|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
15.2.2008 16:02:54   
mismis
pa da ne pozabim, danes je petek, upam da se bodo javile tudi vse tiste, ki čez teden nimajo dovolj časa.
Daisy, Dajamaja, a bomo kakšnega brezalkoholnega danes spili? user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.2.2008 17:38:17   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

in veš, da sem po dolgem času vidla dedca, ko sem lahko rekla, da je res vreden greha.....user posted image ...zdaj pa razmišljam, da bi kar zobarja menjalauser posted image

Ta je dobra... user posted image user posted image user posted image  ,  tudi mene zanima, kje je ta zobaruser posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.2.2008 17:52:11   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07
No sedaj pa želiva z možem še eno pupiko

user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.2.2008 17:57:25   
Pija76
Ojla punce.,

Mismis nisva še na kavi, sva kasneje zmenjeni, lahk se nama še vedno pridružiš!

Arneja lepo je bilo prebrati kako si in kaj dogaja, veš da mislimo na tebe veliko in navijamo zate! Kadar boš čutila, da nam moraš napisati svoje občutke ali pa novičke jih toplo pričakujemo, v preostalem času pa delat tisto kar najbolj paše tvoji nežni dušici. Drugače sem jaz OK, delam.....pa počasi že premišljujem o novem postopku.

Abra tudi mene vedno malo zvije ko preberem novičko o kakšni punci, ki je bila v postopku približno takrat kot jaz in si mislim evo tudi jaz bi morala biti nekako tako, oz že imeti ta in oni UZ, pa NS, pa bla bla bla, ampak kaj hočem tako je moralo biti, in tako je, naslednjič pa vem da bo boljše. Že sedaj premišljujem, da mi ni treba rezervirati dopusta za 1 maj, ker bom itak doma ( na bolniški user posted image ) tako da bova z dragim lahko uživala ko bo frej! Punca kmalu nama bo uspelo! Moja tečka je pa tud tečna ta mesec, ne gre in ne gre stran! Pa na momente me kar mal boli spodaj kot v maternici bi rekla user posted image .

Kje je DEjzi?

Skuša jutri hočem prebrati lepo novičko, držim pesti!!

Lara kako si ti?

Gita user posted image , kaj je pa Branka faca a ne?

Andreja07 welcome back!

Dakec tudi pri tebi gredo meseci naprej a ne? Kdaj greš v postopek, kolk mesecev še? Drži se, kako je dragi?

Ribica madoniš teli nosečniški hormoni tvoji pa na perverznost sekajo user posted image .

Sayuri lepo da si boljše, ampak vsakič ko vidim tvoj avantar se kar raznežim! Le kdaj bom jaz imela takšno slikico? Upam, da kmalu!!!!

Kikaa prstki ene rokice a ne, pa že odštevaš?

POzdravčke ostalim!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.2.2008 18:24:08   
pf
Tako danes pa smo dali še nuhalno v Dravljah skozi. Rezultati so bili dobri, noseča sem 11 tednov in 4 dni, PDP je 1.9.08, imeli pa bomo punčko. Tako sva vesela, da vam ne morem opisati in vam iz srca privoščim, da boste v čimkrajšem času na mojem mestu. Ko sva zjutraj odhajala v LJ sem v avtu rekla otročku, da mora biti priden in dati vse štiri od sebe, da bosta mamica in ati videla, če bo pupa ali fantek in to se je potem tudi zgodilo. Ko se je dotaknila ginekologinja mojega trebuha z napravo je rekla otroček spi in ga bomo zbudili, v naslednjih sekundah se je pa pupa zbudila in z obema rokicama prijela za glavo. Ne znam vam opisati tega trenutka, kot da bi me bila prej v avtu slišala, ko sem ji naročala, da mora biti pridna. Je pa velika za punčko.

Arneja pozdravljena. Super, da si si omislila bioenergetika in verjami, da ti bo pomagalo. Veš kaj mi je enkrat rekel Reš, ko sem ga vprašala a to pomaga, al ono pomaga? Rekel je vse pomaga, v kar verjameš da pomaga, ker je vse v glavi. Tako, da bo. Vesela sem, da že jutri začneš s postopkom in upam, da boš v kratkem na mojem mestu.

Lep večer vsem borkam, trepetalkam in novim nosečkam.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.2.2008 18:52:10   
mismis
pf
čestitke za dobre rezultate in seveda veliko sreče še naprej s pupo.
01.09. bomo pa vsi skupaj držali pesti (ta čas bo itak mimogrede minil)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.2.2008 18:57:43   
andreja 07
Čer

cukica?????????? kaj sam bereš dej no napiš še kaj kdaj se bota oglasla  čakam??????????

in ja želimo si še enega otročka če bo punčka pa bo veselje še večje . vsekakor bomo pa veseli ne glede na to kakega spola bo.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.2.2008 19:09:44   
kikaa
Pija76 - ja, že odštevam... kdaj pa greš ti v nov postopek? Se spomnim svojega prvega ivf, ko smo bile skupaj ti, kajatina in jaz. Bogve, če se bo kajatina še kaj oglasila, ko bo (če bo) šla v nov postopek user posted image . Upam seveda, da je že user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.2.2008 19:11:08   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07
vsekakor bomo pa veseli ne glede na to kakega spola bo.

