Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:13:00
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sayuri sej res, kje pa je, sicer ima šele jutri uradni test, ampak 100% ga je že delala danes. Kako si ti? Počutje v redu? Shuka zdej je pa res že čas, da se javiš, čakamo te...da nam sporočiš lepo novičko Sem na vodi začutla, da me kličete
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:13:52
|
|
|
|
sayuri
|
Shuka zihr je bil test pokvarjen. Hitr po novega v lekarno. Pa jutri zjutraj navsezgodaj lulat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Shuka, ti si sigurno ena izmed tistih, da jim kljub nosečnosti, test pokaže negativno.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:20:15
|
|
|
|
mismis
|
Shuka jutri ponovni test z CB, ta ti bo 100% pokazal + Mogoče še nimaš dovolj hormona, pa ti zato BC mini ne pokaže Pozitivne misli še naprej...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:20:48
|
|
|
|
Shuka
|
Sej k sem bla tolk neučakana sem ga šla popoldan delat, tm na temu mini BC pa izrecno kao piše zjutraj opraviti test ko je vsebnost Bhcg hormona najvišja. Zato je pa bil negativen, čeprov se nisem nalivala z vodo kej prej. No dons zjutri sem pa pozabla mal odlit , na pol k sem pa šla v službo pa nisem upala it v Adrialab na test, tko da mi v ponedeljek ne preostane drugega . Mam še dva testerja doma, sam sem prpa
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:22:04
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Shuka jutri ponovni test z CB, ta ti bo 100% pokazal + Mogoče še nimaš dovolj hormona, pa ti zato BC mini ne pokaže Pozitivne misli še naprej... Sej za CB sem bla pa preškrta sej veste gorenjka sem
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:26:15
|
|
|
|
mismis
|
Shuka verjamem, da ti dela prpa. Kakor si vse tukaj gor želim videti tisti magični +, nas je vse po vrsti še bolj strah, da bo -. Ampak glede na to, da nimaš še , je pa to dober znak. Zato pozitivno misli naprej... Kaj pa veš, mogoče bo pa ju3 zjutraj dovolj hormona, da bo pokazal EN VELIK +. Držim pestke zate, evo pa še ena pikalonica da bo 100% plus
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:26:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Sem zasledila na drugem forumu, da bo šla danes na krvni test. Ups Shuuuuka, javi nam. Jst sem čist nestrpna mismis, jaz sem ok. Stanje je za 1000% bolje. No to je pa tko lepo prebrat ful sem vesela, da si OK
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:32:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Shuka verjamem, da ti dela prpa. Kakor si vse tukaj gor želim videti tisti magični +, nas je vse po vrsti še bolj strah, da bo -. Ampak glede na to, da nimaš še , je pa to dober znak. Zato pozitivno misli naprej... Kaj pa veš, mogoče bo pa ju3 zjutraj dovolj hormona, da bo pokazal EN VELIK +. Držim pestke zate, evo pa še ena pikalonica da bo 100% plus no prov no, bom jutr še en test zjutraj naredila mismis
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:36:26
|
|
|
|
mismis
|
joj kako lepo, počutim se čisto objeto... evo še jest tebi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 12:53:30
|
|
|
|
Abra
|
Pozdravljene špikarke, trepetalke, nosečke, pa vse ostale, ki na to še čakamo. Sem spet potrebovala malo offa, pa še na momente se mi zdi, da tko nimam kaj tuki počet, ker se mi nič v zvezi s špikanjem ne dogaja. V pon. je bilo en mesec od abrazije, pa sem bla tko ponosna nase, da vse že zrelo sprejemam. Pol me je pa naslednji dan spet zvilo ... zdaj mi je počasi postalo jasno, da me lahko samo nov plus in zdrava pikica v stare tire spravi. Prav težko berem o malih fižolčkih, ki pridno rastejo. Jaz bi zdaj tudi morala to počet, se veselit malih rokic, pa štetja prstkov na UZ ... pol me še ta tečka zeza, danes je 12. dan. Sicer je zelo šibka, vendar po mojem vseeno predolga. Malo sem morala pojamrat Arneja, ful sem vesela, da si se oglasila in da si bolje tvoj prejšnji post se je prav žalostno bral. Jaz že navijam! Tvoji jutranji zapisi so bli res luštni, če ne boš imela volje za forum, si pa te zapiske vseeno delaj, za kasnejšo objavo, sej veš pa vseeno kaj sporoči, da bomo vedele, kako ti gre. Skuša, Reš lepo na list napiše CB test kje zdaj škrtariš CB ni še nikoli narobe pokazal, če ga taprav dan delaš, o ostalih BC se pa vse sorte bere. Na plusek jutri!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 13:01:26
|
|
|
|
Shuka
|
Abra - a veš, da mi je tista lekarnarca rekla, da so vsi isti, čeprov vem da niso, sam vseen sem padla na foro, sam, da mi je prodala.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 14:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pozdravljene špikarke, trepetalke, nosečke, pa vse ostale, ki na to še čakamo. Sem spet potrebovala malo offa, pa še na momente se mi zdi, da tko nimam kaj tuki počet, ker se mi nič v zvezi s špikanjem ne dogaja. to se pa tko žalostno bere. Sej men se tud še nč ne dogaja, pa jim vseeno tuki težim. Pa to, da prstke ne moreš preštevat....... šc stran take misli. Vsaki tukaj srček poskoči, ko tega še ne more počet in čisto vsaka posebej bo tudi to počela in ti si med njimi v prvi vrsti. Bolje, da študiraš na to, kakšno bo spet veselje, ko se bomo začele Naj ti posije sonček v srček.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 14:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste vse na južni?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 14:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 14:32:05
