|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
16.2.2008 9:26:56   
pikovit
Shuka,Shuka,Shuka BRAVO,BRAVO,BRAVO

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.2.2008 9:30:44   
pikovit
No ja nisem ti samo tega hotla napisat me je kar naprej vrglo.

Skratka da nadaljujem:

Vem da danes bo srečen dan,
to sem začutil že zjutraj,
zagotovo danes bo srečen dan
tudi to se zgodi!

Draga moja Ščuka naj ti srce igra vseh 9 mesecev in se ti potočijo solze sreče.

Še enkrat čestitam.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.2.2008 9:39:06   
sonček75
BRAVO SHUKA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Želim ti lepo in mirno user posted image ,pa da bi se vse srečno izteklo.
Tudi jaz čakam na UZ in vem kaj boš prestajala teh 14 dni,tudi za menoj so že 3 SS.
Ampak tokrat bo za obe vse O.K.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.2.2008 9:39:08   
andreja 07
Pikovit

A sva ble me skupaj v postopku,pa karmen pa hmmmmmmmmm č enekaj jih je bilo?

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.2.2008 9:41:45   
sonček75
mijavček-Želim ti ,da boš kmalu grela user posted image  user posted image .Mogoče jih pa že?

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.2.2008 10:02:15   
spelka12
shuka čestitke user posted image user posted image , pa tudi tvojemu dragiju čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.2.2008 10:03:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Pikovit

A sva ble me skupaj v postopku,pa karmen pa hmmmmmmmmm č enekaj jih je bilo?

Mogoče,boš mogla majčken bolj definiratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.2.2008 10:05:25   
pikovit
Mijavček zdej bi pa že mogla biti počas konec.Upam,da se je izteklo,kot se mora in da imaš celo vojsko.Držimuser posted image Javi se namuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.2.2008 10:38:56   
andreja 07
Pikovit

Saj bi sam j eže dve leti 11.2. 2006 sem se začela pikat in se ne spomnim več kdo vse je bil  takrat
bila je ena karmen-mislim da iz vrhnike oziroma tam nekje ,pa pol še emamair ,pa tačka,pa mislim da mojca 9000 hmmmmmmmmmmm kar nekaj nas je bilo sma tako dolgo je že tega preveč daleč za moj spomin.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.2.2008 11:06:10   
GITA14
shuka
user posted image bravo čestitke

Kajsica lepo da si se nam pridružla
jst sem zdejle pršla iz ljubljane, dala sem kri (mater me je grdo pičla kr zarezo mam) in pol me je sestra poslala še kr na UZ je rekla da bolš da grem zdej kot pa da do 11 ure čakam izvid krvi. tak da sem zvedla da imam na levi strani 1 folikl velik 15 in na desni 1 folikl velik 10. tako da grem jutr spet v lj.

Gloria
tut jst sm komaj dočakala, sm že skor minute štela do začetkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.2.2008 12:54:44   
Pija76
Skuša sem vedela že včeraj da bo danes ena lepa novička padla. BRAVO!!!! Pa srečno naslednjih 9 mesecev in naprej! user posted image user posted image

Praviš pol v centru, kdaj pa?

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.2.2008 13:10:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Praviš pol v centru, kdaj pa?

Ja to tudi mene zanima.Da zalijemo še diplomo.Jst sem tudi iz Lj?user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.2.2008 13:21:06   
pikovit
Uuuuuuu Andreja moj spomin pa ne seže tako dalečuser posted image .Veš jst sem bolj goflasta pa me je povsod dost.Verjetno sva čvekali kdaj skupaj ampak se res ne spominimuser posted image .

Pija kako si kaj?Kaj počneš?Kaj dobrega kuhaš?

Kje ste punce Abra,Dajamaja,Mlinčka,Dejzi,Čarno tudi pogrešam,Lara,Mismis-je pa na faksu,pa tako lep dan je zunajuser posted image ,Sayuri in ostale.

Pa kje ste vse?A se zunaj potepate?No pa uživajte.
Men je pa TV crknuuser posted image  in sploh ne vem kaj dogaja že od včeraj.Cajtng so mi pa
vzel.

