bi šlo kaj narobe.

Enkrat za spremembo res ostajam brez besed. user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.2.2008 7:34:37   
andreja 07
Dobro jutro punce.Vsem skupaj vam želim eno lepo jutro.Pri nas je socer oblačno in turobno,da je kaj midva bova danes zabetonirala en gnojnik,da bom jaz imela vrtiček notri,pa morava kar pohitet,da bo nared ,ko bo treba sadit.Ker hočem zdej k bova zemljo not dala še z "bum efektom"prešpricat-proti zeli da ne bom cele dneve samo zel pulila.pa mora bit 1 mesec med sajenjem in špricanjem.

No moje user posted image  š eka rni in če je v ponedeljek še ne bo bom šla kar do Reša,da naredu UZ in pove če je vse ok  pol pa sam počakat da pride in akcija z špricami.

Kako ste ?
Kdaj imate  začetek postopka? oziroma najbolje ,da bi tista k ureja seznam nalepila da mal prečekiram ,ker nisme nič na tekočem.

Bi pa bila zelo vesela če katera lahko še tist link o prehrani napopa.

Men j eterapijo že napisal zdej sam čakamo user posted image  nje pa kot ponavadi ni.

Kikaa ne razumem čisto tistega k si moje kopirala ko sme napisala da si želiva punčko? Ni mi jasno saj sem napisala d apač želiva še enga otrčkain da bova zelo vesela punčke ker imava same fantke seveda bova pa tudi fantka vesela ,da bo le vse ok z njim. torej prvo želiva zdravega otroka in potem je želja da če je možnost ,da je punčka.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.2.2008 7:37:07   
andreja 07
user posted image user posted image user posted image user posted image SHUKA JEuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .kOLIKOuser posted image  imaš nisem zasledila . kakorkoli jaz ti iz srca čestitam in želim zdravo pa karkoli že bo
pa še čestitke za diplomouser posted image user posted image tko se dela pridna punca.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.2.2008 7:42:48   
pf
Shuka čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.2.2008 7:43:09   
andreja 07
Shuka moja kolegica je imela tudi težave z zanositvijo in naj ti povem da je zanosila pri 41 letih in so bili vsi presenečeni ,če je sploh možno po vseh letih zdravljenja in evo 21.4. pričakujejo fantka.

Druga kolegica p aje tud mela težave je pa imela tudi izvenmaternično in kup problemov pa je sedaj tudi mamica male Sare in s elepo cartajo tako da SHUKA le pogumno naprej vem kako te prevevajo strahovi ampak poskusi razmišljati pozitivno. Čeprav je včasih to skoraj nemogoče zaradi grenke preteklosti.

Sama sem po et mel azelo slabe občutke sploh po hiperstimulaciji ,me je tokkkkkkkkkkkkk bolelo pa skoz eni izcedki in evo imam dva korenjaka sicer imata nekaj težav ampak ju imamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.2.2008 7:47:50   
Shuka
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 16. 02.
Mijavček - ET
17.02.
Banga - UZ
Torek, 19. 02.
Špelka12 - UZ
Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo

29.02.
naše nosečke
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor,7.1. začetek špikanja
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2.
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2.
    user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    • ledenka naj se aprila res začne
    • paki dobrodošla
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
    Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image user posted image  

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (pregled?)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1590
    16.2.2008 7:58:29   
    mismis
    Shuka
    čestitke, YEH pa je bila 10+... user posted image user posted image user posted image

Kam že pridemo nazdravit??

Preden me obtožite, da ne morem spat, vam sam povem  da zdej šibam na faks, se še kaj beremo popoldne.
    Pa še en zelo lep dan se nam kaže...

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1591
    16.2.2008 7:59:50   
    Shuka
    Hvala andreja, grela sem user posted image user posted image , koliko se jih je obdržalo pa še ne vem, bom v ponedeljek poklicala ata Reša pa se naročila na UZ. Sej vem in bom naredila vse, da ostanem pozitivna z mislimi do konca, a kar težko je verjeti, da se mi to res dogajauser posted image

Banga - jutri na UZ ti želim, da bi bile vidne pozitivne spremembeuser posted image

pf
    - vesela sem zate in za tvojo pinčko, da je šel NS tako lepo skozi in da sta obe OK, september pa je lep mesec za porod, in devičke so lepe pupe, sam mene poglejuser posted image user posted image

Daisy, lara - kje sta?

dajamaja - ti pa ne delaj preveč in kar lahko storiš danes pusti za jutri user posted image

ANIME
    - kako si, si kaj bolje, je prehlad že mimo?

Če bi vse, ki ste stavile, da bo pri meni user posted image bi bile zdaj bogate, vse ki ste navijale in držale pesti, se vam najlepše zahvaljujem, le da bi tako tudi ostalo do koncauser posted image

GITA14
    -  da bo tvoja pot čimkrajša do eskimčkov.

konina  - kaj ga serje tvoja M naj se vendarle že prikažeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1592
    16.2.2008 8:00:46   
    Shuka
    mismis, ker si iz Ljubljane lohka nazdravimo kar v centruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1593
    16.2.2008 8:09:34   
    andreja 07
    Shuka

Hvala da si nalimala sem vsaj malo bolj na tekočem ,zakaj gre.oziroma kako daleč je katera saj za kaj gre tak vse vemo a ne?

Hja veš SHUKA ko sme imel jaz ET in sem bla tok napihnjena sem bla prepričana da ni nič in sva z možem user posted image user posted image user posted image user posted image od 4 dne po ET ker sme bila 1000 % da ne bo nič. prav smešno a ne? zdej pa mi črvički iz sobe žvrgolijo celo mama me že pokličejo  kako gre čas naprej jaooooooooooooooooo.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1594
    16.2.2008 8:10:56   
    andreja 07
    No vidiš jaz pa  v ponedeljek pridem v LJ  in v torek tko da SHUKA ti ne gine kava

Neposredna povezava do sporočila: 1595
    16.2.2008 8:22:50   
    Shuka
    Včasih je preprosto treba verjeti v čudeže, ne?user posted image

No častila še ne bi, za kavo sem pa vedno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
    16.2.2008 8:37:41   
    sayuri
    Shuka, evo takšno je moje razpoloženje zdejle user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1597
    16.2.2008 8:37:48   
    Abra
    Skuša J U P I I I I I !!! user posted image user posted image user posted image user posted image
    Sem samo zato prišla pogledat na rač., sem vedla, da bo danes dobra novica user posted image Zdaj pa slabe misli stran, že preveč groznih stvari se je tuki dogajalo, tebe tokrat čaka srečen konec. Zdaj še malo počakaj, da Reš opravi vse transferje, pol ga pa takoj pokliči, nič čakat do ponedeljka user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1598
    16.2.2008 8:41:00   
    sayuri
    Shuka: Uf, sem tok vesela, da si šla zjutraj na palčko lulat user posted image . Sem bila 100%, da bo plusek user posted image . Verjamem, da so občutki mešani, ampak počasi začni verjeti user posted image user posted image user posted image . Tako sem vesela zate, za vaju user posted image . Čestitke, čestitke, čestitke
    user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1599
    16.2.2008 9:14:57   
    kajsica
    Ja Shuka, tudi jaz se pridružujem čestitkam te lepe novičke. DRžim pesti zate. Naj bo vse OK slabi spomini pa daleč.

Naj ti ti tedni in meseci minejo hitro in sladko.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.