|
|
|
|
andreja 07
|
No na južni ravno ne ampak je pa trajal da sem vas od zjutraj prebrala,ko ste tako zgovorne. No moji črvički so vsi doma se igrajo eni pa delajo in zato imam bolj malo časa. to kako poteka poszopek ICSI vem Pikovit sem že šal skozi to in rezultat sta moja dvojčka.No sedaj pa želiva z možem še eno pupiko in bo seveda zopet potreben icsi,pri Reškotu. Samo men se na skoz okoli moje dr. skakt za orgametril,ker je treba zmeraj cel dopoldan čakat k ma ful gužvo jaz pa sem v neugodnem položaju,ker pač dvojčkov se bolj ko ne branijo za varstvo.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 14:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Andreja, že imaš dvojčka doma? Kako srčkano
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 15:01:03
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ja spet nobene
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 15:05:58
|
|
|
|
andreja 07
|
Ja dva prava srčka in mala navihančka.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 15:18:35
|
|
|
|
konina
|
hej, hoj. Moja M se kar najavlja, pa je še kar ni. Sem danes mislila kar v LJ poklicat in se dogovort za pingvine. Pa sem se odločila, da počakam. Bom pa v Pon poklicala. Kako že gre postopek ob spontanem ciklusu? 10 dan je 1. UZ, če se ne motim, kajne? Sem pa danes nekam čudne volje, verjetno me daje PMS pred tečko rdečko. Se bom rakši odmikala vsem. LP, Nina
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 15:32:40
|
|
|
|
andreja 07
|
Konina ne bežat vidm da s tud ti DOLENKA Kaj bom dans sama ? sicer vidmda sem itak brezveze notr padla pa itak sem čudak k sprašujem za sprožitev menstr kaj čem.rajš grem
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 15:37:29
|
|
|
|
GITA14
|
evo mene danes sem bla v ljubljani in me je sestra Blanka samo sprejela in vpisala za zamrznjenčke, tak da jutri 8 dan ciklusa grem dat kri. lp gita
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 15:40:40
|
|
|
|
andreja 07
|
Fino Gita 14 pa si bližje cilju. Kdaj pa greš?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 15:46:26
|
|
|
|
banga
|
Mismis ,ja kakšnega lepotca imaš ti to doma, koliko je pa star? Po sliki sodeč mu ne bi pripisala več kot 4 do 5 mesecev? Sem se vsa raznežila, ko sem videla sliko, ker je skoraj tako lep kot moja pasja mrcinca Sayuri, super, da je počutje boljše, saj je bil že čas kaj Shuka, kar pogumno s testom, saj se bo prikazal oz. Abra, se pridružujem mneju, ki ga je napisala Dakec, je tako lepo napisano, da nima ssmisla, da zdaj še jaz nekaj filozofiram, v glavnem nehaj ga sračkat, vse smo itak v isti zgodbi No jaz sem bila pa danes na UZ, pri meni je zadeva status quo, folikelček od včeraj ni nič zrasel, je pa Tomaževič zagledal še enega za katerega pa pravi, da je zelo mini. Pol je pa spet filozofiral kako bi bila boljša močnejša doza, ampak sem bila danes čist skulirana se sploh nisem ukvarjala z njegovimi izjavami. No dobila sem Menopur za 2 dni in na UZ moram spet v nedeljo. To pomeni, da danes ko me moj pelje na večerjo (ta je še za Valentinovo ), se ne dam motit, naj on godrnja ali ne, eno laško bo padlo se beremo, zdaj pa tečem domov peljat pasjo mrcino na sprehod
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 15.2.2008 16:01:33
|
|
|
|
mismis
|
Banga sem vedla, da boste našel še kakšen folikel...jupi sem kar vesela zate Kar se tiče moje mrcine bo pa šele drug teden 4 mesece star, na sliki je pa star cca kakšen teden več kot 3 mesece. Je velik kaj? 2P (Pija, Pikovit) če sta še skupaj na "kavi" še kakšno zame spijta Gita14 super da se ti je postopek začel. Zdaj boš pa morala vsak dan hoditi na GK LJ, dokler ne bo ovulacijski test pozitiven in dokler folikel ne poči, 5. dan po tem, pa dobiš otroke... Konina, koliko časa pa ti že sedaj zamuja? Se mo zdi, da že nekaj časa pišeš o tem zamujanju, ali si bila kaj pri svoji ginekologinji? Mijavček, če slučajno bereš...veliko sreče jutri na ET. Pa da ne boš izjema, eno samo zate. Abra nikar tako žalostno, kar srce se mi lomi, ko berem tvoje besede... Saj bo bolje, saj veš, za dežjem vedno posije sonce. Čeprav je slaba uteha, ampak ti imaš vsaj dokazilo, da lahko zanosiš. Jaz in še kakšna, se sprašujemo, če nam bo to sploh kdaj uspelo...Drži se in bodi močna še naprej... NO, ko bo pa Shuka javila, da je test pozitiven, Shuka govorimo o CB testu, bomo pa malo seznam popravili, sedaj je pa že kar nekaj stvari za dodat.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.