O, bi skoraj pozabila

Lara hvala za tel.št. od unga Metoda.Se te ni takoj spomnil.Pol sem pa malo opisala je pa rekel a ja sej vem katera.No tako, rekel je da računa mi je 550€.Super cena!Hvala še enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.2.2008 14:41:58   
konina
shuka, čestitam. Ti se kar poveseli in si dovoli veselje. Sedaj bo vse v redu! user posted image

Moja user posted image  je danes prišla v vsej svoji veličini. Ja, moja M pa zamuja od kar sem bila prvič na IVF in sem imela malo bolj močne hormončke dodane. Pred tem pa nisem nikoli imela težave z njo. Pa tudi sedaj ni sile, sam ko planiraš pa je ni in ni. Takrat me pa jezi. No, sedaj je tukaj. V pon pokličem, da povejo kako in kaj.

Gita, ti si šla kar osebno tja ali so rekli, da moraš priti tja, da te Blanka vpiše?
Kako potem sledi? Sem imela pingvine že junija, pa sem kar malo pozabila, kako se začne. user posted image  

KAjsica, seveda te vzameva zraven! Bo lažje in bolj veselo. Sem jaz tudi z naravnim ciklusom.

Moj računalnik še vedno ne dela, tako da se javljam takrat ko se kje prešvercam. Me že pošteno jezi, tale naš računalnik.

Andreja, a ti si pa tudi Dolenjka? lepo. Blizu NM?

LP, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.2.2008 14:48:05   
sapi
Tako lep dan in že navsezgodaj tako lepa novička  upam, da se ti vse čimprej pridružimo ....
čestitke Shuka  user posted image

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.2.2008 15:28:50   
gold fish
Shuka - čestitke user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo in mirno nosečnost....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.2.2008 16:03:42   
dobrovoljčica
shuka jupiuser posted image ,  sedaj pa neprijetno dolgo čakanje(vsaj zame, se tudi jaz bojim kako in kaj, smo tudi zelo dolgo čakali na tale plusek). Samo pozitivno naprej.user posted image
user posted image user posted image  tudi tvojemu najdražjemu, da ne bo zapostavljen, je bil tut on priden.
To je vajino leto. Še enkrat jupi, jupi.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.2.2008 16:13:29   
GITA14
konina pa si jo tut ti dočakala

zdej pa gremo konina kajsica in jaz po naše pingvinčke user posted image
konina
poklicala sem tretji dan menstruacije to je bil ponedeljek 11.2, ker mi je glih v soboto pršla-tak kot zdej tebi, me je naročila že za v petek 15.2. Prvo se greš vpisat k sestri blanki- vrata zraven  UZ potem greš pa k sestram na odellek, od tam pa greš še z zdravstveno kartico po nalepke pa da te vpišejo v računalnik. Ker sestre na vpisih ne delajo čez vikend sem morala priti v petek. V soboto-danes 8 dan ciklusa so mi pa vzele kri in pregledUZ jutr pa upam da sam UZ. 

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.2.2008 16:22:14   
bambi75
Shuka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.2.2008 17:01:27   
kikaa
Shuka - čestitke!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.2.2008 17:44:43   
lejla007
JUPIIIIIIII!!!!!!!!! user posted image TO SHUKA!!!

Čestitam ti iz srca... Veš, sm kr podobnih misli kot ti, ampak si skoz govorim, da je to to in da so pred mano najlepši meseci! user posted image Suprca!

Pf - še tebi čestitam za punčko in super da je vse ql!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.2.2008 17:54:27   
arneja
Joj, tole danes je pa res fino brati - bravo Shuka user posted image user posted image user posted image . Naj se te sreča še naprej drži user posted image .

Jaz pa na kratko poročam: dobila prvo injekcijo Gonala. Mi ni takoj potegnilo, da samo prvič nastavim mero 225 ne vem česa in potem vsakič samo potegnem ven tisti zamašek ali kaj na koncu peresnika, mi je pa Reško rekel buča user posted image . Sem rekla, nič buča, mami ima sladkorno, ima isto takšen peresnik, pa mora vedno znova enote nastavljati. Potem mi je pa dal mir user posted image . Pa dodala sem, da je tole precej enostavnejša zadeva proti Menopurju, pa je rekel, da je dražja tudi. Kaj je potem Gonal res boljše zdravilo kot Menopur user posted image ? Bolelo me ni pa niti malo, ko me je špiknil in tale peresnik je proti prejšnjemu mešanju doz zares precej prijetnejši. Je bila pa full gužva v čakalnici. Sem na srečo točno ob 6-h prišla, ostali pa par minut čez 6, tako da sem bila skoraj pred vsemi na vrsti. UZ imam v petek. Imam občutek, da bom precej bolje odreagirala na tale Gonal, ker me je že prejle nekaj po jajčnikih špikalo. Ali pa je vse le moja domišljija user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.2.2008 18:11:29   
arneja
Pikovit, kako ste kaj danes vi trije mušketirji user posted image ? Jaz sem se zdaj pomirila, ja, ker bo šel postopek brez panike čez. Odklop mi je pa res odgovarjal. Zanimivo, ampak včasih paše se malo distancirati. Energijo grem pa v ponedeljek spet k bionergetiku nabirat user posted image . Hvala za lepe želje user posted image . Tista mrcina zadnjič je bila pa res huge user posted image . Mismis, sem potem videla, da je tvoja - je pa res cort user posted image .

