Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:36:06
|
|
|
|
mismis
|
Lara jap ima, sam je žal že zaseden
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:37:43
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi o ti bogo dete.Lahko prideš k meni na kmete.Mamo kevder,zraven pa dve kmetiji,ki včasih tako smrdi,da ne morš preluftat stanovanja.Pa ob 4h zjutraj se sliši kako jim škripa škripec,ko kidajo gnoj.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:37:55
|
|
|
|
DaisyE
|
mismis, še osem postov! Piši dete, piši!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:38:00
|
|
|
|
lara light
|
Čakaj ti imaš, al mož ima brata, ki je zaseden? Ker jest bi tud disko!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:38:35
|
|
|
|
mismis
|
sej res Pikovit, iz kje si pa ti, mislim, da si rekla, da si tut iz mojga konca. Kje je to?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:39:49
|
|
|
|
lara light
|
Na kmetiji je lepo, ija,ija o!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:40:21
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis iz Brezovice.Ne ne rabim dj.Lahko si pa ti e imaš željo. Lara jst pridem kar k tebi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:40:49
|
|
|
|
mismis
|
Daisy, pišem pišem prstki bolijo po mrzlem heinekenu zdaj kričijo daj ga ljubi, daj mi ga. dokler drži me rima ta... Lara moj ima brata, ki je žal zasedenl, in ja moj je tut zaseden, nekako smo vsi zasedeni, a ti nisi??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:42:41
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit zdej sem Dj samo še doma, za lastno zadovoljstvo in veselje... Minili so tisti dnevi in noči...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:42:44
|
|
|
|
lara light
|
Pridi, samo pridi! Nimam diskota niti dj-ja, a te bom pa peljala v Perlo! Lahko še kej dobiš
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:42:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Čakaj ti imaš, al mož ima brata, ki je zaseden? Ker jest bi tud disko! Ti zdaj ne smeš menjat. Si noseča z otroci svojga. Jaz pa še mam kake šanse. Če bo menju firmu mismis, kar povej. Pikovit, saj tale škripec ne more bit hujši ko celovška. Mater, na začetku sploh nisem mogla spat ponoči. Rešilcev sploh ne slišim več. Jeseni, ko se nemci iz dopustov sipajo, rabim eno uro da iz obvoznice do bloka pridem. Pozimi mam meglo, poleti pa vročino in smrad. Tile ljubljančani pa itak samo za to živijo, da grejo ob vsaki priliki iz ljubljane,
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:42:54
|
|
|
|
pikovit
|
Lara a ti si iz blokov al iz hiše? Sem ti zadnjič pozabila povedat,katera gostilno gremo še ko sem na vašem koncu.Žogica
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:44:47
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis kolk si pa stara?Če ni skrivnost?A pol si/bla žurerka?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:45:53
|
|
|
|
DaisyE
|
Še pet mismis... It's the final countdown!!! Lara, tvoj ti pa spet malo čez prste gleda. Ziher se je že stuširu. In ti bi ga menjala!? Za kevder!? Nesramnost pa taka!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:45:57
|
|
|
|
mismis
|
Bila, bila zato pa na stara leta faks delam drugač sem pa letnik, k dobro vino ('74)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:46:59
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi na celovški pa tudi jaz ne bi živela.Čeprav sem bila v svojih rosnih mladih letih tud šiškarca.Takrat so ravno začel kopat za obvoznico.Smo se kot mulci tam igrali.Punca ej do mene imaš 10 min pa pridi kaj naokol.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:47:58
|
|
|
|
mismis
|
Daisy to je ful dober rock komad od europe, no zdej si me pa zrajc..., da bi šla dol ful naglas muzko poslušat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:48:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit A pol si/bla žurerka? Pikovit, kolikor jaz vidim, smo itak same žurerke na kupu. Daj, zdaj sem se spomnila. Kaj je s tisto tvojo obleko? A tako boš mela? Boš jo dala delat? Je prav lepa.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:48:27
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis ampak se res dobro vidi 74,taka lepa številka.Za faks pa nikoli ni prepozno.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:48:28
|
|
|
|
lara light
|
Moj je na meji tolerance bom morala it... sem v bloku zdej bo več kot 7 let, sva pa oba iz vasi drgač.. dejzi, sam je res žalostno, nisem vedla, verjameš, da je tako hudo bit ob tako prometni cesti...nam so pred mescom naredili obvoznico, tuki pri nas, in je zdej kar lepo, se da...precej manj tovornjakov, ker naju je zelo motlo, moj spi s čepi za uha že leta...jaz pa zaspim v sekundi...kot da bi me ruknu
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:49:40
|
|
|
|
pikovit
|
Lara če se lahko pohvalim,je moj dragi delal to obvoznico
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:49:45
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy to je ful dober rock komad od europe, no zdej si me pa zrajc..., da bi šla dol ful naglas muzko poslušat Nikamor zdaj! Samo še trije posti, pol pa lahko greš. Ja pikovit, saj zato je pa rožnik v igri.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:51:15
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Še pet mismis... It's the final countdown!!! Lara, tvoj ti pa spet malo čez prste gleda. Ziher se je že stuširu. In ti bi ga menjala!? Za kevder!? Nesramnost pa taka! kdaj bi še plačala zraven
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:52:06
|
|
|
|
mismis
|
sej še ne grem, tole 100 bom pa že dočakala, pol morm pa res psa ven pelat, da ne bo kupčka v garaži. Pikovit, a ti si z letnikom tukaj nekje blizu?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:52:55
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Lara če se lahko pohvalim,je moj dragi delal to obvoznico Lubčka mu pritisni od mene! CAR!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?