Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:18:05
|
|
|
|
mismis
|
smola, jaz zdej živim že 4 leta na kmetih, prej sem pa v Ljubljani, in mislim, da nočem n'kol več nazaj
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:18:19
|
|
|
|
dejansenka
|
pa pridi v naš konec imaš parcel in hiš kolko želiš
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:19:07
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit SUKE, ti je kaj znano
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:19:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kaj pa primorska stran? Takoj za! Gremo do lare. Lahko jaz vmes še parcele prečekiram.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:20:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dejansenka pa pridi v naš konec imaš parcel in hiš kolko želiš Kje, kje
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:20:58
|
|
|
|
mismis
|
če bo le Lara zrihtala kakšn pršut in malo refoška
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:21:51
|
|
|
|
lara light
|
Dejzi, kupiva skupaj, jaz bom tudi gledat začela,res si želim enkrat imet en kos zase, da bi lahko imela en prostor za frende, kjer lahko vse pustiš kot je ob koncu zabave in pospraviš, ko se ti lušta čez 3 dni... Samo pridte dol, popijem takoj eno pivo !
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:22:01
|
|
|
|
DaisyE
|
To bo pa dakec zrihtala. Pravi lara, da je na trdem siru.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:24:02
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa lara, jaz to resno! Ti maš bolj stik z vašimi rovtami, daj če kaj najdeš mi povej. Morjo bit pa rovte. Mora bit tako, kot si napisala. Evo, se že slinim. Aja, na pir pa kar pozabi. Naslednjih 9 mesecev plus meseci za dojenje nema ništa!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:25:17
|
|
|
|
mismis
|
Lara super, to rabiš, jest mam že v kleti sobo (cca 30 kvadratov), kjer imam mini kuhinjo, pa feršterker, pa zvočnike, mešalko, na stropu je kugla, pa strobo. Tukaj dol se odvijajo vse pijanske žurke, še sploh ker je tisti del z zvočniki pod zemljo, tako da se še malo zvok zaduši
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:27:23
|
|
|
|
pikovit
|
Evo zdej sem pir odprla. Pšššššššššššš bodte tih..........A ste slišale?Ksssst pa se je odprl.Kakšen lep glas. jst sem takoj za primorsko.Spat gremo pa k men,ker Lara nas ne bo dolgo gledala.Lahko gremo pa še v Perlo kakšen € priigrat. Mismis tudi jaz sem bila prej iz Lj. in tudi jaz ne grem nazaj
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:27:42
|
|
|
|
DaisyE
|
Mater mismis, pa ti maš pravi disko doma. Pa še hajnekene v kevdru. Sliši se ko ene sanjske počitnice... Jaz srotek pa v bloku...
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:28:44
|
|
|
|
lara light
|
Če dobim te častne obiske obljubim, da bo refoška...oo, me je glih zdej klical en prijatelj in naju je povabil na jagnjetino izpod peke, punce to pa je dobrota, a sem se opravičila, ker sem sita kot pujs in zunaj je mraz, pa se moram čuvat ... ...naj nadaljujem, bo refoška v potokih, 3 metre fet pršuta, sira, skute in tone domačga kruha, muzika nam bo igrala, to bo raja da n'bo niti ena žena u gorici spala
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:29:55
|
|
|
|
dejansenka
|
pridi v prekmurje boš imela vina ,piva dobre šunke kolko boš hotela
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:29:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismis tudi jaz sem bila prej iz Lj. in tudi jaz ne grem nazaj Jaz sem pa zdaj v Lj. Pa nočem bit tu. Hočem v rovte. Srce je prazno, srečno ni, nazaj si pravih rovt želi...
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:31:13
|
|
|
|
pikovit
|
Lara tole je pa bilo zelo vabljivo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:31:13
|
|
|
|
mismis
|
Daisy mam, mam ko sva z mojim delala bajto, sva se takoj zdilala,da bo tista soba za zabave, sicer pa je tako ali tko mene moral nekam dati, pa moje cd-jke, brez tega se jest ne selim nikamor... Sem mu takoj dala ultimat, cd-jke pa jest ali pa nič... pa je srotek oboje vzel, si je zihr mislil, da bo ful profitiral, joj joj joj kakšna napaka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:32:19
|
|
|
|
DaisyE
|
U dejansenka prekmurje.... Je kar mikavno... Samo malo bi verjetno hribe pogrešala... Pa malo mi je daleč. Drugače so pa ljudje tam tolk prijazni in fejst. Povsod je lepo, v Ljubljani pa ni.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:33:12
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis jst rabim enga dj za poroko
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:33:35
|
|
|
|
mismis
|
jagnjetina izpod peke, njami, njami, to ti pa verjamem da je perfektno. Dol v Bosni temu pravijo sač, in ko sva šla lani z mojim na turnejo čez Bosno, sva kupila tak originalen sač, zdej pa moj spomladi ali pa poleti pripravi različne jedi. Perfektno za vse prste oblizat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:33:38
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jaz sem pa zdaj v Lj. Pa nočem bit tu. Hočem v rovte. Srce je prazno, srečno ni, nazaj si pravih rovt želi... Prid k nam, sosed je glih pognoju . Pa še parcele so cenejše kot okol Lublane. lara in dejsica, vajine verze bi razumela samo po litrci cvička.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:34:25
|
|
|
|
DaisyE
|
Mater, slabo sem se jaz to ženila... Še kevdra nimam. No ja, mi pa vsaj parcele izziv predstavljajo. Človek mora bit z malim zadovoljen.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:34:43
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit a ti to resno, Ker jih kar nekaj poznam
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:35:00
|
|
|
|
lara light
|
Pikovit, seveda, moram bit prepričljiva! Mismis, pa kaj si ti za enga loto varianto zahaklala? Jebela, disko ji je naredu! Ima brata ?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:36:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Prid k nam, sosed je glih pognoju . Pa še parcele so cenejše kot okol Lublane. Pa jaz grem povsod, samo parcelo mi zrihtite. Še gnojšnico mam rajš ko ljubljano.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?