Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:53:07
|
|
|
|
pikovit
|
Ja Dejzi jst bi imela tako,sam pol bi mogla imet 50kg,kar je nemogoče.Not in this life time Verjtno si jo bom sposodila.Kaj naj pol z tako obleko?Samo zato.Če bi jo še kdaj rabila,bi jo takoj kupila.Sam je pa lepa a ne?Jo gledam že kar nekaj časa.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:53:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light kdaj bi še plačala zraven Zdaj si me pa. Če je pa tako... Popolnoma razumem. Saj v tem primeru je pa kevder prav fajn opcija.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:54:34
|
|
|
|
lara light
|
Hej, skrivaj pišem...misli, da gledava film, zdej sem pa res max nesramna
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:54:45
|
|
|
|
mismis
|
Lara, Lara ti si 100% srečka , ti pa hormoni delajo, mojga bi vzela, ker mi je disko naredil, Pikovit-inga kušuješ, ker ti je obvoznico naredil... Daisy, nikar preveč svojga hvalit, ne veš kaj bo hotela od njega
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:54:52
|
|
|
|
DaisyE
|
Čaki pikovit, na keri strani je že? Bom šla še enkrat pogledat. Pa pusti, da presodim. Po moje ni panike.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:55:41
|
|
|
|
lara light
|
Presneto, me je vidu, mi je twix pokazal
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:55:45
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis sem ja okol tvojga./& Poglej na številke gor,pa boš videla kater letnik.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:56:59
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lara, Lara ti si 100% srečka , ti pa hormoni delajo, mojga bi vzela, ker mi je disko naredil, Pikovit-inga kušuješ, ker ti je obvoznico naredil... Daisy, nikar preveč svojga hvalit, ne veš kaj bo hotela od njega daisy, po čem tvoj slovi?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:57:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, nikar preveč svojga hvalit, ne veš kaj bo hotela od njega Mojga ji šenkam. Itak ne bo kaj dobla od njega. Ga zaj*bavam včasih da je ...od njega ni blo n'nkr koristi n'nkr škode... od njega ni blo n'č! Še en post mismis. Tale je častni!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:58:30
|
|
|
|
lara light
|
o, glejte imam 3...čisto sem raznežena
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:59:01
|
|
|
|
pikovit
|
tukaj Evo link Dejzi
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 2.2.2008 22:49:12 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:01:10
|
|
|
|
pikovit
|
Evo naš je pa dol padu.Zdej mam pa lahko žurko A katera pride?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:01:37
|
|
|
|
lara light
|
Pupike moje, lubčkov 100, grem zdej pa res, lahko nočko! ma sem se narežala nocoj.. super ste!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:01:38
|
|
|
|
mismis
|
čakajte to je pa zdej to, slavnostna otvoritev mojega 100 posta. Zdej moram pa imeti eno ful hudo misel, tako pametno, da bo ostala v spominu vsem prihodnjim generacijam, ki se bodo bojevale za svoje pravice z IVF postopkom... pis... zdej me je pa Lara prehitel, k je ravnokar dobila 3 zvezdice, ni kaj Lara določeno je, ti boš jutri zvezdica zaspanka, jaz bom jutri zvezdica posranka... zdej grem pa res mojo mrcino ven peljat, da ne bo on zvezdica... počakite me, pridem nazaj
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:02:43
|
|
|
|
DaisyE
|
Pikovit, tole komot oblečeš. Zgoraj je utrjeno s kostmi, tako sem jaz mela, spodaj pa fino pade. Jaz sem bla tud brez krinoline, pa sem prav fejst zgledala. Tole res komot oblečeš, ne glede na kile. Pojd v kak poročni salon kaj podobnega probat, pa boš vidla, da gre. Pa ne govorim tega samo zato, da te potolažim! Resno! Lara, a ti pa kar undercover zvezdice zbiraš!? Kaj pa častni post?
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 2.2.2008 22:56:19 >
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:02:54
|
|
|
|
pikovit
|
Lara ne še it.Naš je dol padu,zdej mam mir
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:03:19
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pis... zdej me je pa Lara prehitel, k je ravnokar dobila 3 zvezdice, ni kaj Lara določeno je, ti boš jutri zvezdica zaspanka, jaz bom jutri zvezdica posranka... zdej grem pa res mojo mrcino ven peljat, da ne bo on zvezdica... počakite me, pridem nazaj ti dam še moje 3 in jih bo 5, pa boš super, uživaj! Lahko nočko!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:04:56
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi,jst bi imela kaj takega,sam tolk debele in celolitaste roke,da je joj .Tega se pa ne da s to obleko skrit.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:05:22
|
|
|
|
lara light
|
Ups, obstaja častni?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:06:27
|
|
|
|
DaisyE
|
mismis, naj ti lara ne bo izgovor. Še vedno nam dolguješ modro misel, nekaj, kar bo ostalo v spominu vsem prihodnjim generacijam, ki se borijo v IVF. Ni druge. Ne mormo samo praznih piksen pira pustit. Tako, zdaj pa jaz tud odhajam. Moram zjutraj zgodaj vstat.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:07:02
|
|
|
|
lara light
|
Pikovitek, krasna boš!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:07:29
|
|
|
|
pikovit
|
Punce želim vam lahko noč,se jutri spet kaj dobimo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:08:06
|
|
|
|
pikovit
|
Lara hvala ti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:08:25
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi,jst bi imela kaj takega,sam tolk debele in celolitaste roke,da je joj .Tega se pa ne da s to obleko skrit. Jaz tud pikovit, samo v dolgih rokavih pa to še slabše zgleda. Naj ti pa za zgoraj eno tako tančico nardijo, ki si jo prek ramen ogrneš, pa bo. Čaki, grem gledat po netu.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 22:08:32
|
|
|
|
lara light
|
Častni: hvala bogu, da vas imam, hvala bogu, da vas poznam Lahko nočko vsem!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?