To user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.2.2008 19:11:55   
Pija76
Kikaa konec marca, začetek aprila bi rada začela. Upam, da mi uspe. Jaz večkrat pomislim na Kajatino bog ve kaj je z njo! Tudi jaz upam, da je že srečka nosečka. Ali si jo ti osebno spoznala?

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.2.2008 19:13:14   
cukica
Dober večer vsem skupaj.
Midva greva 25. po pikice in 6 marca se začnemo pikat.Potem pa če bo potekal vse tako kot prvič bom za veliko noč veliko nočni zajček s svojimi jajčki.Haha
Nekje na tej strani sem brala kaj svetujete jesti in piti pred punkcijo in po punkciji pa ne najdem kje je.Bi prosila,če mi lahko katera mal pomaga.

Lp in vam sporočim kako gre...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.2.2008 19:33:03   
dajamaja
Ojla!

Shuka, čestitke za diplomo, zdej še pa jutrišnji test!!!!
Valilke, lepo valite!user posted image
Trepetalke, čim manj trepetajte!user posted image
Čakalke, čakamo, da bomo imele kej bolj aktualnega za povedat. user posted image  
Berem vas dekleta, za pisat mi pa motiva zmanjka... čakamo user posted image . Pa še v službi je pričakovana štala. Jutri spet nadure ... zdej grem pa na obisek user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.2.2008 19:43:10   
kajsica
Lep pozdrav punce- čveke Pa saj vas ja komaj dohajam.

Prvo Abra, poglej in verjemi da predobro vem kaj preživljaš. Ko že misliš da si se pobral se ti spet podre svet in vsa bolečina privre na dan.Res privoščim vsem nosečkami z srca in upam da bom tudi jaz,ne samo jaz ampak me vse čimprej doživljale njihovo srečo. Me pa pikne, ko se oglasi katera in reče, pri meni je pa že ta teden in to in to sem že dala skoz in je vse OK, me zaboli in pridejo solze na oči. Dotičnim osebam, ki vedo ali pa bodo razbrale iz tega posta katere so, se opravičujem in jim želim s pikicami vso srečo, ampak mene še vedno boli.

Najhujše je, da imaš občutek da se vsem smiliš, ki vedo, čeprav so tolažilne besede včasih še hujše. Pa brez zamere punce.

Glede M pa ne skrbi, jaz sem jo prvič dobila po 14 dnem, močno ko user posted image  in celih 10 dni, vmes pa je bil skoz rahel izcedek. V drugo pa mi je zamujala 14 dni (baje zaradi dveh pridelanih cist na desnem jajčniku in še vedno prisotne hiperstimulacije po 3 mesecih), vmes pa je že en teden bil skoz rahel izcedek. No včeraj se je pokazala najprej kot črno črno in neka sluz in voda vmes v glavnem prav čudno, no danes pa skoraj ne utegnem vložke menjevati tako teče. Me je pa zjutraj tako bolelo, da skoraj sedet nisem mogla. Potem pa sem imela občutek kot da je neki počilo, me je ful zabolelo in se ulilo, no čez kako uro pa se je situacija umirila.

Arneja, tebi naslednji, ja še vedno sem tu, kolikor tolikor prebiram poste, čeprav se udeležujem še ne preveč, še preveč je občutkov in se nekako še nisem sposobna udeleževat debat, čeprav navijam za vse punce in trepetam zanje da ne bi šle po moji poti. Tebi želim vso srečo, res je najbolje, da se malo odklopiš in si uredita s tvojim dragim razmerje in potem dalje. Ja tudi za nas bo enkrat sonce posijalo. Moram pa ti povedati, da Lara prav pošteno konkurira tvoji dobri volji in s pozitivizmom, ki smo ga vajeni pri tebi. Poglej jaz sem se lotla v tem času faksa in sem pridno opravila 4 izpite, pa še enega imam naslednji teden, samo da se zamotim. Arneja, kot sem ti že pred časom rekla, moja ponudba še vedno velja in me lahko kakorkoli in kadarkoli kontaktiraš, lahko se dobimo tudi na kako kavico. Saj smo blizu.

Mismis, zakaj ne morem priti do tvoje mrcine, da bi jo lahko videla, pa tako bi jo rada. Kadar kliknem na album, mi napiše da za ogled moram biti prijavljena.user posted image

Shuka, ne kompliciraj in ne bodi gorenka, kupi CB in jutri zjutraj vesele novice.

