|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
2.2.2008 10:51:49   
bambi75
Anime super rezultat. To bo jajčkuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.2.2008 10:53:55   
zorica

Mene bodo dali zaradi moje bolezni multiple skleroze kar hitro skoz.Sem bila v četrtek na razgovoru.19.02 se moram spet ogladiti pri dr. Vlaisavljeviču da mu dam potrdilo oz. dopis moje nevrologinje, ker mora opravičit nekako zakaj pridem tako hitro na vrsto.Je pa mi rekel da pa bom verjetno že prišla k marec/april zraven.

Pa si to ne vem obrazložit. 

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.2.2008 11:14:32   
bambi75
Ja zorica potem pa ne vem mogoče te bodo pa potem vzeli izven skupin. Drugače je v MB praksa da še moraš najprej razvrstiti po listu, ki ga dobiš na razgovoru, glede na to kdaj dobiš user posted image   v eno imed skupin in potem ješ kontracepcijske tabletke do takrat ko ti piše in šele nato greš po injekcije ali pa že vmes tako kot piše. Jaz jih bom morala jemati 1 mesec in pol skupaj. To bom napihnjenauser posted image .

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.2.2008 11:18:13   
Abra
Punceeee! Bo treba temo vsake 14 dni na novo odpirat, če bo šlo tko naprej user posted image user posted image user posted image še dobro, da zgodi omagamo user posted image

Bambi in Zorica dobrodošli!

Anime, super si reagirala zgleda user posted image user posted image Reš nikoli na glas ne šteje foliklov, ti je pa ziher pogledal oba jajčnika, najbrž tko hitro, da nisi dojela user posted image Glede punkcije ti je pa že vse Dejzi razložla.

kikaa te bom za kakšne konzultacije rabla, zdej ko tko resno študiram. user posted image

Sulfinija, saj veš, viroza traja en teden ali 7 dni user posted image pol pa bo počasi boljš. Jaz ti z veseljem šenkam 2 kg, da boš na nuli. Lahko tut še kašnega več, če češ user posted image Te bo dragi zdaj cartal, pa boš kmalu boljš user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.2.2008 11:28:31   
sayuri
A se je Shuka kaj javila? Shukica, kako je bilo na ET?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.2.2008 11:38:24   
dajamaja
Jst že drugič gledam za Shuko ... dej se javi ženska!!!
Sayuri, si kej prestopala bregove al si upam, da OK?
Zorica, za Mb ti ne vem svetovat, ti pa želim vse dobro!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.2.2008 11:40:08   
dajamaja
Joj, Sulfinija, sem prehitro stisnila .... dej se pocajti, punca!!!
Abra, ti kr čitaj, da bomo bralno značko osvojile!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.2.2008 11:48:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Sayuri, si kej prestopala bregove al si upam, da OK?

Tudi danes sem ok. user posted image  Se mi zdi, da sem čist prerojena. user posted image  Celo podočnjaki so manjši in nisem več tko bleda user posted image . PA na wc sem šla danes user posted image . Saj prej logično, da ni šlo skoz rit nič ven, če je šlo skoz usta user posted image  user posted image user posted image user posted image . V glavnem - sem ok. user posted image

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
2.2.2008 11:49:57   
Abra
Shuka je ziher na kalamarih user posted image enkrat prot večeru se bo pa na nas spomnila user posted image

Dajamaja zadnje dneve me tok stvari vleče od knjige, zdaj je na tv3 moja priljubljena oddaja Great Designs ... bom pa popoldne spet malo bolj pridna user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.2.2008 11:50:04   
Anonimen
Aja, ups user posted image user posted image . Sem ravno prej Jerneji RR pisala, naj moj stari nick zbriše. PA sem se pozabila odjavit , kura user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
2.2.2008 11:53:05   
Abra
Sayuri to so super novice! Zdaj lahko začneš uživat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.2.2008 11:56:17   
Abra
Sayuriiiii, meni je bil pa ta nick tko všeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.2.2008 13:10:59   
dajamaja
Sayuri, St. Ina super novica!!! Le tako naprej.

Abra, o kakšnih designih pa je oddaja? A vsak dan? Evo firbca user posted image
Shuka je zgleda res še na kalamare šla. Dober tek in javi se nam zvečer!!!
Lepo se imejte, uživajte, cartajte ...  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.2.2008 13:13:31   
lara light
Dan megaklofarice!

Bambi in zorica, dobrodošle!
Anime, odlični pridelki!user posted image

Daisy, častni je padu že včeri...nisi ga vidla?

Shuka? Mmm, kalamari?
St.Ina, nov nick, novo počutjeuser posted image lepoo, da si boljšeuser posted image

Dajamaja, tudi šivala boš? Ma ti si zakon...kako ti vse to rata?

Abra, ko naletiš na kako informacijo glede endometrioze, kaj kar se ti zdi, da nisi še slišala...prosim... HVALA!

Kaj pa kuhate? Oz ene ste že... kaj ste jedli? Jaz tudi moram kej nahitro spacat...user posted image LP!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.2.2008 14:41:40   
Pija76
Čau punce,

evo špilferderberka na planu. Nič šli smo ven in smo se kvalitetno imeli, takoj za pizzo je pa en kolega pršu tko da sorry...
Dopoldan sva  s sestrico malo šopingirali, zdaj pa kuham in tle visim. Pospravila sem pa thx god že včeraj.

Skuša kje si?

Sayuri sem pa po slikici spoznala.

Kikaa ima tud novo oblekico, za nov boj  a ne?

Pikovit kako kej s postopkom napreduješ? Obleka je men še vedno krasna, pa res naj ti kako tančico za okol rok naredijo če te moti, sam nima nič zavalenih veš. Moje bi bile smešne v tej obleki, ker je tolk mogočna, roke pa kumrne.