Dakec, hvala tudi za tvoje pestke user posted image . Kako kaj kaže s tvojim postopkom?

Ribica, hvala za navijanje user posted image . Upam, da ti slabosti ne nagajajo preveč user posted image .

Abra, ne da odklop res paše? Je bolje, ko nisi v postopku se malo stran od foruma držati, ker imaš sicer samo tisti občutek, kako se pa tebi nič ne dogaja, pa da bi rad, da bi se že začelo. Ampak boš tudi ti dočakala user posted image . Če sem jaz, ki se mi je zdelo, da bom kar umrla do takrat ... A ti bi pa kar, da si jaz zapiske v zvezek delam, potem pa, ko bo volja, pretipkavam user posted image ? Se vam bom oglasila vsaj takrat, ko se bo kaj zgodilo. Je na srečo zdaj tako lepo vreme zunaj, da se človeku itak ne da za računalnikom viseti. Hvala za tri pujseke user posted image . Naj tudi tebi v naslednjem postopku srečo prinesejo user posted image .

Pija, ti tudi delaš s polno paro? Jaz tudi user posted image . Fino, da že razmišljaš o naslednjem postopku. Še zate tri pujske za srečo user posted image . Zelenjavni sokci še kaj padajo? Pri meni bolj švoh.

Pf, upam, da bo res bionergetik kaj pripomorel k uspehu. Ja, verjamem, da vse, v kar verjameš, pomaga user posted image . In tudi jaz upam, da bomo vse tu gor kmalu v enako osrečujočem položaju kot ti user posted image .

Kajsica, tudi tebi želim, da te tokrat spremlja sreča. In res sva spet istočasno v vsem skupaj user posted image . Tebi pa čestitke za izpite. Kava pa pade, ko bova trepetalki, prav user posted image ? Dobro, da me je Lara nadomestila, ko sem šla v ilegalo user posted image . Lara, kako si kaj user posted image ?

Deklice, uživajte, pa pestke za vsako po potrebi: za velike folikle, za plusek, za srčka na UZ, za super rezultate na NS - uf, koliko barier moramo res premagati. Ampak se ne damo, ne user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.2.2008 18:53:12   
mismis

PRED PUNKCIJO:

Priporočeno:

- pivo
- ananas
- vitamini C,E, Q – encim, Mg, Ca, Fe, Se, Zn, matični mleček
- zelenjavni sok (zelena, pesa, korenček, kumara in ingver)
- proteini (meso, jajca,...) - za rast celic
- oreški (razen arašidov),
- laneno seme, laneno olje, sončnična semena
- refleksna masaža stopal
- optimizem
- LCA jogurt ali navadni jogurt (ne sadni), riževo mleko, sveže mleko
- polnozrnato, črno, najraje z ajdovo moko, testenin imaš ogromno, ki
niso bele, polnozrnate, špinačne, riževe, brez glutena
- jabolk, kivi, kak dan pomarančo, grenivke
- čaj krvomočnice
- ingver in cimet (čaj)
- soja, korenje, buče, melone, marelice, mango, breskev...
- avokado, mango, šipek, bučke, ohrovt, olive, šparglji, špinača,
melone,lubenice
- matični mleček
- fotostimulacija user posted image

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- kava (kofein)
- prazni OH (belo moko, bele testenine, bel kruh, bel riž, krompir, musli)
- sladkor
- sladke gazirane pijače
- alpsko mleko in mlečni izdelki
- sladko sadje, saj je sadje OH
- paradižnik

PO ET:

Priporočeno:

- grozdje, maline, marelice, melone, lubenice, banane, ribez,
- šipek,
- bučke, grah, korenje,
- orehova jedrca,
- lignji,
- optimizem
- baby aspirin od punkcije naprej

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- ananas
- zelena

- tuširanje z vročo vodo in kopanje v vroči vodi (dviga TT)
- savna
- kopanje in plavanje naslednjih 48 ur po ET
- izpiranje nožnice
- tamponi
- spolni odnosi ali orgazem do testa,

