kajsica
|
Lep pozdrav punce- čveke Pa saj vas ja komaj dohajam. Prvo Abra, poglej in verjemi da predobro vem kaj preživljaš. Ko že misliš da si se pobral se ti spet podre svet in vsa bolečina privre na dan.Res privoščim vsem nosečkami z srca in upam da bom tudi jaz,ne samo jaz ampak me vse čimprej doživljale njihovo srečo. Me pa pikne, ko se oglasi katera in reče, pri meni je pa že ta teden in to in to sem že dala skoz in je vse OK, me zaboli in pridejo solze na oči. Dotičnim osebam, ki vedo ali pa bodo razbrale iz tega posta katere so, se opravičujem in jim želim s pikicami vso srečo, ampak mene še vedno boli. Najhujše je, da imaš občutek da se vsem smiliš, ki vedo, čeprav so tolažilne besede včasih še hujše. Pa brez zamere punce. Glede M pa ne skrbi, jaz sem jo prvič dobila po 14 dnem, močno ko in celih 10 dni, vmes pa je bil skoz rahel izcedek. V drugo pa mi je zamujala 14 dni (baje zaradi dveh pridelanih cist na desnem jajčniku in še vedno prisotne hiperstimulacije po 3 mesecih), vmes pa je že en teden bil skoz rahel izcedek. No včeraj se je pokazala najprej kot črno črno in neka sluz in voda vmes v glavnem prav čudno, no danes pa skoraj ne utegnem vložke menjevati tako teče. Me je pa zjutraj tako bolelo, da skoraj sedet nisem mogla. Potem pa sem imela občutek kot da je neki počilo, me je ful zabolelo in se ulilo, no čez kako uro pa se je situacija umirila. Arneja, tebi naslednji, ja še vedno sem tu, kolikor tolikor prebiram poste, čeprav se udeležujem še ne preveč, še preveč je občutkov in se nekako še nisem sposobna udeleževat debat, čeprav navijam za vse punce in trepetam zanje da ne bi šle po moji poti. Tebi želim vso srečo, res je najbolje, da se malo odklopiš in si uredita s tvojim dragim razmerje in potem dalje. Ja tudi za nas bo enkrat sonce posijalo. Moram pa ti povedati, da Lara prav pošteno konkurira tvoji dobri volji in s pozitivizmom, ki smo ga vajeni pri tebi. Poglej jaz sem se lotla v tem času faksa in sem pridno opravila 4 izpite, pa še enega imam naslednji teden, samo da se zamotim. Arneja, kot sem ti že pred časom rekla, moja ponudba še vedno velja in me lahko kakorkoli in kadarkoli kontaktiraš, lahko se dobimo tudi na kako kavico. Saj smo blizu. Mismis, zakaj ne morem priti do tvoje mrcine, da bi jo lahko videla, pa tako bi jo rada. Kadar kliknem na album, mi napiše da za ogled moram biti prijavljena. Shuka, ne kompliciraj in ne bodi gorenka, kupi CB in jutri zjutraj vesele novice. Gita, Konina, me vzameta zraven v boj. Gresta obe v postopek brez stimulacije, naraven cikel? Jaz sem včeraj 1 dan M poklicala na GK in imam prvi UZ 22.2. Zjutraj ob 7:30 dati kri in UZ, potem pa bomo videli kako dalje. Upam da bo vse OK!!! No pa še to, da zaključim ta dolgi post. Ne vem zakaj ampak v ta postopek grem nekako melanholična, malo s strahom, malo z upanjem. Res ne bi rada da se mi zadeva še enkrat ponovi, raje vidim, da je minus, kot še en plus in pol !!!
|