Daisy kolk pirčkov si spila?

Lara če punce pridejo, al lahk še jaz, ker refošk je zakon, takoj za pivcem.

Bambi in Zorica dobrodošli in srečno!

POzdravček ostalim, kaj počnete?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.2.2008 14:47:13   
lara light
Pija, jasno, saj si med prvimi na spiskuuser posted image ..jaz sm te že zadnjič štela...medve bi se dobro razumele, pizza, pivo, refoškuser posted image  
Jaz bi morala likat, ker cel teden nisem in moj je brez srajcuser posted image ...ej, tako se mi ne da...likat mi nikol ne gre...pa moram..
Zdej sva pojedla, dragi pospravlja kuhnjo, kavica že diši...tu doma se crtkamo, ker kam pa naj si človek želi v takem...pol grem do prijeteljic na čajuser posted image , pa ti? Kaj kuhaš?mmm, mi diši...

Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.2.2008 14:51:24   
lara light
Mijavček, kje pa ti hodiš? Vem, vem, ne utegneš...javi samo, kako grejo špikice in kdaj bo punkcija? Res ne vem več, kdaj so tvoji datumi...razsvetli me!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 417
2.2.2008 14:53:42   
Pija76
Hvala Lara, se bom kar za šoferja prjavila, da bo za ziher user posted image user posted image .
Jaz pa rada likam, to mene full sprošča, sam pomanjkanje časa. Jaz sem svojega takoj ko sva začela preusmerila iz srajce na majice, srajca sam če je nujno user posted image user posted image . Prej je pa skoz srajce furu user posted image . Jaz moram popoldan neki delat za šiht, ampak mislim da se mi ne bo dalo in si bom rajši kakšno debato s prjatlco kakšno omislila. Naš itak kopalnico dela. Me ne bo pogrešal!

Neposredna povezava do sporočila: 418
2.2.2008 14:54:35   
lara light
Ribica, ku ku! Kako si kaj danes? Kako se počutiš, kaj počneš? user posted image
user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 419
2.2.2008 14:56:52   
Mijavček
Oj bejbe,

en lep pozdravček vsem pa en skesan smajli, ker sem malo mrknila.
Mam velik problemov ta moment, sem si nakopala preveč stvari naenkrat (pa nimam nobenga za krivit, ker sem sama zakuhala) in me zdaj skrbi, kako bo to vplivalo na postopek. user posted image
Več ne morem povedat, mi gre pa na bolš, tako, da bom zdaj poskusila bit malo bolj aktivna. Sem prebrala poste od včeraj zvečer...user posted image user posted image joooj, ste me nasmejale, sem bla prec bolše volje.

Jaz se kljub vsemu naprej špikam z Menopurjem, čeprav verjetno ne bo nič... shujšala sem za 5 kg v enem tednu, sem totalno brez apetita, pa že tko me ni nič skupaj.... me prav zanima v sredo 06.02. mam UZ, če je sploh kaj zraslo.

Vsem en močan objem!

Neposredna povezava do sporočila: 420
2.2.2008 14:57:10   
lara light
Pija, ti definitivno preveč delaš, kdo je tvoj šef? Sigurno bom spet dobila pod nos...da je sama svoj šefuser posted image
Lepo, kopalnico ima, kopalnico ima!
Uživaj, bom šla tud jest počas zlikat, ker če ne, ne bo prjatlc in čajčkauser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 421
2.2.2008 15:00:41   
Mijavček
O lara user posted image ,

si me nanjušila. Dane sem prvič na RR od ponedeljka.
Punkcija ne vem kdaj bo, v sredo imam prvi UZ po začetku jemanja Menopurja.

kako se pa ti počutiš?

Neposredna povezava do sporočila: 422
2.2.2008 15:01:30   
lara light
Mijavček, upam, da se ti čimprej vse uredi. žal mi, da se ti komplicira. Ne bom drezala vate, če rabiš en klepet, karkoli, pošlji zs...user posted image  v veselje mi bo, če se boš obrnila name.user posted image

Verjamem, da bo UZ uspešen, mislim nate in te močno objemam! Vso srečo v torek!

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.2.2008 15:04:38   
lara light
Sem te že par dni pogrešala...pa saj veš, vsak ima svoje sem si mislila...
jaz sem fajn, joški mal bolijo in se debelijo, napihnjena...nič posebnega, aja spim po 10ur kot dojenčki, še to!
Drži trdno Mijavček, prav, ne daj se, saj veš, da moramo zmagat, ti si tudi v klubu E winners!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 424
2.2.2008 15:25:00   
gold fish
Lara - veš kaj počnem.... čitam te vaše poste od včeraj...mater se vidi, da je bil petek...ste dobile metek pol pa akcija....user posted image

Drugače pa imam danes kar pestro, čez pol ure dobim novo sedežno ..., pa smo prejšnjo morali dol...jaz seveda nisem rabila nič nosit... ker nosim nekaj v trebuhu..... user posted image ..... Moram zdaj še pripraviti teren - obrisati parket, da bo lepo za novo opremo......, da ne bodo prej pripeljali, jaz pa na računalniku......
Samo je zdaj pri nas začelo deževati ...... brez veze....

Drugače pa se tak tak...me še vedno ful boli želodec.... od punkcije dalje se ful čudno počutim... se mi zdi, da sem še vedno ful napihnjena od hiperstimulacije...... kak kaj malega pojem me že boli želodec, trebuh,...Če pa ne jem, pa mi je slabo... Zdaj pa vedi, kaj naj narediš....

Kako si kaj ti?

Zdaj preberem hitro do konca, pol pa akcija.....

Pozdrav tudi ostalim....

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?