- soja in sojini izdelki
- umetna sladila in stvari, ki jih vsebujejo (natren, orbit zvečilni in bonboni, vse sladkarije z umetnimi sladili, ter dietne pijače, npr. diet Coca Cola)
- jogging, aerobika, tenis, smučanje, hoja v gore, ipd. (You get the idea)
- Ne začenjajte z novo fizično aktivnostjo
- Zdravila samo v primeru, da se prej posvetujete z IVF zdravnikom
- dvigovanje težkih stvari
- ribe, ki lahko vsebujejo metilni Mercury (mečarica,morski pes,zrezki tune)
- jedi z surovimi jajci (salmonela)
- nepasterizirani mlečni izdelki (nepasterizirano mleko, mehki sir)

- surovo meso oz. neobdelano meso (vključuje salame, suši, pateje, hot dog , školjke, premalo kuhan/pečen piščanec oz. meso),
- ingver, bazilika, rožmarin, majaron, žafranika,... (za te piše, da niso nevarne, če se uporabljajo v normalnih količinah
)

If you are unsure whether or not to do something, take the "path of least regret". Ask yourself - if I don't get pregnant, will I blame myself for doing this ? And if the answer is yes, don't do it !

Kar je najpomembnejše: Zavedati se morate, da ni nujno, da ti pomaga, ker smo ljudje različni, ker ne veš kaj je dejansko tvoj oz. vajin vzrok. Je pa fajn, da se nečesa takega lotiš, ker potem veš, da si v tem postopku nekaj zase naredil, da ti tole da neko dodatno voljo in moč, ter seveda poveča upanje, da pa mogoče bo zdaj res pomagalo. Že ta občutek je en velik pozitivizem. Zato pa povdarjam, da naj bo dieta z veseljem narejena in ne z nekim strogim odrekanjem in trpljenjem, ker si s tem samo škodimo (to sem ravnokar napisala eni v ZS in velja za vse, ki hočejo sprobat kaj novega). Prav tako, bi vse novinke oz. tiste, ki gredo 1,2,3 v postopek opozorila, naj pozabijo na dieto, naj raje uživajo in si sproščujoče metode priskrbijo. Lepo je skrbet za zdravje in zdravo hrano jest, lahko se držijo nekih smernic, vendar strogih diet in odrekanj, pa pustite, za kasneje, ko boste že vse atribute porabile.
Bistvo vsega je psihološka in fizična pripravljenost, sproščujoš in pozitiven pristop v mesecu, ko se nam dogaja sto na uro. Same sebe dobro poznate in veste kaj je za vas tisto ta pravo.
(Mišek13, 2007)

Evo za vse tiste, ki ste iskale seznam, ga ponovno pripenjam...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.2.2008 19:19:48   
Mijavček
No pa mi je ratal,

pri nas mamo ene wireless (al kaj že)  probleme in žal ne morem na internet, tako, da se zdele švercam pri sosedi, tok, da povem, da sem OK. Ne morem lih vsega za nazaj brat, ampak videla pa sem;

Shuka,  BRAAVVVVOOOOO!!!!  Joj, tok sem vesela, skor ko dabi jaz vidla +. resno, pismu, to pa je novica!user posted image  pa naj bo vse Ql tud v pon. na krvnem testu.. Itak da bo.

Ja, jaz sem bla danes na ET in zdaj grejem dve pikici ; eno blastocisto (Tonček) in eno morulo (Ančka), in mogoče bo celo kaj za zamrznit, mi še sporočijo.
Sem bla čist iz sebe, ker sem mela kar ene črne misli, da ne bo nič,..., no pa zaenkrat je user posted image user posted image

Če katera od punc, ki so bile danes na GK LJ na pukciji ali ET bere..., se moram prav vsem zahvalit za prekrasno vzdušje, ki je vladalo v čakalnici in ker smo si tako lepo olajšale tiste 4 urce user posted image  čakanja user posted image . Prav fajn je blo.

Drugač pa mene še matra huperstimulacija, napihnjena sem še vedno in težko hodim, ampak gre že na bolš.

Hvala vsem, ki ste držale pestke zame, ebo, pa sem prigurala do trepetalk. Test je 02.03.

Zdaj ne vem, kdaj bom spet lahko na netu, zato prav poseben pozdrav in topel objem vsem; navijačicam, špikarkam, trepetalkam, nosečkam, prav vsem. Fajn bodte!

Aja, mismis, ful pridna da si šla poiskat spisek. Hvala, res prav pride.

Papa user posted image

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 16.2.2008 19:21:37 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?