arneja
|
Pikovit, kakšne velike pasje mrcine pa ti limaš na forum ? No, ampak zdaj ste res trije, pa vas bi lahko kakšen tak velik kužek čuval . Sem vesela za vas tri . Je pošta o zamrznjenčkih že prišla? Ugotavljam, da če za par tednov izgineš s foruma, skoraj nikogar več ne poznaš. Sem prejle preletela par strani, pa vas je večina punc novih. Lara, zate vem, da si borka, da te je tale nezgoda le okrepila, ne ubila . In močnejši ti bo naslednjič uspelo . In moje punce: Dejzi, Abra, Pija, Kajsica, kako ste? Jaz sem ugotovila, da mi bolj odgovarja biti stran od neta kot na netu. Mi je zadnjič ena dobro napisala, da če imam tako malo energije, naj jo raje hranim zase, ne da jo še na forumu razdajam. Zato sem se na hitro umaknila. In sem naredila prav. Sem bila itak vsa zagrenjena, slabo voljo tu gor sejat je pa res brez zveze. Včeraj sem bila pri bioenergetiku in je rekel, da sem spodaj čisto blokorina in brez energije. In da je to posledica stresa, ki povzroči, da je telo v krču. Ampak, da bova to odpravila . Najbolj ne verjamem v te zadeve, ampak toploto pa definitivno čutiš, ko se ti z rokami približa. Izgubiti tako nimam česa, ne? Sem se pa tako fino umirjeno potem počutila, tako da se je splačalo. Sem spala kot ptiček, po dolgem času . In danes zjutraj je lepo teta Meta prišla, tako da grem jutri lepo po prvo špiko. Saj če človek vsaj malo pozitiven postane, se stvari očitno začnejo po planu odvijati . Sem jih zadnjič tako slišala od ene punce, da sem se zares zamislila . V smislu, da naj ne bom takšna tečka in mislim, da se zemlja vrti okoli mene . Evo, dopuščam zemlji, da jo spet lepo žge okoli sonca . Zadnjič na UZ-ju je bilo vse ok. Ciste nobene, tako da za postopek ni ovir. Sem si pa rekla, da če tokrat ne uspe, si vzamem pol leta premora, spremenim prehrano in začnem teči. Tako, da zdaj, ko imam plan B (da ne bom spet čisto sesuta, če ne bo šlo vse lepo skozi), se lahko lotim plana A. Na forumu bom malo manj kot včasih, ampak morate vedeti, da za vsako posebej navijam v mislih .