Gita, Konina, me vzameta zraven v boj. Gresta obe v postopek brez stimulacije, naraven cikel? Jaz sem včeraj 1 dan M poklicala na GK in imam prvi UZ 22.2. Zjutraj ob 7:30 dati kri in UZ, potem pa bomo videli kako dalje. Upam da bo vse OK!!!

No pa še to, da zaključim ta dolgi post. Ne vem zakaj ampak v ta postopek grem nekako melanholična, malo s strahom, malo z upanjem. Res ne bi rada da se mi zadeva še enkrat ponovi, raje vidim, da je minus, kot še en plus in pol user posted image !!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.2.2008 19:49:08   
mismis
Kajsica
moje mrcine ne moreš videti v mojem albumu, ker nimam slik v njemu.
Je pa Pikovit na 57. strani objavila ogromno njegovo sliko, kar preveč bode v oči, da bi šla lahko mimo nje.

drugače te pa razumem, res je težko, ko se ti je vse to skupaj dogajalo, ne bi hotela biti v tvoji koži.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.2.2008 19:52:25   
kajsica
Abra pa še to sem ti hotela rečt, vse moramo preživeti in si nabrati novih moči, da gremo dalje. Sprosti se in uživaj z dragim in zamoti se s čim da bo vse hitreje minilo.

Mislim, da je ravno arnejai mela ene lepe besede napisane pod svojimi posti:

Kar nas ne ubije nas okrepi!!!!

Punce uživajte!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.2.2008 19:59:47   
kajsica
Mis mis, kaj je lep, kak puheh. Sam to bo pa zrastla res velika mrcina. Ker sem glede psov precej nevedna, me zanima katera pasma je to?

Ma kaj je lep! Ful so mi všeč takšni konkretni psi.

Joj morem pa vam povedati da si je tašča za hišnega ljubljenčka nabavila belega maltežana, presneta baterija mala. Star je sedaj 3 mesece in kadarkoli prideva z mojim mi hudiček mali ne da miru, skoz skače po meni in se igra, na kocu pa ko se duracel sprazni mi zaspi v naročju. Saj je cort, ampak so res tamale baterije dovolj user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.2.2008 20:04:43   
mismis
Kajsica
evo tukaj je link, kjer si lahko prebereš vse o moji mrcini. Drugače pa je bo velik, po standardu naj bi bil tam nekje do 70 cm plečne višine. se pa zna zgoditi, da bo tudi kakšen cm več.

http://www.tornjak.si/

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.2.2008 20:24:04   
gloria
Andreja 07 dobrodošla
Gita 14 končno sem dočakala da začneš z postopkom...čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Pf čestitke za dobre rezultate na ns in seveda za punčko...verjamem da si uživalauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.2.2008 22:07:11   
gold fish
Mismis - tisti zobar je v MB..... pa kar pusti ga meni.... mate na vašem koncu sigurno kakšnegauser posted image

p.s.
to velja tudi zate Dakecuser posted image

he is ...... tall, dark and handsome....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.2.2008 22:18:02   
spelka12
pf čestitam za dober rezultat in za bodočo pf-ko junior user posted image user posted image user posted image
cukica držim pesti, da boš čimhitreje velikonočni zajček user posted image , tisti seznam je bil pa kar nekaj strani nazaj. Si bo treba eno uro vzet pa vse nazaj prešnofat, jaz ga tudi rabim.

Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.2.2008 22:20:18   
gold fish
pf - čestitke za dober rezultat na nsuser posted image user posted image user posted image , pa seveda za pupiko.....    Ko sem brala tvoj post sem dobila kar kurjo kožo....
Sedaj pa uživaj maksimalno......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.2.2008 22:30:20   
gold fish
Kikaa - te današnje misli .... kažejo samo to, da se moj modrostni zob počasi umirja ..... pa saj veš....bedarije....

Je pa res, da ne vidiš vsak dan kakega fejst dedca...... pol pa pade kaka taka izjava....user posted image

Joj, še sreča, da moj user posted image  gleda TV, ker bi ga po moje kap, ko bi prečital kaj jaz tu pišem.....user posted image

Punce imejte se fajn, se beremo jutri.....

Lahko noč.

Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.2.2008 22:38:05   
kikaa
Pija76 - ja Kajatino sem spoznala, na punciji in tudi ET sva imeli na isti dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.2.2008 22:40:02   
kikaa
gold fish - ampak si tako posrečeno napisala, sem se kar nasmejala user posted image  

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
15.2.2008 22:43:32   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Je pa res, da ne vidiš vsak dan kakega fejst dedca...... pol pa pade kaka taka izjava....user posted image

res je, veliiiiiiiko je povprečnih, takih ki malo ven štrlijo pa ni veliko, jih ne srečaš vsak dan

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.