Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:35:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Mišmiš, za igrače ne bom naprej spraševala. ker je Karin danes sam pivo odobrila . Pa fotostimulacijo tud . Igračke so dost splošen pojem. Po moje lahko kam zakamuflirata.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:36:05
|
|
|
|
mismis
|
Dajamaja, bolje da ne... Samo da ne bodo začeli dohtarji še ta forum brat, da nam ne bodo v bodoče, še kri jemali, da bodo videli koliko alkota je v krvi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:38:09
|
|
|
|
pikovit
|
No pa sem spet nazaj.Sem malo želodček obložila.Moj mi ne pusti pira pit ampak moram vino.Joj kolk je tečen dons naš.Se mu moram skoz posvečat Mi spet teži.Punce moramo se dobit v živo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:38:54
|
|
|
|
Pija76
|
Punce sorry grem ven še na kak pirček......se pišemo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:39:01
|
|
|
|
mismis
|
Daisy, daisy kaj naj obesim sliko igrače oblečene v kožuh in rečem, da je to slika mojega morskega prašička, ki ga zelo rada imam Punce, še cca 30 postov do 2 zvezdice, jupi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:39:06
|
|
|
|
Abra
|
Jaz se pa danes tko režim, kot takrat, ko je Pija po tipkovnici pir polila in sem bla v velikm pričakovanju plusa. Se spomnim, da sem štepala za svoj 500-ti post, za tretjo zvezdico, Daisy ti si bla pa sveža lastnica štirih. Mater smo naklofale od takrat Tale smeh pa tko paše!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:39:06
|
|
|
|
dajamaja
|
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://artfiles.art.com/images/-/Bruce-Willis-Photograph-C11796808.jpeg&imgrefurl=http://atattoo.blogspot.com/2008/01/celebridades-e-tatuagens-13-bruce.html&h=450&w=361&sz=29&hl=sl&start=7&tbnid=kh7pkY3HhWJyKM:&tbnh=127&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dbruce%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link] pa so šle dve čebelice ....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:39:20
|
|
|
|
gold fish
|
..... pa saj to ni res.....zjutraj sem gor .....3 strani...zdaj pa že 9.... mater ste pridne Gloria - Jaz jem Dabroston, ko se spomnim.... približno tako kot Utrogestan...zjutraj edino po zajtrku...zdaj, kdaj to je, je pa odvisno kdaj sem uspem zbudit..... Slabo mi je še vedno, vsaj danes se nekam čudno počutim,...sem prej šla kar spat..., bruham pa ne več... čeprav imam nonstop neki čudni občutek v grlu...... Zadnje čase se ful nekam čudno počutim....energije nobene, samo bi spala, ..... Aja, glede pira....meni se je zadnjič tako luštal, da sem spila enega... Radlerja.... Drugače mi glih ne diši.... Pa ful se mi je zelje, pa kumarice, pa .... , čez čas pa bi kar nekaj sladkega.... za znoret... Sulfinija - Mi imamo pa v ponedeljek prvi UZ pri svojem ginekologu, pa po vsej verjetnosti dobim tudi materinsko knjigo... Me zanima, če mi bo isto izračunal tedne kot si me same .... - danes točno 8t.... Bom se še pol kaj javila.... Sayuri - če kaj izveš za Koalo prosim javi.... sem zdaj prebrala, da še ni niti v porodni sobi.... jaz pa sem že mislila, da carta Aleksa...... Pozdrav vsem,
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:39:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Moj mi ne pusti pira pit ampak moram vino. A pir bo pa on spil al kaj? Po mizi usekaj. Saj mi častimo pir!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:40:45
|
|
|
|
dejansenka
|
nazdravje punce tudi mene ste pripravile do enega kozarčka piva se mora moja pikica v trebuščku na vse navadit
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:41:58
|
|
|
|
mismis
|
Daisy a ni Pija častila pir, pa Pija nam je zdej ušla Kdo da zdej za naslednjo rundo Reč' bunda
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:42:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja pa so šle dve čebelice .... NEEEEE! Čebelic pa ne dam! Tud za Brusa jih ne zamenjam.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:45:22
|
|
|
|
mismis
|
Pa sej bo zdej pomlad, pa bo čbelic koker češ
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:45:36
|
|
|
|
dajamaja
|
Si vidla kolk se je Bruce za tebe žrtvoval ... praktično se je razlil po medmrežju, da ga ne bi uzrla in bila ob dve čebelice. dec te ma res rad. Mišmiš jst danes praktično na napotnico pijem. Moram zvečer flajštre s šivov dol pobrat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:46:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reč' bunda bunda! Kaj to pomeni? Dejansenka pir stran! Ti bosta lara in abra dali sok.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:47:02
|
|
|
|
mismis
|
auch to pa boli...ti se kar napij, sej bolel ne bo nič manj, bo pa vsaj smešno
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:47:11
|
|
|
|
dajamaja
|
Dejansenka, sam kozarček. Me smo vse na kondicijskih pripravah, ti pa si že odgovorna mami. Na zdravje obeh!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:48:34
|
|
|
|
mismis
|
Daisy dej za runda to je fora, k pri nas učimo nečaka od mojga, pol pa mali pride v vrtec in reče vzgojiteljici: "Reč bunda." Pa ona seveda reče: "Bunda." Mali pa njej: "Dej za runda."
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:48:46
|
|
|
|
DaisyE
|
Mismis evo jaz mam še enih par... Kar ven iz sixpeka potegni.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:50:38
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis sej bolel ne bo nič manj, bo pa vsaj smešno A boš delila z nami to trpljenje? Meni se pa smiliš... Ja brusa pa zdaj še bolj cenim....
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:51:02
|
|
|
|
mismis
|
hvala, hvala večno hvaležna. Pa bo dosti zate, da ne bo treba spet na Petrol letet, ker maš samo še 15 minut časa
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:51:55
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke moje, fajn ga žurajte ...grem si oddahnit po obilni večerji pred tv , moj dragi je precej ljubosumen na vas sem opazila ..tko, da se moram poboljšat..glede kočevskih medvedov pa se pomenimo, ko boste trezne! Lep večer
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:53:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ker maš samo še 15 minut časa Čaki, to je pa zdaj že code red! Grem preverit! Bo še zdržalo... Na zdravje! Pikovit, kako ti je všeč Kočevski Rog za srečanje?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:53:21
|
|
|
|
mismis
|
Lara sej je lahko malo ljubosumen. Ko bi on vedel, kako zelo dobro jaz zgledam, potem bi šele lahko bil ljubosumen
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:54:17
|
|
|
|
dajamaja
|
Pikovit, ti vino ne gre po grlu? Neki me hoče družina vključit v kavč življenje. Moram se it mal posvečat, pridem nazaj, ko se me naveličajo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?